Jump to content

[ROM] CyanogenMod 9

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, το ίδιο παρατήρησα και 'γω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Μόλις φορτίσει λίγο το κινητό μου πάω για επικίνδυνες αποστολές!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λογικα ειναι η περιπτωση "cheep-book-key" με τα παλιοbootloops που τυχαινει σε αρκετους (και σε μενα ετυχε)..

Αρχισε να δοκιμαζεις διαφορα αν δεν θες να ξαναφλασαρεις απο την αρχη gb και ιστοριες..

[iCS] Attempt to resolve bootloop/lost recovery issue

Λογικα ειναι η περιπτωση "cheep-book-key" με τα παλιοbootloops που τυχαινει σε αρκετους (και σε μενα ετυχε)..

Αρχισε να δοκιμαζεις διαφορα αν δεν θες να ξαναφλασαρεις απο την αρχη gb και ιστοριες..

[iCS] Attempt to resolve bootloop/lost recovery issue

κ ομως φλασαρα απο την αρχη γιατι gam@@@ ο διας.ουτε cmw δεν εμπαινε....τωρα θα ξαναστησω

Xiaomi 12 Pro

κ ομως φλασαρα απο την αρχη γιατι gam@@@ ο διας.ουτε cmw δεν εμπαινε....τωρα θα ξαναστησω

Από περιέργεια, μήπως έκανες πριν από την εγκατάσταση wipe cache και dalvik cache;

Μάκης

Από περιέργεια, μήπως έκανες πριν από την εγκατάσταση wipe cache και dalvik cache;

παντα κανω wipe cache πριν την εγκατασταση και μετα

Xiaomi 12 Pro

παντα κανω wipe cache πριν την εγκατασταση και μετα

Νομίζω πολλοί συστήνουν να αποφεύγεται το wipe dalvik cache

Κώστας

σκετο wipe cache ειπα κανω το εχω ακουσει και εγω αυτο και το dalvik και για αυτο δεν κανω.

λοιπον αφου ξανα εστησα απο την αρχη,το πηρα αποφαση να ξαναπερασω και τον sema.αυτο που μου κανει ειναι το εξης(αν και το κανει και χωρις sem): ανοιγει κανονικα,βαζω πιν ξαναδειχνει την οθόνη που φορτωνει το εκιονιδιο της cm9 για λιγο και μετα απο 2 δευτερα τανταν! η αρχικη μου οθονη

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Πάντα κάνω wipe cache/dalvik cache πριν και μετά το φλασάρισμα και μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Ξεκίνησα το backup και μετά φλασάρω (με τα wipes). Μόλις τελειώσω θα σας πω αν έγινε bootloop ή όχι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δεν γνωρίζω κατά ποσό σχετίζεται με τα bootloops ή όχι αλλά, εντελώς πληροφοριακά, από build 1 έως και την nightly 7-5 που φοράω τώρα δεν έχω κάνει ούτε μια φορά wipe την cache και την dalvik cache και δεν μου έχει ούτε μια φορά bootloop, πολύ περισσότερο απώλεια της recovery.
Μάκης

και κατι ακομα με αυτη τη Nightly στοκ συλλογη και μουσικη δεν βλεπουν τα αρχεια μου...ελεος δηλαδη σημερα

Xiaomi 12 Pro

Κι εγώ όταν φλασάρω κέρνελ δεν κάνω wipe τίποτα... Μην ακολουθείτε τις οδηγίες, βλάπτουν σοβαρά το boot σας :lol:

Επιβεβαιώνω το bootloop με την τελευταία Nightly όταν πάω να βάλω το pin και με Semaphore αλλά και με stock kernel.

Ευτυχώς μπαίνω σε Recovery οπότε ώρα για επαναφορά του nandroid.

Κάτι έχει πάει στραβά με αυτή τη Nightly!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

εγω παντοσ την κατεβασα απο το κινητο μου την εβαλα στο φακελο που ηθελα μπηκα σε recovery εκανα μονο το partition οπως παντα.εβαλα ρομ κερνελ gapps 720 patch και εκανα restart.ολα κομπλε δουλεψανε δεν εγεινε κατι.

Ξεκινησα απο την 3.1 slim και τωρα ειμαι στην 3.6...επισης εχω αλλαξει και καμια δεκαρια φορες κερνελ.Επισης εχω βαλει και 3nightlyes (δεν θυμαμαι ποιες,απο τις πρωτες παντως).

ΠΑΝΤΑ πριν και μετα απο καθε install zip κανω wipe cache και wipe dalvik cache!!!

Ποτε ουτε μια φορα δεν εχει πεσει σε bootloop :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Επιβεβαιώνω το bootloop με την τελευταία Nightly όταν πάω να βάλω το pin και με Semaphore αλλά και με stock kernel.

Ευτυχώς μπαίνω σε Recovery οπότε ώρα για επαναφορά του nandroid.

Κάτι έχει πάει στραβά με αυτή τη Nightly!

Α γεια σου...!!ειπα και εγω απλα μαλλον εγω την επαθα πιο ομορφα...λέμε τωρα.πισω στην 7-5 που ειμαι μια χαρα!

Xiaomi 12 Pro

μολις βγηκε νεα ρομ.την περασα δεν εχει κατι.πέρασα και κερνελ 1.2 και η μεμορι έφτασε 3.99.5. Edited by magiver1908

Ενημέρωση.

Βρισκόμουν σε nightly 7-5 + gapps 29-4 + semaphore 1.1.1.

Χωρίς να κάνω οποιοδήποτε wipe πέρασα πριν από λίγο (με αυτήν την σειρά): nightly 16-5, gapps 29-4, semaphore 1.2.0. Ακολούθησε reboot. Όλα καλά. Ελεύθερη ram 374 mb. Μπήκα στην εφαρμογή του semaphore. Επέλεξα το smooth UI + Bigmem + Auto Brightness (normal). Όλα τα άλλα τα άφησα stock. Έκανα reboot. Κατά το bootάρισμα το logo του semaphore παρέμεινε στην οθόνη για κάμποσα δευτερόλεπτα στατικό (εδώ κάπως τα χρειάστηκα) αλλά τελικά το κινητό άνοιξε κανονικά. Ελεύθερη ram πλέον στα 386 mb, το κινητό πετάει και δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα (εκτός από την κάμερα η οποία ήταν από την προηγούμενη nightly ρυθμισμένη για εγγραφή video στα 720p οπότε ανοίγοντάς την έκανε fc. Λύση: διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής και όλα καλά).

Μάκης

πως ακριβως διωρθωσες το 720 της καμερας?

βαζοντας semaphore που δεν ειναι bm ;)

Ηρακλής!

Ετοιμάσου Ηρακλή για το τελειωτικό χτύπημα!

Το bm υπάρχει πλέον ως module και το επιλέγεις από την εφαρμογή του Semaphore αλλά πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση του κινητού σου!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

πως ακριβως διωρθωσες το 720 της καμερας?

Δεν νομίζω ότι κατάλαβες τι είπα. Εφόσον περάσεις τον semaphore 1.2.0 και επιλέξεις από την εφαρμογή το bigmem αποχαιρετάς την εγγραφή video στα 720p. Αν όμως πριν κάνεις αυτήν την μετάβαση είχες επιλεγμένη στην κάμερα την εγγραφή video στα 720p τότε με το που θα εκκινήσεις την κάμερα αυτή θα κάνει πάντα fc. Για να μπορέσεις να την ξαναχρησιμοποιήσεις (για φώτο και εγγραφή video κάτω από τα 720p) τότε θα πρέπει να διαγράψεις τα δεδομένα της εφαρμογής. Αν πάλι θελήσεις κάποια στιγμή να γράψεις video στα 720p τότε η λύση είναι απλή: Αποεπιλέγεις από την εφαρμογή του semaphore το bigmem και κάνεις επανεκκίνηση. Πλέον μπορείς να τραβήξεις video 720p αλλά η διαθέσιμη ram σου θα επανέλθει στα 374 mb.

Μάκης

Ετοιμάσου Ηρακλή για το τελειωτικό χτύπημα!

Το bm υπάρχει πλέον ως module και το επιλέγεις από την εφαρμογή του Semaphore αλλά πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση του κινητού σου!:D

Ναι ναι το ξερω.:) Ο νεος semaphore εχει αρκετες αλλαγες, δεν τον εχω δοκιμασει ακομη βεβαια, ελπιζω ομως να ειναι πιο ευγενικος τωρα με την μπαταρια.Γιαυτον τον λογο παραμενω ακομη με devil.Σημειωνω οτι δεν ειμαι με cm9 αλλα με slim.

Ηρακλής!

Δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά αλλά θέλω να τον δοκιμάσω λίγο ακόμα για πιο σίγουρα συμπεράσματα.

Πιστεύω ότι θα δούμε αρκετές αλλαγές ακόμα από τον Στράτο!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά αλλά θέλω να τον δοκιμάσω λίγο ακόμα για πιο σίγουρα συμπεράσματα.

Πιστεύω ότι θα δούμε αρκετές αλλαγές ακόμα από τον Στράτο!!!!

Κακά τα ψέματα Νίκο. Ο Στράτος και τα παιδιά της cyanogen μας έχουν γλυτώσει από πολύ χρήμα ανανεώνοντας ένα κινητό 2 ετών και δίνοντάς του νέα πνοή. Ο θρίαμβος του open source σε όλο του το μεγαλείο :).

Μάκης