Jump to content

xaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About xaris

  • Ημ. Γέννησης 05/01/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

xaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Δεν βλεπω κατι διαφορετικο....
  2. Οταν λες 2 radio ? Προφανως εννοεις IMEI... Εχει 2 IMEI.
  3. Ακόμα ψάχνω την ρύθμιση για τις 2 κάρτες ανοιχτές χωρίς πρωωθηση! Δηλ χωρίς να σε χρεώνει.. Μήπως δεν υπάρχει κν τέτοια επιλογη?
  4. Εχει ελληνικο menu..Οσο για την τιμη την ειδα κ εγω στο amzon αλλα δεν εχω συνηθισει να περιμενω να μου ερθει κ οποτε... Άλλωστε αν ερθει Ελλαδα απο Γερμανια, μεχρι να βαλω ελληνικα(χωρις να ξερω αν υπαρχουν ακομη, εξοδα αποστολης) τα ιδια θα μου βγει:)
  5. Μολις το παρηγγειλα! http://www.vnp.gr/samsung-s6802-ace-duos-black.html :)
  6. Οποτε, πλεον, λογικα δεν σε χρεωνει την πρωωθηση ??? Ετσι δεν ειναι?
  7. Γνωριζει κανεις που το εχει δοκιμασει αν παιζει μεσα στο αυτοκινητο? Για την tv μιλαω μεσω ψηφιακου δεκτη.
  8. Εχω αγορασει απο Αγγλια, συγκεκριμενα απο Vodafone UK, iphone 4 32GB κλειδωμενο, αλλα ειχα περασει το jailbreak και unlock στην 4.0.1 και δεν ειχα προβλημα. Αυτα ομως πριν μου κολλησει κ κλειδωσει στην 4.1 μιας κ εκανα update. Γνωριζει κανεις οτιδηποτε να βοηθησει. Βρηκα αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα δουλεψει... http://www.unlockaniphone.info/
  9. http://www.iphonehellas.gr/iphone-iphone3g-iphone3gs-jailbreak-unlock/
  10. Και εγω φιλε μου στην ιδια κατασταση ειμαι!!! Θα την χτυπησω απο μερα σε μερα διοτι βαρεθηκα να την ψαχνω περαιτερω και αλλωστε πιστευω οτι διαθετει αρκετα καλα χαρακτηριστικα.
  11. Οχι θα περιμενω να βγει στην Ελλαδα τον αλλο μηνα με τιμη 420-430 (για το απλο μιλαω παντα)!! Ακου λαθος κινησεις.Την διαφορα που προκυπτει συμφωνα με τα λεγομενα σου(30-40) αξιζει να μου πληρωσει την υπομονη και τα τηλεφωνα στα καταστηματα που κατακλυζονται απο ασχετους και ανημερωτους πωλητες? Σκεψου το λιγο καλυτερα και μετα κρινε τις κινησεις μου λανθασμενες. Φιλικα παντα
  12. Ρε παιδια ελεος... Διαβαζω τα μυρια posts για το Κ750 και βλεπω μεσα πως υπαρχει μια πολυ εντονη ανησυχια και μια αρνητικοτητα για τα τηλ που αγοραζουμε απο εξω και οτι δεν θα μπορουμε αργοτερα να βαλουμε την ελληνικη γλωσσα και αλλα τετοια συναφη. Λοιπον εγω επειδη βαρεθηκα πραγματικα να περιμενω ποτε θα φιλοτιμηθει η se να φερει το τηλ μιας και το εχει ολη η Ευρωπη εκτος απο εμας το παρηγγειλα απο το Expansys. Και βαρεθηκα οχι τοσο το περιμενε οσο το να διαβαζω μετα απο ατελειωτα post: ο Γερμανος στα Σουρμενα δεν γνωριζει τιποτα,στην Στουρναρη κατι ξερει αλλα δεν το λεει,στο πλαισιο εχουν αγνοια,στην arkon αναμενεται αλλα πεφτει στην Μακρη. ΕΛΕΟΣ Ενα τηλεφωνακι expansys -Ελλαδα την αλλη μερα με DHL σπιτακι σου με courrier-τελειωσαμε. Οσον αφορα τα ελληνικα τωρα ειναι πολυ σεβαστες οι αποψεις των παιδιων αλλα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκκατομμυριο να μην μπορουμε να βαλουμε τα ελληνικα. Υπαρχουν δυο τροποι, ο πρωτος ειναι η se η οποια θα τα βαλει και θα πει και ενα τραγουδι και αυτο ποντιακο,και ο δευτερος ειναι το εννιαβολτο το οποιο θα τα εχει (ειναι τεκμηριωμενο αυτο) μια εβδομαδα αφου κυκλοφορησει επισημα το ελληνικο. Αυτα, συγγνωμη αν κουρασα αλλα εσκασα :sorry: :angry: :cool:
  13. Στην Καλλιθεα,στην οδο Θησεως υπαρχει service sony ericsson οπου διαθετει πληθωρα αξεσουαρ καθως και στην omnitec κοντα στην οδο Τζωρτζ/Στουρναρη οπου την ειδα συγκεκριμενα και σημερα το πρωι. :)
  14. Kalispera paidia.Eimai kai egw katoxos enos s-100 kai exw to eksis provlima : exw kanei pairing to s-100 me ena bluetooth h-free (s.e. 660) douleuei apsoga alla den mporw na vrw apo to menu toy tilefwnou tin entoli gia automati apantisi sto akoustiko. Xwris dil to patima tou answer sto h-free. Vrika mia leitourgia apo to til-->automati apantisi se 3 xtipous alla tipota. Gnwrizei kaneis kati? Euxaristw prokatavolika.
×
×
  • Create New...