Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να δεχτώ την άποψη αρκεί να μου την τεκμηριωσεις . Το ίδιο hardware με την ίδια ρομ δεν παίζει να έχει διαφορετική συμπεριφορά. Ισως να μην κάτσει καλά κάποια φορά αλλά το να κάνει συνεχώς τα ίδια όσες φορές και αν φλασάρω σημαίνει ότι η ρομ δεν είναι σωστή .

Από προσωπική εμπειρία στο λέω, το γιατί δεν μπορώ να το ξέρω, ούτε τσιπάκι στο κινητό είμαι ούτε developer ούτε τίποτα.

Αν θες το δέχεσαι.

Το ότι η ρομ δεν είναι σωστή είναι άλλο, και ισχύει. Θα έπρεπε να υπάρχει μια τέλεια χωρίς κολλήματα για τέτοιο κινητό.

Edited by petran_7

Ν' αγια σεις φιλε μου.Μολις αυτο θα εγραφα κι εγω.Μηπως δεν εχουν τι να κανουν εκει μεσα και το κ@λ@βαρανε?Μηπως δεν τους καθεται καλα στο συγκεκριμενο κινητο η jb και προσπαθουν να στραβωσουν τον κοσμο?Πια η θεση της samsungHellas για την Ελληνικη?Τι απαντανε αυτοι?

παιδια εχει γινει το εξης! βαλανε το κινητο 179 ευρω προσφορα για να μην παει ακλαφτο το πηραν ολοι και τωρα οπως ειναι φυσικο η jb ειναι κατι ακατορθωτο γιαυτο το μοντελο και εγω προσωπικως μετανιωσα που δεν πηγα στο s3 mini το οποιο βγαινει με jb και εκανε 30 ρυρω παραπανω! το μονο που εχουμε να κανουμε νομιζω ειναι να περιμενουμε την ελληνικη και να αφησουμε τις αλλες γιατι φιλοι μου αμα δουλευε πχ μια χαρα η αργεντινικη δεν θα υπηρχαν τοσες συζητησεις με προβληματα κλτπ!

Πανω που γυρισα σε 2.3.6 βγηκε η official jelly για το region του κινητού μου (ρουμανικό cosmote)... Edited by GMF80

παιδια εχει γινει το εξης! βαλανε το κινητο 179 ευρω προσφορα για να μην παει ακλαφτο το πηραν ολοι και τωρα οπως ειναι φυσικο η jb ειναι κατι ακατορθωτο γιαυτο το μοντελο και εγω προσωπικως μετανιωσα που δεν πηγα στο s3 mini το οποιο βγαινει με jb και εκανε 30 ρυρω παραπανω! το μονο που εχουμε να κανουμε νομιζω ειναι να περιμενουμε την ελληνικη και να αφησουμε τις αλλες γιατι φιλοι μου αμα δουλευε πχ μια χαρα η αργεντινικη δεν θα υπηρχαν τοσες συζητησεις με προβληματα κλτπ!

μη το λες και οι κάτοχοι του s3 mini είναι όλο παράπονα για κολλήματα και τέτοια.στην ουσία πληρώνεις +30€ για +250mb ram...

Samsung Galaxy S23

Πανω που γυρισα σε 2.3.6 βγηκε η official jelly για το region του κινητού μου (ρουμανικό cosmote)...

Εχει βαλει καποιος την Ρουμανικη? Γιατι κ εγω εχω Ρουμανικο region κ σκεφτομαι να κανω το update ή να βαλω την Ιταλικη καλυτερα.

Εχει βαλει καποιος την Ρουμανικη? Γιατι κ εγω εχω Ρουμανικο region κ σκεφτομαι να κανω το update ή να βαλω την Ιταλικη καλυτερα.

Την εβαλα μεσω kies. Εχω καλυτερο σημα και το κινητο τρεχει οπως ετρεχε με την Ιταλικη. Ισως το ιδανικο ειναι να εχεις την ιδια τζελι με το original region του κινητου...

Την εβαλα μεσω kies. Εχω καλυτερο σημα και το κινητο τρεχει οπως ετρεχε με την Ιταλικη. Ισως το ιδανικο ειναι να εχεις την ιδια τζελι με το original region του κινητου...

Φίλε GMF80, επειδή και εγώ το ίδιο κινητό έχω (ρουμάνικο cosmote) μπορείς να δώσεις ίσως μερικά στοιχεία ακόμα για την αναβάθμιση; Το δουλεύεις με root, αλλαγή kernel κλπ ή θεωρείς πως έτσι official όπως ειναι τώρα δεν χρειάζεται; Την είδα και εγώ στο Kies και το σκέφτομαι. Το αστείο είναι πως όταν το είχα πρωτοπάρει είχα ξενερώσει στο ενδεχόμενο ότι θα πάρουν όλες οι Ελληνικές συσκευές την Jelly Bean και εγώ που είμαι παραεισαγωγής θα κάθομαι και θα κοιτάω. Απαράδεκτη η Samsung Ηellas σε αυτο το θέμα πάντως.

Υ.Γ.: Κάτι για να γελάσεις το προηγούμενο κινητό μου (που έχω ακόμα σαν δεύτερο) είναι το Sonic της Huawei. :!:

Γεια σας παιδιά,

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όσες φορές βάλω το κινητό στην αθόρυβη λειτουργία, μετά όταν το επαναφέρω στην κανονική, ενώ φαίνεται ότι επανέρχεται, μόλις καλέσω κάποιον ξαναμπαίνει από μόνο του στην αθόρυβη. Το ξετικάρω (επαναφέροντάς το στην κανονική), αλλά πάλι τα ίδια στην επόμενη κλήση. Κάποια στιγμή το παίρνει απόφαση και δεν ξαναγυρνάει από μόνο του στο αθόρυβο. Επίσης ξεμπλοκάρει αν το κλείσω και το ξαναανοίξω. Καμμιά ιδέα?

Το κινητό είναι απείραχτο.

Edited by marnik1

Χαχα... Ενα μηνα αντεξα με το Sonic... Δεν πήγαινε αλλο. Προς το παρών τα εχω ολα stock... Και Ιταλικη που δοκιμασα με root kernels αφεραιση bloatware κλπ διαφορά δεν εβλεπα... Με την αλλαγη region ειχα χειρότερο σημα και κατι επανεκινησεις του κινητού 2-3 φορές την εβδομάδα. Οπότε αποφάσισα να γυρίσω στο αρχικό region που ειναι το coa... Σηκωνω τα χέρια και δεν ξαναλλαζω κατι. Αν δεν εχω θεματα με επανεκινησεις κλπ θα το κρατήσω και θα το αφησω οπως εχει. Αλλιώς θα το πουλησω και θα παρω αλλο. Μετα το χουνερι με το Sonic ειχα αποφασίσει οτι δεν θα ξαναπειραξω συσκευή αλλα ηθελα τζελι κ αρχισα τα πειράματα.. Οσο καιρό ηταν 2.3.6 stock coa δουλεύε αψογα...

Χαχα... Ενα μηνα αντεξα με το Sonic... Δεν πήγαινε αλλο. Προς το παρών τα εχω ολα stock... Και Ιταλικη που δοκιμασα με root kernels αφεραιση bloatware κλπ διαφορά δεν εβλεπα... Με την αλλαγη region ειχα χειρότερο σημα και κατι επανεκινησεις του κινητού 2-3 φορές την εβδομάδα. Οπότε αποφάσισα να γυρίσω στο αρχικό region που ειναι το coa... Σηκωνω τα χέρια και δεν ξαναλλαζω κατι. Αν δεν εχω θεματα με επανεκινησεις κλπ θα το κρατήσω και θα το αφησω οπως εχει. Αλλιώς θα το πουλησω και θα παρω αλλο. Μετα το χουνερι με το Sonic ειχα αποφασίσει οτι δεν θα ξαναπειραξω συσκευή αλλα ηθελα τζελι κ αρχισα τα πειράματα.. Οσο καιρό ηταν 2.3.6 stock coa δουλεύε αψογα...

Όντως δουλεύει άψογα με COA 2.3.6 ας ελπίσουμε πως θα κάνει το ίδιο και με 4.1.2 COA. Για να δούμε.

Όντως δουλεύει άψογα με COA 2.3.6 ας ελπίσουμε πως θα κάνει το ίδιο και με 4.1.2 COA. Για να δούμε.

Αν συναντήσω προβλήματα θα ενημερώσω...

Αρχίσανε τα όργανα... Παρουσιάζει συχνα σφαλμα αδυναμίας σύνδεσης στο wifi και εχει το γνωστο θεμα στην προβολή hd video η ρουμανική τζελι.

Γειά εχω ένα Samsung s advasis και δεν μπορώ να ανοίξω ένα αρχείο στη διαύγεια ενός Δημου. Το υποστηρίζει το κινητό και ποια εφαρμογή να κατέβασω?

Γίνετε να φλασαρω επίσημη rom μέσω cwm;

Όχι από την στιγμή που είναι tar md5 αρχείο ,μόνο με odin ή mobile odin .

