geovass Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Βγήκε το Jailbreak για iOS 5.0.1 on iPhone3GS, iPhone4, iPhone4-CDMA, iPad1, iPod touch 3G, iPod touch 4G. Θα ανανεωθεί η πρώτη σελίδα με περισσότερες πληροφορίες! Edited December 27, 2011 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Πια πρώτη σελιδααααααα ;;;; :ρ Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Αυτή...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Πια πρώτη σελιδααααααα ;;;; :ρ thnx ! ! ! επιτελους!!!!!! 5.01 jb ιn da house !!! Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ios4 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλησπέρα παιδία, απορία κατέβασα το redsnow ακολουθώ της οδηγίες αλλα δεν με βάζει με τιποτα σε dfu mode τι κάνω λάθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Κάτι μάλλον κάνεις λάθος... δεν φταίει το redsn0w. Διάβασε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ios4 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Σε ευχαριστώ για το linc το τσεκάρω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 μόλις το έκανα και δουλεύει άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ios4 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 τίποτα ακόμα όσες φορέσ και αν προσπάθω μου λεει οτι το κανω λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) πέρασα και το νέο redsn0w, αλλά και πάλι δεν έχω σήμα... Edited December 27, 2011 by manthos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ios4 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Παιδια αυτο μου βγαζει συνεχεια http://iphoneblogr.com/wp-content/uploads/2010/11/7.jpg τι να κανω;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 πέρασα και το νέο redsn0w, αλλά και πάλι δεν έχω σήμα... πρέπει να βάλω και κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 τίποτα ακόμα όσες φορέσ και αν προσπάθω μου λεει οτι το κανω λάθος το ιδιο και σε μενα. στο Λαπτοπ μου λεει οτι το κανω λαθος ενω στον επιτραπεζιο μου βγαζει error το redsnow μολις ξεκιναει η διαδικασια. Μηπως κανω κατι λαθος? Ανοιγεις απλα το redsnow. κανεις DFU και μετα πρεπει να περασει το cydia. Εχω ξεχασει κατι? ;) Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ios4 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Παιδια στο netbook laptop desktop τιποτα τελεικα το εκανα στον imac και ειναι κομπλε!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει πώς να κάνω jailbreak στο iPod Touch 4G? Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 σας δουλευει το sinfuliphonerepo.com ? γιατι το βαζω και μου γραφει σφαλμα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktord Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) ακολούθησα τις οδηγίες απο iclarified για 3gs και τωρα δεν έχω σήμα. Καμμιά ιδέα;; Edited December 28, 2011 by doktord Παράθεση Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 ακολούθησα τις οδηγίες απο iclarified για 3gs και τλωρα δεν έχω σήμα. Καμμιά ιδέα;; μία από τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ios4 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Γενικά πολλά repo έχουν σφάλμα όπως και εργαλεία π.χ svsettings δική μου σκέψη ειναι οτι έχουν πέσει οι server Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Έχει η κοπελιά μου ένα 4αρι 16Gb με 5.0.1 και βασικά με ενδιαφέρει αν κάνοντας jailbreak μπορέσω να της ενεργοποιήσω 2 πράγματα. Αναφορά μηνυμάτων Αποστολή και λήψη αρχείων μέσω bluetooth Το baseband του τηλεφώνου παίζει κάποιο ρόλο στο πώς θα γίνει το jailbreak ή όχι? Επίσης έχω διαβάσει μέχρι στιγμής αρκετά με είτε το cydia να μην δουλεύει είτε να μην έχουν σήμα. Πρέπει να κάνω κάποιο backup από κάτι πριν κάνω jailbreak? (το τηλ δεν έχει ξαναγίνει ποτέ) Αν θυμάμαι καλά παλιά λέγανε πως καλό είναι να κάνεις κάτι backup (και δεν μιλάω για εφαρμογές και ρυθμίσεις.) Σόρρυ που ρωτάω αλλά είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topvirus1 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 μόλις έκανα Untethered τέλειο απλά οφείλομε 1000 ευχαριστώ στο @pod2g... με το unlock όμως τι θα γίνει? έχω το 4ρι - 5.0.1 - 04.11.08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Έχει η κοπελιά μου ένα 4αρι 16Gb με 5.0.1 και βασικά με ενδιαφέρει αν κάνοντας jailbreak μπορέσω να της ενεργοποιήσω 2 πράγματα. Αναφορά μηνυμάτων Αποστολή και λήψη αρχείων μέσω bluetooth Το baseband του τηλεφώνου παίζει κάποιο ρόλο στο πώς θα γίνει το jailbreak ή όχι? Επίσης έχω διαβάσει μέχρι στιγμής αρκετά με είτε το cydia να μην δουλεύει είτε να μην έχουν σήμα. Πρέπει να κάνω κάποιο backup από κάτι πριν κάνω jailbreak? (το τηλ δεν έχει ξαναγίνει ποτέ) Αν θυμάμαι καλά παλιά λέγανε πως καλό είναι να κάνεις κάτι backup (και δεν μιλάω για εφαρμογές και ρυθμίσεις.) Σόρρυ που ρωτάω αλλά είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι. Ευχαριστώ. ναι παιδιά μια από τα ίδια! κάνουμε απλά synchronize με itunes? ωστε να μπορούμε να κάνουμε restore αν κάτι παει στραβά! υπάρχει κάποιο thread ή ποστ να διαβάσουμε τι πρέπει να κάνουμε πρωτα κτλ κτλ για μας τους αδαείς? EDIT τελικά βρήκα από άλλα site οτι με restore γινεσαι παλι official. για όσους κάνουν πρώτη φορά jailbreak, δε ξέρω αν επιτρέπεται να δωσω link αλλά να googlαρουν το appsync και installous Edited December 28, 2011 by lorentzos323 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Παιδια καλημερα.εχω ενα ipod touch 4g.Το πηρα πριν απο λιγες μερες εχει IOS 5.01 .Για να το κανω jailbreak πρεπει να κανω restore πρωτα;Δεν το εχω κανει ποτε αλλη φορα jailbreak.Oυτε tetherd ουτε τιποτα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Redsn0w Update #2 Διαβάστε τις οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Παιδια καλημερα.εχω ενα ipod touch 4g.Το πηρα πριν απο λιγες μερες εχει IOS 5.01 .Για να το κανω jailbreak πρεπει να κανω restore πρωτα;Δεν το εχω κανει ποτε αλλη φορα jailbreak.Oυτε tetherd ουτε τιποτα.ευχαριστω Δεν νομίζω οτι χρειάζεται RESTORE αν και εγώ θα το προτιμούσα... Σε καθαρό τηλέφωνο είναι πιο δύσκολο να γίνει "λάθος". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts