Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] BMW Vs Mercedes-Benz

SlRator
 Κοινοποίηση

Ποια από τις δύο πιστεύετε ότι είναι καλύτερη;  

319 members have voted

1. 1. Ποια από τις δύο πιστεύετε ότι είναι καλύτερη;

• BMW
      175
    • Mercedes
      144

Recommended Posts

Βεκο,τα μερσεντες(πλην των AMG που δεν ειναι και τοπ αλλα εχουν καποιο feeling) οδηγικα ειναι πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο!

θες παραδειγματα?

SLK VS Z4 VS S2000

C-CLASS(προηγουμενη)VS 3 SERIES

E-CLASS VS 5 SERIES

Μη προσπαθουμε να αμφισβητουμε τα αυτονοητα...:D

Όλες πλην της Ε γιατί είναι δηλαδή πίσω? Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω... Και τα AMG έχουν κάποιο "feeling" απλά?? Δηλαδή η C63 AMG έχει ένα απλό feeling?

مفاجأة

• Απαντήσεις 425
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όλες πλην της Ε γιατί είναι δηλαδή πίσω? Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω... Και τα AMG έχουν κάποιο "feeling" απλά?? Δηλαδή η C63 AMG έχει ένα απλό feeling?

Για να μην αναφερθούμε σε SL65, CL63 και δεν συμμαζεύεται...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

τιμονι ,πλαισιο , αναρτησεις ειναι ρυθμισμενα με γνωμονα την ανεση και οχι τοσο οδηγοκεντρικα...και αυτα δε τα λεω εγω απ το κεφαλι μου,αλλα συσσωμος ο ειδικος τυπος σε συγκριτικα που εχει κανει μεταξυ των μοντελων των 2 εταιριων...

Βεκο στα μοντελα που ανεφερες υπαρχουν αντιστοιχα BMW?Οχι, αρα δε μπορει να υπαρξει αντιστοιχη συγκριση.

Εχοντας οδηγήσει τα πάντα δεν μπορώ να διαλέξω μία από τις δύο.Και οι δύο βγάζουν εξαιρετικά αυτοκίνητα.Περί ορέξεως λοιπόν.Το μόνο που μ ΄έχει απογοητεύσει είναι η SLR η οποία δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά που κοστίζει.Δεν διαφέρει από μία SL (65 AMG πχ) μόνο πού είναι πιό στενάχωρη μέσα και πιο θορυβώδης...:mad:

Εχοντας οδηγήσει τα πάντα δεν μπορώ να διαλέξω μία από τις δύο.Και οι δύο βγάζουν εξαιρετικά αυτοκίνητα.Περί ορέξεως λοιπόν.Το μόνο που μ ΄έχει απογοητεύσει είναι η SLR η οποία δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά που κοστίζει.Δεν διαφέρει από μία SL (65 AMG πχ) μόνο πού είναι πιό στενάχωρη μέσα και πιο θορυβώδης...:mad:

Θορυβώδης σίγουρα είναι για να φαίνεται η δύναμη του κινητήρα. Κατά τα άλλα συμφωνώ. Η SL65 έχει 20 ίππους λιγότερους (κάπου τόσους) και κοστίζει 200.000 ευρώ λιγότερα...

Βεκο στα μοντελα που ανεφερες υπαρχουν αντιστοιχα BMW?Οχι, αρα δε μπορει να υπαρξει αντιστοιχη συγκριση.

CL63 συγκρίνεται με M6. Αντίπαλος της SL πράγματι δεν υπάρχει (ακόμη).

Νομιζω πως μπορει να γινει συγκριση CL63 με M6

ναι οντως η CL63 μπορει να συγκριθει με την Μ6...

Δειχνει πιο ανετη,ειναι πιο πολυτελης αλλα οδηγικα εχω σοβαροτατες αμφιβολιες αν μπορει σε πιστα να ακολουθησει τους ρυθμους μιας πιο hardcore σπορ κατασκευης οπως η Μ6...Αρα φτανουμε για μια ακομη φορα στο ιδιο συμπερασμα οτι προκειτε για αυτοκινητα αμεσα συναγωνισιμα ωστοσο με διαφορετικους προσανοτολισμους και ξεχωριστα πλεονεκτηματα...κατ εμε,το ποιο ειναι καλυτερο καταληγει να ειναι τελειως υποκειμενικο,και προσωπικα ξερω ποιο θα ηθελα να εχω στο γκαραζ μου...;)

http://www.cartoday.com/content/news/singlepage.asp?in=8856

http://www.cartoday.com/content/news/singlepage.asp?in=8858

η SLR γενικοτερα κραχτηκε απο το τυπο και οσα της καταλογισαν ειχαν βαση...ακομα και για τον ηχο ειχαν υποστηριξει οτι ειναι ενα αχρωμο βουητο καμμια σχεση με το μελωδικο ηχο των "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ"Supercars

Χωρίς παρεξήγηση...

Ψάχνω μία διαφήμιση, όπου μία BMW προσπερνάει ένα φορτηγό Mercedes που κουβαλάει ένα χαλασμένο Audi. Μοίαζει κάπως με αυτό...

http://www.bmwworld.com/bmw/driving_pleasure.jpg

Μπορείτε να με βοηθήσετε; Έχω ψάξει πολύ... Ευχαριστώ!

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

ektos apo tin c-class i opoia oute emena mou aresei,vriskeis oti i z4 eine pio kalo aytokinito apo tin slk?e oxi.........parto kai apo thema timis.H mipos h e einai xeiroteri apo tin bmw 5 series?e oxi re pedia.

De thimamai(mporei na to eixa diavasei kai edo) parte paradeigma apo tous taksitzides gia na katalavete poio aytokinito exei perissotera pleonektimata.Eine epaggelmaties oi antrhropoi kai kseroun.

O pateras mou exei fortiga kai mou eipe(nai sta mercedes(aytokinita) alla makria apo mercedes(fortiga)Epaggelmatias posa xronia einai?kati parapano tha kserei.....

[sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions

ektos apo tin c-class i opoia oute emena mou aresei,vriskeis oti i z4 eine pio kalo aytokinito apo tin slk?e oxi.........parto kai apo thema timis.H mipos h e einai xeiroteri apo tin bmw 5 series?e oxi re pedia.

De thimamai(mporei na to eixa diavasei kai edo) parte paradeigma apo tous taksitzides gia na katalavete poio aytokinito exei perissotera pleonektimata.Eine epaggelmaties oi antrhropoi kai kseroun.

O pateras mou exei fortiga kai mou eipe(nai sta mercedes(aytokinita) alla makria apo mercedes(fortiga)Epaggelmatias posa xronia einai?kati parapano tha kserei.....

Η SLK ειναι πολυ καλυτερη απο τη Ζ4,για Ε και 5αρα δεν μπορω να πω γιατι δεν εχω μπει στη μπεμπα αλλα απο αυτα που ακουω η Ε ειναι καλυτερη.Για τα ταξι εδω το ειχες διαβασει αλλα η BMW δεν βγαζει ταξι αρα εδω δεν μπορουμε να την συγκρινουμε.Για τα φορτηγα μου φαινεται πολυ περιεργο που ο πατερας σου ειπε μακρια.Η Mercedes βγαζει αν οχι τους καλυτερους,καποιοις απο τους καλυτερους πετρελαιοκινητηρες που κυκλοφορουν.Μηπως αναφερεται σε καινουργια μοντελα γιατι τα παλια απο οτι γνωριζω ηταν τα καλυτερα και ολοι αυτα προτιμουσαν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιας και είστε και τόσο σίγουροι θα μας πείτε και γιατί είναι τόσο πολύ καλύτερη η Slk από τη Ζ4;;;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

ta fortiga mercedes einai skilia re file ti mas les tora?sou eipe makria apo mercedes fotriga kai nai sta amaksia?e ti na po exo meinei afonos.to md210 kseris posa km exei tou patera mou?496kai kati kai einai skili dn exei pa8ei tpt.kai oso gia ta taxi apo aneka8en pernune mercedes apo palia eos simera kai gia to mellon.tora gt dn ksero!tora einai 8ema goustou pios 8elei bmw kai pios mb.gia mena i bmw einai pio spor apo tin mb i opia dixni klasiki.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Yamaha Z 60.5mm !!!!!!!!!!!!!!!!

Η SLK ειναι πολυ καλυτερη απο τη Ζ4,για Ε και 5αρα δεν μπορω να πω γιατι δεν εχω μπει στη μπεμπα αλλα απο αυτα που ακουω η Ε ειναι καλυτερη.Για τα ταξι εδω το ειχες διαβασει αλλα η BMW δεν βγαζει ταξι αρα εδω δεν μπορουμε να την συγκρινουμε.Για τα φορτηγα μου φαινεται πολυ περιεργο που ο πατερας σου ειπε μακρια.Η Mercedes βγαζει αν οχι τους καλυτερους,καποιοις απο τους καλυτερους πετρελαιοκινητηρες που κυκλοφορουν.Μηπως αναφερεται σε καινουργια μοντελα γιατι τα παλια απο οτι γνωριζω ηταν τα καλυτερα και ολοι αυτα προτιμουσαν.

ta kenurgia fotriga mb akoma dn boris na ta 8eoriseis skilia gt dn einai polla xronia stin agora.sta epomena 7-8 xronia 8a exeis apopsi.milao gia montela apo 95 kai pano dld na klisoune kamia 19 xronia liturgias etsi opos exoume kanei kai apopsi apo ta fortiga ta opia einai 19 kai pano xronia se liturgeia.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Yamaha Z 60.5mm !!!!!!!!!!!!!!!!

Μιας και είστε και τόσο σίγουροι θα μας πείτε και γιατί είναι τόσο πολύ καλύτερη η Slk από τη Ζ4;;;

&μονο που η μπεμπα πατηλικωνει εμενα μου φτανει,ενω στην slk πρεπει να κανεις ολοκληρες διαδικασιες&πατεντιες!προσωπικα μου αρεσει&καλυτερα η μπεμπα..τωρα πιο ειναι καλυτερο εκει που κερδιζει η bmw(βλεπε σπορ οδηγηση),αλλο τοσο κερδιζει η slk σε αλλα πραγματα;)

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

&μονο που η μπεμπα πατηλικωνει εμενα μου φτανει,ενω στην slk πρεπει να κανεις ολοκληρες διαδικασιες&πατεντιες!προσωπικα μου αρεσει&καλυτερα η μπεμπα..τωρα πιο ειναι καλυτερο εκει που κερδιζει η bmw(βλεπε σπορ οδηγηση),αλλο τοσο κερδιζει η slk σε αλλα πραγματα;)

just +1...;)

εγω επιλεγω slk και μονο που εχει μεταλλικη οροφη μου φτανει.Και νομιζω ηταν το πρωτο καμπριο με μεταλλικη οροφη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η SLK θελει ολοκληρες διαδικασιες για σπιναρει???

Ποιος τα λεει αυτα??

Μαλλον πρεπει να σας γνωρισω εναν φιλο μου που ειναι κατοχος μιας SLK200 του 2001!!Δεν ισιωνει ΠΟΤΕ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24

για τα ταξι που λες....το οτι κυκλοφορουν πολλα ταξι μερσεντες αυτο απο μονο κατι σημαινει δε νομιζεις;

ναι για μενα σημαινει πολλα.

γενικα ομως εγο ψηφιζω bmw γιατι ειναι πιο σβουρικες ενω η mercedes πιο συντηρητικη ισως και για την ανεση που προσφερει στην οδηγηση που για μενα δεν εχει να πει κατι,ο πατερας μου εχει την e κι εγω την m3,δεν μπορω να πω οτι η M3 δεν εχει ανεση και δεν εννοω το γκαζι.

απλα η mercedes ειναι πιο ησυχη ταξιδιαρα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ναι για μενα σημαινει πολλα.

γενικα ομως εγο ψηφιζω bmw γιατι ειναι πιο σβουρικες ενω η mercedes πιο συντηρητικη ισως και για την ανεση που προσφερει στην οδηγηση που για μενα δεν εχει να πει κατι,ο πατερας μου εχει την e κι εγω την m3,δεν μπορω να πω οτι η M3 δεν εχει ανεση και δεν εννοω το γκαζι.

απλα η mercedes ειναι πιο ησυχη ταξιδιαρα.

δηλαδη οταν ενα αμαξι σβουριζει ειναι πιο καλο απο καποιο αλλο,οπως πιο πανω που αναφερθηκε οτι επειδη η Ζ4 σβουριζει πιο ευκολα ειναι πιο καλη απο την SLK???Και το kadett σβουριζει ευκολα τι σημαινει οτι ειναι καλο???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η SLK θελει ολοκληρες διαδικασιες για σπιναρει???

Ποιος τα λεει αυτα??

Μαλλον πρεπει να σας γνωρισω εναν φιλο μου που ειναι κατοχος μιας SLK200 του 2001!!Δεν ισιωνει ΠΟΤΕ...

εχεις δει πολλες slk να driftαρουν?εγω οχι..γενικα εχεις δει πολλες mercedes να driftαρουν?εγω&παλι οχι..&γιατι?θα ρωτησει καποιος!πολυ απλα γιατι δεν απενεργοποιειται το esp;)!πρεπει(τουλαχιστον στο τελευταιο μοντελο που κυκλοφορει αλλα πιστευω&στο παλαιοτερο) να εισχωρησεις στον υπολογιστη του&μεσω μιας διαδικασιας(που καποτε την περιεγραφε ενα περιοδικο-βλεπε Drive) να απενεργοποιεισεις το esp αλλα μαζι του ταυτοχρονα απενεργοποιειται&το abs...τρεχα γυρευε δηλαδη!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

δηλαδη οταν ενα αμαξι σβουριζει ειναι πιο καλο απο καποιο αλλο,οπως πιο πανω που αναφερθηκε οτι επειδη η Ζ4 σβουριζει πιο ευκολα ειναι πιο καλη απο την SLK???Και το kadett σβουριζει ευκολα τι σημαινει οτι ειναι καλο???

Aκριβώς!

Δηλαδή κριτήριο για το ποιά μάρκα θεωρούμε καλύτερη είναι ποιο μοντέλο "σβουρίζει" καλύτερα; :blink:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Aκριβώς!

Δηλαδή κριτήριο για το ποιά μάρκα θεωρούμε καλύτερη είναι ποιο μοντέλο "σβουρίζει" καλύτερα; :blink:

Καθείς εφ' ώ ετάχθη... :rolleyes::wink:

ta fortiga mercedes einai skilia re file ti mas les tora?sou eipe makria apo mercedes fotriga kai nai sta amaksia?e ti na po exo meinei afonos.to md210 kseris posa km exei tou patera mou?496kai kati kai einai skili dn exei pa8ei tpt.kai oso gia ta taxi apo aneka8en pernune mercedes apo palia eos simera kai gia to mellon.tora gt dn ksero!tora einai 8ema goustou pios 8elei bmw kai pios mb.gia mena i bmw einai pio spor apo tin mb i opia dixni klasiki.

Filaraki ksereis apo fortiga i etsi milame?allo aytokinita allo fortiga,Ego milao gia megales ntalikes typou actros,scania 164 volvo fh16 an ksereis(pou den se kovo na ksereis kai polla).telos panton.Ena merdedes fortigo 1853ls montelo 98 de poleite parapano apo 15.000eyro eno ena antoistixo volvo fh i ena daf 95xf480 poleite pano apo 26.000.Ayta etsi enimerotika.To kovo giati vgenoume of-topic.

Oso gia ton filo pou eipe to eksis(koufo):Oi tarifes agorazoun mercedes giati einai thema gousto ti na po?no comments.Epaggelmaties einai kai koitazoun tin fthini kai aksiopisti lisi,oxi poio aytokinito einai pio omorfo.An einai dinaton.

Telos simfono me ton argiogriti sta legomena tou:Δηλαδή κριτήριο για το ποιά μάρκα θεωρούμε καλύτερη είναι ποιο μοντέλο "σβουρίζει" καλύτερα;

PS. to proto cabrio me metaliki orofi einai to 206cc

[sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions

PS. to proto cabrio me metaliki orofi einai to 206cc

Για την ακρίβεια δεν είναι κανένα από τα δύο.

The SLK is perhaps most famous for its retractable hardtop. While it did not pioneer this feature, the SLK revived it in modern automobiles. It was soon followed by the Peugeot 206cc, Lexus SC and the Mercedes-Benz SL-Class.

πηγή:Wikipedia