Lakerdas Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Καλημέρα δοκιμάζω απο χτες βράδυ να λειτουργήσω τον chrome beta αλλα μάταια, με το που παει να ανοίξει η εφαρμογή κανει fc! Εγκατέστησα απο το μαρκετ και απο το λινκ εδω αλλα καμια διαφορά, δοκίμασα επανεκκίνηση του κινητου και fix permissions αλλα πάλι τίποτα... ειμαι με CM9 b15. Καμια ιδεα; Δοκίμασε αυτό: Άλλαξε τη γλώσσα του κινητού σε english us και κάνε reboot. Νομίζω ότι έχει το ίδιο κόλλημα που είχε παλιά και το market (αν και δεν το παρουσίασε εμένα ούτε παλιότερα το market ούτε τώρα ο chrome). @kosmas75: Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις: Ρυθμίσεις-εφαρμογές-όλα-internet και επιλέγεις "απενεργοποίηση". Αν θελήσεις να τον ξαναχρησιμοποιήσεις επιλέγεις αντίστοιχα "ενεργοποίηση". Edited February 8, 2012 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicb1000r Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 δεν έκανε τιποτα η αλλαγή γλώσσας.. Τελικα ξαναφλασαρα τη ρομ και δούλεψε! εντυπώσεις για τον chrome μόλις σχηματίσω αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Build 15 Νίκο. Και έχεις lag στον launcher? (nova?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Και έχεις lag στον launcher? (nova?) Στον nova έχω παρατηρήσει λίγο lag στο scrolling των homescreens (διορθώνεται αν απενεργοποιήσεις την κύλιση του wallpaper), εμφανές lag κάποιες φορές όταν ανοίγει το app drawer και καθυστέρηση όταν scrollάρεις στο μενού των widgets. Με τον devil έχω την αίσθηση τα δύο πρώτα δεν υπάρχουν. Ισως να είναι ψευδαίσθηση. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Παιδια εγω ειμαι με την cm9 build 15 μαζι με kernel 0.7.5 και οταν το κινητο ας πουμε το ξεκλειδωσω και πατησω να κανω κληση,οταν πληκτρολογω το πρωτο νουμερο παγωνει και μου λεει μετα απο καποια δευτερολεπτα οτι η εφαρμογη πρεπει να κλεισει.Οταν παταω οκ (εχει 2 επιλογες,το οκ ωστε να κλεισει και το αναμονη) για να κλεισει τοτε με βγαζει στην αρχικη οθονη και οταν ξαναπαταω παλι να κανω κληση πληκτρολογει κανονικα και δεν παγωνει.Γιατι το κανει αυτο? Εχω nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Παιδια εγω ειμαι με την cm9 build 15 μαζι με kernel 0.7.5 και οταν το κινητο ας πουμε το ξεκλειδωσω και πατησω να κανω κληση,οταν πληκτρολογω το πρωτο νουμερο παγωνει και μου λεει μετα απο καποια δευτερολεπτα οτι η εφαρμογη πρεπει να κλεισει.Οταν παταω οκ (εχει 2 επιλογες,το οκ ωστε να κλεισει και το αναμονη) για να κλεισει τοτε με βγαζει στην αρχικη οθονη και οταν ξαναπαταω παλι να κανω κληση πληκτρολογει κανονικα και δεν παγωνει.Γιατι το κανει αυτο? Εχω nova launcher Και σε μενα το κανει σε build14.Δεν νομιζω να μπορουμε να κανουμε κατι απτο να περιμενουμε να διορθωθει(εκτος βεβαια απτο να χρησιμοποιησουμε αλλο dialer απτο market) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 O καλύτερος customized ICS launcher που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής στην CM9. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1452663 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ρε παιδιά να κανω μια ερώτηση. Όταν εγκαταστήσουμε μια εφαρμογή και την απεγκαταστήσουμε πέραν από τα cache πχ κάποιοι φάκελοι που δε διαγράφονται και πρέπει να τους διαγραψουμε εμείς παραμένει στο συστημα τίποτα άλλο η καθαρίζει τελείως. Ειμαι ακομα κολλημένος απο το symbian που αυτη τη διαδικαδια βαλε βγαλε καποια στιγμή έπρεπε να κάνεις ενα full format για να καθαρίσει και μου έχει μέινει αυτη η αίσθηση. Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Τα wallpapers της rom ξέρει κανένας σε ποιο φάκελο είναι? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Σήμερα μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με το youtube. H εφαρμογή ανοίγει κανονικά αλλά μόλις πατάω πάνω στο account όπου ανοίγει το κανάλι του κάθε χρήστη κάνει fc. Μπορεί κάποιος να ελέγξει αν του συμβαίνει το ίδιο; Έκανα clean data και reboot αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Με ένα έλεγχο που έκανα στο market είδα ότι πολλοί έχουν αυτό το πρόβλημα σήμερα ειδικά , πιθανόν να οφείλετε και στους servers του youtube. Επίσης η τελευταία έκδοση που έχει στο market είναι η 2.3.4 ενώ αυτή που έχει η CM9b15 είναι 3.3.0!! Επίσης όταν πάω στο market απο το κινητό δεν μου εμφανίζει το youtube στις εγκατεστημένες εφαρμογές. Λογικό αφού αυτές εγκαταστάθηκαν απο το google apps.zip που βάλαμε μετά τη rom και όχι απο το market. Γιατί όμως όταν κάνω αναζήτηση στο market το youtube δεν μου το εμφανίζει;(πιο πάνω που λέω για την τελευταία έκδοση την βρήκα μέσα απο το google search και όχι απο το search του market). Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν κάποια στιγμή βγει καινούργια έκδοση θα γίνει αυτόματα update; Aν όχι (λογικά), και θέλω να την βάλω χειροκίνητα μπορώ απλά να βάλω το νέο αρχείο youtube.apk μέσα στο /system/apps και να αντικαταστήσω το υπάρχον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Τα wallpapers της rom ξέρει κανένας σε ποιο φάκελο είναι? Στο system/app/Trebuchet.apk μέσα στο φάκελο: drawable-sw600dp-nodpi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ρε παιδιά να κανω μια ερώτηση. Όταν εγκαταστήσουμε μια εφαρμογή και την απεγκαταστήσουμε πέραν από τα cache πχ κάποιοι φάκελοι που δε διαγράφονται και πρέπει να τους διαγραψουμε εμείς παραμένει στο συστημα τίποτα άλλο η καθαρίζει τελείως. Ειμαι ακομα κολλημένος απο το symbian που αυτη τη διαδικαδια βαλε βγαλε καποια στιγμή έπρεπε να κάνεις ενα full format για να καθαρίσει και μου έχει μέινει αυτη η αίσθηση. Δεν διαγραφονται σιγουρα αυτα που αποθηκευει στην SD.Αυτα τα βγαζεις με το χερι. Μετα απο αυτο μπορεις να βαλεις το SD Maid για να δεις αν εχει μεινει τπτ πισω και να το καθαρισεις Δεν γνωριζω αν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο Σήμερα μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με το youtube. H εφαρμογή ανοίγει κανονικά αλλά μόλις πατάω πάνω στο account όπου ανοίγει το κανάλι του κάθε χρήστη κάνει fc. Μπορεί κάποιος να ελέγξει αν του συμβαίνει το ίδιο; Έκανα clean data και reboot αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Με ένα έλεγχο που έκανα στο market είδα ότι πολλοί έχουν αυτό το πρόβλημα σήμερα ειδικά , πιθανόν να οφείλετε και στους servers του youtube. Επίσης η τελευταία έκδοση που έχει στο market είναι η 2.3.4 ενώ αυτή που έχει η CM9b15 είναι 3.3.0!! Επίσης όταν πάω στο market απο το κινητό δεν μου εμφανίζει το youtube στις εγκατεστημένες εφαρμογές. Λογικό αφού αυτές εγκαταστάθηκαν απο το google apps.zip που βάλαμε μετά τη rom και όχι απο το market. Γιατί όμως όταν κάνω αναζήτηση στο market το youtube δεν μου το εμφανίζει;(πιο πάνω που λέω για την τελευταία έκδοση την βρήκα μέσα απο το google search και όχι απο το search του market). Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν κάποια στιγμή βγει καινούργια έκδοση θα γίνει αυτόματα update; Aν όχι (λογικά), και θέλω να την βάλω χειροκίνητα μπορώ απλά να βάλω το νέο αρχείο youtube.apk μέσα στο /system/apps και να αντικαταστήσω το υπάρχον; Και εμενα μου βγαζει το ιδιο προβλημα...Ισως ειναι προσωρινο. Οσο αφορα το οτι δεν εμφανιζεται στις εγκατεστημενες εφαρμογες στο market,φταιει το οτι ειναι στο /system/app. Οταν ομως βρεθει μία αναβαθμιση του Youtube(μεγαλυτερη εκδοση απο αυτην που εχουμε) τοτε θα παρεις το update το οποιο θα παει στο /data/app σαν κανονικη εφαρμογη Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ευχαριστώ Νίκο :) Το κάνει και σε εμένα αυτό με το youtube. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Δεν διαγραφονται σιγουρα αυτα που αποθηκευει στην SD.Αυτα τα βγαζεις με το χερι. Μετα απο αυτο μπορεις να βαλεις το SD Maid για να δεις αν εχει μεινει τπτ πισω και να το καθαρισεις Δεν γνωριζω αν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο Και εμενα μου βγαζει το ιδιο προβλημα...Ισως ειναι προσωρινο. Οσο αφορα το οτι δεν εμφανιζεται στις εγκατεστημενες εφαρμογες στο market,φταιει το οτι ειναι στο /system/app. Οταν ομως βρεθει μία αναβαθμιση του Youtube(μεγαλυτερη εκδοση απο αυτην που εχουμε) τοτε θα παρεις το update το οποιο θα παει στο /data/app σαν κανονικη εφαρμογη Αυτό ναι το γνωρίζω και την εχω την εφαρμογή για την sd. Πέραν αυτού όμως με ενδιαφέρει στο λειτουργικό αν μένει κάτι. Όταν πραγματοποιούμε whipe cache την sd καθαρίζει και αυτό? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Δεν ξερω αν τελικα καταφερε η πλειοψηφια να βαλει τον Chrome beta αλλα εμενα μου τα εκανε ολα ανω κατω.:wacko: Αρχικα μου εβγαζε fc μετα την εγκατασταση οπως ανεφερε και ενας φιλος ποιο πανω. Πιστευα οτι θα ειναι λογω καποιον script που ειχα εγκαταστησει για το bootanimation, για το lag κ.α. Οποτε περασα απο πανω ξανα την CM9 Build 15 (αυτη ειχα και πριν). Μετα απο αυτο μπηκε κανονικα ο Chrome αλλα αρχισαν τα fc απο αλλα προγραμματα οποτε περασα απο την αρχη την cm9 και εβαλα πρωτα το Chrome και μετα τα scriptακια . Αρχικα δουλευε αλλα μεσα στην μερα αρχισε να τα παιζει παλι , μεχρι που τελικα δεν ανοιγε ποτε...κολουσε στο bootanimation. Πρωτη φορα ειχα τοσο μεγαλα προβληματα στις custom rom.:blink: Τελικα αφησα στην ακρη τον chrome και προς το παρον ειμαι ησυχος... Ειχε κανεις αλλος τοσα προβληματα??? Κατα τα αλλα η CM9 Build 15 τα παει μια χαρα σε οτι εχω χρειαστει μεχρι τωρα. :up::up: Μονο το gps δεν εχω δοκιμασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Chrome,είμαι με CM9 Build 15,επίσης. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Σα να αργεί λίγο η build 16 ή μου φαίνεται? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Λογικά θα την δώσουν στο επόμενο τριήμερο.Τόσο δεν έκαναν και για την μετάβαση από 14 σε 15;(δύο εβδομάδες νομίζω). Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Σα να αργεί λίγο η build 16 ή μου φαίνεται? :worry: σε μένα πάντως η b16 πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ας αργήσουν όσο θέλουν. Η 15 είναι πολύ καλή έτσι κι αλλιώς. Να βλέπουμε updates με ουσία και όχι π@παρίτσες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 @kosmas75 Έμαθα ότι είσαι άρρωστος και γι'αυτό δεν κατέβηκες για καφέ.Βάλε ένα θερμόμετρο--->απ'τον πυρετό έχεις παραισθήσεις! Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ας αργήσουν όσο θέλουν. Η 15 είναι πολύ καλή έτσι κι αλλιώς. Να βλέπουμε updates με ουσία και όχι π@παρίτσες ;) +1 από εμένα.Ουσία και χωρίς bugs είναι το ζητούμενο. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas75 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 @elflost , όντως είχα κάποια στιγμή παραισθήσεις αλλά την b16 την κατέβασα χθες απο το Git web της ΤΗ :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Όσοι έχουν την περιέργεια σε ποιό στάδιο βρίσκεται η cm9 και ποιές αλλαγές έχουν γίνει στον κώδικα από την τελευταία build δεν έχουν παρά να κοιτάξουν εδώ. Αρχίστε από την ημέρα που δόθηκε η build 15 και δείτε τι έχει γίνει μέχρι σήμερα. Όλα γίνονται δημόσια και φανερά, σε αντίθεση με άλλες ομάδες. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Σήμερα η build 15 μου έκανε ένα κουλό που με ανησύχησε αφού δεν πρόκειται για λεπτομέρεια αλλά για κάτι αρκετά σημαντικό. Πήρα κάποιο τηλέφωνο, μίλησα κανονικά και μόλις το έκλεισα με πήρε τηλέφωνο μια άλλη επαφή μου να με ρωτήσει αν θέλω κάτι. Το τηλέφωνο είχε καλέσει και μια άλλη επαφή λοιπόν όσο εγώ μιλούσα με την πρώτη. Κοιτάζοντας το ιστορικό είδα ότι όντως είχε γίνει η κλήση στην επαφή που δεν ήθελα να καλέσω ενώ η κλήση που είχα κάνει εκούσια δεν είχε καταγραφεί καθόλου!!! Και ας είχα μιλήσει κανονικά! Καλή η αίσθηση του παγωτού και γενικά του καινούργιου, αλλά τέτοιου είδους σφάλματα δεν γίνεται να τα ανεχτείς. Απογοητεύτηκα λίγο αφού η build 15 έχει πολύ καλή αίσθηση και δεν μου πάει η καρδιά να την βγάλω. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts