g_sia1 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 +1 Toν original file explorer έχω. Πως θα ξέρω ότι είναι original? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walker331112 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Παιδια καλησπερα! σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο μεσα στο καλοκαιρι και θελω να κανω μια ερωτηση οσον αφορα το gps..Πρεπει να εγκαταστησω εγω τους χαρτες?Η εχει απο μονο του μεσω καποιου προγραμματος?επισης Ανανεωονονται οταν βγει καποια ενημερωση?Παιζουν τπτ χρεωσεις η ειναι δωρεαν? (γενικα με συσκευες εχω να ασχοληθω πολυ καιρο για αυτο ειμαι εντελως ασχετος) Ευχαριστω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfng81 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Πως θα ξέρω ότι είναι original? Φίλε μου είσαι σίγουρος πως είναι PDF τα αρχεία; Δηλαδή στον υπολογιστή ανοίγουν κανονικά με τον adobe reader? Αν ναι κατέβασε τον adobe reader από το playstore να κάνεις την δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Παιδια καλησπερα! σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο μεσα στο καλοκαιρι και θελω να κανω μια ερωτηση οσον αφορα το gps..Πρεπει να εγκαταστησω εγω τους χαρτες?Η εχει απο μονο του μεσω καποιου προγραμματος?επισης Ανανεωονονται οταν βγει καποια ενημερωση?Παιζουν τπτ χρεωσεις η ειναι δωρεαν? (γενικα με συσκευες εχω να ασχοληθω πολυ καιρο για αυτο ειμαι εντελως ασχετος) Ευχαριστω:lol: Έχει από μόνο του χάρτες, τους χάρτες της Google. Ναί, ανανεώνονται όταν βγει κάποια ενημέρωση. Χρεώσεις έχει από τον πάροχό σου, για τα δεδομένα που θα χρησιμοποιείς, όταν χρησιμοποιείς τους χάρτες. Βέβαια, για μικρή χρήση μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις και χωρίς να χρεωθείς. Στο τελευταίο, ας απαντήσει και κάποιος που ξέρει καλύτερα.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walker331112 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Ισχυει οτι μονο το public το εχει διαθεσιμο? ετσι μας ειπαν στο καταστημα.Που μπορουμε να το βρουμε?Κυκλοφορει ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Τουλάχιστον εδώ: http://www.skroutz.gr/s/1686307/Samsung-i9070-Galaxy-S-Advance.html?keyphrase=s+advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AristidisZ Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 ερώτηση: μόλις μου έκλεισε το τηλέφωνο απο μπαταρία το βάζω να φορτίσει, βγάζει ένα τριγωνάκι δίπλα από την μπαταρία, και δε φορτίζει δοκίμασα άλλη πρίζα, 2ο φορτιστή, usb, τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Ίσως θέλει κάποια ώρα μέχρι να αρχίσει, επειδή η μπαταρία είναι εντελώς άδεια. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 SOS Εκανα restart το κινητό και δεν ανοίγει κολάει στο "samsung galaxy s advance gt-i9070" στην πρώτη οθόνη δηλαδή. Μπήκα cwm έκανα όλα τα wipes αλλά δεν έγινε τίποτα. Πριν το κάνω restart το έβλεπα κάπως αργό και είπα να το κάνω ένα μπας και στρώσει αλλά δεν μπήκε ποτέ :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfng81 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 SOS Εκανα restart το κινητό και δεν ανοίγει κολάει στο "samsung galaxy s advance gt-i9070" στην πρώτη οθόνη δηλαδή. Μπήκα cwm έκανα όλα τα wipes αλλά δεν έγινε τίποτα. Πριν το κάνω restart το έβλεπα κάπως αργό και είπα να το κάνω ένα μπας και στρώσει αλλά δεν μπήκε ποτέ :cry: Βγάλε μπαταρία, αστο για λίγο και μετά ξαναπροσπάθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Δεν γινόταν τίποτα πέρασα ξανά την jb με odin και όλα εντάξει.Τι ήταν αυτό τώρα ... pff αντε να το ξανασετάρεις από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Όταν κάνεις wipe αργεί στην αρχή να φορτώσει και δείχνει να έχει κολλήσει. Δώσε του 5-10 λεπτά... :) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Δεν γινόταν τίποτα πέρασα ξανά την jb με odin και όλα εντάξει.Τι ήταν αυτό τώρα ... pff αντε να το ξανασετάρεις από την αρχή. Όταν κάνεις wipe τα πάντα σβήνει και το λειτουργικό, οπότε είναι λογικό να μην ανοίξει μετά τα wipes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Εκανα wipe data/factory reset,cache και dalvik κανένα από αυτά δεν σβήνει το λειτουργικό απλά το πρώτο το επαναφέρει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις το αφήνει τελείως γυμνό δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordnick1993 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 HELP!!! :!: Παιδιά ενώ πριν από καμια 2 βδομάδες αναγνωριζόταν το S Advance... τώρα το συνδέω στον Η/Υ και μου λέει "συνδέθηκε άγνωστη συσκευή στην θύρα USB"... το συνδέω με το KIES... ΤΙΠΟΤΑ!!! Έχω κάνει αντιμετώπιση προβλημάτων αλλά τίποτα πάλι. :blink: Έχει κανείς καμιά ιδέα??? :worry: :worry: :worry: Ευχαριστώ Προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskw Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 κατέβασε τους τελευταίους drivers.. συνήθως πανε μαζι με το kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourouzis2005 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 ερώτηση: μόλις μου έκλεισε το τηλέφωνο απο μπαταρία το βάζω να φορτίσει, βγάζει ένα τριγωνάκι δίπλα από την μπαταρία, και δε φορτίζει δοκίμασα άλλη πρίζα, 2ο φορτιστή, usb, τίποτα... Ένωσε το με τον υπολογιστή και άσε το να φορτίσει για λίγο.. Μετά βάλτο κανονικά στο φορτιστή. Και εμένα μου τυχαίνει όταν η μπαταρία πάει στο 0% και κλείσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 HELP!!! :!: Παιδιά ενώ πριν από καμια 2 βδομάδες αναγνωριζόταν το S Advance... τώρα το συνδέω στον Η/Υ και μου λέει "συνδέθηκε άγνωστη συσκευή στην θύρα USB"... το συνδέω με το KIES... ΤΙΠΟΤΑ!!! Έχω κάνει αντιμετώπιση προβλημάτων αλλά τίποτα πάλι. :blink: Έχει κανείς καμιά ιδέα??? :worry: :worry: :worry: Ευχαριστώ Προκαταβολικά... Εκτος και αν εχεις αλλαξει ρομ και εχεις βαλει καμια καστομ οποτε ειναι λογικο να μην το βλεπει το kies και ουτε προκειται να το δει αν δε βαλεις καποια oficial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechWheel3 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Αλλο προβλημα μετα την αναβαθμιση σε jb... γραφω με swype στα μηνύματά μου αλλα στους ελληνικους χαρακτηρες ενω ξεκιναει με 162 χαρακτηρες, μετα απο 2-3 γραμματα το αλλαζει σε 68....υπαρχει καμια ρυθμιση πως μπορω να γραφω στο μηνυμα με κεφαλαια ελληνικα και 162 χαρακτηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sia1 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Γειά σας ήθελα να ρωτήσω ποιας χώρας την αναβάθμιση λειτουργικού να κατεβασω? Ποια είναι η καλύτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Εκανα wipe data/factory reset,cache και dalvik κανένα από αυτά δεν σβήνει το λειτουργικό απλά το πρώτο το επαναφέρει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις το αφήνει τελείως γυμνό δλδ. Έκανες και wipe system? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Αλλο προβλημα μετα την αναβαθμιση σε jb... γραφω με swype στα μηνύματά μου αλλα στους ελληνικους χαρακτηρες ενω ξεκιναει με 162 χαρακτηρες, μετα απο 2-3 γραμματα το αλλαζει σε 68....υπαρχει καμια ρυθμιση πως μπορω να γραφω στο μηνυμα με κεφαλαια ελληνικα και 162 χαρακτηρες? Αρχικά πας Μηνύματα-Ρυθμισεις-Εισαγωγη λειτουργιας-Αλφάβητο GSM. :rolleyes: Επειδή το swype για να δουλέψει σωστά θέλει και μικρά τονούμενα, :wacko: θα πρέπει να επιλέγεις χειροκίνητα τα κεφαλαία πατώντας το πάνω βελάκι, :worry: αλλιώς θα βγάζει κεφαλαια ολα τα γραμματα εκτος απο τα τονουμενα, :cry: τα οποια δεν θ αναγνωριζονται απο τον παραλήπτη. Θεωρητικά θα το κάνεις αυτό μια δυο μερες, μετα θα σου σπάσει τα νεύρα :mad: και θα γυρίσεις σε πληκτρολόγιο Samsung για να είσαι :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Γειά σας ήθελα να ρωτήσω ποιας χώρας την αναβάθμιση λειτουργικού να κατεβασω? Ποια είναι η καλύτερη? Οχι την Ελληνικη παντως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Οχι την Ελληνικη παντως!!! βγηκε η ελληνικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 βγηκε η ελληνικη? Oχι ακομα.Η Samsung λεει οτι θα βγει οταν παρει η Ελλαδα το mudial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts