trancer13 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 αλλος που να εχει φιλους-μπατζανακηδες-συνηφαδες-γονεις με μερκ-μπεμβε??:λολ.. εμενα παντως ο πατερας μου εχει αλφα(159 2,2) και ας ειναι κοντα στα 50...ολα ειναι θεμα γουστου και γενικα επιλογων...δε κανουν τα ρασα το παππα... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 αλλος που να εχει φιλους-μπατζανακηδες-συνηφαδες-γονεις με μερκ-μπεμβε??:λολ.. Πίστεψε με φίλε μου, στη Κύπρο που είμαι εγώ, Mercedes - BMW είναι το λιγότερο συνηθισμένα... Επί παραδείγματι, το πρώτο δίμηνο του 2008, πωλήθηκαν γύρω στις 700 Mercedes - BMW. Για να γίνει πιο εύκολα αντιληπτό, 700 Mercedes - BMW σε μόλις δύο μήνες, σε ένα νησί με 750.000 κάτοικους... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Πίστεψε με φίλε μου, στη Κύπρο που είμαι εγώ, Mercedes - BMW είναι το λιγότερο συνηθισμένα... Επί παραδείγματι, το πρώτο δίμηνο του 2008, πωλήθηκαν γύρω στις 700 Mercedes - BMW. Για να γίνει πιο εύκολα αντιληπτό, 700 Mercedes - BMW σε μόλις δύο μήνες, σε ένα νησί με 750.000 κάτοικους... ρε συ,εσεις εχετε λεφτα:lol: ειδικα απο λαρνακα πλευρα...παραδεισος Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Οι bmw ειναι πιο νεανικές! Δεν μπορω να φανταστώ έναν 18-35 χρονών να οδηγεί mercedes.!!Τωρα λιγο-πολυ η ποιότητα είναι ίδια. Δηλαδή τι να πω δεν ξέρω... Ναι πράγματι είναι απίστευτο ένας 22 χρόνων να οδηγεί μια C200Κ. Δεν ξέρω τι να πω, απίστευτο πραγματικά... Τι άλλο θα ακούσουμε.. Αμάν πια με αυτή την καραμέλα.. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 ρε συ,εσεις εχετε λεφτα:lol: ειδικα απο λαρνακα πλευρα...παραδεισος Καλημέρα... :p Βασικά το πολύ χρήμα παίζει στη Λεμεσό, λόγω Ρώσων... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Ποιο θεωρειται οτι ειναι καλυτερο απο τα δυο? Πoιο θα ικανοποιουσε ολα τα οδηγικα σας απωθημενα? Τοp Gear Season 10! Δες ποσες προσπαθειες εκανε ο Clarkson για να πετυχει το apex με την c63 amg και ποσες ο Stig με την M3!! Απειρες μια μια ειναι η απαντηση.... ;) Και αυτο τα λεει ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Το οδηγικό απωθημένο του καθενός δεν είναι διαφορετικό; :worry: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Το οδηγικό απωθημένο του καθενός δεν είναι διαφορετικό; :worry: σιγουρα ειναι διαφορετικο!! ο καθενας το ονειρο που εχει οποια μαρκα και αν ειναι...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Τοp Gear Season 10! Δες ποσες προσπαθειες εκανε ο Clarkson για να πετυχει το apex με την c63 amg και ποσες ο Stig με την M3!! Απειρες μια μια ειναι η απαντηση.... ;) Και αυτο τα λεει ολα! Επειδή δε θυμάμαι. Ο Stig δοκίμασε με τη C63; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Επειδή δε θυμάμαι. Ο Stig δοκίμασε με τη C63; ναι δοκίμασε αλλά δεν μπορούσε να την ελέγξει καλά λόγω της υπερβολικής ροπής στρέψης... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Ποιο θεωρειται οτι ειναι καλυτερο απο τα δυο? Πoιο θα ικανοποιουσε ολα τα οδηγικα σας απωθημενα? μαλλον θα πηγαινα με την mercedes!ειναι πολυ τουμπανο..ειδικα τωρα που απενεργοποιεται το esp!οκ δεν θα κανει την παντα που κανει η m3 αλλα δεν ξερω με ελκυει περισσοτερο η amg:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Τοp Gear Season 10! Δες ποσες προσπαθειες εκανε ο Clarkson για να πετυχει το apex με την c63 amg και ποσες ο Stig με την M3!! Απειρες μια μια ειναι η απαντηση.... ;) Και αυτο τα λεει ολα! Παρακαλώ να μπει λουκέτο στο Topic:cool: Η συζήτηση έληξε... Τι το παιδεύετε? Οι περισσότερες επιλογές είναι θέμα γούστου και τσέπης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Παρακαλώ να μπει λουκέτο στο Topic:cool: Η συζήτηση έληξε... Τι το παιδεύετε? Οι περισσότερες επιλογές είναι θέμα γούστου και τσέπης... Tι λες ρε φιλε... :lol:αν ειναι ετσι οπως τα λες δεν θα υπηρχαν τοπικ. Θα ηταν ολα κλειδωμενα. Αν δε θες να το βλεπεις να μην ξαναμπεις σε αυτο το τοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Αν και ειμαι Γιαπωνεζοφιλος,μεταξυ αυτων των 2 θα διαλεγα BMW λογω του οτι τα καλουπια των αυτοκινητων της τα φτιαχνει λιγο πιο "αλητικα",πιο σπορ απο οτι η Μερσεντα. Επισης κατι παθαινω οταν ακουω αυτο τον μεταλλικο ηχο που κανει η Μ3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 bmw all the way... ποσο θελω μια M6 :O ειδικα με g-power... αλλα θα βολευομουν και με μια Μ5 :lol: και 2 παλιοτεροι θρυλοι http://www.youtube.com/watch?v=Yzq8I-m5IJI&feature=related Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 μερσεντες. πολλες καινοτομιες εφαρμοζει αρχιζωντας απο τα πιο ακριβα μοντελα και κατοπιν και στα πιο φθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Θεωρώ πως η bmw είναι ένα βήμα μπροστά. Ειδικά στην σειρά 3 από το E30 έως την e90 δεν υπάρχει καμία c καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Παιδια η slk η καινουργια εινια τρελα την εχω ερωτευθει. και η Ζ4 ειναι αμαξαρα αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα 2500 κυβικα για Ελλαδα ειναι υπερακετα Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Παιδια η slk η καινουργια εινια τρελα την εχω ερωτευθει. και η Ζ4 ειναι αμαξαρα αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα 2500 κυβικα για Ελλαδα ειναι υπερακετα Για αυτό την βγάζει την Ζ4 με τον δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο....Πάντως αν και mercedakias έχω να πω ότι η νέα slk δεν μου αρέσει...Τα φώτα είναι περίεργα και η μάσκα πολύ μεγάλη για τις υπόλοιπες αναλογίες του αμαξιού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Απο μικρός είχα λατρεία στις BMW... μεχρι και πρόσφατα οδηγούσα μια 135i και μπορώ να πω οτι η υποδυναμη η οδική της συμπεριφορά και η αξιοπιστία είναι σαφώς ανώτερη απο αυτοκίνητα αξίας ]150.000 ευρω και πανω... Πιστεύω οτι η ΒΜW εχει πετυχε να συνδυάσει την πολυτελια με το σπορ look. Η Merc. τα τελευταία χρόνια εχει αρχίσει και βγαζει πιο νεανικα αυτοκίνητα. Η BMW ανέκαθεν ειχε το "σπορτιφ" look σε ολα σχεδόν τα μοντέλα. Και οι 2 εταιρίες είναι πολύ δυνατές και πλέον βγάζουν πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddimitris1991 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) Οι bmw ειναι πιο νεανικές! Δεν μπορω να φανταστώ έναν 18-35 χρονών να οδηγεί mercedes.!!Τωρα λιγο-πολυ η ποιότητα είναι ίδια. Αυτά μόνο οι έξυπνοι οι Έλληνες τα πιστεύουν... Top βλακείες. Που ξέρεις τι θέλει ο 18-35άρης από το αυτοκίνητο του; Εγώ είμαι 18 και γουστάρω άνεση και χλιδή μιας merc. O πατέρας μου όμως είναι 50 χρονών και του αρέσει η sport οδήγηση και προτιμά μια BMW. Πές τα φίλε μου... Γιατί υπάρχουν πολλοί κομπλεξισμοί... εχεις δει πολλες slk να driftαρουν?εγω οχι..γενικα εχεις δει πολλες mercedes να driftαρουν?εγω&παλι οχι..&γιατι?θα ρωτησει καποιος!πολυ απλα γιατι δεν απενεργοποιειται το esp;)!πρεπει(τουλαχιστον στο τελευταιο μοντελο που κυκλοφορει αλλα πιστευω&στο παλαιοτερο) να εισχωρησεις στον υπολογιστη του&μεσω μιας διαδικασιας(που καποτε την περιεγραφε ενα περιοδικο-βλεπε Drive) να απενεργοποιεισεις το esp αλλα μαζι του ταυτοχρονα απενεργοποιειται&το abs...τρεχα γυρευε δηλαδη!:) Ποιός τα λέει αυτά... Η Mercedes το πρώτο αυτοκίνητo με ESP δεν απενεργοποιείται???????:lol::lol: Που τα ακούτε και που τα διαβάζετε αυτά...??? Έλεος.... Edited December 11, 2011 by VeCo Χρησιμοποιείτε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ - Το forum δεν είναι chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Ποιός τα λέει αυτά... Η Mercedes το πρώτο αυτοκίνητo με ESP δεν απενεργοποιείται???????:lol::lol: Που τα ακούτε και που τα διαβάζετε αυτά...??? Έλεος.... Αν θέλουμε να γίνουμε λίγο κακοί, μπορούμε να πούμε ότι η Mercedes αναγκαστηκε να εφεύρει το esp γιατί πρώτα έφτιαξε ένα αυτοκίνητο άκρως ασταθές (για να το πούμε κομψα) στο τεστ αποφυγής εμποδίου (ταρανδου), δηλαδή την πρώτη Α-class. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Αν θέλουμε να γίνουμε λίγο κακοί, μπορούμε να πούμε ότι η Mercedes αναγκαστηκε να εφεύρει το esp γιατί πρώτα έφτιαξε ένα αυτοκίνητο άκρως ασταθές (για να το πούμε κομψα) στο τεστ αποφυγής εμποδίου (ταρανδου), δηλαδή την πρώτη Α-class. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Καπου κανεις λαθος... Το πρωτο αυτοκινητο σχετικα οικονομικο που εγινε βασικο. Το πρωτο ηταν η s class. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagfirenze Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 τα BMW ειναι πιο καγκουρικα και οχι τοσο καλα !!!!!δεν ειναι τοσο αξιοπηστα!!!!η μερσεντες ειναι μια ολοκληρομενη μαρκα απο απλα μοντελα ,νταλικεσ μεχτι πανεμορφα ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΡ ΒΛΕΠΕ SLS AMG ΓΙΑ ΕΜΕΝΕ το 2ο ομορφοτερο αμαξι μετα την αλφα ρομεο 8c:happy: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts