Sherlock_7 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Υπάρχει πουθενά κανένας οδηγός για root και αναβάθμιση σε Jelly bean στα ελληνικά; Παιδιά γνωρίζει κανείς; Θα με βοηθούσε αφάνταστα κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Παιδιά γνωρίζει κανείς; Θα με βοηθούσε αφάνταστα κάτι τέτοιο. Όλα τα βήματα από στοκ 2.3 σε 4.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341 αντί για τη ρομ που λέει ο τύπος, μπορείς να βάλεις όποια θες. Εγώ έβαλα τη σέρβικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbiker1983 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 οι επανεκκινήσεις που λες, είναι απο το ρουτ. μαλλον δεν ήταν και η καλυτερη μεθοδος αυτη που χρησιμοποίησες ή μπορεί και να μην είχε πλήρη συμβατότητα με το firrmware σου. σε καμια περίπτωση δεν ευθυνεται η ραμ. νομιζω ειχες δικιο.ειχα κανει το ρουτ με fw xxld1.tar.md5 ενω το δικο μου ηταν xxlk2.εψαξα στο http://www.sammobile.com και βρηκα οτι το δικο μου κινητο εχει τα εξης χαρακτηριστικα GT-I9070 Galaxy S Advance PDA: I9070XXLK2 CSC: I9070OXXLI1 δυστυχως ολη μερα εψαχνα να βρω xxlk2 fw ροοτεδ αλλα γιοκ.το μονο που βρηκα ειναι fw το ιδιο μεν αλλα κροατιας.πιστευω δεν θα εχω προβλημα.ηδη ενω το ανοιγοκλεινω κλεινει κανονικα ενω πριν εκανε πολλες φορες επανεκκινηση ακομα και οταν το εσβηνα τελειως. θα δουμε τις επομενες ημερες. παντως προς το παρον πεταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Petran πριν κάνω αυτα τα βήματα πρέπει να κάνω μπακ απ επαφές κλπ; αν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Βγήκε η Γερμανική, η Πολωνική και η Ουκρανική JB! :) http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_advance_gets_android_412_jelly_bean_update-news-5970.php Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Υπάρχει πουθενά κανένας οδηγός για root και προσθήκη Jelly bean στα ελληνικά; Παιδιά γνωρίζει κανείς; Θα με βοηθούσε αφάνταστα κάτι τέτοιο. Όλα τα βήματα από στοκ 2.3 σε 4.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198341 αντί για τη ρομ που λέει ο τύπος, μπορείς να βάλεις όποια θες. Εγώ έβαλα τη σέρβικη. Άρα οδηγός για root για προσθήκη Jelly bean στα ελληνικά δεν υπάρχει…? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να κλειδώνω με data θέλω μόνο να χρησιμοποιώ το δέκτη gps.Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον "βελτιώσω"; εάν είσαι root τότε χρησιμοποίησε αυτή την εφαρμογή.. πάντως να ξέρετε ότι για να κλειδώνει σε ελάχιστο χρόνο με το 3g γίνεται και δεν τρώει πάνω από 50kb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Ο συγχρονισμός με το Outlook προϋποθέτει επικοινωνία του κινητού με τον υπολογιστή. Εγώ δεν έχω λύσει ακόμη αυτό το πρόβλημα. Αυτό ακούγεται ενδιαφέρον. Κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω; Ποιο απ τα δυο δεν επικοινωνει με τον υπολογιστη σου? Το samsung δεν χρειαζεται επικοινωνια με υπολογιστη. Ξαναδιαβασε οτι σου εγραψα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 πως μπορώ να δω αν το κινητό μου ειναι ''ελληνικό'' ή παραεισαγωγης..; οταν το συνδεω στο kies διπλα απο το ονομα του μοντελου μου βγαζει (EUR) αρα δεν προοριζόταν για Ελλαδα το κινητό..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Παιδιά η λύση για την επικοινωνία υπολογιστή-κινητού είναι τελικά πολύ απλή διαδικασία: κατεβάζουμε τους USB drivers από εδώ http://android.sc/samsung-usb-drivers-for-mobile-phones/ και με το MyPhoneExplorer ''βλέπουμε'' το κινητό και παίρνουμε back-up, ανεβάζουμε back-up κλπ. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Petran πριν κάνω αυτα τα βήματα πρέπει να κάνω μπακ απ επαφές κλπ; αν ναι πως; Σε μένα δεν χάθηκε τίποτα. Αλλά ψιλοσερνόταν, και έκανα ένα factory reset (αφου ειχα βάλει την jb) και ήρθε στα καλά του. Κάνε συγχρονισμό στο gmail και κάθε φορά που θα κάνεις Log in σε οποιαδήποτε android συσκευή με αυτό το gmail, οι επαφές θα περνιούνται μόνες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9070&pcode=EUR#firmware εδω λογικα θα δουμε οτι θα εχει βγει και επισημα για μας ?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Όσοι έχετε κάνει back up επαφών, εφαρμογών κτλπ το κάνατε μέσο του kies; Τώρα είδα την απάντηση του petran.... Edited May 4, 2013 by Sherlock_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Πάτησα στις επαφές μου συγχώνευση με λογαριασμό google απ ότι κατάλαβα αυτό τις μετέφερε από την συσκευή στο google account μου τώρα θέλω να τις γυρίσω πίσω στη συσκευή πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Το ρούταρα το τηλέφωνο και πέρασα και την JB. Πως μπορώ να δω ποιας χώρας JB έχω περάσει; HOME_I9070XXLQ4_I9070SERLQ4_660490_REV00_user_low_ship.tar αυτό το αρχείο φόρτωσα μέσο odin. Edited May 4, 2013 by Sherlock_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Το ρούταρα το τηλέφωνο και πέρασα και την JB. Πως μπορώ να δω ποιας χώρας JB έχω περάσει; HOME_I9070XXLQ4_I9070SERLQ4_660490_REV00_user_low_ship.tar αυτό το αρχείο φόρτωσα μέσο odin. Η έκδοση LQ4 είναι η ρωσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 καλησπερα παιδια.ποτε θα παρουμε την αναβαθμιση λεγεται τιποτε? καπου ειχα διαβασει οτι θα προστεθει και ζουμ στην καμερα.παιζει τιποτε τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 οταν το συνδεω στο kies διπλα απο το ονομα του μοντελου μου βγαζει (EUR) αρα δεν προοριζόταν για Ελλαδα το κινητό..; εντάξει το βρήκα, ελληνικοτατο ειναι. πραγματικά ο go launcher ειναι φοβερός, άλλη εμφάνιση χωρίς να χρειάζεται root και σκάλισμα. παραμετροποίηση στο έπακρο το android τελικά..για να τα κάνω ολα αυτά στο iphone έπρεπε να μπλέξω με cydia και να κατεβάσω ενα κάρο tweaks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 καλησπερα παιδια.ποτε θα παρουμε την αναβαθμιση λεγεται τιποτε? καπου ειχα διαβασει οτι θα προστεθει και ζουμ στην καμερα.παιζει τιποτε τετοιο? Το πότε ούτε η Samsung δεν το ξέρει :p :lol: Ναι έχει ζουμ κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happyyy Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 σκεφτομαι να το παρω στα 180 ευρω. αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Χωρις 2η σκεψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Από τότε που πέρασα την τζελι μπιν το κινητό κολλάει πολυ. Εχω κάνει και φσκτορι ρισετ αλλα η ραμ αγγίζει τα 500 συνέχεια. Σκέφτομαι να το γυρίσω στην μανισια κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Από τότε που πέρασα την τζελι μπιν το κινητό κολλάει πολυ. Εχω κάνει και φσκτορι ρισετ αλλα η ραμ αγγίζει τα 500 συνέχεια. Σκέφτομαι να το γυρίσω στην μανισια κατάσταση. μην λες τετοια! δηλαδη θα τρελαθουμε τελιως οι περισσοτεροι λενε οτι κολλαει τρελα η jb!περιμενει τοσος κοσμος να κανει αυτο το update και ειναι χειροτερο απο gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Από τότε που πέρασα την τζελι μπιν το κινητό κολλάει πολυ. Εχω κάνει και φσκτορι ρισετ αλλα η ραμ αγγίζει τα 500 συνέχεια. Σκέφτομαι να το γυρίσω στην μανισια κατάσταση. Πέρνα άλλη jb. Εγώ έχω τη σέρβικη και πετάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 (edited) Delete.... Edited May 5, 2013 by Sherlock_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts