sakisdani Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Από επίσημες ελληνικές ROM άλλο τίποτα ε; Α ρε Samsung, μας κακομαθαίνεις. Άσε και εγώ περιμένω για την γυναίκα να την φορέσω την 4.1.2 Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Same here.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 5 μήνες μετά από την πρώτη ρώσικη και ακόμα τίποτα α ρε sammy... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 dimitris99 την νεα εκδοση κερνελ πως την περασες ? μου εχει αλλαξει το μενου στο download mode και με μπερδευει. αν μπορεις να μου πεις και τι προτιμας στο κερνελ . εννοω διαχειριστη και προγραμματισμο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Kernels βάζω πολύ εύκολα με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frapeti.ukflash2&hl=el Εχω smartassv2 governor και sio i/o scheduler και είμαι αρκετά ικανοποιημένος καθώς το κινητό πάει σφαίρα και βγάζω και 1,5 μέρα μπαταρία ίσως και παραπάνω αν δεν το χρησιμοποιώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 καλησπέρα παιδιά, παράγγειλα και γω το κινητό και το περιμένω της επόμενες μέρες. μερικές ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω μιας που είναι το πρώτο μου android κινητό: τι είναι το root που διαβάζω συνέχεια? σε τι χρησιμεύει? από ότι διάβασα η jelly bean δεν έχει έρθει ακόμα official, και έχω δει ότι κάποιος πρότεινε τον οδηγό αυτόν: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341 έτσι θα βάλω την jelly bean μέσα? αυτά για αρχή :P Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manavis1978 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 χαιρετώ την ομάδα.....μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όταν είμαι στο samsung kies και πατάω ''Αναβάθμιση υλικολογισμικου και προετοιμασία'' μου βγάζει "όνομα μοντέλου GT-I9070 ....το GT-I9070 δεν υποστηρίζει τη λειτουργία" ..... συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό????please help..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 (edited) χαιρετώ την ομάδα.....μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όταν είμαι στο samsung kies και πατάω ''Αναβάθμιση υλικολογισμικου και προετοιμασία'' μου βγάζει "όνομα μοντέλου GT-I9070 ....το GT-I9070 δεν υποστηρίζει τη λειτουργία" ..... συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό????please help..... Αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει ακόμα καμία αναβάθμιση, μην ανησυχείς. καλησπέρα παιδιά, παράγγειλα και γω το κινητό και το περιμένω της επόμενες μέρες. μερικές ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω μιας που είναι το πρώτο μου android κινητό: τι είναι το root που διαβάζω συνέχεια? σε τι χρησιμεύει? από ότι διάβασα η jelly bean δεν έχει έρθει ακόμα official, και έχω δει ότι κάποιος πρότεινε τον οδηγό αυτόν: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341 έτσι θα βάλω την jelly bean μέσα? αυτά για αρχή :P Με το root έχεις πρόσβαση σε όλα τα αρχεία και προγράμματα του κινητού. Μπορείς να απενεργοποιήσεις ή να απεγκαταστήσεις προγράμματα της samsung που δε χρειάζεσαι, να αποθηκεύσεις παιχνίδια κτλ. Χρειάζεται προσοχή όμως. Ο οδηγός για jelly bean είναι καλός, αλλά να κατεβάσεις την πολωνική rom. Στη θέση σου πάντως θα περίμενα λίγο μήπως επιτέλους κυκλοφορήσει και η ελληνική και την κάνεις ευκολότερα με το kies. Edited May 27, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Με το root έχεις πρόσβαση σε όλα τα αρχεία και προγράμματα του κινητού. Μπορείς να απενεργοποιήσεις ή να απεγκαταστήσεις προγράμματα της samsung που δε χρειάζεσαι, να αποθηκεύσεις παιχνίδια κτλ. Χρειάζεται προσοχή όμως. Ο οδηγός για jelly bean είναι καλός, αλλά να κατεβάσεις την πολωνική rom. Στη θέση σου πάντως θα περίμενα λίγο μήπως επιτέλους κυκλοφορήσει και η ελληνική και την κάνεις ευκολότερα με το kies. καταλαβα. αρα το root "χρειαζεται" ας πουμε. μπορω να κανω root και να περιμενω να βγει η ελληνικη για να κανω αναβαθμησει απο Kies?? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 καταλαβα. αρα το root "χρειαζεται" ας πουμε. μπορω να κανω root και να περιμενω να βγει η ελληνικη για να κανω αναβαθμησει απο Kies?? αν ειναι να περιμενεις να βγει η ελληνικη μην κανεις τπτ στο κινιτο σου.οταν περασεις με το καλο την ελληνικη jb τοτε μπορεις να δεις τι περαιτερω επιλογες εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 καταλαβα. αρα το root "χρειαζεται" ας πουμε. μπορω να κανω root και να περιμενω να βγει η ελληνικη για να κανω αναβαθμησει απο Kies?? Αν έχεις διάθεση για πειράγματα, κάνε ό,τι θες από την αρχή. Αν ακολουθείς προσεχτικά τις οδηγίες δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Αν έχεις διάθεση για πειράγματα, κάνε ό,τι θες από την αρχή. Αν ακολουθείς προσεχτικά τις οδηγίες δεν υπάρχει πρόβλημα. Ποια ακριβώς προβλήματα λύνει η "πειραγμένη" 4.1? Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Νέο μέλος παίδες. Μετά από μπόλικο διάβασμα, ευτυχώς έπεσα πάνω στο κατάλληλο θέμα στο xda και είμαι τώρα με jellymod και cocore 5.Μάλλον αυτός θα γίνει 6.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Ποια ακριβώς προβλήματα λύνει η "πειραγμένη" 4.1? Οχι οχι....κατι δεν καταλαβες σωστα.... Η 4.1.2 που διαβαζεις εδω μεσα....δεν ειναι πειραγμενη... Απλα ειναι καποιας αλλης χωρας που καποιοι χρηστες επιλεγουν να την εγκαταστησουν επειδη η Samsung Hellas κοιμαται ορθια και θα την κυκλοφορησει του αγιου ανημερα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Νέο μέλος παίδες. Μετά από μπόλικο διάβασμα, ευτυχώς έπεσα πάνω στο κατάλληλο θέμα στο xda και είμαι τώρα με jellymod και cocore 5.Μάλλον αυτός θα γίνει 6.2 Τί λέει η jellymod? Καλύτερη από τις οφίσιαλ? Εννοώ από ταχύτητα και σταθερότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dervenagas Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου... Μετά από πολλές απογοητεύσεις με την JB κατάφερα και έκανα το κινητό να λειτουργεί όπως θα έπρεπε από την αρχή. Το τρέχον configuration του κινητού έχει τα εξής: 1. Πολωνέζικη JΒ 4.1.2 I9070XXLQE 2. Rooted 3. Kernel cocore 6.2 4. Governor smartassv2 και i/o cfq χρησιμοποιώντας το Rom toolbox lite 5. Έχω αφαιρέσει με το Titanium backup το voice command της Samsung, τα Google books και το Google Music. Mε τα παραπάνω δεν έχω παρατηρήσει κανένα lag, τα βίντεο παίζουν θαυμάσια, το scrolling είναι smooth και η μπαταρία διαρκεί αρκετά περισσότερο (με μεγάλη χρήση Internet, βίντεο και παιχνίδια περίπου 2 μέρες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Τί λέει η jellymod? Καλύτερη από τις οφισιαλ? Εννοώ από ταχύτητα και σταθερότητα. Μνμ σβήστηκε: Κατα λάθος πληκτρολογηση Edited May 28, 2013 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου... Μετά από πολλές απογοητεύσεις με την JB κατάφερα και έκανα το κινητό να λειτουργεί όπως θα έπρεπε από την αρχή. Το τρέχον configuration του κινητού έχει τα εξής: 1. Πολωνέζικη JΒ 4.1.2 I9070XXLQE 2. Rooted 3. Kernel cocore 6.2 4. Governor smartassv2 και i/o cfq χρησιμοποιώντας το Rom toolbox lite 5. Έχω αφαιρέσει με το Titanium backup το voice command της Samsung, τα Google books και το Google Music. Mε τα παραπάνω δεν έχω παρατηρήσει κανένα lag, τα βίντεο παίζουν θαυμάσια, το scrolling είναι smooth και η μπαταρία διαρκεί αρκετά περισσότερο (με μεγάλη χρήση Internet, βίντεο και παιχνίδια περίπου 2 μέρες). Να σαι καλά φίλε μου, νόμιζα ότι μόνο εμένα με είχε απογοητεύσει ηJB ειδικά με την διαχείριση της μνήμης. Τα 1,2,3 τα έχω για δώσε Οδηγίες για το 4 . Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dervenagas Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Να σαι καλά φίλε μου, νόμιζα ότι μόνο εμένα με είχε απογοητεύσει ηJB ειδικά με την διαχείριση της μνήμης. Τα 1,2,3 τα έχω για δώσε Οδηγίες για το 4 . Εγκαθιστάς από το google play την εφαρμογή rom toolbox lite. Πηγαίνεις στο μενού Performance και επιλέγεις το CPU Control. Στο μενού CPU Sliders επιλέγεις για Governor το smartassv2 και για i/ο scheduler το cfq. Τσεκάρεις το "apply on boot" και κάνεις μια επανεκκίνηση του κινητού. That's it. Μπορείς βέβαια να παίξεις και με τις υπόλοιπες επιλογές για governors και i/o schedulers. Σε εμένα πάντως αυτές παίζουν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Μεγάλο πρόβλημα με το κινητό καθώς χωρίς καθόλου χρήση η μπαταρία δεν κρατάει πάνω από 20 ώρες, τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Εγκαθιστάς από το google play την εφαρμογή rom toolbox lite. Πηγαίνεις στο μενού Performance και επιλέγεις το CPU Control. Στο μενού CPU Sliders επιλέγεις για Governor το smartassv2 και για i/ο scheduler το cfq. Τσεκάρεις το "apply on boot" και κάνεις μια επανεκκίνηση του κινητού. That's it. Μπορείς βέβαια να παίξεις και με τις υπόλοιπες επιλογές για governors και i/o schedulers. Σε εμένα πάντως αυτές παίζουν μια χαρά. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Αυτό που με εκνευρίζει είναι όταν μπουκωνει η μνήμη μετά από ώρα και σέρνεται η συσκευή. Ελπίζω να βελτιωθεί και σε εμένα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Εβαλα παλι Πολωνικη και όταν έχω ανοιχτό το wifi ακούγεται κάθε λίγο μια φωνη κ λέει κάτι περιεργα. Έχει ιδέα κανείς τι είναι; Edited May 28, 2013 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Μεγάλο πρόβλημα με το κινητό καθώς χωρίς καθόλου χρήση η μπαταρία δεν κρατάει πάνω από 20 ώρες, τι να κάνω; Να κοιτάξεις ποια εφαρμογή σου τρώει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Υπαρχει κανεις που να χρησιμοποιει 4.1.2 χωρις ρουτ και αλλαγη κερνελ και να ειναι ικανοποιημενος? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis17 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Καλησπέρα.Πρώτα από όλα να ενημερώσω ότι δε ξέρω ούτε τι είναι root,ούτε πως λειτουργεί το kies,τα kernel κτλ.Ειμαι άσχετος δηλαδή :p Θα ήθελα να ρωτήσω:Αν κατεβάσω jelly bean θα σταματήσει η ισχύ της εγγύησης ? Αν όχι,μπορείς κάποιος να μου πει πως θα μπορέσω να την κατεβάσω,βήμα-βήμα και στα ελληνικα ? :p Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts