Jump to content

Samsung Galaxy Y Duos (S6102)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

μόλις χτες απέκτησα το κινητό και το πρώτο προβληματάκι που αντιμετοπίζω είναι οτι η sim2 όταν την επιλέγω για να στείλω sms το στέλνει διπλό!Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ!

Σίγουρα δεν ξεπερνάς τους χαρακτήρες του μηνύματος; βεβαιώσου ότι στέλνεις 1 μήνυμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 920
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σίγουρα δεν ξεπερνάς τους χαρακτήρες του μηνύματος; βεβαιώσου ότι στέλνεις 1 μήνυμα.

Εάν κατάλαβα καλά, λέει ότι στέλνεται το ίδιο μήνυμα δύο φορές, δηλαδή δύο όμοια μηνύματα. Εάν ξεπέρναγε τους χαρακτήρες θα έστελνε μεν δύο μηνύματα αλλά το ένα θα ήταν συνέχεια του άλλου... Αλλά ας μας το διευκρινίσει ο φίλος...

Παιδια μια ερωτηση:πως παει το κινητο ως πλοηγος (περα απο το θεμα μεγεθους κλπ...)

Αναφερομαι και στην προσφορα του πλαισιου με τους χαρτες.

Ευχαριστω.

Μετά την τελευταία αναβάθμιση το κινητό μου έχει κάνει self-reboot δύο φορές. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Να σημειώσω ότι η έκδοση που έχω εγκατεστημένη είναι η S6102XXLD6.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, άλλα πλέον υπάρχει εδώ και λίγες μέρες custom ROM.

Η πρώτη βασικά:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1652866

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα. Ερωτηση για καρτα μνημης. Θελω να αναβαθμισω σε micro sd 32gbHC class 10. Το εχει κανει καποιος; Πως παει απο αναγνση και εγγραφη ο μηχανακη σε τοσο μεγαλη καρτα; Υπαρχει καθυστερηση;

Παιδια μια ερωτηση:πως παει το κινητο ως πλοηγος (περα απο το θεμα μεγεθους κλπ...)

Αναφερομαι και στην προσφορα του πλαισιου με τους χαρτες.

Ευχαριστω.

Εγω το δοκιμασα , σημερα και εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την πλοηγηση του.

Αν και συνηθισμενος απο το μεγαλο το κανονικο gps , που εχω στο αυτοκινητο , αν εξαιρεσεις την πιο μικρη οθονη , που ομως ειναι ευαναγνωστη , ειναι πολυ καλο το κινητο και στο θεμα gps.

Βεβαια , τρωει αρκετη μπαταρια.

Αλλα κι αυτο λυνεται με εναν φορτιστη αυτοκινητου , η με ανταπτορα , usb , αναπτηρα αυτοκιντου.

Κι εγω απο το Πλαισιο το πηρα με την προσφορα των χαρτων.

Προχωρα...Καλοριζικο:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, άλλα πλέον υπάρχει εδώ και λίγες μέρες custom ROM.

Η πρώτη βασικά:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1652866

Ενδιαφέρων είναι αλλά όσο δεν έχουμε μια μαμίσια στην καβάντζα να παίζουμε είναι λίγο θέμα...

Όλα καλά.

Ωραίος ο παίχτης. Αυτό πότε προστέθηκε ούτε το είχα προσέξει. Πολύ χρήσιμο. Ρυθμίσεις-->Διαχείριση καρτών SIM--> Μόνιμη ενεργοποίηση διπλής SIM.

Οποτε, πλεον, λογικα δεν σε χρεωνει την πρωωθηση ???

Ετσι δεν ειναι?

Οποτε, πλεον, λογικα δεν σε χρεωνει την πρωωθηση ???

Ετσι δεν ειναι?

Σε χρεώνει κανονικά αν το απαντήσεις, γιατί να μην σε χρεώνει; Γι αυτό και σου ζητάει να βάλεις τους δύο αριθμούς σου. Αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να περνάει εύκολα τις προωθήσεις και να μην κάνεις εσύ την διαδικασία μέσω του μενού.

Edited by DeathAngel

Όλα καλά.

Ειναι εδω και 2 μερες , που μου εχει κανει 3 , 4 restart απο μονο του , και δεν ξερω τι γινετε.

Τωρα απο το μεσημερι που το εκλεισα και του εβγαλα για λιγο την μπαταρια , δεν μου το ξανακανε , μεχρι στιγμης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

2 παρατηρήσεις

1. Δεν έχω χάσει το root παρόλο που έκανα όλα τα updates.Πώς γίνεται και οι υπόλοιποι έπρεπε να το ξανακάνετε;

2. Πέρασα το link2sd και μετέφερα τις εφαρμογές που μπορούσα. Έχουν μείνει free μόνο 60mb. Δεν έπρεπε να μείνει πιο πολύς χώρος διαθέσιμος;

Amazon Fire stick 4k max

2 παρατηρήσεις

1. Δεν έχω χάσει το root παρόλο που έκανα όλα τα updates.Πώς γίνεται και οι υπόλοιποι έπρεπε να το ξανακάνετε;

Μετά τα updates, το root δε χάνεται... Εξακολουθεί να υπάρχει εγκατεστημένο αλλά δεν έχεις πλέον δικαιώματα να κάνεις παρεμβάσεις. Εάν πας να κάνεις κάτι που επεμβαίνει στο Superuser σου βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι "It seems that you do are not authorized..." ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, δε το θυμάμαι ακριβώς το μήνυμα. Οπότε είσαι αναγκασμένος να κάνεις απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση του Superuser και όλα μετά είναι ok... Σε εμένα τουλάχιστον έτσι συνέβη σε όλα τα updates...

Ε αυτό λέω.

Σε μένα δεν χρειάστηκε να ξαναπεράσω τίποτα.

Πέρασα χτες το Lucky Patcher χωρίς κανένα πρόβλημα.

Amazon Fire stick 4k max

Και σου γράφει ότι η εφαρμογή "has been granted Superuser permissions"; Δύσκολο μου φαίνεται... Θα είσαι ο μόνος...

Αναφέρω ότι πέρασα και το link 2sd και δουλεύει κανονικά.

Την XXLD6 έχω.

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Αναφέρω ότι πέρασα και το link 2sd και δουλεύει κανονικά.

Την XXLD6 έχω.

Κάθε εφαρμογή που απαιτεί root, κάθε φορά που την ενεργοποιείς ή τις αλλάζεις ρυθμίσεις βγάζει το μήνυμα που σου αναφέρω (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε εμένα με τις δύο τέτοιες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει). Το μήνυμα αυτό βγαίνει σε εσένα;

Κάθε εφαρμογή που απαιτεί root, κάθε φορά που την ενεργοποιείς ή τις αλλάζεις ρυθμίσεις βγάζει το μήνυμα που σου αναφέρω (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε εμένα με τις δύο τέτοιες εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει). Το μήνυμα αυτό βγαίνει σε εσένα;

Αφού τρέχουν κανονικά οι εφαρμογές που αναφέρω και οι οποίες θέλουν ροοταρισμενη συσκευή, εννοείται ότι βγαίνει το μήνυμα για το Superuser την πρώτη φορά που τρέχει η καθεμιά.

Amazon Fire stick 4k max

Γνωρίζει κάποιο να μ πεί πως πάει το κινητό με 32gb κάρτα μνήμης; Σέρνεται καθόλου ή την σηκώνει άνετα;

Από την στιγμή που λέει στα τεχνικά χαρακτηριστικά ότι υποστηρίζει μέχρι 32GB SDCard δεν βρίσκω το λόγο να μη την σηκώνει. Φυσικά θα πρέπει να βάλεις μία SDCard με class 6 και πάνω για να είσαι σίγουρος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Από την στιγμή που λέει στα τεχνικά χαρακτηριστικά ότι υποστηρίζει μέχρι 32GB SDCard δεν βρίσκω το λόγο να μη την σηκώνει. Φυσικά θα πρέπει να βάλεις μία SDCard με class 6 και πάνω για να είσαι σίγουρος.

Σε ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι για class 10. Μάλλον θα την παρω απο ebay.

καλησπέρα υπάρχει τροποσ να απενεργοποιήσουμε το πλαϊνό κουμπί (που ανοίγει το κιν ) να αφήνει να κλείνει το κιν ενώ είναι κλειδωμένο ? :(

δηλ: θέλω να σταματήσει ενω ειναι στην τσέπη και κατά κάποιο τρόπο το πιέζω συνεχόμενα να κάνει restart

Καλημέρα, ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση αν βάλω τα data σε λειτουργία στη σίμ 1 για να εχω ίντερνετ μπορώ να δεχτώ κλήσεις από την σιμ 2 παράλληλα ;

Καλημέρα, ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση αν βάλω τα data σε λειτουργία στη σίμ 1 για να εχω ίντερνετ μπορώ να δεχτώ κλήσεις από την σιμ 2 παράλληλα ;

Ναι κανονικά, απλά όση ώρα μιλάς θα βγαίνει off το ίντερνετ.

Όλα καλά.

Εδώ και 3-4 μέρες παρέλαβα το νέο μου Samsung Galaxy Y Duos (S6102), νέος με την Android και ομολογώ πως με εντυπωσίασαν τα "καλούδια" και οι δυνατότητες που μου δίνονται.

α) Έχω και ΄γω το πρόβλημα με την απενεργοποίηση (δεν την διαβάζει) την κάρτα SD ... Το κλείνω και το ξανανοίξω ... μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο ??? ... και

β) Το μεγάλο μου ΖΟΡΙ ... προσπαθώ να μεταφέρω τις επαφές μου από το προηγούμενο κινητό μου NOKIA E52 στο Samsung και ΔΕΝ τα καταφέρνω με ΤΙΠΟΤΑ !!! παρακαλώ την βοήθειά σας ... έχω περίπου 800 επαφές και χρειάζομαι βοήθεια.:wacko:

• The title was changed to Samsung Galaxy Y Duos (S6102)