Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα σχόλιο μόνο να κάνω για την αργεντίνικη rom, χωρίς να την έχω δοκιμάσει. Μήπως κάθε φορά που βάζουμε μια νέα rom έχουμε την ψευδή αίσθηση ότι είναι καλύτερη από την προηγούμενη, λόγω του factory reset που κάνουμε κάθε φορά;

Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις rom που έχουν βγει και κάθε φορά ήμουν ενθουσιασμένος με το πόσο καλύτερη ήταν! Μετά από κάνα μήνα χρήσης και το ανάλογο φόρτωμα κολλούσε σαν την προηγούμενη.

Εδώ και 5 ημέρες είμαι με την CM11, άλλη αίσθηση στο κινητό, ελπίζω τουλάχιστον γι'αυτή να μην ισχύσουν όσα έγραψα παραπάνω.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπα δεν νομίζω φίλε μου, εγώ πήγα κατευθείαν από την Ελληνική στην Αργεντίνικη, και θυμάμαι πως πήγαινε η Ελληνική και πως πάει η Αργεντίνικη.

Τα έγραψα και πριν, ο Kernel αλλάζει στην κυριολεξία, και τον έχουν προσέξει όσο πάει, απ'όσο το έψαξα και προσωπικά, έχουν κλείσει και τρύπες ασφαλείας που υπήρχαν στους προηγούμενους.

Προσωπικά το έχω τόσο φορτωμένο το SGSA, μέσα σε μία βδομάδα χρήσης της Αργεντίνικης, που κάποιος άλλος δεν θα το είχε ούτε μετά από ένα χρόνο χρήσης...

Τώρα να κάθομαι να τα γράφω...

Τέλος πάντων, τα λέω για τελευταία φορά, του πρόσθεσα 64GB microSD, και το έχω ταράξει, απλά...

Έχω ξεπεράσει τα 150 προγράμματα και παιχνίδια, videos-music-documents, emulators ( PSX, Amiga, GBA, PSP, MAME κτλ)

Δεν καταλαβαίνει τίποτα!! lol lol :p

Ένα σχόλιο μόνο να κάνω για την αργεντίνικη rom, χωρίς να την έχω δοκιμάσει. Μήπως κάθε φορά που βάζουμε μια νέα rom έχουμε την ψευδή αίσθηση ότι είναι καλύτερη από την προηγούμενη, λόγω του factory reset που κάνουμε κάθε φορά;

Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις rom που έχουν βγει και κάθε φορά ήμουν ενθουσιασμένος με το πόσο καλύτερη ήταν! Μετά από κάνα μήνα χρήσης και το ανάλογο φόρτωμα κολλούσε σαν την προηγούμενη.

Εδώ και 5 ημέρες είμαι με την CM11, άλλη αίσθηση στο κινητό, ελπίζω τουλάχιστον γι'αυτή να μην ισχύσουν όσα έγραψα παραπάνω.

Για παίξε με αρχεία videos με ήχο Dolby Digital και DTS με τον MX Player με Hardware decoding και πέρασε αν δεν βαριέσαι και το app του Mega channel πχ για να δεις δουλεύει όπως πρέπει το OMX...?? ;)

Θέλω να ομολογήσω πως απο την πρωτη στιγμη, που ειχα κανει την αναβαθμιση σε JB 4.1.2, δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα.

Το μονο που ειχα κανει κατα την εγκατασταση της rom ηταν να κανω ολα τα απαιτουμενα wipe cache, factory reset και οτι αλλο χρειαζοτανε.

Αυτη την στιγμη το τηλ δουλευει με root και στις ρυθμισεις επιλεγω καθε πρωι τις " 4 διεργασιες ".

Απο εκει και μετα δεν εχω αλλαξει ουτε αλλο kernel ουτε grenify ουτε αλάτια, πιπερια, σάλτσες και οτιδοιποτε αλλο. ( δοκιμες εχω κανει, αλλά γυριζω παντα στα original ).

Με πιανουν τα γελια πολλες φορες ( με το συμπαθειο, μη παρεξηγηθει κανεις ) οταν διαβαζω απο πολλους εδω που αλλαζουν τα

παντα στο τηλ, (κατέβασμα μηχανης, αλλαγη σαζμαν, μπουζι κλπ) , για να το κανουν να δουλεψει καλυτερα.

Βεβαια απο την αλλη, ολοι αυτοι αξιζουν πολλα συγχαρητηρια, που ασxολουντε τοσο πολυ με το αθλημα και επισης βοηθουν και ολους εμας.

Ειναι ομως λιγο τρελο, παντα κατα την γνωμη μου, να θελω απο ενα τηλ να γινεται παιχνιδομηχανη, dvd player, cd player, και πολλα αλλα και να θελω απο την συσκευη να ανταπεξελθει στο 100% των δυνατοτητων που εχει.

Πολλες φορες ολα αυτα μου φερνουν πονοκεφαλο και αναρωτιεμαι τελικα αν αζιζει τον κοπο να ασχολειται κανεις τοσο πολυ με τους πειραματισμους αυτους.

SV 7 DMT Nikos Amateur Radio

V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS

Για παίξε με αρχεία videos με ήχο Dolby Digital και DTS με τον MX Player με Hardware decoding και πέρασε αν δεν βαριέσαι και το app του Mega channel πχ για να δεις δουλεύει όπως πρέπει το OMX...?? ;)

Καταλαβαίνω τι λες, σίγουρα αν το ψάξεις θα βρεις προβλήματα στην cm, εξάλλου γίνεται εκτενής αναφορά στο αντίστοιχο thread του xda. Αυτό που λέω είναι πως για τη χρήση που κάνω εγώ (τις 30 εφαρμογές που θέλω να δουλεύω) έχω δει σημαντική διαφορά στην ανταπόκριση του κινητού. Μη μου λες για dts και λοιπά, με τη stock rom κολλούσε και το YouTube μια στις δύο φορές!

Magos: το κάνουμε και για χαβαλέ μωρέ, όταν δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε, δεν είμαστε όλοι καμένοι με τα κινητά μας! Εγώ προσωπικά αλλάζω τιποτες για να μου φεύγει η κ@@λα να αγοράσω καινούργιο κινητό (που με πιάνει ανά διαστήματα).

Καταλαβαίνω τι λες, σίγουρα αν το ψάξεις θα βρεις προβλήματα στην cm, εξάλλου γίνεται εκτενής αναφορά στο αντίστοιχο thread του xda. Αυτό που λέω είναι πως για τη χρήση που κάνω εγώ (τις 30 εφαρμογές που θέλω να δουλεύω) έχω δει σημαντική διαφορά στην ανταπόκριση του κινητού. Μη μου λες για dts και λοιπά, με τη stock rom κολλούσε και το YouTube μια στις δύο φορές!

Magos: το κάνουμε και για χαβαλέ μωρέ, όταν δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε, δεν είμαστε όλοι καμένοι με τα κινητά μας! Εγώ προσωπικά αλλάζω τιποτες για να μου φεύγει η κ@@λα να αγοράσω καινούργιο κινητό (που με πιάνει ανά διαστήματα).

Ετσι ναι συμφωνω και εγω και ολοι μας πιστευω μια απο τα ιδια ειμαστε και πανω κατω ετσι χειριζομαστε τις καταστασεις για να μας φυγει η τρελα απο την αγορα καποιου καινουριου κινητου.

Και να ηταν μονο το κινητο αναθεμα με τι " φαγουρες " μας πιανουν, θελοντας να αγορασουμε παντα κατι καινουριο, αναλογα με τα χομπυ που εχουμε.

Συμπερασμα : Εμεις να ειμαστε καλα και να περναμε καλα.:D

Μη μου λες για dts και λοιπά, με τη stock rom κολλούσε και το YouTube μια στις δύο φορές!

Μήπως είχες την εξοικονόμηση ενέργειας, ενεργοποιημένη; Αν την απενεργοποιείς όταν θες να μπεις στο YouTube, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Konstantinos77, ευχαριστώ για την απάντηση αναφορικά με το usb otg.

Μήπως είχες την εξοικονόμηση ενέργειας, ενεργοποιημένη; Αν την απενεργοποιείς όταν θες να μπεις στο YouTube, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Konstantinos77, ευχαριστώ για την απάντηση αναφορικά με το usb otg.

Δεν την είχα ενεργοποιημένη και ήμουν root, είχα απεγκαταστησει όλο το bloatware της Samsung, ήμουν με Greenify και custom kernel. Η κατάσταση δεν παλευόταν. Τρελά κολλήματα όταν γέμιζε το κινητό με εφαρμογές.

Δεν την είχα ενεργοποιημένη και ήμουν root, είχα απεγκαταστησει όλο το bloatware της Samsung, ήμουν με Greenify και custom kernel. Η κατάσταση δεν παλευόταν. Τρελά κολλήματα όταν γέμιζε το κινητό με εφαρμογές.

Sorry κιόλας... Αλλά το είχες Ξεσκίσει το smartphone... Πως να μην κολλάει??

Γνώμη μου είναι να μην πειράζεις καθόλου το Bloatware της Samsung. Δεν είναι τόσο απλή υπόθεση η αφαίρεση του bloatware όσο φαίνεται. Θα έχεις προβλήματα σίγουρα μετά!!

Τι προτείνω.

Stock Αργεντίνικη, Root, Greenify Paid, Nova. Απλά!! ;)

1.Πως μπορουμε να ξε - root - άρουμε το s advance

2.Υπάρχει περίπτωση, όταν ειναι το κινητο σε root, να μη δουλεύουν καποιες εφαρμογές ;

3.Αν ξερουτάρουμε το τηλ, επιστρέφουν οι εφαρμογες που σβήσαμε ή απεγκαταστησαμε ;

Γεια σας και από μένα,

Ο magos έχει δικαιο κατα πολύ.

Έχουμε πάρει ένα κινητό και βρήκαμε το μπελά μας προσπαθώντας να το "αναβαθμίσουμε".

Σ' αυτό βέβαια το τρυπάκι μας έβαλε η Sam με την υπέροχη jb που μας σέρβιρε.

Παιδιά όσο και να προσπαθήσουμε να δούμε καλοδιάθετα την jb το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι αναξιόπιστη.

Λέτε πολλά για το grenify. Αφού διάβασα στους xda όσο άντεχα διαπίστωσα ότι :

1. Κανείς δεν είναι σίγουρος τι ακριβώς γίνεται όταν γκρνιφάρεις μία εφαρμογή συστήματος. Αν και υπάρχουν κάποιες λίστες είναι αποτέλεσμα πρόχειρων ελέγχων.

2. Οι συνήθεις εφαρμογές που εμφανιζονται να τρέχουν συνεχώς με προγράμματα ελέγχου cpu είναι του συστήματος. Ποιός είναι σίγουρος ποιές πρέπει να γκρινιφάρουμε και να τις στείλουμε για νανι?

3. Το greenify όπως λέει και ο δημιουργός του είναι για να τιμωρεί τις άτακτες εφαρμογές που ανοίγουν και κλείνουν όποτε θέλουν. Επίσης χρησιμοποιούνται πόροι cpu και μνήμης από το πρόγραμμα το ίδιο. Οπότε δεν μιλάμε για ταχύτητες τρελές ούτε για τρομερή ελλάτωση στη μνήμη (αν υπάρχει). Είναι μάλιστα πάρα πολλοί developers που λένε να μή πειράζουμε την μνήμη και να αφήνουμε το adroid να κάνει μόνο του την δουλειά.

4. Αυτό που σίγουρα κάνει είναι να σταθεροποιεί το σύστημα σε κάποιο βαθμό.

Από ψάξιμο και δοκιμή έχω να πω ότι. Ναι σταθεροποιήθηκε εν μέρη η απόδοση του κινητού και ίσως αυξήθηκε λιγάκι. Με harsh cocore9.8 στα 1,05 ghz και greenify antutu 10350+ μέσω όρο( μετά από reboot μου έφτασε και 10500). Η μνήμη πάντως είναι πάνω από 450.

konstantinos77 Αν μπορείς να στείλεις τη λίστα με τα 20 προγράμματα που γκρινιφάρεις θα μας βοηθούσες πολύ.

Αν και δεν τρελένομαι για το πρόγραμμα κάτι έκανε. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το κινητο απλώς πρέπει ίσως να σταματήσω να ασχολούμε τόσο και να περιμένω για καμμιά γρήγορη και σταθερή kitkat.

Πώς το καλό είσάγεις εικόνα στο κείμενο να στείλω screen shot?:mad::O

Φυσικό είναι να έχεις πιο υψηλό σκορ από την στιγμή που κάνεις overclocking... ;)

Σύντομα θα σας έχω τελειωτικές συμβουλές για το τι παίζει με την όλη φάση... :)

Ακόμα τεστάρω μερικά πράγματα...

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1.Πως μπορουμε να ξε - root - άρουμε το s advance

2.Υπάρχει περίπτωση, όταν ειναι το κινητο σε root, να μη δουλεύουν καποιες εφαρμογές ;

3.Αν ξερουτάρουμε το τηλ, επιστρέφουν οι εφαρμογες που σβήσαμε ή απεγκαταστησαμε ;

1. Unroot γίνεται με πέρασμα της stock rom μέσω Odin.

2. Απ'όσο γνωρίζω όχι

3. Βλέπε "1"

konstantinos77 επίσης επειδή σε εχω τσεκάρει στους xda dev οτι την ψαχνεις ακόμα με την carbon και μάλιστα με την build 12 πες μας που κατελειξες ? Φαίνεται να σταθεροποιείται αρκετά η carbon.

Ωωωχχχ... Με παρακολουθούν... Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ?? Κινδυνεύω??? lol lol :p

Λοιπόν, θα γράψω έτσι μερικά πράγματα λίγο βιαστικά, κουράστηκα να γράφω βλέπεται... :p

Ναι Ιάκωβε, δοκίμασα γενικά τις πιο γνωστές, μην τις αναφέρω τώρα, τις γνωρίζεται πάνω κάτω.

Σε ένα πράγμα δεν έχω μείνει ικανοποιημένος, μιλώντας για custom roms που δεν βασίζονται στην stock rom, και είναι και ίσως ο μόνος λόγος που γυρνάω με 100% σιγουριά στην Αργεντίνικη!! (και με μεγάλη χαρά μπορώ να πω!!! Μέχρι στιγμής τουλάχιστον... ;) )

Και έχει να κάνει με το OMX!!! (OMX για όσους δεν γνωρίζουν είναι οι Hardware δυνατότητες της συσκευής μας σε ότι έχει να κάνει με Video - Audio)

Δεν γίνεται να φτιάχνεις μία rom σαν την Carbon πχ η οποία όντως σκίζει σαν rom!! Και να μην έχεις ιδιαίτερα προσεγμένο το OMX... Είναι κρίμα...

Και δεν δουλεύει 100% σωστά όπως δουλεύει στην Stock.

Έκανα δοκιμές με τον MX Player, που μπορείς να παίξει όπως θες, είτε σε hardware είτε σε software deconing.

Δεν γίνεται να βλέπω Avi αρχεία και να μην μπορεί να τα παίξει με hardware decoding!!! (έχει σημασία στην διάρκεια της μπαταρίας και μεγάλη κιόλας!!)

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, έκανα και άλλες δοκιμές σε videos, δεν αξιοποιεί τις hardware δυνατότητες της συσκευής μας σε ότι έχει να κάνει με Videos, όπου η συσκευή μας είναι τουλάχιστον άριστη σε αυτόν τον τομέα!! ;)

δεν μπήκα καν στον κόπο να δοκιμάσω πως πάει από καθαρά audio decoding και τι formats υποστηρίζει...

Και όταν υπάρχει πρόβλημα εκεί θα υπάρχει πρόβλημα και με εφαρμογές που το χρειάζονται όπως TV Apps... ;)

Μπορεί κάποιον να μην τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κομμάτι στην συσκευή του και να την θέλει για τα πολύ βασικά ως smartphone, τότε είναι όλα ΟΚ!! ;)

Αλλά για εμένα δεν γίνεται να έχεις φτιάξει μία τόσο προσεγμένη rom και να μην έχεις προσέξει αυτό το κομμάτι της συσκευής!!! ;)

Του το ανάφερα στην Carbon, λέει οτι λειτουργεί το OMX... Άλλο το οτι λειτουργεί και άλλο το πόσο σωστά λειτουργεί...

Λοιπόν και όσο αφορά την Αργεντίνικη, το Greenify κτλ...

Πλέον είμαι κατηγορηματικός!!! (γιατί έχω λιώσει μία βδομάδα για να καταλήξω σε όσο γίνεται αξιόπιστα συμπεράσματα, για εμένα τον ίδιο πρώτα απ'όλα... ;) )

Λοιπόν η Αργεντίνικη ΣΚΊΖΕΙ!!!!!! (και δεν είναι η ιδέα μου!!!)

Λοιπόν είμαι πάλι με Αργεντίνικη, Root, Greenify Paid (το οποίο επίσης Σκίζει!!!!!!) και με 84 εφαρμογές και ξεκινάει η συσκευή με 360~ πιασμένη ram και κατά την χρήση αφήνει κατά μέσο όρο 200 Mbs άνετα!!! (νομίζω είναι καλά... ;) )

Λοιπόν μερικές συμβουλές...

Μην κάνεται Disable μέσα από το Android τίποτα απ'ότι έχει εγκατεστημένο!!! (Bloatware)

Το μόνο που έκανα είναι το ChatOn και αυτό για να μην μου βγάζει updates στο Google Play.

Αν δεν θέλετε να έχετε μελλοντικά προβλήματα σταθερότητας...

Το Greenify κάνει απίστευτη δουλειά!! (τα 360 mbs που ξεκινάει η συσκευή με τις 84 εφαρμογές είναι τα ίδια με τα οποία ξεκινάει η συσκευή και μόλις την Flashάρεις... ;) )

Και δεν τρώει καθόλου πόρους το Greenify, ούτε μνήμη ούτε τίποτα!!

Ποιες εφαρμογές τώρα κάνουμε Greenify...

Checkάρουμε μέσα από τον analizer του (όταν πατήσουμε το "+", αυτός είναι ο analizer, μας δείχνει ποιες εφαρμογές επιβαρύνουν.

Greenify μόνο εφαρμογές που έχουμε βάλει εμείς!!! Τίποτα του συστήματος!!!

Ένα παράδειγμα του τι έχω Greenifάρει μέχρι στιγμής μιλώντας πάντα από τις 84 αφαρμογές

Airdroid, Amazon, ANT1 TV, Appstore (Amazon) Chrome, Facebook,Foursquare, Gameworld TV, Googles, Google search, Google+, Shazam, Skype,Yahoo mail, ΣΚΑΪ

Αυτό κατά την διάρκεια θα αλλάξει, checkάρουμε πάντα μέσα από το Greenify... ;)

Είναι απλό, δεν είναι τόσο δύσκολο, το δύσκολο είναι μέχρι να καταλάβεις πως δουλεύει... :)

Αυτά...

Άντε να σε βοηθήσω, γιατί όχι... ;)

Λοιπόν teodorzaf

1. Κατεβάζεις την Stock από εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=27331

2. Κατεβάζεις το Odin από εδώ http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1168421&d=1341114315

3. Factory reset μέσα από την συσκευή και από την custom recovery!!

4. Έχεις εγκατεστημένο το KIES στον υπολογιστή χωρίς να τρέχει.

5. Τρέχεις το Odin με δικαιώματα διαχειριστή.

6. Βάζεις το smartphone σε Dowload mode (home+power+volume down)

7. Συνδέεις το SGSA και βλέπεις οτι έχει ανάψει μπλε το πρώτο κουτάκι στο Odin.

8. Βάζεις στο PDA την Rom και περιμένεις να τελειώσει ο έλεγχος.

9. Και πατάς Start. Θα κάνει γύρω στα 6'.

10. Ξεσυνδέεις το SGSA Μόνο όταν έχεις ανάψει πάνω αριστερά στο Odin πράσινο και γράψει PASS!!

Αν τυχόν μπει η συσκευή σε Boot Loop μετά το PASS απλά ξεσύνδεσε το smartphone και μπες recovery και κάνε τα δύο καθαρίσματα που έχει η Stock Recovery.

Κάνε και ένα Factory Reset και Format την εσωτερική μνήμη την πρώτη φορά που θα ξεκινήσεις την συσκευή.

Αυτά. Και είσαι έτοιμος... ;)

Άντε και θα ανοίξω Δικό Μου Forum σε λίγο... Ακούς MyPhone??? lol lol :p

Edited by konstantinos77

Και η Αργεντίνκη από μπαταρία...

Είμαι 3 ώρες και 15' Οθόνη, που το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν με αναπαραγωγή Videos, αλλά και normal χρήση, σερφάρισμα κτλ και 19 ώρες ενεργή η συσκευή και είμαι στο 50% η μπαταρία...

Νομίζω πολύ καλά... ;)

(και μιλάμε για μπαταρία Full ταλαιπωρημένη ένα χρόνο, τουλάχιστον ένα charge την ημέρα... )

Και για όσους έχουν περασμένο το Clean Master, νομίζω οι περισσότεροι...

Προσέξτε οτι στις τελευταίες εκδόσεις έχει ενσωματωμένο και ενεργοποιημένο από μόνο του Antivirus!!

Το οποίο από μόνο του επιβαρύνει αρκετά την συσκευή...

Αν εγκαθιστάτε εφαρμογές μόνο από Google Play και άλλες αξιόπιστες πηγές δεν νομίζω οτι το χρειάζεστε... ;)

Απενεργοποιείται μέσα από τις ρυθμίσεις του Clean Master.

Είμαι με carbon 12 τώρα, και θέλω να βάλω την Αργεντίνικη, θα μου πεις τα βήματα konstantinos77.

Ευχαριστώ.

Εγω ειμαι με την carbon 11 και δεν εχω κανενα θεμα με το κινητο...με προβληματησε η αλλαγη κερνελ και οτι προτεινουν clean install για την 12 και γι αυτο δεν την εβαλα... εχεις καποιο θεμα και θα βαλεις την αργεντινικη?

οσο για την αργεντινικη ολα σουπερ με βαση τον κωνσταντινο,που δεν εχουμε λογο να αμφισβητησουμε :) ;)

το μονο θεμα ειναι οτι με την JB ... αν ποτε κολλησει το κινητο με την carbon θα την δοκιμασω!

Και για όσους έχουν περασμένο το Clean Master, νομίζω οι περισσότεροι...

Προσέξτε οτι στις τελευταίες εκδόσεις έχει ενσωματωμένο και ενεργοποιημένο από μόνο του Antivirus!!

Το οποίο από μόνο του επιβαρύνει αρκετά την συσκευή...

Αν εγκαθιστάτε εφαρμογές μόνο από Google Play και άλλες αξιόπιστες πηγές δεν νομίζω οτι το χρειάζεστε... ;)

Απενεργοποιείται μέσα από τις ρυθμίσεις του Clean Master.

Μπορείς να μας πεις σύντροφε που ακριβώς είναι αυτή η απενεργοποίηση γιατί εγώ δεν την βρίσκω? Ευχαριστώ.

Εγω ειμαι με την carbon 11 και δεν εχω κανενα θεμα με το κινητο...με προβληματησε η αλλαγη κερνελ και οτι προτεινουν clean install για την 12 και γι αυτο δεν την εβαλα... εχεις καποιο θεμα και θα βαλεις την αργεντινικη?

οσο για την αργεντινικη ολα σουπερ με βαση τον κωνσταντινο,που δεν εχουμε λογο να αμφισβητησουμε :) ;)

το μονο θεμα ειναι οτι με την JB ... αν ποτε κολλησει το κινητο με την carbon θα την δοκιμασω!

Και την 11 δοκίμασα και την 12, Μαμάτη Rom δεν το συζητάω, αυτά που δεν μου άρεσαν τα ανάφερα πιο πάνω...

Το Τονίζω!!! Τα συμπεράσματα που βγάζω είναι σε συνδυασμό με Greenify!!!

Π.χ. έχω το Facebook App εγκατεστημένο, αλλά δεν το έχω να τρέχει συνέχεια από πίσω και να επιβαρύνει την συσκευή και να τρώει πόρους σε μνήμη, επεξεργαστή και μπαταρία... ;)

Δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική, με την Ελληνική μπούκωνε το κινητό στην μνήμη, σαν να έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης και ακόμα και το Bloatware της Samsung ούτε καν εμφανίζεται να επηρεάζει την συσκευή, απλά υπάρχει εγκατεστημένο, αυτό και τίποτα άλλο.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορείς να μας πεις σύντροφε που ακριβώς είναι αυτή η απενεργοποίηση γιατί εγώ δεν την βρίσκω? Ευχαριστώ.

Έλα Σύντροφεεε!!! Έλα τώρα που γυρνάει!!! Και είμαι στα κέφια μου!!! lol lol :p

Λοιπόν επειδή το έχω στα Αγγλικά θα προσπαθήσω να σε κατατοπίσω όσο καλύτερα μπορώ.

Ρυθμίσεις > εκεί που πρέπει να λέει Ασφάλεια η πρώτη επιλογή (προστασία σε πραγματικό χρόνο, ίσως να το έχει έτσι, δική μου μετάφραση) Το βάζεις OFF.

Παιδιά βοηθήστε κάποιος που το έχει στα Ελληνικά... ;)

Την δεύτερη επιλογή μετά από αυτήν (Ασφαλές σερφάρισμα, πρέπει να την ονομάζει) καλό είναι να την έχεις ενεργοποιημένη!!

Αν έχεις σπασμένα παιχνίδια και εφαρμογές, εκτός Google Play Store δηλαδή, καλό είναι να έχεις και το αντιβιοτικό ενεργοποιημένο... ;)

Και την 11 δοκίμασα και την 12, Μαμάτη Rom δεν το συζητάω, αυτά που δεν μου άρεσαν τα ανάφερα πιο πάνω...

Το Τονίζω!!! Τα συμπεράσματα που βγάζω είναι σε συνδυασμό με Greenify!!!

Π.χ. έχω το Facebook App εγκατεστημένο, αλλά δεν το έχω να τρέχει συνέχεια από πίσω και να επιβαρύνει την συσκευή και να τρώει πόρους σε μνήμη, επεξεργαστή και μπαταρία... ;)

Δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική, με την Ελληνική μπούκωνε το κινητό στην μνήμη, σαν να έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης και ακόμα και το Bloatware της Samsung ούτε καν εμφανίζεται να επηρεάζει την συσκευή, απλά υπάρχει εγκατεστημένο, αυτό και τίποτα άλλο.

Το ξερω οτι την εχεις δοκιμασει..σε διαβαζω και στο xda :P

Κι εγω με Greenify ειμαι φυσικα,απο την στιγμη που το εβαλα αλλαξε το κινητο...συνεχεια στο 150-200 τα free mb της ram οταν το χρησιμοποιω,στα 260-300 οταν ειναι σε αδρανεια ;) (και ειμαι και στο free!)

Κωνσταντίνε με την αργεντίνικη σου κολλάει στο youtube;

Επίσης με το greenify αδρανοποιείς τους χάρτες;

Όχι δεν κολλάει τίποτα.

Τα γράφω και πιο πάνω φίλε μου. Ότι σου δείχνει μέσα από το Greenify οτι επηρεάζει την λειτουργία της συσκευής, και μόνο για προγράμματα που έχουμε βάλει εμείς. Μην πειράζετε ότι έχει η Samsung μέσα.

Αν δεν σου δείχνει τους χάρτες μέσα στο Greenify, δεν τους Greenifάρεις... ;)

Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει αν η αργεντίνικη rom είναι καλυτερη με τον δικό της kernel ή με τον cocore;

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει αν η αργεντίνικη rom είναι καλυτερη με τον δικό της kernel ή με τον cocore;

η αργεντινικη για μενα προσωπικα,βαριεμαι τις αντιπαραθεσεις,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ,ι ιταλικη rom,παραμενει η καλυτερη και με την καλυτερη base band,και οσοι χρησιμοποιουν κit kat αυτοι εχουνε περασμενη.

ο καλυτερος κερνελ με την ιταλικη ηταν ο cocore 6.2.

γουστα ειναι αυτα του καθενος,εγω απο την ημερα που εβαλα την kit kat toy ΜΑHDI,δοκιμασα και την αργεντινικη και πολλες αλλες,δεν την αλλαζω με τιποτα ακολουθωντας παντα τις νεες εκδοσεις και δεν γυριζω πισω με ΤΙΠΟΤΑ.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)