Jump to content

[ROM] CyanogenMod 9

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και μία βδομάδα εχω περάσει την cm9 στο galaxy της συζυγου ,προερχόμουν απο darky και miui και είναι κατενθουσιασμενη!

Ειδικά απο μπαταρία η μέρα με την νυκτα...

Θέλω το Σαβ/κο να της φλασάρω την τελευταία nightly,θέλει πάλι nandroid/full wipe?Μπορέιτε να μου πείτε ακριβώς την διαδικασία φλασαρίσματος nightly's update?

Επίσης εχω κατεβάσει και τον semaphore,να τον περάσω?

Θα δεί καλυτέρευση ?

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εδώ και μία βδομάδα εχω περάσει την cm9 στο galaxy της συζυγου ,προερχόμουν απο darky και miui και είναι κατενθουσιασμενη!

Ειδικά απο μπαταρία η μέρα με την νυκτα...

Θέλω το Σαβ/κο να της φλασάρω την τελευταία nightly,θέλει πάλι nandroid/full wipe?Μπορέιτε να μου πείτε ακριβώς την διαδικασία φλασαρίσματος nightly's update?

Επίσης εχω κατεβάσει και τον semaphore,να τον περάσω?

Θα δεί καλυτέρευση ?

Ευχαριστώ

δε χρειαζεται να κανεις τιποτα,απλα την περνας στη σταθερη μνημη και την φλασαρεις χωρις να σβηστει τιποτα.στο καπακι φλασαρε και τον semaphore,απλα σε καθε nightly θα πρεπει να τον ξαναπερνας

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Όπως αναφέρθηκε δεν σβήνεται τίποτα και δε χρειάζεται wipe data/factory reset. Απλά wipe cache και wipe dalvik cache καλό είναι να γίνουν. (δε χάνεις κάτι από τα δεδομένα σου) Επίσης οτιδήποτε έχεις πειράξει στον φάκελο /system επαναφέρετε όπως ήταν αφού ξαναπερνιέται από την αρχή σε κάθε nightly.

Semaphore βάλε απλά ίσως μπορεί να παρατηρήσεις ελάχιστο μικρότερη αυτονομία.

Όπως αναφέρθηκε δεν σβήνεται τίποτα και δε χρειάζεται wipe data/factory reset. Απλά wipe cache και wipe dalvik cache καλό είναι να γίνουν. (δε χάνεις κάτι από τα δεδομένα σου) Επίσης οτιδήποτε έχεις πειράξει στον φάκελο /system επαναφέρετε όπως ήταν αφού ξαναπερνιέται από την αρχή σε κάθε nightly.

Semaphore βάλε απλά ίσως μπορεί να παρατηρήσεις ελάχιστο μικρότερη αυτονομία.

δε χρειαζεται να κανεις τιποτα,απλα την περνας στη σταθερη μνημη και την φλασαρεις χωρις να σβηστει τιποτα.στο καπακι φλασαρε και τον semaphore,απλα σε καθε nightly θα πρεπει να τον ξαναπερνας

Ευχαριστώ!

Oσον αφορα την αλλαγή kernel πάλι απλώς wipe catch και wipe dalvic catch?

Edited by giannik

Καλησπέρα θα ήθελα να αναφέρω ενα πρόβλημα το οποίο συνεχίζω και έχω ακόμα με οποιαδήποτε nightly,έως τώρα.Δεν μπορώ να περάσω αρχεία(μουσική,εικόνες κτλ) απο το pc στην εξωτερική κάρτα του τηλ.και έτσι πρέπει κάθε φορά να τα περνάω πρώτα στην εσωτερική του,πράγμα το οποίο με περιορίζει αρκετά σε μέγεθος αρχείων,και έπειτα να τα μεταφέρω στη εξωτερική.

Καλησπέρα θα ήθελα να αναφέρω ενα πρόβλημα το οποίο συνεχίζω και έχω ακόμα με οποιαδήποτε nightly,έως τώρα.Δεν μπορώ να περάσω αρχεία(μουσική,εικόνες κτλ) απο το pc στην εξωτερική κάρτα του τηλ.και έτσι πρέπει κάθε φορά να τα περνάω πρώτα στην εσωτερική του,πράγμα το οποίο με περιορίζει αρκετά σε μέγεθος αρχείων,και έπειτα να τα μεταφέρω στη εξωτερική.

Για ποιο λόγο δεν μπορείς?

Που είναι το σφάλμα δηλαδή.

Είναι τελείως παράδοξο γιατι όταν επιχειρώ να τα περάσω στην εξωτερική,ανοίγει το παράθυρο της μεταφοράς των αρχείων αλλά εκεινή τη στιγμή παγώνει και αναγκάζομαι να κάνω cancel.Επίσης παρατηρώ πως μετα δεν μπορεί το τηλ.να κάνει επανεκίνηση και έτσι πρέπει να βγάζω μπαταρία..

Είναι τελείως παράδοξο γιατι όταν επιχειρώ να τα περάσω στην εξωτερική,ανοίγει το παράθυρο της μεταφοράς των αρχείων αλλά εκεινή τη στιγμή παγώνει και αναγκάζομαι να κάνω cancel.Επίσης παρατηρώ πως μετα δεν μπορεί το τηλ.να κάνει επανεκίνηση και έτσι πρέπει να βγάζω μπαταρία..

δοκίμασες να την βάλεις σε card reader μήπως και έχει κάτι η κάρτα?

Θέλω να περάσω την τελευταία nightly update και τον semaphore,θα κάνω wipe catch/calvic και φλασάρω?

Αν είσαι σε προηγούμενη cm9 ναι

Πέρασα την nightly και τον semaphore,φαίνεται πολύ πιo smooth απο πρίν αλλά τώρα διαπίστωσα οτι δεν δουλεύει η αυτόματη περιστροφή,εννοείται οτι εχω τσεκάρει τα αντίστοιχα αλλά τίποτα,υπάρχει λύση?

Μπήκες σε κάποια εφαρμογή που να επιτρέπει αυτόματη περιστροφή και δεν λειτουργεί; Περίεργο μου φαίνεται, δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.

Δεν φοράω την τελευταία Nightly αλλά δε θέλω να πιστεύω ότι έχει κάνει τέτοιο λάθος ο pawitp.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Το κάνει απο την πρώτη nightly,απλώς το πρόσεξα τώρα,το τηλ ειναι της γυναίκας μου..

Ναί,δεν λειτουργεί καθόλου,ούτε στην πλοήγηση στο internet..

Kλίκαρα και τις 180,τίποτα..

Edited by giannik

Όταν είχε stock ROM λειτουργούσε κανονικά η αυτόματη περιστροφή;

Θα κοιτάξω αν έχει αναφέρει κανένας άλλο παρόμοιο πρόβλημα στο xda.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Όταν είχε stock ROM λειτουργούσε κανονικά η αυτόματη περιστροφή;

Θα κοιτάξω αν έχει αναφέρει κανένας άλλο παρόμοιο πρόβλημα στο xda.

Το τηλ το είχα πάρει rooted με darky rom,δούλευε κανονικά η περιστροφή.

Μετά του είχα περάσει miui και πάλι ok αλλά τώρα τίποτα...

20120527 nightly (και όποια άλλη έχω δοκιμάσει βασικά) το auto rotation λειτουργεί κανονικά.

Περίεργο το bug που αναφέρεις. Το auto rotation δουλεύει σωστά σε όλες τις ICS σχεδόν απο τα σπάργανα.

Κώστας

Το τηλ το είχα πάρει rooted με darky rom,δούλευε κανονικά η περιστροφή.

Μετά του είχα περάσει miui και πάλι ok αλλά τώρα τίποτα...

Περίεργο...! Για να δοκιμάσουμε κάτι με μικρές πιθανότητες... πήγαινε Ρυθμίσεις> Προβολή> Rotation και δες αν είναι τικαρισμένα τα 0 degrees, 90 degrees και 270 degrees.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

20120527 nightly (και όποια άλλη έχω δοκιμάσει βασικά) το auto rotation λειτουργεί κανονικά.

Περίεργο το bug που αναφέρεις. Το auto rotation δουλεύει σωστά σε όλες τις ICS σχεδόν απο τα σπάργανα.

Eιλικρινά και μένα μου φαίνεται περίεργο...

Επαναλαμβάνω οτι κλίκαρα και τις 180 αλλά τίποτα..

Περίεργο...! Για να δοκιμάσουμε κάτι με μικρές πιθανότητες... πήγαινε Ρυθμίσεις> Προβολή> Rotation και δες αν είναι τικαρισμένα τα 0 degrees, 90 degrees και 270 degrees.

Το πρώτο που εκανα ηταν να τα ξετσεκαρω και ξανατσεκαρω πολλες φορες,τιποτα.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Επομένως πάρε ένα Nandroid backup και ένα Titanium (τις εφαρμογές μόνο) και πέρνα στην επιχείρηση wipe data/factory reset!

Δες αν λύθηκε το πρόβλημα. Αν ναι, επανέφερε τις εφαρμογές σου με το Titanium και φτιάξε πάλι τις ρυθμίσεις που είχες στο κινητό.

Αν δεν λυθεί τότε βλέπουμε τι άλλο μπορούμε να σκεφτούμε από την στιγμή που δεν είναι hardware πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Επομένως πάρε ένα Nandroid backup και ένα Titanium (τις εφαρμογές μόνο) και πέρνα στην επιχείρηση wipe data/factory reset!

Δες αν λύθηκε το πρόβλημα. Αν ναι, επανέφερε τις εφαρμογές σου με το Titanium και φτιάξε πάλι τις ρυθμίσεις που είχες στο κινητό.

Αν δεν λυθεί τότε βλέπουμε τι άλλο μπορούμε να σκεφτούμε από την στιγμή που δεν είναι hardware πρόβλημα.

Tην cm9 την εγκατέστησα με full wipe,data reset κλπ..

Θεωρείς οτι δεν κάθησε καλά?

Οκ,την ξαναφλασάρω,απο την αρχή

Edited by giannik

Τα πάντα είναι πιθανά.

Πάρε τα backup, κάνε factory reset και πέρνα την πάλι.

Επειδή πάει να γίνει λίγο chat το θέμα ας τα πούμε σε πραγματικό chat στο οποίο θα είμαι για λίγη ώρα ακόμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Καλησπέρα,

Μόλις πέρασα την τελευταία nightly,καλά ως εδώ,αλλά οταν πηγα να φλασσάρω τον semaphore τίποτε,μου εβγαλε ενδειξη aborted.

Ti μπορεί να είναι?

Moυ το είχε βγάλει και νωρίτερα οταν πηγα να φλασάρω ενα bootanimation..

Edited by giannik

Καλησπέρα,

Μόλις πέρασα την τελευταία nightly,καλά ως εδώ,αλλά οταν πηγα να φλασσάρω τον semaphore τίποτε,μου εβγαλε ενδειξη aborted.

Ti μπορεί να είναι?

Moυ το είχε βγάλει και νωρίτερα οταν πηγα να φλασάρω ενα bootanimation..

Μήπως πήγες να περάσεις τον semaphore που είναι για τις gb?

Τον 1.2.0,τον είχα περάσει και στην nightly 31/5 χωρις κανενα προβλημα.

Αλλά μετά μου εβγαζε aborted οταν πηγα να περάσω το semaphore bootanimation.

Kαι τωρα οταν περασα την τελευταια nighly δεν μου τον περναει...

Κατέβασα και το 1.2.2 και προσπάθησα να τον φλασσάρω και παλι μου βγαζει aborted,βγαζει signature verification failed..

Λοπόν το πρόβλημα το δημιουργει ο rom manager,μπηκα σε recovery με volume up.home button and on/off και φλασαρα τον semaphore κανονικοτατα..

Γιατί ο rom manager μου βγαζει αυτο το προβλημα?

Edited by giannik

Γενικά δεν ασχολούμαι με τον, ROM Manager και ότι θέλω το περνάω από CWM. Θα σου πρότεινα να κανείς το ίδιο.

Ας προσπαθήσουμε όμως να δούμε τι φταίει. Τον ROM Manager τον έχεις ρυθμίσει να είναι συμβατός με το Galaxy S και το CWM; Αν θυμάμαι καλά υπάρχουν οδηγίες στις FAQ της CM9 ώστε να το ρυθμίσεις αν δεν το έχεις κάνει.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Γενικά δεν ασχολούμαι με τον, ROM Manager και ότι θέλω το περνάω από CWM. Θα σου πρότεινα να κανείς το ίδιο.

Ας προσπαθήσουμε όμως να δούμε τι φταίει. Τον ROM Manager τον έχεις ρυθμίσει να είναι συμβατός με το Galaxy S και το CWM; Αν θυμάμαι καλά υπάρχουν οδηγίες στις FAQ της CM9 ώστε να το ρυθμίσεις αν δεν το έχεις κάνει.

Με CWM πως ,νομίζω ότι εμφανίζεται με την κατάλληλη ρομ δεν μπορείς να τον κατεβάσεις...

Η είμαι τελείως άσχετος?

Το δικό μου s2 το πήρα root με omega και ήταν εγκατεστημένος άλλα τώρα πως?

Edited by Superuser