Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι κάνει reboot όταν το ζορίσεις. Θα ασχοληθώ με τις ρυθμίσεις και αν καταφέρω κάτι θα ενημερώσω.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ο Konstantinos μόνο με greenify έφτασε antutu 9700. Εγώ προσωπικά δεν είδα καμμιά διαφορά όσο και να το παιδεψα.

Ευτυχώς αποφάσισα να ασχληθώ με άλλες ROM.

θα σου απαντήσω αργότερα γιατί τώρα έχω τα νεύρα μου μετά από επικοινωνία με Πλαίσιο για μια εγγύηση,ξέρετε τα κλασικά... Αποφεύγετε να ψωνίζετε από Πλαίσιο,σε βγάζουν τρελό πριν το καταλάβεις!! Όταν το καταλάβεις είσαι!!

Πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς το Greenify φίλε μου. θα γράψω αργότερα βασικές οδηγίες...

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το Google keyboard που το βρίσκετε;

Γιατί στο Google play δεν το βρίσκω...

Δεν έψαξες αρκετά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.inputmethod.latin

Samsung galaxy s21+

Thank you.

Μια χαρά έψαξα, όλες τις εφαρμογές της Google, αλλά δεν μου έβγαλε καν keyboard, δεν ξέρω ίσως επειδή το έχω στα Αγγλικά...

έχω το Swype αλλά έλεγα να το δοκιμάσω... ;-)

Γι'αυτό δεν μου το έβγαζε...

"This app is incompatible with your device"

Γιατί μου το εμφανίζει αυτό??

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Επειδή αποφάσισα κι εγώ τελικά να κάνω root το Advance μου, βοήθησαν και οι οδηγίες του steliosxls ( thanks you, stelios :) ), να κάνω τις τελευταίες μου ερωτήσεις.

1. Για να κάνω ροοτ, πρέπει να έχω οπωσδήποτε sd στη συσκευή μου;

2. ( συνέχεια της προηγούμενης ερώτησης μου ) Θα χρειαστεί να κάνω κάποιο partition στην sd ή αυτό χρειάζεται μόνο για να μεταφέρω εφαρμογές στην sd;

3. Το Greenify Donate Edition κάνει πραγματικά καλή δουλειά;

4. Ο μετρητής θα αλλάξει;

Sorry, για τις πολλές ερωτήσεις, πρώτη φορά θα κάνω ροοτ. :O

Huawei Nova 5T

Επειδή αποφάσισα κι εγώ τελικά να κάνω root το Advance μου, βοήθησαν και οι οδηγίες του steliosxls ( thanks you, stelios :) ), να κάνω τις τελευταίες μου ερωτήσεις.

1. Για να κάνω ροοτ, πρέπει να έχω οπωσδήποτε sd στη συσκευή μου;

2. ( συνέχεια της προηγούμενης ερώτησης μου ) Θα χρειαστεί να κάνω κάποιο partition στην sd ή αυτό χρειάζεται μόνο για να μεταφέρω εφαρμογές στην sd;

3. Το Greenify Donate Edition κάνει πραγματικά καλή δουλειά;

4. Ο μετρητής θα αλλάξει;

Sorry, για τις πολλές ερωτήσεις, πρώτη φορά θα κάνω ροοτ. :O

1. όχι

2. όχι

3. ΕΙΔΙΚΟΣ Ο konstantinos77.

4. ναι

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

24 ώρες με 1,05 GHz και 200 ΜHz δεν κόλησε καθόλου. 10100 Antutu.

Μπαταρία σχεδόν φυσιολογικά.

Edited by Iakovos64

Παιδιά λίγο υπομονή...

Θα δώσω σύντομα βασικές οδηγίες...

Έχουν σπάσει τα νεύρα μου 2 μέρες τώρα με Πλαίσιο...

Συμβουλή φιλική... ΜΑΚΡΙΑ!!! ;)

1. όχι

2. όχι

3. ΕΙΔΙΚΟΣ Ο konstantinos77.

4. ναι

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

24 ώρες με 1,05 GHz και 200 ΜHz δεν κόλησε καθόλου. 10100 Antutu.

Μπαταρία σχεδόν φυσιολογικά.

Thanks. :) Περιμένω τον konstantinos77 να δει το ποστ μου. Όσο για το 4. Και αυτό πάει σε όλους, όχι υποχρεωτικά σε 'σένα. Μπορούμε να μηδενίσουμε το μετρητή*;

*Ξαναδιαβάζοντας τον οδηγό για root στο xda, γράφει ότι δεν αλλάζει η τιμή του μετρητή. :confused:

Huawei Nova 5T

μπορει να μου δωσει καποιος λινκ με βιντεο τραβηγμενο απο s advance γιατι μου φαινονται πολυ πιξελαρισμενα τα βιντεο που τραβαει για 720p, και με την gb και με την jb

Τον τελευταίο καιρό το gps δεν κλειδώνει με τίποτα και σε καμία εφαρμογή.

(Είναι όλα μαμά μέσα) κάποια λύση?

Κατέβασε την εφαρμογή gps test και πήγαινε δοκίμασε σε εξωτερικό ανοιχτό χώρο μένοντας ακίνητος.

Παιδιά ΣΟΣ!!!

Υπάρχει κανένας που να έχει το αρχείο με την ελληνική γλώσσα για το 2.3.6 γιατί η samsung το κατέβασε???

Δεν αλλάζει ο μετρητής παρά μόνο αν περάσεις custom rom. Πάτησε vol-down+home+pwr για να το δεις και μόνος σου.

Τι μετραει αυτος ο μετρητης??? ;) πειτε και σε μας τους νεους!

Τι μετραει αυτος ο μετρητης??? ;) πειτε και σε μας τους νεους!

Μπαίνεις στο λεγόμενο Download Mode και ο μετρητής αυτός δείχνει πόσες φορές έχεις φλασάρει μη επίσημο λογισμικό μέσω Odin.

Εάν γράψει έστω και μία φορά ο μετρητής, αυτομάτως βγαίνεις εκτός εγγύησης. Στις περισσότερες συσκευές μπορεί να μηδενιστεί και να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση είτε με την εφαρμογή Triangle Away (απαιτεί root) είτε με USB Jig.

α,ωραιος...και γινεται αυτο αν κλεισω το κινητο και πατησω τα vol/down + home + pwr και μετα το vol/up? ,για να συνεχισει...

Μια χαρα..ευχαριστω φιλος!

Δεν αλλάζει ο μετρητής παρά μόνο αν περάσεις custom rom. Πάτησε vol-down+home+pwr για να το δεις και μόνος σου.

Ναι αλλά αν πατήσεις το vol-down+home+pwr δεν δείχνει κάποιον μετρητή, απλά δύο επιλογές, μία για να περάσεις custom rom και μία για Cancel, πάτησα Cancel, μην κάνω καμία βλακεία...

Τον μετρητή που το δείχνει;

Λοιπόν παιδιά, έβαλα καμιά δεκαριά εφαρμογές, gps fix, gps test, κ.λ.π. και δεν πιάνει κανένα δορυφόρο όσο και να το έχω αφήσει.

Τι άλλο να κάνω???

Κλείσε κινητό βγάλε βάλε μπαταρία και ξαναπροσπάθησε. Αν δεν πιάσει θα πρότεινα να κάνεις backup και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεν πιάσει και αυτό πας με την απόδειξη αγοράς σε σέρβις samsung.

Ναι αλλά αν πατήσεις το vol-down+home+pwr δεν δείχνει κάποιον μετρητή, απλά δύο επιλογές, μία για να περάσεις custom rom και μία για Cancel, πάτησα Cancel, μην κάνω καμία βλακεία...

Τον μετρητή που το δείχνει;

α,ωραιος...και γινεται αυτο αν κλεισω το κινητο και πατησω τα vol/down + home + pwr και μετα το vol/up? ,για να συνεχισει...

Μια χαρα..ευχαριστω φιλος!

Ακριβώς έτσι.

Ναι αλλά τον μετρητή που τον δείχνει??

Πρέπει να επιλέξω την πρώτη επιλογή με το Volume Up??

Μην κάνω καμία βλακεία...

Thanks. :) Περιμένω τον konstantinos77 να δει το ποστ μου. Όσο για το 4. Και αυτό πάει σε όλους, όχι υποχρεωτικά σε 'σένα. Μπορούμε να μηδενίσουμε το μετρητή*;

*Ξαναδιαβάζοντας τον οδηγό για root στο xda, γράφει ότι δεν αλλάζει η τιμή του μετρητή. :confused:

Υπάρχει πρόγραμμα στο market το Triangle Away που διώχνει το τρίγωνο και μηδενίζει τον counter 2,49 ευρώ.

Υπάρχει πρόγραμμα στο market το Triangle Away που διώχνει το τρίγωνο και μηδενίζει τον counter 2,49 ευρώ.

Ή τζάμπα αν το κατεβάσει απ το xda.

Ναι αλλά τον μετρητή που τον δείχνει??

Πρέπει να επιλέξω την πρώτη επιλογή με το Volume Up??

Μην κάνω καμία βλακεία...

Ναί επιλέγεις Volume Up για να συνεχίσεις στην οθόνη του Download Mode και να δεις το μετρητή.

Από θέμα λήψης σήματος και αυτόματης εναλλαγής μεταξύ 2g/3g αντιμετωπίζει κάνεις κάποιο θέμα; Εμένα με έχει βγάλει την πίστη το θέμα σήμα. Σε περιοχές με δυνατή κάλυψη δεν εχω πρόβλημα αλλά οπουδήποτε αλλού είτε θα κολλάει πχ σε 3g αντί να αλλάξει άμεσα σε 2g (και το αντίστροφο), είτε θα κάνει σπασίματα στην ομιλία. Ίσως φταίει και το χαμηλό sar του τηλεφώνου αλλά εχω φτάσει στο σημείο να το κλειδώνω μόνιμα σε 2g και να το αλλάζω χειροκίνητα σε 3g όταν μπαίνω internet. Βέβαια και πάλι η ποιότητα επικοινωνίας σε περιοχές με χαμηλή λήψη είναι κάκιστη.

Είμαι με μανίσια 2.3.6, αν αλλάξω kernel υπάρχει περίπτωση να δω καμία βελτίωση;

Ο μετρητής ανεβαίνει μόνο όταν περάναμε κάτι εκτός Samsung μέσω odin.Δηλαδή ότι περνάμε μέσω custom recovery δεν ανεβάζει τον μετρητή. Πως ελέγχω τον μετρητή;

Πατάμε power+home +volume down αγνοούμε την προειδοποίηση πατάμε volume up αν μας γράφει τα παρακάτω ο μετρητής είναι μηδέν:

ODIN MODE

PRODUCT NAME:GT-I 9070

CUSTOM BINARY DOWNLOAD: NO

CURRENT BINARY:SAMSUNG OFFICIAL

Αν δεν θέλουμε να συνεxίσουμε περνώντας κάποια custom rom αφαιρούμε την μπαταρία και ξεκινάμε το κινητό κανονικά.

Άλλος τρόπος να ελεγξουμε τον μετρητη είναι να εγκαταστήσουμε το προγραμμα TriangleAway.

Ο μετρητής ανεβαίνει μόνο όταν περάναμε κάτι εκτός Samsung μέσω odin.Δηλαδή ότι περνάμε μέσω custom recovery δεν ανεβάζει τον μετρητή. Πως ελέγχω τον μετρητή;

Σωστά. Τον ελέγχεις με τον τρόπο που γράφεις παρακάτω, στο current binary δεν θα γράφει Samsung Official.

Πατάμε power+home +volume down αγνοούμε την προειδοποίηση πατάμε volume up αν μας γράφει τα παρακάτω ο μετρητής είναι μηδέν:

ODIN MODE

PRODUCT NAME:GT-I 9070

CUSTOM BINARY DOWNLOAD: NO

CURRENT BINARY:SAMSUNG OFFICIAL

Ναι.

Αν δεν θέλουμε να συνεxίσουμε περνώντας κάποια custom rom αφαιρούμε την μπαταρία και ξεκινάμε το κινητό κανονικά.

Μπορείς απλά να κρατήσεις πατημένο το κουμπί κλειδώματος για 8-10 δευτερόλεπτα και θα σου κάνει επανεκκίνηση.

Άλλος τρόπος να ελεγξουμε τον μετρητη είναι να εγκαταστήσουμε το προγραμμα TriangleAway.

Σωστά.

Σκεφτομαι να πειραψω κ εγω λιγο το Advance μου :p Ειμαι με στοκ 2.3.6..

Βαριεμαι ομως το στησιμο απ την αρχη + οτι εχω κατι saves παιχνιδιων που δεν θελω να χασω + οτι δεν εχω ιδεα απο φλασαρισμα ρομ..

Υπαρχει καποιος τροπος να παρω back up την ρομ ετσι οπως ειναι με ολες τις εφαρμογες κ τις ρυθμισεις που εχω οποτε αν κατι παει στραβα να την ξαναφλασαρω κ ολα να ειναι οπως πριν??

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)