Nos 55 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Δε νομιζω να υπαρξει καλη 4.1.2 συντομα... ακομα και Ελληνικη να βγει... και στην Ιταλικη παρατηρησα καποια κολληματακια (κυριως 2 τεραστια παγωματα του κινητου κ μετα εκανε μονο τ ρισταρτ) Αρχιζω να πιστευω πως η ελληνική αντιπροσωπία... επειδη ειμαστε ελληνες και κραζουμε πχ γιατι δεν αναβαθμιζεται το galaxy s mini (με αλλα λογια κραζουμε πολυ κ καποιες φορες χωρις λογο) μαλλον περιμενει να δωσει προς το τελος μηπως και φτιαχτουνε τα πραγματα... αν δηλαδη το χρησιμοποιουν οι ιταλοι και οι ρωσοι και επεσε η αποδοση ελαχιστα στο σημα φαντασου τι θα γινει εδω αν εισαι κοσμοτε και πεσει η αποδοση στο σημα! θα πεσουν να τους φανε :lol::lol::lol::lol: Σοβαρα τωρα μαλλον κατι παιζει με το hardware μας και την jelly bean... κατι δε καθεται καλα κ αφου δε το βρηκαν ως τωρα δε νομιζω να ασχοληθουν αλλο... αν θες jelly bean βαλε καποια και περνα custom kernel μπας και δεις ασπρη μερα Δηλαδη ειναι καλυτερο να "πειραματιστω" και με αλλους κερνελ ετσι ωστε να εχω καλυτερη αποδοση και στα παιχνιδια και γενικοτερα πιο γρηγορο σαν τηλεφωνο; Η διαδικασια ειναι αυτη που ανεφερα παραπανω; Εχεις καποιο καλο συνδοιασμο να προτεινεις; Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Σοβαρα τωρα μαλλον κατι παιζει με το hardware μας και την jelly bean... κατι δε καθεται καλα κ αφου δε το βρηκαν ως τωρα δε νομιζω να ασχοληθουν αλλο... αν θες jelly bean βαλε καποια και περνα custom kernel μπας και δεις ασπρη μερα Αναβαθμισεις θα βγαινουν συνεχεια.Ηδη το κινητο με την ιταλικη εχει φτασει σε πολυ καλο επιπεδο.Μην ξεχνας οτι εχουμε μπροστα μας και 4.2.2 με project butter και πολυ καλυτερη διαχειριση μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 εγω με ιταλικη ρουταρισμα και cocore 6.8 το κινητο ειναι πολυ καλο. δεν εχω καταλαβει ακομα σε ποια κολληματα αναφερεστε . καποια ελαχιστα αν κανω βιαστηκες επιλογες ισως οπως να μπω να βγω απο μια εφαρμογη στα καπακια σε μια αλλη να ξαναβγω κτλ. εκει ισως κολλησει για 2-3 αντε 5 δευτερολεπτα. κλαιν μαιν δηλαδη . την jelly εγω την εβαλα και γιατι ειναι πιο ωραια στο ματι και γιατι εχει καποιες πιο λειτουργικες λεπτομερειες . γενικα ελαχιστα κινητα που κυκλοφορουν στην αγορα δεν θα κολλανε νομιζω . ισως πρεπει να κατεβασετε λιγο τις απαιτησεις που εχετε απο ενα κινητο που κανει 180 ευρω και τοτε θα ειστε σιγουρα πολυ πιο ευχαριστημενοι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Αν αυτο το κινητο παρει εντελει 4.2.2 ,που το πιστευω, πραγματικα θα ειναι σαν να κανουμε unboxing καινουριο κινητο. Το λεω επειδη ειχα για κανα εξαμηνο galaxy nexus.Με την 4.2.2 δινουν μεγαλο βαρος στο να καταπολεμησουν το λαγκαρισμα στο αντροιντ και τα καταφερνουν. Κυριως τα μεσαιας κατηγοριας που θα την παρουν θα αναστηθουν γιατι ετσι κι αλλιως τα τετραπυρηνα δεν πολυμασανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Μην ξεχνας οτι εχουμε μπροστα μας και 4.2.2 με project butter και πολυ καλυτερη διαχειριση μνημης Φιλικα τωρα...Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Επίσημα δεν παίζει καμία χώρα να δει 4.2.2 στο S Advance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Επίσημα δεν παίζει καμία χώρα να δει 4.2.2 στο S Advance. Γιατι έτσι;Εγω ειχα δει οτι το andvance ειναι στην λιστα με τις συσκευες που θα αναβαθμιστουν σε 4.2.2. Οκ ειναι ανεπίσημο αλλα επειδη το galaxy s3 mini θα την παρει σιγουρα,κατα 90% ειμαστε κι εμεις μεσα:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359769 Edited June 26, 2013 by glofiish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ας παρουμε πρωτα επισημα την 4.1.2 απο την ελληνικη αντιπροσωπεια και το 2014 μπορει να παρουμε και την 4.2.2 Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εδώ το SIII που είναι (ήταν) ναυαρχίδα και ακόμα περιμένει, κι εμείς λέμε για το mid end S Advance; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ας παρουμε πρωτα επισημα την 4.1.2 απο την ελληνικη αντιπροσωπεια και το 2014 μπορει να παρουμε και την 4.2.2 Δεν ασχολεισαι πλεον με τετοια θεματα οταν εχεις samsung. Υπαρχει ο πλαγιος μεν αλλα ΕΠΙΣΗΜΟΣ δρομος του odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εγώ εχθές που έβαλα την ιταλική και τον cocore 6.8 τοκινητό είναι μια χαρά τα πάει ετσι δεν έχω ούτε κολλήματα ούτε τίποτα άλλο!! Φυσικά και δεν έχω και τρελές απαιτήσεις από το κινητό γιατί ξέρω τι έχω:happy: Πάντος αν θέλετε το κινητό σας να είναι λίγο πιο σβελτο βάλτε όπως βλέπεται στην φοτο εκεί που γράφει κλίμακα κιν.παραθυρον και οι δύο παρακάτω σειρές από 1Χ που είναι βάλτε το στο 0.5Χ και δείτε την διαφορά :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosxls Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Παίδες sorry ίσως υπάρχει άλλο tread στο forum για το συγκεκριμένο θέμα .... Θέλω να βάλω μια κάρτα μνήμης Transcend MicroSDHC Class 10 ( with SDadapter ) ... Λέει σε class 10 ή κάνει απλά και class 4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JaYmZGR Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 class 10 είναι πιο γρήγορη απλά..τα ίδια πράγματα κάνουν απλά η 10άρα πολύ πιο γρήγορα..πάντως και class 6 είναι αρκετή για αυτό το κινητό...νομίζω και 4.2.2. να μη βγει επίσημα, όλο και κάποια custom θα εμφανιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 εννοει ενα μικρο update που ειχε το κινητο... σε 2.3.6 εμενε απλα αν θυμαμαι καλα διορθωνε καποια προβληματακια με το σημα Με το σήμα δεν είχα, ούτε έχω κάποιο πρόβλημα, αλλά το κινητικότητα έγινε πιο άμεσο. Πριν, επέλεγα τον dialer, έδειχνε το εικονίδιο γκριζαρισμένο/επιλεγμένο, αλλά περίμενα 1" - 2" για βγαίνει η μετάβαση. Τώρα απλά δεν περιμένω. Το ίδιο και στο app drawer. Οι μεταβάσεις μεταξύ των σελίδων έχουν γίνει πιο "ροϊκές". Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Παιδια φευγω λιγο απο αναβαθμισεις :lol: και θελω να ρωτησω αν εχετε να προτεινεται κανα καλο ακουστικο ψιρες βασικα! εχω του iphone της apple βασικα που εχουν κορυφαιο ηχο για μενα! εχετε να προτεινεται κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 κυριως 2 τεραστια παγωματα του κινητου κ μετα εκανε μονο τ ρισταρτ Αυτό μου το έχει κάνει και εμένα η Ιταλική δυο-τρεις φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Αυτό μου το έχει κάνει και εμένα η Ιταλική δυο-τρεις φορές. αλλαξε κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 αλλαξε κερνελ αλλαξα... μου το ξανακανε ενω επαιζε μουσικη και ηταν κλειδωμενο... κολλησε και μετα επαιξε εναμισι περιπου τραγουδι με διακοπες και δεν αναβε η οθονη μετα εκανε ρισταρτ και ανοιξε μονο του.... αρχιζω να πιστευω πως το δικο μ μαλλον εχει αλλεργια στη τζελι μπιν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 αλλαξα... μου το ξανακανε ενω επαιζε μουσικη και ηταν κλειδωμενο... κολλησε και μετα επαιξε εναμισι περιπου τραγουδι με διακοπες και δεν αναβε η οθονη μετα εκανε ρισταρτ και ανοιξε μονο του.... αρχιζω να πιστευω πως το δικο μ μαλλον εχει αλλεργια στη τζελι μπιν :( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597 εγω εχω βαλει αυτον και δεν εχω μεχρι στιγμης κανενα κολλημα CoCore-E-6.8-CWM.zip - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597 εγω εχω βαλει αυτον και δεν εχω μεχρι στιγμης κανενα κολλημα CoCore-E-6.8-CWM.zip - εγω 6.2... διαβασα ο 6.8 τρωει πολυ μπαταρια.. ισως το δοκιμασω ομως... μετο την αλλαγη θα θελω παλι φακτορι ρισετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 αλλαξα... μου το ξανακανε ενω επαιζε μουσικη και ηταν κλειδωμενο... κολλησε και μετα επαιξε εναμισι περιπου τραγουδι με διακοπες και δεν αναβε η οθονη μετα εκανε ρισταρτ και ανοιξε μονο του.... αρχιζω να πιστευω πως το δικο μ μαλλον εχει αλλεργια στη τζελι μπιν :( Δεν ειναι μονο το δικο σου.Δεν ξερω τι να πω...Ενταξει εχει βελτιωθει,αλλα και παλι εχει μια ευαισθησία στα κολληματα:( Οσο περναει ο καιρος ολο και πιο πολυ μπαινω στην πριζα να κανω την μεταβαση σε κανα lumia.Ασχετο με το θεμα μας αλλα δεν μπορω να μην το πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597 εγω εχω βαλει αυτον και δεν εχω μεχρι στιγμης κανενα κολλημα CoCore-E-6.8-CWM.zip - Αυτόν έχω. Το πρόβλημα το έκανε και με στοκ κέρνελ και με τον CoCore 6.8 εγω 6.2... διαβασα ο 6.8 τρωει πολυ μπαταρια.. ισως το δοκιμασω ομως... μετο την αλλαγη θα θελω παλι φακτορι ρισετ? Σε μένα η μπαταρία είναι όπως ήταν. Όχι δεν θες τίποτα, μπορείς να αλλάζεις κέρνελ κάθε τρεις και λίγο χωρίς factory reset χωρίς τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Δεν ειναι μονο το δικο σου.Δεν ξερω τι να πω...Ενταξει εχει βελτιωθει,αλλα και παλι εχει μια ευαισθησία στα κολληματα:( Οσο περναει ο καιρος ολο και πιο πολυ μπαινω στην πριζα να κανω την μεταβαση σε κανα lumia.Ασχετο με το θεμα μας αλλα δεν μπορω να μην το πω... Αυτο ακριβως σκεφτομουν!! η κανενα απ τα 40 εξπιρια που βρισκονται στο σκρουτζ 200-250 ευρω και εχουν κατι 2 πυρηνους 1,5-1,7 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Αυτο ακριβως σκεφτομουν!! η κανενα απ τα 40 εξπιρια που βρισκονται στο σκρουτζ 200-250 ευρω και εχουν κατι 2 πυρηνους 1,5-1,7 :p Θα κανω κανα δυο μηνες υπομονη να δω τι πορεια θα χουν οι αναβαθμησεις μας και θα αποφασισω.Βλεπω τωρα τελευταια υπαρχει προοδος.Θα δειξει.Οσο θυμαμαι την πρωτη ρωσικη που χα βαλει.Κολλαγε το συμπαν ημαρτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechWheel3 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Χαιρετω τη παρεα... Μετα απο μηνες που περιμενα την ελληνικη αναβαθμιση σε jb τελικα εβαλα την ιταλικη, με τον οδηγο που ποσταρε καποιος πριν 2-3 σελιδες και με τον kernel CoCore 6.2... Σε γενικες γραμμες ολα καλα... εκτος απο το σημα του κινητου που εχει εξασθενησει αρκετα θα ελεγα εντος του σπιτιου... To προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο internet απο τον παροχο (COSMOTE). Eστειλα μήνυμα στο 1333 για να μου στειλουν τις ρυθμισεις τις οποιες αποθηκευω οπως ειχα διαβασει παλιοτερα σε καποιο ποστ με το 1111 σαν pin αλλα και παλι τιποτα... Δεν ξερω τι κανω λαθος...Με τη gb δεν ειχα κανενα προβλημα...Μπορει καποιος να με καθοδηγησει τα βηματα που πρεπει να κανω? Μηπως υπαρχει καποιο προβλημα απο το avast? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts