hraklhs57 Δημ. July 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2012 γραφει 3.0.8 ghost@cyanogenmod Δεν ειναι semaphore. Ποια nightly φορας.; Εαν διαβασεις προηγουμενες σελιδες θα διαπιστωσεις οτι ορισμενες nightlies εχουν προβλημα με το wifi... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Δεν ειναι semaphore. Ποια nightly φορας.; Εαν διαβασεις προηγουμενες σελιδες θα διαπιστωσεις οτι ορισμενες nightlies εχουν προβλημα με το wifi... εκει που λεει cyanogenmod version 9-20120627-nightly-galaxysmtd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 εκει που λεει cyanogenmod version 9-20120627-nightly-galaxysmtd Με αυτην αρκετοι αντιμετωπιζαν προβλημα με το wifi.Γιατι δεν βαζες την τελευταια nighty..;ενα απλο wipe απο cwm ειναι...:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Με αυτην αρκετοι αντιμετωπιζαν προβλημα με το wifi.Γιατι δεν βαζες την τελευταια nighty..;ενα απλο wipe απο cwm ειναι...:rolleyes: υπάρχει κανένα link για να την κατεβάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 υπάρχει κανένα link για να την κατεβάσω? http://get.cm/?device=galaxysmtd ορίστε!!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xronis80 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλησπερα, Σημερα ειπα κ γω να παω σε cm9.κατεβασα την προηγουμενη nightly γιατι το λινκ της τελευταιας ειναι κατω,την περασα απο cwm μια χαρα αλλα εχω δυο προβληματακια Δεν δουλευει το λινκ στην αρχικη εδω για τα gapps με αποτελεσμα να μην εχω ουτε καν google play store. Δεν μπορω να κανω εισαγωγη του λογαριασμου μου gmail ωστε να δω τις επαφες μου κ το ημερολογιο. Εχετε καποια λυση στα παραπανω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 ευχαριστω παιδια, και κατι τελευταιο..δεν κανω data/factory reset + cache partition + dalvik cache... ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλησπερα, Σημερα ειπα κ γω να παω σε cm9.κατεβασα την προηγουμενη nightly γιατι το λινκ της τελευταιας ειναι κατω,την περασα απο cwm μια χαρα αλλα εχω δυο προβληματακια Δεν δουλευει το λινκ στην αρχικη εδω για τα gapps με αποτελεσμα να μην εχω ουτε καν google play store. Δεν μπορω να κανω εισαγωγη του λογαριασμου μου gmail ωστε να δω τις επαφες μου κ το ημερολογιο. Εχετε καποια λυση στα παραπανω? Ευχαριστω Το link το δοκιμασα και δουλευει, με opera μπηκα χωρις κανενα προβλημα...:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Καλησπερα, Σημερα ειπα κ γω να παω σε cm9.κατεβασα την προηγουμενη nightly γιατι το λινκ της τελευταιας ειναι κατω,την περασα απο cwm μια χαρα αλλα εχω δυο προβληματακια Δεν δουλευει το λινκ στην αρχικη εδω για τα gapps με αποτελεσμα να μην εχω ουτε καν google play store. Δεν μπορω να κανω εισαγωγη του λογαριασμου μου gmail ωστε να δω τις επαφες μου κ το ημερολογιο. Εχετε καποια λυση στα παραπανω? Ευχαριστω Δοκίμασε πάλι σε λίγο για τα Google Apps. Αν δεν δουλέψει το link μέχρι αύριο θα κοιτάξω στην πρώτη ευκαιρία να το ανεβάσω εγώ. Αν δεν την έχεις στήσει ακόμα κάνε ένα Factory Reset και δοκίμασε πάλι να περάσεις τον λογαριασμό σου ευχαριστω παιδια, και κατι τελευταιο..δεν κανω data/factory reset + cache partition + dalvik cache... ετσι? Κάνε μόνο wipe cache/dalvik cache. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) στην ποιο προσφατη nightly 2012-07-16 07:19:35 οταν παταω μου λεει ''not found''...να κατεβασω αυτη? 2012-07-15 08:50:08 αν δεν κανω λαθος δν χανω τα δεδομενα μου ετσι? Edited July 16, 2012 by drthuyrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 στην ποιο προσφατη nightly 2012-07-16 07:19:35 οταν παταω μου λεει ''not found''...να κατεβασω αυτη? 2012-07-15 08:50:08 αν δεν κανω λαθος δν χανω τα δεδομενα μου ετσι? Οχι τα δεδομενα δεν τα χανεις, απλα σβηνεται η cache ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosso_antico Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 καλησπερα παιδια.εχω ενα προβλημα το με galaxy s μου...εχω περασει εδω και καιρο την cm9 αλλα χθες το βραδυ εκλεισε το κινητο απο μπαταρια...οταν το ανοιξα δεν ξεκινουσε με τιποτα...ολο επανεκινησεις..πηγα να μπω σε cwm αλλα δεν μπαινει με τιποτα.κανεις καμια ιδεα??σορρυ αν εχει απαντηθει κατι τετοιο αλλα εψαξα και δεν βρηκα κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 καλησπερα παιδια.εχω ενα προβλημα το με galaxy s μου...εχω περασει εδω και καιρο την cm9 αλλα χθες το βραδυ εκλεισε το κινητο απο μπαταρια...οταν το ανοιξα δεν ξεκινουσε με τιποτα...ολο επανεκινησεις..πηγα να μπω σε cwm αλλα δεν μπαινει με τιποτα.κανεις καμια ιδεα??σορρυ αν εχει απαντηθει κατι τετοιο αλλα εψαξα και δεν βρηκα κατι Μαλλον επεσες σε bootloop. Δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια και δες εαν μπαινει σε cwm. Αλλιως, για να μην ξαναφλασαρεις απο την αρχη, φλασαρε τον semaphore 1.2.6.tar μεσω odin. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosso_antico Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Μαλλον επεσες σε bootloop. Δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια και δες εαν μπαινει σε cwm. Αλλιως, για να μην ξαναφλασαρεις απο την αρχη, φλασαρε τον semaphore 1.2.6.tar μεσω odin. το εκανα φιλε μου και εφτιαξε..σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xronis80 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Δοκίμασε πάλι σε λίγο για τα Google Apps. Αν δεν δουλέψει το link μέχρι αύριο θα κοιτάξω στην πρώτη ευκαιρία να το ανεβάσω εγώ. Αν δεν την έχεις στήσει ακόμα κάνε ένα Factory Reset και δοκίμασε πάλι να περάσεις τον λογαριασμό σου Ολα οκ,δουλεψε χτες αργα το λινκ.ευχαριστωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 ρε παιδια δεν μπορω να βρω πουθενα τα αρχεια μου απο την external-sd....στην παλια rom πιγαινα στα ''αρχεια μου'' external-sd, και τα εβρισκα ολα.....τωρα κατεβασα και το ES Eξερευνηση ...παω εκει που λεει external-sd και δν βρισκω τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 ρε παιδια δεν μπορω να βρω πουθενα τα αρχεια μου απο την external-sd....στην παλια rom πιγαινα στα ''αρχεια μου'' external-sd, και τα εβρισκα ολα.....τωρα κατεβασα και το ES Eξερευνηση ...παω εκει που λεει external-sd και δν βρισκω τπτ... Πλέον η εξωτερική sd είναι στο Mnt/emmc και όχι mnt/sdcard/externalsd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Κοίτα στον φάκελο emmc. Έτσι ονομάζεται στην CyanogenMod η εξωτερική SDCard. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 δεν το βρηκα πουθενα ρε παδια :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) δεν το βρηκα πουθενα ρε παδια :/ Στον ES expolrer πάτα το αστεράκι πάνω αριστερά και θα δεις το emmc Edited July 18, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Βγήκε η RC2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Χαίρομαι που βγήκε η RC2 γιατί αυτό ίσως να σημαίνει πως τώρα θα ρίξουνε περισσότερο βάρος στην CM10.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 παιδια υπαρχει κανενας οδηγος για επιστροφή σε gingerbread 2.3.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Eπίσημα firmwares και οδηγός εγκατάστασης το οποίο αναφέρω και στο πρώτο μήνυμα με τις οδηγίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 O Pawitp είπε ότι με το που γίνεται μια ρομ RC, σταματάνε οι προσθήκες για να χάριν της σταθερότητας οπότε μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε το ενδεχόμενο να δούμε fm radio στη CM9 (ή καλύτερα να περιοριστούμε στο spirit fm) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts