oregon Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Να το πάρεις είναι εξαιρετικό. Ειδικά στα 200 ευρώ δεν παίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Samsung Galaxy S Advance i9070 Dear fans. The Jellybean update for GALAXY S ADVANCE will be progressively released.We do offer our sincere apologies for inconvenience caused. We will keep our fans updated when the software is ready.:cry: επισημο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Ε κάποια στιγμή θα το πάρει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Δεν είναι επίσημο. Ένας τύπος έχει τη συγκεκριμένη σελίδα και είχε πει ότι 18/2 θα δωθεί η 4.1 επειδή κάτι τέτοιο ακουγόταν γενικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmind7 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Θα δωθει σημερα η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) To OTA (Over The Air) συνεπάγεται υποχρεωτικά σύνδεση στο internet ή γίνεται να περάσεις την Jelly Bean και χωρίς internet; Πάντα για OTA μιλάω, όχι να κατεβάσω τη Ρώσικη κ.λπ.. Edited February 18, 2013 by phanispal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmak Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Καλησπέρα, σε όλους. Νομίζω πολύ καλό κινητό για εμένα και με την τιμή που έπεσε λίγο, είμαι έτοιμος να προβώ σε παραγγελία. Είμαι Μεσολόγγι και δυστυχώς, στα εδώ καταστήματα, δέν μπορώ να βρώ και το μαύρο και το άσπρο. Θα ήθελα να ρωτήσω όποιοι έχουνε δεί και τα δύο χρώματα, πίο είναι εντυπωσιακότερο. Προσωπικά μου αρέσουνε τα μαυρα αλλα απο τις φωτογραφίες του, το μαυρο, μου φαίνεται ψιλοχάλια ενώ αντίθετα, το λευκο, μου φαίνεται, κάνει την διαφορά. Μπορείτε να με βοηθήσετε, στην επιλογή χρώματος ;; Να ρωτήσω κάτι, ακόμη: αυτό που πουλάνε τα Public, να έχει NFC ;; Edited February 18, 2013 by dhmak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Έχω δει και τα δύο, και προτιμώ το άσπρο στη συγκεκριμένη συσκευή, παρόλο που θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές το λευκό ταιριάζει περισσότερο σε γυναίκες. Απλά είναι μερικές συσκευές που τους ταιριάζει πιο πολύ το άσπρο, όπως το S Advance, το S III και άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπέρα, σε όλους. Νομίζω πολύ καλό κινητό για εμένα και με την τιμή που έπεσε λίγο, είμαι έτοιμος να προβώ σε παραγγελία. Είμαι Μεσολόγγι και δυστυχώς, στα εδώ καταστήματα, δέν μπορώ να βρώ και το μαύρο και το άσπρο. Θα ήθελα να ρωτήσω όποιοι έχουνε δεί και τα δύο χρώματα, πίο είναι εντυπωσιακότερο. Προσωπικά μου αρέσουνε τα μαυρα αλλα απο τις φωτογραφίες του, το μαυρο, μου φαίνεται ψιλοχάλια ενώ αντίθετα, το λευκο, μου φαίνεται, κάνει την διαφορά. Μπορείτε να με βοηθήσετε, στην επιλογή χρώματος ;; Καλημερα δεν θελω να σε επιρεασω, απλα αν μπορω να βοηθησω στην επιλογη χρωματος. Παραθετω φωτο απο το δικο μου. Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Είμαι και εγώ σε αυτό το δίλημμα αλλά με βλέπω για το άσπρο το κάνει πιο εντυπωσιακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Φίλε dimitris99 κατά σύμπτωση πριν αποκτήσω το Samsung Galaxy S Advance ήμουν και εγώ κάτοχος ενός nokia 5530 . Κινητάρα μπορώ να πω .... Γιατί αναφέρομαι σε αυτό ? Το Samsunaki Super κινητό .. πέτυχα και την προσφορά στα Public 238 με όλα τα confor ( βάση για αυτοκίνητο , φορτιστή αυτοκινήτου , MLS destinator και ποιο σημαντικό από όλα επιπλέον εγγύηση για δυο χρόνια ) . Γρήγορο , αξιόπιστο , η μπαταριά του κρατάει πολλές μέρες , οθόνη τέλεια ... Super !!! Super !!! Super !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα .σε όλους .!!! Έχω ένα θέμα όμως ....ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΥΝΑΤΌ ΣΉΜΑ .... και δεν ακούω καλά τον απέναντι ... ( Στο Nokia 5530 σήμα καμπάνα !!! ) Και αυτό είναι παρά πολύ ενοχλητικό ... Έχει κανείς από σας σχετική εμπειρία ? Έχει γενικός θέμα το συγκεκριμένο κινητό ? ή μόνο το δικό μου ? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmind7 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εχει ερθει σε κανεναν η αναβαθμιση σε jelly bean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskw Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Not yet...αμα ερθει θα το καταλαβεις εδω μεσα...θα εχει καμμια 50αρια νεα post! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Παρακαλώ, διαγράψτε το. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλημερα δεν θελω να σε επιρεασω, απλα αν μπορω να βοηθησω στην επιλογη χρωματος. Παραθετω φωτο απο το δικο μου. Και σε λευκό είναι πολύ ωραίο. :O Και το κοιτούσα, αλλά τελικά πήρα το κλασσικό μαύρο. P.S.: Η θήκη από Public; :P Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Κι εγώ αρχικά πήγαινα για το λευκό, αλλά από κοντά δείχνει πολύ ψεύτικο και πήρα το μαύρο που κατά τη γνώμη μου δείχνει αρκετά καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmak Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Κι εγώ αρχικά πήγαινα για το λευκό, αλλά από κοντά δείχνει πολύ ψεύτικο και πήρα το μαύρο που κατά τη γνώμη μου δείχνει αρκετά καλύτερο Ευχαριστώ φίλε oregon για την απάντηση και εγώ ενδόμυχα, το μαύρο κοιτάζα αλλα μου φαίνεται πιό 'ζωντανό' το λευκό αλλα εντάξει, αφού όπως λές το λευκό, δείχνει ψέυτικο, μάλλον οι εικόνες δέν αποδίδουν 100% την πραγματικότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Προσωπικό γούστο έιναι αυτό. Καλύτερα να δείς και τα 2 από κοντά. Να ξέρεις μόνο ότι και στις μαύρες συσκευές παρέχονται λευκα ακουστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Φίλε dimitris99 κατά σύμπτωση πριν αποκτήσω το Samsung Galaxy S Advance ήμουν και εγώ κάτοχος ενός nokia 5530 . Κινητάρα μπορώ να πω .... Γιατί αναφέρομαι σε αυτό ? Το Samsunaki Super κινητό .. πέτυχα και την προσφορά στα Public 238 με όλα τα confor ( βάση για αυτοκίνητο , φορτιστή αυτοκινήτου , MLS destinator και ποιο σημαντικό από όλα επιπλέον εγγύηση για δυο χρόνια ) . Γρήγορο , αξιόπιστο , η μπαταριά του κρατάει πολλές μέρες , οθόνη τέλεια ... Super !!! Super !!! Super !!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα .σε όλους .!!! Έχω ένα θέμα όμως ....ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΥΝΑΤΌ ΣΉΜΑ .... και δεν ακούω καλά τον απέναντι ... ( Στο Nokia 5530 σήμα καμπάνα !!! ) Και αυτό είναι παρά πολύ ενοχλητικό ... Έχει κανείς από σας σχετική εμπειρία ? Έχει γενικός θέμα το συγκεκριμένο κινητό ? ή μόνο το δικό μου ? :!: Φίλε στέλιο εμένα το 5530 μου έχει αφήσει ανάμικτα συναισθήματα,το ακουστικό του είναι αρκετά αδύναμο και πολλές φορές αναγκάζομαι να βάζω ανοιχτή ακρόαση για να ακούω τον άλλον,μάλλον θα οφείλεται σε βλάβη αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν έτσι πριν πάω στρατό γιατί το άφησαν όταν μπήκα και το άνοιξα ξανά μετά το 9μηνο.Επίσης το symbian δεν με τρέλανε ποτέ κολλάει λίγο αλλά θα οφείλεται μάλλον στο αδύναμο hardware της συσκευής. Εχει όμως πολύ καλό ηχείο ακούγονται αρκετά καλά τα τραγούδια φαίνεται ότι κάνει δουλεία το xpress music και είναι αρκετά όμορφη και compact συσκευή αυτός ήταν ο κύριος λόγος που το διάλεξα. Αρκετά με τα του 5530,τώρα σκέφτομαι να πάω και εγώ στο s advance μου φαίνεται πολύ καλό κινητό και σε super τιμή αυτό το καιρό,το μόνο που δεν έχω αποφασίσει ακόμα είναι το χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Το s advance εχει ΚΑΚΟ σημα οντως μπορει να φταιει το χαμηλο σαρ μπορει να ειναι ελαττωματικό σα κατασκευη δε ξερω.. παντως εγω με κοσμοτε στο σπιτι δεν εχω καταφερει να Δεχτω ουτε μια κληση εδω και 3 μηνες με αυτη τη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Πο μη μου λες τέτοια τώρα :S Εχει κάποιος άλλος κάτοχος του κινητού παρόμοια προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Πο μη μου λες τέτοια τώρα :S Εχει κάποιος άλλος κάτοχος του κινητού παρόμοια προβλήματα; κοιτα τι να σου πω εμενα δε με ενοχλει γιατι δε μιλαω πιο πολυ στελνω μηνυματα και ιντερνετ,,, σπιτι βολευεομαι με σμσ και wifi εξω ειναι παντα καλο το σημα του οποτε υποθετω πως απλα ειναι πιο αδυναμο απο το νοκια μου και το τραγικο σημα της αγαπημενης μας κοσμοτε απλα κανει τα πραγματα χειροτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 κοιτα τι να σου πω εμενα δε με ενοχλει γιατι δε μιλαω πιο πολυ στελνω μηνυματα και ιντερνετ,,, σπιτι βολευεομαι με σμσ και wifi εξω ειναι παντα καλο το σημα του οποτε υποθετω πως απλα ειναι πιο αδυναμο απο το νοκια μου και το τραγικο σημα της αγαπημενης μας κοσμοτε απλα κανει τα πραγματα χειροτερα +1 Αυτό ακριβώς. Δεν είναι τόσο "θέμα" της συσκευής, όσο φιλοσοφίας της Samsung. Η Nokia, σε ό,τι αφορά σήμα ( δικτύου κινητής και WiFi ), ακουστική ( πέρα από εξαιρέσεις, όπως του dimitris99 ) είναι κορυφή. Πρόσφατο παράδειγμα: Με Nokia N8 και Q δίκτυο, με το κινητό στην μπροστινή τσέπη του τζιν και μπουφάν να καλύπτει την τσέπη, δέχτηκα μήνυμα σε ασανσέρ, στο ισόγειο ( είχε 1 από τις 4 ή 5 μπάρες ένδειξη ) όταν το Advance, από τα μέσα 3ου - 2ου έχει χάσει το σήμα. Επίσης, για το Wifi, με το N8 βρίσκω 20 - 25 routers, ενώ με το Advance περίπου 15. Τώρα, το Advance έχει αρκετά δυνατό ηχείο και δεν το περίμενα, κοντά με το N8, αλλά χάνει σε καθαρότητα, πάντα συγκρινόμενο με το N8. Πάντως, τη δουλειά σου θα την κάνεις άνετα. :) Τέλος, το sar, απ' ό,τι έχω καταλάβει δεν παίζει και τόσο ρόλο στην απόδοση της κεραίας της συσκευής, γιατί έχω ένα πανάρχαιο Nokia, με 0,44W/kgm, που βάζει κάτω όλα τα σημερινά smartphones και μη. :P Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Ίσως να έχει όντως ένα θεματάκι με το σήμα, αλλά για να έχεις πρόβλημα, θα πρέπει να μην έχεις γενικά καλό σήμα στο σπίτι π.χ. ή στην εκάστοτε περιοχή που θα βρίσκεσαι κάθε φορά. Κατά τ' άλλα μην τα παραλέμε και παρουσιάζουμε τη συσκευή σαν κινητό με το οποίο δε μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 +1 Αυτό ακριβώς. Δεν είναι τόσο "θέμα" της συσκευής, όσο φιλοσοφίας της Samsung. Η Nokia, σε ό,τι αφορά σήμα ( δικτύου κινητής και WiFi ), ακουστική ( πέρα από εξαιρέσεις, όπως του dimitris99 ) είναι κορυφή. Πρόσφατο παράδειγμα: Με Nokia N8 και Q δίκτυο, με το κινητό στην μπροστινή τσέπη του τζιν και μπουφάν να καλύπτει την τσέπη, δέχτηκα μήνυμα σε ασανσέρ, στο ισόγειο ( είχε 1 από τις 4 ή 5 μπάρες ένδειξη ) όταν το Advance, από τα μέσα 3ου - 2ου έχει χάσει το σήμα. Επίσης, για το Wifi, με το N8 βρίσκω 20 - 25 routers, ενώ με το Advance περίπου 15. Τώρα, το Advance έχει αρκετά δυνατό ηχείο και δεν το περίμενα, κοντά με το N8, αλλά χάνει σε καθαρότητα, πάντα συγκρινόμενο με το N8. Πάντως, τη δουλειά σου θα την κάνεις άνετα. :) Τέλος, το sar, απ' ό,τι έχω καταλάβει δεν παίζει και τόσο ρόλο στην απόδοση της κεραίας της συσκευής, γιατί έχω ένα πανάρχαιο Nokia, με 0,44W/kgm, που βάζει κάτω όλα τα σημερινά smartphones και μη. :P Για μενα το ηχειο του advance ειναι το πιο δυνατο που ειχα ποτε σε κινητο... και εχω αλλαξει πολλα... καθαρο δε το λες αλλα ειναι δυνατο μεχρι και ε κλαμπο εχω συνεννοηθεί (εγω ακουγα καμπανα) Το σημα του εχει ενα bug με το automatic mode (και καλα επιλεγει αυτοματα το κινητο δικτυο 2g η 3g) εκει πολλες φορες χανει σημα και κολλαει... πχ μετα το μετρο μπορει να κολλησει εκτος δικτυου... αν το βαλεις gsm only απο τις ρυθμισεις φτιαχνει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts