tsigpan Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 δεν το βρισκω αυτο,εβαλα την carbon παλι αλλα δε μπορω να βρω το συρταρι.. Φιλε μου εγω ειμαι με [Team Canjica] CyanogenMod 11 και γινεται αυτο που σου ειπα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η ρομ σταματησε να αναβαθμιζεται. Παντως εγω αυτη χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Περνα την τελευταια που εβγαλε. Φιλε μου και εγω αυτη ειχα για αρκετο καιρο μεχρι που διαπίστωσα πως δεν μπορώ να κάνω video κλίσεις με skype. Τώρα που ειμαι με [Team Canjica] CyanogenMod 11 μπορω κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Φιλε μου εγω ειμαι με [Team Canjica] CyanogenMod 11 και γινεται αυτο που σου ειπα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου και εγω αυτη ειχα για αρκετο καιρο μεχρι που διαπίστωσα πως δεν μπορώ να κάνω video κλίσεις με skype. Τώρα που ειμαι με [Team Canjica] CyanogenMod 11 μπορω κανονικά. πολυ καλη η cm φιλε μου,δεν εχει τις καγκουριες που εχει η carbon. μαλλον θα μεινω σε αυτη. Edited March 17, 2015 by webassasin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpatzakas Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Καλησπερα παιδια..Ειχα στο κινητο Cyanogenmod και πηγα σημερα μεσω οντιν να περασω την official 4.1.. Το κινητο εχει κολλησει εδω και μιση ωρα στο σημειο που εμφανιζεται το samsung και φευγει..Κανει συνεχεια αυτο και δεν κανει τιποτα αλλο..Εκανα κατι λαθος ή απλα να το αφησω μπας και στρωσει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Καλησπερα παιδια..Ειχα στο κινητο Cyanogenmod και πηγα σημερα μεσω οντιν να περασω την official 4.1.. Το κινητο εχει κολλησει εδω και μιση ωρα στο σημειο που εμφανιζεται το samsung και φευγει..Κανει συνεχεια αυτο και δεν κανει τιποτα αλλο..Εκανα κατι λαθος ή απλα να το αφησω μπας και στρωσει;; Πάτα ταυτόχρονα volume up, power και home button για να μπεις στο recovery mode. Εκει κάνε wipe data και wipe cache και λογικά θα είσαι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpatzakas Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Πάτα ταυτόχρονα volume up, power και home button για να μπεις στο recovery mode. Εκει κάνε wipe data και wipe cache και λογικά θα είσαι ΟΚ. Ωραιος σε ευχαρσιτω παρα πολυ..εστρωσε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Γιατί φεύγεις από cm11? Είναι κριμα για αυτό το κινητό που δεν βγήκε ούτε custom ούτε stock rom της προκοπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αχ τι έχω τραβήξει με αυτό το gps δεν δουλεύει πουθενά σε καμιά ρομ stock ή custom έχω καταλήξει ότι είναι πρόβλημα η της συσκευής γενικότερα έχει αδύναμο δέκτη δηλαδή ή της δικής μου συσκευής. Για πείτε τις εντυπώσεις σας από το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Αχ τι έχω τραβήξει με αυτό το gps δεν δουλεύει πουθενά σε καμιά ρομ stock ή custom έχω καταλήξει ότι είναι πρόβλημα η της συσκευής γενικότερα έχει αδύναμο δέκτη δηλαδή ή της δικής μου συσκευής. Για πείτε τις εντυπώσεις σας από το gps. Ομολογουμένως το gps με CM11 δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Σ'εμένα, αν και κλειδώνει σε 5-6 sec., εκεί που το χρειάζομαι πολύ είναι όταν ενώ οδηγώ χάσω π.χ. τη στροφή, να κάνει επανυπολογισμό της διαδρομής, αλλά αργεί πολύ. Επίσης, κάποιες φορές χάνεται και βρίσκεται στο πουθενά. Αρκετές φορές όμως έχει δουλέψει κανονικά. Απλά έχει χάσει την αξιοπιστία και την ταχύτητά του. Όλα αυτά με google maps maps, δεν ξέρω αν με άλλη εφαρμογή πάει καλύτερα. Επειδή το σκέφτομαι έντονα, για να γυρίσω σε 2.3.6 από CM11, πρέπει να πάω πρώτα σε 4.1.2; Edited March 22, 2015 by libitas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Οχι δεν χρειάζεται, απλά ακολούθα τον αντίστοιχο οδηγό για να επιστρέψεις στην 2.3.6. Εγώ με 2.3.6 πάντως δεν έχω απολύτως κανένα θέμα με το GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Οχι δεν χρειάζεται, απλά ακολούθα τον αντίστοιχο οδηγό για να επιστρέψεις στην 2.3.6. Εγώ με 2.3.6 πάντως δεν έχω απολύτως κανένα θέμα με το GPS. Έκανες αναβάθμιση και μετά επέστρεψες στην 2.3.6 ή έμεινες στην 2.3.6 εξαρχής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Έκανα αναβάθμιση σε 4.1.2, έχω δοκιμάσει custom rom αλλά επέστρεψα στην 2.3.6 με την οποία είχα γενικώς τις καλύτερες επιδόσεις οπότε και παραμένω με αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Έκανα αναβάθμιση σε 4.1.2, έχω δοκιμάσει custom rom αλλά επέστρεψα στην 2.3.6 με την οποία είχα γενικώς τις καλύτερες επιδόσεις οπότε και παραμένω με αυτή. Κι εγώ τα ίδια. Πήγα στην 4.1.2, πολύ lag. Eπέστρεψα στην 2.3.6. Mετά πήγα στην κιτκατ CM11 για να δοκιμάσουμε το καινούριο, σε γενικές γραμμές καλούτσικα, υπάρχουν κάποια lags αλλά το GPS έχει κάποια θέματα. Ετοιμάζομαι για μια ακόμα επιστροφή στην 2.3.6. Ελπίζω να με κρατήσει κάποιο καιρό εκεί γιατί έχω αρχίσει και κοιτάζω διάφορα κινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Η 2.3.6 μια χαρά κρατάει ακόμα, κάνεις τα πάντα χωρίς θέμα. Δυστυχώς το κινητό αυτό δεν είναι για πολλά πολλά. Έχουν γίνει φιλότιμες προσπάθειες από τους modders αλλά παρόλα τα specs του κινητού, τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά με όρους απόδοσης σε real time χρήση. Οπότε η μη αναβάθμιση παραμένει η βέλτιστη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Με KK custom rom είναι αρκετά ικανοποιητική η απόδοση του κινητού με stock jelly bean δεν το συζητώ μέχρι και εγώ που είμαι πολύ ψύχραιμος κόντεψα να το κολλήσω στο τοίχο μια μέρα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Μετά από την αναβάθμιση στην 4.1.2 η συσκευή εμφανίζει πρόβλημα κατά την εγκατάσταση εφαρμογών από το playstore. Αρχίζει κανονικά η εγκατάσταση και ενώ φτάνει π.χ. μέχρι το 82% σταματάει . Εάν κάνω επανεκκίνηση στη συσκευή και ξαναμπώ στο playstore η εφαρμογή που είχε κολλήσει πριν εγκαθιστάτε χωρίς εγώ να κάνω κάτι... Το έχετε ξανασυναντήσει, υπάρχει λύση ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Μετά από την αναβάθμιση στην 4.1.2 η συσκευή εμφανίζει πρόβλημα κατά την εγκατάσταση εφαρμογών από το playstore. Αρχίζει κανονικά η εγκατάσταση και ενώ φτάνει π.χ. μέχρι το 82% σταματάει . Εάν κάνω επανεκκίνηση στη συσκευή και ξαναμπώ στο playstore η εφαρμογή που είχε κολλήσει πριν εγκαθιστάτε χωρίς εγώ να κάνω κάτι... Το έχετε ξανασυναντήσει, υπάρχει λύση ; Το είχα πάθει κι εγώ. Το έλυσα σβήνοντας το λογαριασμό της Googgle από το κινητό, restart, και τον ξαναέβαλα, και όλα έστρωσαν....:rolleyes: Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Μετά από την αναβάθμιση στην 4.1.2 η συσκευή εμφανίζει πρόβλημα κατά την εγκατάσταση εφαρμογών από το playstore. Αρχίζει κανονικά η εγκατάσταση και ενώ φτάνει π.χ. μέχρι το 82% σταματάει . Εάν κάνω επανεκκίνηση στη συσκευή και ξαναμπώ στο playstore η εφαρμογή που είχε κολλήσει πριν εγκαθιστάτε χωρίς εγώ να κάνω κάτι... Το έχετε ξανασυναντήσει, υπάρχει λύση ; Εμένα σταματάει το κατέβασμα, αλλά αν κλείσω/ανοίξω το wifi (χωρίς καν να βγω από το Play Store) συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ή ξεκινάει εκ νέου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Το είχα πάθει κι εγώ. Το έλυσα σβήνοντας το λογαριασμό της Googgle από το κινητό, restart, και τον ξαναέβαλα, και όλα έστρωσαν....:rolleyes: Να 'σαι καλά φίλε μου, το δοκίμασα και πέτυχε. Όλα καλά, σε ευχαριστώ. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Παιδιά πήγα να περάσω τη stock 2.3.6 GB από Kitkat CM11 αλλά κολλάει στο logo. Έκανα τα προβλεπόμενα wipe data, partition κλπ. Στο Odin γίνεται κανονικά η διαδικασία, βγάζει το "PASS" αλλά το κινητό κολλάει στο logo στην αρχή και δεν προχωράει, μένει εκεί. Το έκανα 3-4 φορές, τίποτα. Κατέβασα και μια άλλη stock GB, πάλι τίποτα. Περνάω από πάνω τη stock Jellybean όμως και ανοίγει κανονικά. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Παιδιά πήγα να περάσω τη stock 2.3.6 GB από Kitkat CM11 αλλά κολλάει στο logo. Έκανα τα προβλεπόμενα wipe data, partition κλπ. Στο Odin γίνεται κανονικά η διαδικασία, βγάζει το "PASS" αλλά το κινητό κολλάει στο logo στην αρχή και δεν προχωράει, μένει εκεί. Το έκανα 3-4 φορές, τίποτα. Κατέβασα και μια άλλη stock GB, πάλι τίποτα. Περνάω από πάνω τη stock Jellybean όμως και ανοίγει κανονικά. Καμιά ιδέα; Αν και δεν έχω την συσκευή,μάλλον έχεις θέμα με τον bootloader, έχει περαστεί νεότερος και δεν γυρίζει σε 2.3.6. Θα σου έλεγα να φλασάρεις σκέτο τον bootloader της 2.3.6 αλλά έχει κάποιο ρίσκο, παίζει και να σου μπρικάρει χωρίς μετέπειτα την δυνατότητα να μπεις σε download mode ή recovery. Κάνε όμως και κάτι άλλο : την ώρα που σου κολλάει στο logo, βγάλε την μπαταρία, την ξαναβάζεις και μπαίνεις στο recovery. Κάνε wipe τα πάντα και δοκίμασε να ξανά μπουτάρεις το κινητό. Edited March 24, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Αν και δεν έχω την συσκευή,μάλλον έχεις θέμα με τον bootloader, έχει περαστεί νεότερος και δεν γυρίζει σε 2.3.6. Θα σου έλεγα να φλασάρεις σκέτο τον bootloader της 2.3.6 αλλά έχει κάποιο ρίσκο, παίζει και να σου μπρικάρει χωρίς μετέπειτα την δυνατότητα να μπεις σε download mode ή recovery. Κάνε όμως και κάτι άλλο : την ώρα που σου κολλάει στο logo, βγάλε την μπαταρία, την ξαναβάζεις και μπαίνεις στο recovery. Κάνε wipe τα πάντα και δοκίμασε να ξανά μπουτάρεις το κινητό. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το 2ο το έχω κάνει χωρίς αποτέλεσμα. Μάλλον θα περιοριστώ στην JB ή θα επιστρέψω στην Kitkat CM11, η οποία όμως δεν είναι και τέλεια, έχει θέμα το GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το 2ο το έχω κάνει χωρίς αποτέλεσμα. Μάλλον θα περιοριστώ στην JB ή θα επιστρέψω στην Kitkat CM11, η οποία όμως δεν είναι και τέλεια, έχει θέμα το GPS.Παρακαλώ :) Βάλε την jb και Κάνε και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο καπάκι.Πιστεύω ότι θα είσαι εντάξει :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Παρακαλώ :) Βάλε την jb και Κάνε και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο καπάκι.Πιστεύω ότι θα είσαι εντάξει :) Τίποτα δυστυχώς. Ξαναπέρασα την CM11, αν και σκέφτηκα προς στιγμήν να κάτσω στη JB. Αλλά μάλλον θα έχει πάλι τα γνωστά lags οπότε καλύτερα CM11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδιά προσπαθώντας να περάσω την CM11 έχω πρόβλημα bootloop, κολλάει στο logo. Πέρασα και την JB μετά, τα ίδια. Κάτι έχει συμβεί με τον bootloader μάλλον, υπάρχει καμιά συμβουλή για να το φτιάξω; Έχω κάνει wipe date, factory, dalvik cache, όλα. Ψάχνω στο ίντερνετ δυο μέρες αλλά τίποτα, ό,τι έχω κάνει δεν βοηθά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Όταν πέρασες την 2.3.6 από 4.χ.χ που ήσουν, ακολούθησες τη σωστή διαδικασία που έχει στο xda ή απλά πέρασες την rom; Αν το πέρασες απλά τότε δεν λειτουργεί, θέλει συγκεκριμένη διαδικασία. Τώρα για το κόλλημα που λες, χρησιμοποιείς το σωστό Odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts