magiver1908 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 καλημερα μια ερωτηση ρε παιδια.μετα απο ενα ολκληρο απογευμα που μου εφαγε για να περασω την τελευταια nightly απο bootloop σε bootloop δεν επερνε ουτε την εργοστασιακη γενικοσ δεν την παλευε τελικα την περασα.αλλα παρατηρω κατι που δεν υπηρχε και τωρα ειναι προβλημα.στα καλα καθουμενα αναβοσβηνει η οθονη σαν να το κλειδωνω και το ξεκληδωνω συνεχεια.εχουμε καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 καλημερα μια ερωτηση ρε παιδια.μετα απο ενα ολκληρο απογευμα που μου εφαγε για να περασω την τελευταια nightly απο bootloop σε bootloop δεν επερνε ουτε την εργοστασιακη γενικοσ δεν την παλευε τελικα την περασα.αλλα παρατηρω κατι που δεν υπηρχε και τωρα ειναι προβλημα.στα καλα καθουμενα αναβοσβηνει η οθονη σαν να το κλειδωνω και το ξεκληδωνω συνεχεια.εχουμε καμια ιδεα? Γιατι δεν επερνε την εγοστασιακη..;:rolleyes: Μαλλον καμια εφαρμογη σου κανει την ζημια.Το ιδιο επαθα κι εγω με στοκ ρομ και και διεγραψα την τελευταια εφαρμογη που ειχα περασει και εφτιαξε.Δες απο τη χρηση μπαταριας ποια εφαρμογη καταναλωνει τους περισσοτερους πορους και σουταρε την :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Παιδια καλησπερα..Ενω κανω εγκατασταση την Cyanogen και ξεκιναει κανονικα..Οταν κανω reboot για να βαλω τα google apps μου βγαζει ενα μηνυμα οτι ο installer κρασαρε..Ετυχε σε κανεναν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Παιδια καλησπερα..Ενω κανω εγκατασταση την Cyanogen και ξεκιναει κανονικα..Οταν κανω reboot για να βαλω τα google apps μου βγαζει ενα μηνυμα οτι ο installer κρασαρε..Ετυχε σε κανεναν?? Τα gapps τα βάζεις χωρίς reboot αμέσως μετά την ρομ. Δηλαδή κάνεις τα wipes, περνάς το zip της ρομ, επί τόπου επιλέγεις πάλι install zip from sdcard και επιλέγεις τα gapps. Μετά κάνεις reboot. Αν και λογικά και μετά από reboot να τα βάλεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να μην έχει κατέβει το αρχείο σωστά και να είναι corrupted. Το μήνυμα που σου εμφανίζει μου είναι λίγο άγνωστο γιατί σίγουρα δεν το λέει έτσι ακριβώς στο cwm recovery. Λέει installation aborted? Δε λέει κάτι άλλο? Edited August 3, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Τα gapps τα βάζεις χωρίς reboot αμέσως μετά την ρομ. Δηλαδή κάνεις τα wipes, περνάς το zip της ρομ, επί τόπου επιλέγεις πάλι install zip from sdcard και επιλέγεις τα gapps. Μετά κάνεις reboot. Αν και λογικά και μετά από reboot να τα βάλεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να μην έχει κατέβει το αρχείο σωστά και να είναι corrupted. Το μήνυμα που σου εμφανίζει μου είναι λίγο άγνωστο γιατί σίγουρα δεν το λέει έτσι ακριβώς στο cwm recovery. Λέει installation aborted? Δε λέει κάτι άλλο? Ναι και συγνωμη που δεν τα ειπα ολα..Εκανα install τα googleapps απο cwm και μετα reboot.Μολις ξεκιναει μου ζηταει πρωτα να τελειωσω την εγκατασταση πατωντας επανω στο android logo.Με το πατημα μου βγαζει το μηνυμα οτι ο installer διακοπηκε και μου κανει loop στην ιδια οθονη..Δεν μπορω να κανω τπτ αλλο με αλλα λογια..Corrupted δεν νομιζω να ειναι..Το winzip το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Ναι και συγνωμη που δεν τα ειπα ολα..Εκανα install τα googleapps απο cwm και μετα reboot.Μολις ξεκιναει μου ζηταει πρωτα να τελειωσω την εγκατασταση πατωντας επανω στο android logo.Με το πατημα μου βγαζει το μηνυμα οτι ο installer διακοπηκε και μου κανει loop στην ιδια οθονη..Δεν μπορω να κανω τπτ αλλο με αλλα λογια..Corrupted δεν νομιζω να ειναι..Το winzip το Το winzip το ανοιγε κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Μου φαίνεται λίγο άγνωστη η διαδικασία που μου περιγράφεις. (αυτό που λες που σου ζητάει να πατήσεις στο logo...) Ίσως έχει αλλάξει κάτι από τότε που φλάσαρα εγώ τελευταία φορά cyanogenmod. Οπότε θα πρέπει να περιμένεις κάποια άλλη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Ναι και συγνωμη που δεν τα ειπα ολα..Εκανα install τα googleapps απο cwm και μετα reboot.Μολις ξεκιναει μου ζηταει πρωτα να τελειωσω την εγκατασταση πατωντας επανω στο android logo.Με το πατημα μου βγαζει το μηνυμα οτι ο installer διακοπηκε και μου κανει loop στην ιδια οθονη..Δεν μπορω να κανω τπτ αλλο με αλλα λογια..Corrupted δεν νομιζω να ειναι..Το winzip το Να "ολοκληρώσεις την εγκατάσταση πατώντας στο ανδροειδές", χμ... μου θυμίζει το μήνυμα που έβγαζε η CM7. Σίγουρα προσπαθείς να περάσεις CM9? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Να "ολοκληρώσεις την εγκατάσταση πατώντας στο ανδροειδές", χμ... μου θυμίζει το μήνυμα που έβγαζε η CM7. Σίγουρα προσπαθείς να περάσεις CM9? cm-9-20120802-NIGHTLY-galaxysιmtd Αυτη ειναι η εκδοση που κατεβασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 cm-9-20120802-NIGHTLY-galaxysιmtd Αυτη ειναι η εκδοση που κατεβασα.. Αυτήν έβαλα μόλις χθες και δε μου βγήκε τίποτα τέτοιο... Όλα ως συνήθως. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 cm-9-20120802-NIGHTLY-galaxysιmtd Αυτη ειναι η εκδοση που κατεβασα.. Επανέλαβε τη διαδικασία αλλά με δίπλα wipes πριν και μετά την κάθε εγκατάσταση. Έλεγξε πρώτα τα αρχεία που φλασαρεις Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Επανέλαβε τη διαδικασία αλλά με δίπλα wipes πριν και μετά την κάθε εγκατάσταση. Έλεγξε πρώτα τα αρχεία που φλασαρεις Μια απορια..Οταν κανεις εγκατασταση γιατι μετα πρεπει να κανεις wipe? Edited August 5, 2012 by g3o1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Μια απορια..Οταν κανεις εγκατασταση γιατι μετα πρεπει να κανεις wipe? Για να ειναι το εδαφος στο οποιο θα κατσει η ρομ...καθαρο :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Για να ειναι το εδαφος στο οποιο θα κατσει η ρομ...καθαρο :) Ευχαριστω για την ανταποκριση παιδια..Θα επανελθω..:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Πάντως την απορία του φίλου την έχω και εγώ. Τα wipes πριν το installation γίνονται για να είναι το έδαφος καθαρό. Τα wipes μετά όμως γιατί γίνονται? Στο xda δεν βλέπω κανέναν dev να τα προτείνει πλέον. Τελευταία περίπτωση ήταν οι Alpha της CM9 επειδή υπήρχε θέμα με το calendar sync. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Εκτός από το .nodatadata υπάρχει άλλο fix για το "low storage place"? Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Πάντως την απορία του φίλου την έχω και εγώ. Τα wipes πριν το installation γίνονται για να είναι το έδαφος καθαρό. Τα wipes μετά όμως γιατί γίνονται? Στο xda δεν βλέπω κανέναν dev να τα προτείνει πλέον. Τελευταία περίπτωση ήταν οι Alpha της CM9 επειδή υπήρχε θέμα με το calendar sync. Αυτην την απορια ειχα και γω..Γιατι να γινεται μετα την εγκατασταση..Σε τι εξυπηρετει το wipe αφου εγκαταστησω αυτα που χρειαζονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Κατά πάσα πιθανότητα αφαιρούνται αρχεία που δημιουργήθηκαν κατά την εγκατάσταση της ROM και δεν χρειάζονται πλέον. Επίσης λογικά θα μηδενίζεται η πιθανότητα να υπάρχει κάποιο μπέρδεμα μεταξύ των παλιών και των νέων αρχείων που εγκαταστάθηκαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Τα wipes πριν την εγκατασταση ειναι υποχρεωτικα, ενω μετα ειναι προαιρετικα.Προσωπικα, προτιμω να τα κανω παντα, αφου μονο καλα αποτελεσματα μπορουν να εχουν, και το εχω δει και στην πραξη με το περασμα αρκετων ρομ :) Απο την στιγμη που εαν τα κανεις και μετα δεν βλαπτουν, καλο ειναι να γινονται παντοτε ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 εχω NIGHTLY απο τον ιουνιο υπαρχει καμμια σοβαρη αλλαγη για να περασω νεωτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 εχω NIGHTLY απο τον ιουνιο υπαρχει καμμια σοβαρη αλλαγη για να περασω νεωτερη? Δες το changelog ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Καλησπερα παιδια..Τελικα την καταφερα την Cyanogen μαζι με google apps..Εχω ενα αλλο θεματακι τωρα.Εβαλα αλλον file explorer (τον Astro) και δεν μου βλεπει την εξωτερικη SD card.Ενω η συλλογη βλεπει καποιες φωτο που εχω εκει μεσα..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Καλησπερα παιδια..Τελικα την καταφερα την Cyanogen μαζι με google apps..Εχω ενα αλλο θεματακι τωρα.Εβαλα αλλον file explorer (τον Astro) και δεν μου βλεπει την εξωτερικη SD card.Ενω η συλλογη βλεπει καποιες φωτο που εχω εκει μεσα..:wacko: Τη βλέπει σαν "emmc". Μην ψάχνεις για "external" Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Τη βλέπει σαν "emmc". Μην ψάχνεις για "external" emmc εννοεις την ονομασια του φακελου?Γιατι αν ειναι ετσι παλι δεν μου εμφανιζει τπτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 emmc εννοεις την ονομασια του φακελου?Γιατι αν ειναι ετσι παλι δεν μου εμφανιζει τπτ.. Βρισκεται στο root, δηλαδη στη διαδρομη /emmc :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts