Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που το βρήκες αυτό Dynamite? αν μπορείς στείλε link... ;)

Εν τω μεταξύ, η λίστα που ανακοινώθηκε τώρα ρε παιδιά που έχετε φαγωθεί όλοι, είναι η λίστα που είχε ανακοινώσει πριν μερικές μέρες, απλά έβαλε μέσα και το S4 mini, που είχαμε αναφέρει οτι η λίστα είναι ελλιπής, και τώρα δεν είναι... ;)

Για τα υπόλοιπα που έχει ειπωθεί οτι θα τεστάρει για να δει σε ποια θα δώσει ακόμα, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα.

Πέρα οτι η ανακοίνωση η συγκεκριμένη είναι για τα Αμερικάνικα μοντέλα και μόνο... ;)

Αν η 4.4 είναι το ίδιο χάλια με την 4.1 καλύτερα να μην δώσει… που δεν θα δώσει αλλά να έχουμε να λέμε καμία μ@κ@κία να περνά ο καιρός…

Edited by bromiaris

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν η 4.4 είναι το ίδιο χάλια με την 4.2 καλύτερα να μην δώσει… που δεν θα δώσει αλλά να έχουμε να λέμε καμία μ@κ@κία να περνά ο καιρός…

Την οποια 4.1.2 μας λεγανε οτι θα την παρουμε απο Απριλη και τελικα την πηραμε τελη αυγουστου :) Κακια ωρα και στιγμη,βεβαια,που την βαλαμε!!! Αλλα εξαιτιας αυτου καναμε ροοτ και βρηκαμε την υγεια μας :)

Παιδια μην το κουραζουμε αδικα... Δυστηχως την 4.4.2 δεν βλεπω να την παιρνουμε ποτε... Και εξηγουμαι:

1. To εργοστασιο που βγαζει τους επεξεργαστες μας εχει κλεισει εδω κ καμποσο καιρο.. Οποτε ειναι μια αριστη δικαιολογια για την Samsung να μην δωσει αναβαθμιση λογω ελλειψης drivers κλπ..

2.Το κινητο ανακοινωθηκε Ιανουαριο 2012 και κυκλοφορησε Απριλιο του ιδιου ετους..

Μεχρι σημερα ειναι 22 μηνες.. Εχει ληξει το <<εμπορικο>> 18μηνο που δινουν στις συσκευες για τυχον αναβαθμιση..

3.To εγγραφο που βγηκε για τις αναβαθμισεις αφορα την αγορα της Αμερικης.. Ναι μεν περιλαμβανει το s3 μινι αλλα αναφέρεται στην εκδοση με Snapdragon επεξεργαστη που κυκλοφορησε μονο στην at&t..

Mακαρι να βγω λαθος αλλα με τα παραπανω δεδομενα χλωμο το βλεπω... :(

Παιδιά γνώμη μου είναι μην σκαζετε για official update!

Προσωπικά, έχω βάλει cyanogenmod 10.2 custom rom, που σε συνδυασμό με nova launcher κι ένα custom icon pack πχ. Flatro, κάνει το κινητό να πετάει για τα δεδομένα του (σε αυτό συνηγορεί και το 9914 score στο Antutu).

Απόλυτα smooth και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Δοκιμάστε το

Καλησπέρα φίλοι, σήμερα βγήκε ανακοίνωση από samsung Πολωνίας σχετικά με τα μοντέλα που θα πάρουν kitkat. ΔΕΝ είναι στη λίστα το s advance αλλά ούτε το S3 και ούτε το S3 mini! To link είναι : sadvance.in/2014/02/samsung-poland-confirms-kitkat-update-list-for-more-several-device/

Το link που ζήτησε ο φίλος konstantinos77 είναι :sadvance.in/2014/02/samsung-usa-confirms-kitkat-update-for-multiple-samsung-devices/

Δεν ξέρω δεν είμαι σε stock rom αλλά αν ο 8.2 δουλεύει απροβλημάτιστα μην τον αλλάζεις.

ααα εχει διαφορα απο stock rom σε custom ο κερνελ? οκ θα δω τι θα κανω

Δημήτρη σε άκουσα και είμαι με liquid 4.3 εδώ και μερικές μέρες. Αρκετά ευχαριστημένος! Ελαφριά, σταθερή και έχει αρκετά features τα οποία δεν τα έχω εξερευνήσει ακόμα. Από μπαταρία επίσης ευχαριστημένος, βγάζει περίπου 2-2,5 ώρες οθόνη (έχω μόνιμα ανοιχτό 3g βέβαια και κάνω πάνω από ώρα κλήσεις). Πως κατάφερες τις 5; Antutu 9800 για όποιον ενδιαφέρεται. Τη προτείνω ανεπιφύλακτα.

Εγώ το μόνο που έχω να πω, με τα δεδομένα μέχρι τώρα, είναι οτι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει το επόμενο δίμηνο... ;)

Όποτε μην "τρελαινόμαστε" ακόμα με την κάθε "είδηση"... ;)

Αυτά.

Αξιζει τον κόπο να φτιάξει κανεις, το s advance, αφού του έχει σπασει η οθόνη ;

Απο μια μικρή έρευνα που έκανα, η αλλαγή κοστίζει απο 100-120 ευρω και δεν ξερω αν υπαρχουν και μεταφορικα.:(

SV 7 DMT Nikos Amateur Radio

V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS

Απο μια μικρή έρευνα που έκανα, η αλλαγή κοστίζει απο 100-120 ευρω και δεν ξερω αν υπαρχουν και μεταφορικα.:(

Εκτός κι αν σ' αρέσει τόσο πολύ, που θες να το φτιάξεις. :)

Huawei Nova 5T

μεταχειρισμένο γύρω στα 100ευρώ το βρίσκεις πλέον και είναι και παλιό.γενικά,τέτοια κινητά δεν αξίζει να τα φτιάχνεις αν χαλάσουν...αν δεν έχεις μεγάλο budget δες κ το galaxy core.ίδια κατάσταση με το advance είναι,ελάχιστα καλύτερο και πιο καινούργιο μοντέλο.

Κάναν οδηγό δεν έχετε φτιάξει εδώ πέρα για το S Advance? :p Θέλω να το πειράξω αλλά είναι της κοπέλας μου και αν δεν έχω σίγουρα τρόπο να το επαναφέρω όπως ήταν εργοστασιακό θα με κυνηγάει :lol: Υπάρχουν τα stock λογισμικά των ελληνικών συσκευών;

Θα ψάξω στο xda για λεπτομέροιες, απλά σε γενικές γραμμές αν το πειράξω, υπάρχει τρόπος να επαναφερθεί για να έχει πάλι την εγγύηση του; (γιατί αν δεν έχει το σωστό sales code λογικά θα φάω άκυρο στο σέρβις με την εγγύηση)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341 Αυτό θα σε βοηθήσει να το κάνεις root, να περάσεις custom recovery, kernel και rom. Προτείνω τη LightJB1.2 αν είναι για κοπέλα που το έχει συνηθίσει εργοστασιακό με μόνο μείον τη χειρότερη μπαταρία. Για να το γυρίσεις μαμά, γράφεσαι στο sammoble.com, κατεβάζεις την ελληνική τελευταία rom 4.1.2, και τη φλασάρεις με odin από το pc http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1985398

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341 Αυτό θα σε βοηθήσει να το κάνεις root, να περάσεις custom recovery, kernel και rom. Προτείνω τη LightJB1.2 αν είναι για κοπέλα που το έχει συνηθίσει εργοστασιακό με μόνο μείον τη χειρότερη μπαταρία. Για να το γυρίσεις μαμά, γράφεσαι στο sammoble.com, κατεβάζεις την ελληνική τελευταία rom 4.1.2, και τη φλασάρεις με odin από το pc http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1985398

φιλε μου ακολουθησα τη διαδικασια στο λινκ που δινεις,κατι που εψαχνα αφου η κατασταση με την stock jb καταντησε ανυποφορη.Ολα καλα,εντυπωσεις πολυ θετικες.σ'ευχαριστω για την ξοφαλτση βοηθεια :)

Λοιπόν, έχουμε και λέμε...

Με την default JB (Root πλέον) , Nova prime, πάνω από 100 εφαρμογές και παιχνίδια,με MicroSD 16 Giga Class 10 σχεδόν full και με Greenify Paid version στο Antutu 9874.

Νομίζω είμαι "Πολύ Καλά" ή είναι η ιδέα μου... :p

Λοιπόν, έχουμε και λέμε...

Με την default JB (Root πλέον) , Nova prime, πάνω από 100 εφαρμογές και παιχνίδια,με MicroSD 16 Giga Class 10 σχεδόν full και με Greenify Paid version στο Antutu 9874.

Νομίζω είμαι "Πολύ Καλά" ή είναι η ιδέα μου... :p

greenify paid version λες να κανει πολυ μεγαλη διαφορα απο την κανονικη? επισης αλλαξες κερνελ?

Επαναλαμβάνω το παρακάτω μου Post . Το κινητό τρέχει εδώ και μήνες με τα παρακάτω χαρακτηριστικά. Χωρίς κανένα πρόβλημα ... Χωρίς ψεγάδια ... Χωρίς κολλήματα και θέματα επάρκεια μνήμης . Και πιστέψτε με είναι παραπάνω από φορτωμένο .

-----------------------------------------------------------------------

Root : ok

CoCore-E-8.2 : ok

Pure Vanilla V5 Build 2 : ok

Nova Launcher + Greenify ( Donate ) : ok

Το κινητό πετάει .. φοβερή ανταπόκριση .. Μπαταρία στα ύψη ... Διαπιστώνω καλύτερο σήμα ... Youtube χωρίς κολλήματα ...

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ... ( Έχει γίνει άλλο κινητό )

-----------------------------------------------------------------------

Ξανά επαναλαμβάνω την διαδικασία :

Η σειρά είναι : ROOTING > KERNEL & TWRP/CWM > Backup > Wipe Data/factory Reset & Cache Partition > Pure Vanilla

Ο twrp manager είναι κομπλέ.

Προτεινόμενο kernel CoCore-E 6.8 εγώ έβαλα CoCore-E-8.2 ( Δουλεύει μια χαρά )

Και τα link για άλλη μια φορά :

Για ROOTING, KERNEL & TWRP/CWM : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341

Για Pure Vanilla : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2182697

Edited by steliosxls
Τροποποίηση Link

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)