Samsung galaxy s21+

Παιδια εβαλα και εγω την μαμα ιταλικη.Πρεπει λετε να βαλω καi kernel για να δω διαφορα;Και πιο kernel λετε;

wifi planet

Παιδιά καλημέρα, το έχω 3 μήνες, απείραχτο όπως το πήρα, γιατί οι γνώσεις μου είναι μηδαμινές σε αυτο το αντικείμενο και δουλεύει άψογα, χωρίς κολλήματα, τρέχει το προγραμματάκι gps χωρίς πρόβλημα, wifi πολύ καλο, πολύ καλή επικοινωνία, άψογο bluetooth, παιζει ταινιούλες χωρίς κολλήματα κ.λ.π.

Αυτά τα ολιγα από έναν καθημερινό χρήστη χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και γνώσεις.

Πιστεύω ότι είναι ένα τίμιο κινητό για τα λεφτά του με εξαιρετικό vfm.

Γιάννης

Edited by lailapskilo

Πανω που γυρισα σε 2.3.6 βγηκε η official jelly για το region του κινητού μου (ρουμανικό cosmote)...

Φίλε GMF80, επειδή και εγώ το ίδιο κινητό έχω (ρουμάνικο cosmote) μπορείς να δώσεις ίσως μερικά στοιχεία ακόμα για την αναβάθμιση; Το δουλεύεις με root, αλλαγή kernel κλπ ή θεωρείς πως έτσι official όπως ειναι τώρα δεν χρειάζεται;

Επειδή έχω και εγώ το ίδιο sales code μήπως κάποιος από εσάς έχει τα αρχεία για root σε GB 2.3.6? Τα links του XDA δεν δουλεύουν και δεν είμαι πεπεισμένη ότι αξίζει να κάνω update σε Jb. Με έχουν τρομάξει όλα αυτά τα κολλήματα που ακούω (αν και η βελτίωση του σήματος είναι μεγάλο δέλεαρ).:wacko:

μη το λες και οι κάτοχοι του s3 mini είναι όλο παράπονα για κολλήματα και τέτοια.στην ουσία πληρώνεις +30€ για +250mb ram...

αμα δεις ομως γιαυτα τα +250 mb ραμ το κινητο μας δεν παει καλα σε jb!

Γεια σας παιδιά,

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όσες φορές βάλω το κινητό στην αθόρυβη λειτουργία, μετά όταν το επαναφέρω στην κανονική, ενώ φαίνεται ότι επανέρχεται, μόλις καλέσω κάποιον ξαναμπαίνει από μόνο του στην αθόρυβη. Το ξετικάρω (επαναφέροντάς το στην κανονική), αλλά πάλι τα ίδια στην επόμενη κλήση. Κάποια στιγμή το παίρνει απόφαση και δεν ξαναγυρνάει από μόνο του στο αθόρυβο. Επίσης ξεμπλοκάρει αν το κλείσω και το ξαναανοίξω. Καμμιά ιδέα?

Το κινητό είναι απείραχτο.

Παιδιά sorry που επανέρχομαι, αλλά με έχει τρελλάνει το συγκεκριμένο bug (ή εγώ κάνω κάτι λάθος, αν και δεν νομίζω, πόση τέχνη θέλει να πατήσεις την επιλογή "αθόρυβη λειτουργία"?) Ευχαριστώ

παιδια η εκδοση 2.3.6 η ελληνικη ειναι η :I9070XXLK2_I9070OXXLI1_EUR?

στο sammobile αυτη μου δινει για την ελλαδα.αλλιως που αλλου θα μπορουσα να την βρω?

ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια

Επειδή έχω και εγώ το ίδιο sales code μήπως κάποιος από εσάς έχει τα αρχεία για root σε GB 2.3.6? Τα links του XDA δεν δουλεύουν και δεν είμαι πεπεισμένη ότι αξίζει να κάνω update σε Jb. Με έχουν τρομάξει όλα αυτά τα κολλήματα που ακούω (αν και η βελτίωση του σήματος είναι μεγάλο δέλεαρ).:wacko:

Δεν έχω κάνει root στο κινητό μου, το έχω ακριβώς όπως το πήρα. Αλλά με λίγο google search βρήκα αυτό που είναι και σχετικά πρόσφατο.

Τέλος μια ερώτηση από εμένα, πως μπορώ να κρατήσω τα save από τις εφαρμογές μου και τα παιχνίδια, πριν βάλω JB και κάνω factory reset? Χωρίς να κάνω root.

Ο αδερφος μου περασε την σερβικη και δεν κραταει η μπαταρια του, απο τρεις μερες που εβγαζε τωρα κραταει μια περιπου. Μπορουμε να κανουμε κατι? Δεν θελει να κανει ροοτ.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)