montoya_42 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Έφαγες τον γάιδαρο και εμεινες στην ουρά???? Νομίζω πως θα ήταν καλύτερο να περιμένεις λίγο ακομη.... Να δεις και το sailfish και μετά να πάρεις την οριστική απόφαση. Γνωμη μου πάντα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Συμφωνώ. Μη βιάζεσαι τόσο. Εκτός κι αν γενικώς έχεις ξενερώσει και με άλλα του τηλεφώνου. Εκεί.....πάσο! offtopic: παρεπιμπτόντως, πόσα post πρέπει να έχω για να δω μια αγγελία? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Λογικο mobrol παντως ελπιζω οτι λιγο εμεινε για το sailfish.. μαλλον μεσα στις επομενες μερες θα το κανω ενα φλασαρισμα και θα το αφησω στην ακρη να το εχω ετοιμο για δοκιμες οταν βγει το port :shifty: απο οτι φαινεται με το sailfish θα ειμαστε up to date απο apps και ολα νεο λειτουργικο ειναι και με υποστηριξη,οποτε θα ασχοληθουν τα μεγαλα apps(πχ whatsapp,shazam κοκ) θα τρεχουμε και android εφαρμογες.. Ακουγεται καλο,στην πραξη να το δουμε ισως παρει "παραταση" το n9 τελικα :wink: @okourkoulos 150 νομιζω για τις αγγελιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 ναι αλλα λενε οτι δεν θα δουλευει το gps και η camera... οποτε αυτο θα ειναι μεγαααλο θεμα.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 ναι αλλα λενε οτι δεν θα δουλευει το gps και η camera... οποτε αυτο θα ειναι μεγαααλο θεμα.. οριστε? ε τοτε ειναι δωρον αδωρον σκοπος δεν ειναι μονο να δοκιμασουμε το λειτουργικο αλλα να μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε κιολας οκ θα μου πεις πως θα πουλησει συσκευες..αλλα n9 ειναι πολυ λιγα.. δεν ειναι εμπορικο κινητο πια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 οριστε? ε τοτε ειναι δωρον αδωρον σκοπος δεν ειναι μονο να δοκιμασουμε το λειτουργικο αλλα να μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε κιολας οκ θα μου πεις πως θα πουλησει συσκευες..αλλα n9 ειναι πολυ λιγα.. δεν ειναι εμπορικο κινητο πια.. λενε οτι θα συμβαινει επειδη οι drivers gia camera & gps δεν ειναι opensource Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Για ονομα του θεου ρε παιδια αν ειναι παλι να ειναι ελλειπης αντε να αλλαξουμε κινητο. Ειμαστε πισω που ειμαστε. Δεν λεω το Ν9 meego ειναι τελειο δεν το συζητω ειτε απο λητουργικο ειτε απο συσκευη εμφανιση κ.τ.λ αλλα να συνεχισουμε να ειμαστε πισω? Μεχρι τον αυγουστο θα περιμενω αν οχι τοτε πωληση . Δηλαδη κατι παρομοιο με το αντροιτ , χωρις καμερα χωρις κλησεις αρα δωρων αδωρων λεει και ο ποιο πανω. Απλα θα χαρουμε οτι μπορουμε να βαλουμε αλλα λειτουργικα ??? Ενταξει θα τα βαλουμε παρακατω μετα τι , η καθημερινοτητα μας ενδιαφερει . Τι να πω αλλο ελπιζω να μην παρεξηγηθω απο τους κατοχους του Ν9 διοτι και γω κατοχος Ν9 ειμαι και Ν900 . Μακαρι να ειναι ολοκληρομενο και να μας αλλαξει λιγο τι ρουτινα μας Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Δεν παρεξηγησε μην ανησυχεις.. εχεις δικιο, οπως τα λες ειναι.. μακαρι να μην υπαρξουν τα θεματα που λεει ο mobrol αλλιως ας μην το δωσουν και καθολου να τελειωνουμε (με κοβω να μενω μονο εγω με n9 στο τελος :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 με κοβω να μενω μονο εγω με n9 στο τελος :p Και να δαγκώνεις κι από πάνω.....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Και να δαγκώνεις κι από πάνω.....:) τι να δαγκωνω αραχνες θα πιασουμε εδω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 (edited) μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι αλλες πηγες λενε για πληρως λειτουργικη εκδοση και αλλες για προβληματα με τον δορυφορικο δεκτη και την καμερα.. δεν βγαινει ακρη.. παντως σε κανενα ντεμο βιντεο δεν δειχνουν την καμερα, γιατι προς το παρον δεν μπορει να λειτουργησει, οπως και το gps... αλλα πολυ αργουν και αυτες οι τακτικες εχει δειξει η ιστορια οτι δεν οδηγουν πουθενα.. αντι να βγαζουν sdk ας βγαλουν και κατι πιο ρεαλιστικο να το δοκιμασει στην πραξη ο κοσμος... by the way, εγω το εχω βαλει σε αγγελεια και η προθυμια του κοσμου θα δειξει αμα θα το εχω για πολυ ακομα.. οποιος ενδιαφερεται μου λεει.. Edited March 4, 2013 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Μακαρι να διαβασες λαθος :). Τι να πω αναμονη, και σε ρε φιλε ηρεμησε ακομα λιγο να δουμε τι θα γινει. Αν θα ειναι πληρως λειτουργικο παλι θα το πουλαγες ? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Μακαρι να διαβασες λαθος :). Τι να πω αναμονη, και σε ρε φιλε ηρεμησε ακομα λιγο να δουμε τι θα γινει. Αν θα ειναι πληρως λειτουργικο παλι θα το πουλαγες ? ουτε καν! ειναι ο λογος που εδω και ενα μηνα δεν ειχα βαλει αγγελεια Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 (edited) Ε τοτε περιμενε ακομα λιγο πριν βρεθει αγοραστης και μπεις σε διλημμα Edited March 4, 2013 by Andreasole Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Αν είναι έτσι τα πράγματα (GPS & Camera γιοκ!), βάλτε κι εμένα υποψήφιο γι'αποχώρηση! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Ουτε που με νοιαζει εμενα.. Ουτε το meego δεν προλαβα να χαρω ακομα :lol: Σημερα εφτασε το δικο μου στο nokia care και θα το στειλουν τωρα! Μετα απο 11 βδομαδες στο service εγινε αλλα πλακετας επιτελους και :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλημέρα!Nikos523 χαίρομαι που το πήρες επιτέλους.Σας βλέπω, αλλά δεν γράφω συχνά.Πάντως όσοι το έχουμε, ξέρουμε πολύ καλά γιατί δεν θα το αλλάξουμε. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Δε παίζεται το τηλέφωνο. Απλά, βλέπω τι υπάρχει πλέον και μου μπαίνουν διαόλοι! Να μου πεις, και τα καινούρια δε τ'αντέχει η τσέπη.... Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Κι εγώ θα έπαιρνα κάτι πιο φρέσκο(υπάρχουν κάτι άπαιχτα κινέζικα...τα άλλα πανάκριβα),αλλά Ν9 είναι γάμος... Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλημέρα!Nikos523 χαίρομαι που το πήρες επιτέλους.Σας βλέπω, αλλά δεν γράφω συχνά.Πάντως όσοι το έχουμε, ξέρουμε πολύ καλά γιατί δεν θα το αλλάξουμε. :up: Δε παίζεται το τηλέφωνο. Απλά, βλέπω τι υπάρχει πλέον και μου μπαίνουν διαόλοι! Να μου πεις, και τα καινούρια δε τ'αντέχει η τσέπη.... Δεν αξιζει να δωσεις το n9 πλεον. Δεν παιζει να φυγει πανω απο 200€ (ισως ελαχιστα πιο πανω αν ειναι 64αρι και αριστο). Η αξια του φυσικα (για μενα τουλαχιστον) ειναι 3πλασια :D Κι εγώ θα έπαιρνα κάτι πιο φρέσκο(υπάρχουν κάτι άπαιχτα κινέζικα...τα άλλα πανάκριβα),αλλά Ν9 είναι γάμος... Ετσι! Το N9 θα μεινει οτι και αν εχω στην κατοχη μου :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εδώ έχω βρει και 64άρι και άριστο στα 200Ευρώ! Ότι και να γίνει δε πουλιέται από μένα. Μόνο κάποιο άλλο για δέυτερο, αν και όταν υπάρξουν λεφτά. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εδώ έχω βρει και 64άρι και άριστο στα 200Ευρώ! Ότι και να γίνει δε πουλιέται από μένα. Μόνο κάποιο άλλο για δέυτερο, αν και όταν υπάρξουν λεφτά. Κι εγω αυτο σκεφτομαι. Να παρω και ενα cyan 16αρι καποια στιγμη. Αν μου βαλανε 64αρα πλακετα αυτο θα κανω. Αν οχι, θα κρατησω αυτο και θα παρω ενα 64αρι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Κι εγω αυτο σκεφτομαι. Να παρω και ενα cyan 16αρι καποια στιγμη. Αν μου βαλανε 64αρα πλακετα αυτο θα κανω. Αν οχι, θα κρατησω αυτο και θα παρω ενα 64αρι :D και εγω θα ηθελα να παρω ενα πιο μετα λογικα θα πωλουνται πολυ φθηνα,οσα υπαρχουν τελος πατνων οποτε πλησιαζει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εγώ προτιμώ ένα Lumia για δεύτερο. Κατά προτίμηση το 920! :D Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Εγώ προτιμώ ένα Lumia για δεύτερο. Κατά προτίμηση το 920! :D τι προδοτες φωλιαζουν κατω απο τα ματια μας :p :p :p παρε το 920 που εχει και καλη καμερα απο οσο λενε τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts