Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν περάσω σε Windows κινητό τότε μάλλον το P1 θα είναι η επιλογή μου λόγω super amoled,λόγω του ότι είναι πολύ λεπτό και λόγω του ότι η ανάλυσή του είναι 540Χ960 σε αντίθεση με το 480Χ800 που φοράνε τα περισσότερα κινητά κάτω από 400 ευρώ.Την τιμή του όμως στα σκρουτζομάγαζα τη βλέπω στα 380 ευρώ και όχι στα 360 που λέτε.

Δεν έχει νόημα κατά τη γνώμη μου να μπεις σε αυτή τη διαδικασία για 20 ευρώ. Καλύτερα να το πάρεις από Wind για να έχεις την εγγύηση από την επίσημη αντιπροσωπεία ;)

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα σε ολους.

μηπως γνωριζει καποιος για αυτην την αναβαθμιση?

υποστηριζει την ελληνικη γλωσσα?

αξιζει να το κανω αναβαθμιση?

• 2 weeks later...
καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους!!σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητό πως σας φαίνεται έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα κολάι καθόλου???γτ διαβάζω συνέχεια θετικά σχόλια και μου φαίνεται περίεργο ούτε ένας να μην έχει σοβαρό παράπονο..τόσο καλό είναι???:worry:

καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους!!σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητό πως σας φαίνεται έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα κολάι καθόλου???γτ διαβάζω συνέχεια θετικά σχόλια και μου φαίνεται περίεργο ούτε ένας να μην έχει σοβαρό παράπονο..τόσο καλό είναι???:worry:

Φίλε μου δεν το έχω εγω αλλα ο μπατζανακης μου...το τλφ παει σφαίρα σε όλα...ακόμη κ σε δύσκολα παιχνίδια...ακόμη κ έχοντας αρκετές εφαρμογές ανοιχτές...κ αρκετά φορτωμένο...

Φίλε μου δεν το έχω εγω αλλα ο μπατζανακης μου...το τλφ παει σφαίρα σε όλα...ακόμη κ σε δύσκολα παιχνίδια...ακόμη κ έχοντας αρκετές εφαρμογές ανοιχτές...κ αρκετά φορτωμένο...

ζεσταίνετε καθόλου??όλα αυτά για την αυτονομία που διαβάζω ισχύουν??γτ στα 269 από Birdphone είναι πόλη τίμια πρόταση σκεφτόμουν και το LG Optimus L9 αλλά το HUAWEI με κέρδισε μόλις το είδα...

ζεσταίνετε καθόλου??όλα αυτά για την αυτονομία που διαβάζω ισχύουν??γτ στα 269 από Birdphone είναι πόλη τίμια πρόταση σκεφτόμουν και το LG Optimus L9 αλλά το HUAWEI με κέρδισε μόλις το είδα...

Δεν ζεσταινεται καθόλου...η μπαταρία του κρατάει 1μερα περίπου αλλα του αλλάζει τα φώτα

Δεν ζεσταινεται καθόλου...η μπαταρία του κρατάει 1μερα περίπου αλλα του αλλάζει τα φώτα

ο μπατζανακης σου απο που το πήρε το κινητό??να εμπιστευτώ την Birdphone ξέρεις τπτ για αυτο το μαγαζί??

Μαζί το πήραμε από wind(Σέρρες)το έδειναν σε προσφορά 320€ από 400€ κ το χτύπησε...αυτο πριν κανα 2μηνο περιπου(μπορεί κ λίγο λιγότερο)δυστυχώς δεν γνωρίζω τίποτα για birdphone

Μαζί το πήραμε από wind(Σέρρες)το έδειναν σε προσφορά 320€ από 400€ κ το χτύπησε...αυτο πριν κανα 2μηνο περιπου(μπορεί κ λίγο λιγότερο)δυστυχώς δεν γνωρίζω τίποτα για birdphone

οκ φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!:)

• Administrators
να εμπιστευτώ την Birdphone ξέρεις τπτ για αυτο το μαγαζί??

Έχουμε αγοράσει πολλοί από το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς πρόβλημα.

Modpic.gif

Κάποια πληροφορία για τη ποιότητα των φωτογραφιών;; ...μιά φίλη μου είναι ανάμεσα σε αυτό και το S III mini ξέρω ότι το μίνι έχει λιγότερα πιξελ αλλα δε μου λέει και πολλά αυτό.

thnx in advance

Κάποια πληροφορία για τη ποιότητα των φωτογραφιών;; ...μιά φίλη μου είναι ανάμεσα σε αυτό και το S III mini ξέρω ότι το μίνι έχει λιγότερα πιξελ αλλα δε μου λέει και πολλά αυτό.

thnx in advance

Εννοείται καλύτερό το huawei,το mini έχει από τις χειρότερες κάμερες

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

κανένας άλλος παιδιά να μου πει τη γνώμη του για το κινητό??

thnx in advance

κανένας άλλος παιδιά να μου πει τη γνώμη του για το κινητό??

Το κινητο ειναι απλα άψογο.μην το ψάχνεις,αξίζει.

παιδιά μια ακόμα ερώτηση μπορεί να ακουστή χαζή αλλά δεν έχω και πολλές εμπειρίες από smartphones κάπου διάβασα ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (1+ χρόνο ) η μπαταρία αποδυναμώνεται και ότι χρειάζεται αντικατάσταση της μπαταρίας.δλδ στο Huawei Ascend P1 που δεν βγαίνει η μπαταρία μετά από 1-2 χρόνια το κινητό θα είναι για πέταμα?? :O

παιδιά μια ακόμα ερώτηση μπορεί να ακουστή χαζή αλλά δεν έχω και πολλές εμπειρίες από smartphones κάπου διάβασα ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (1+ χρόνο ) η μπαταρία αποδυναμώνεται και ότι χρειάζεται αντικατάσταση της μπαταρίας.δλδ στο Huawei Ascend P1 που δεν βγαίνει η μπαταρία μετά από 1-2 χρόνια το κινητό θα είναι για πέταμα?? :O

Εννοείται οτι η μπαταρία αφαιρείται σε καποιο service κινητών,ετσι κι αλλιώς ώσπου να γίνει αυτο θα ειναι εκτος εγγύησης οπότε και μπορείς αν το πας όπου θες.

Εννοείται οτι η μπαταρία αφαιρείται σε καποιο service κινητών,ετσι κι αλλιώς ώσπου να γίνει αυτο θα ειναι εκτος εγγύησης οπότε και μπορείς αν το πας όπου θες.

σε ευχαριστώ πόλη για την απάντηση.πλέον δεν έχω καμία αμφιβολία για το κινητό και μάλλον θα είναι το νέο μου τηλέφωνο αν δεν χτυπήσω το samsung galaxy s3 (έxω κάποιους φίλους για το μέγεθος του s3)

υπάρχει πιθανότητα να αναβαθμιστή το Huawei Ascend P1 σε Jelly Bean??

Ως κάτοχος P1 είχα κ γω την απορία σου, αν η συσκευη θα πάρει αναβαθμιση? Έστειλα μήνυμα εδω http://www.facebook.com/HuaweiDeviceGreece που είναι η επίσημη σελίδα της huawei στο fb κ μου είπαν οτι θα πάρει!! Επίσης αν ενδιαφέρεσαι κ έχεις συσκευή της εταιρίας σου δίνουν κ δωρεάν θήκη(original) "Εγω προσωπικα πήγα κ μου έδωσαν 5 :D"

Ως κάτοχος P1 είχα κ γω την απορία σου, αν η συσκευη θα πάρει αναβαθμιση? Έστειλα μήνυμα εδω http://www.facebook.com/HuaweiDeviceGreece που είναι η επίσημη σελίδα της huawei στο fb κ μου είπαν οτι θα πάρει!! Επίσης αν ενδιαφέρεσαι κ έχεις συσκευή της εταιρίας σου δίνουν κ δωρεάν θήκη(original) "Εγω προσωπικα πήγα κ μου έδωσαν 5 :D"

που πας φίλε και σου δίνουν θήκη δεν το πολύ κατάλαβα???παντός από θήκες και προστασίες οθόνης δεν υπάρχουν παρά πολα για να αγορασης διστιχος....:(

Στο eBay υπάρχει μεγάλη ποικιλία θηκών και ζελατινών προστασίας. Μερικές ειδικά είναι πιό ακριβές, ποιοτικές και πανέμορφες. Οποιος βιάζεται παραγγέλνει από το ebay.de προϊόντα που βρίσκοται στη Γερμανία και έρχονται σε 4-5 μέρες. Εκτός αυτού, η συσκευή φοράει εξαιρετική ζελατίνα από το εργοστάσιο.

εκεί πληρώνεις με PayPal σωστά?και πόσο περίπου είναι τα έξοδα αποστολής αν ξέρεις...

που πας φίλε και σου δίνουν θήκη δεν το πολύ κατάλαβα???παντός από θήκες και προστασίες οθόνης δεν υπάρχουν παρά πολα για να αγορασης διστιχος....:(

Εψαχνα για θήκη γιατί οντως στην αγορα δεν υπάρχει!! Έστειλα μνμ εδώ http://www.facebook.com/HuaweiDeviceGreece για το που μπορω να βρω κ να αγορασω!!! μου απαντησαν αμεσωσ κ μου ζητησαν τα στοιχεια μου για να επικοινωνησουν μαζι μου, με πηραν τηλ κ μου ειπαν να περασω απο τα γραφεια της Huawei που βρισκονται στο Μαρουσι, λεωφ. κηφισίας, Αθήνα στο κτιριο τον media markt πήγα εκει κ μου εδωσαν 5 θηκες εντελως δωρεαν!!! Κ αν δεν πιστευεις κοιτα τις φωτο.....

Υ.γ1.Δεν θυμαμαι να σου πω σε ποιο αριθμο ειναι στην λεωφ.κηφισίας, αλλά είναι πολύ κοντα στο σταθμο της νερατζιωτισσας!!

Υ.γ2.Οταν επικοινωνησαν μαζι μου, ομολογω οτι μου φανηκε λιγο μουφα ολο αυτο το περι δωρεαν! αλλά οταν πήγα απο εκει και ειδα οτι ηταν τα επισημα γραφεια της εταιριας οκ μου εφυγαν οι ενδυασμοι...

Υ.γ3.Για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνησε μαζι τους στο παραπανω site...ελπίζω να σε βοηθησα!!!!

Edited by Lesteuf

Εψαχνα για θήκη γιατί οντως στην αγορα δεν υπάρχει!! Έστειλα μνμ εδώ http://www.facebook.com/HuaweiDeviceGreece για το που μπορω να βρω κ να αγορασω!!! μου απαντησαν αμεσωσ κ μου ζητησαν τα στοιχεια μου για να επικοινωνησουν μαζι μου, με πηραν τηλ κ μου ειπαν να περασω απο τα γραφεια της Huawei που βρισκονται στο Μαρουσι, λεωφ. κηφισίας, Αθήνα στο κτιριο τον media markt πήγα εκει κ μου εδωσαν 5 θηκες εντελως δωρεαν!!! Κ αν δεν πιστευεις κοιτα τις φωτο.....

Υ.γ1.Δεν θυμαμαι να σου πω σε ποιο αριθμο ειναι στην λεωφ.κηφισίας, αλλά είναι πολύ κοντα στο σταθμο της νερατζιωτισσας!!

Υ.γ2.Οταν επικοινωνησαν μαζι μου, ομολογω οτι μου φανηκε λιγο μουφα ολο αυτο το περι δωρεαν! αλλά οταν πήγα απο εκει και ειδα οτι ηταν τα επισημα γραφεια της εταιριας οκ μου εφυγαν οι ενδυασμοι...

Υ.γ3.Για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνησε μαζι τους στο παραπανω site...ελπίζω να σε βοηθησα!!!!

οι θήκες είναι τελείες φίλε!!!αλλά εγώ μένω θεσσαλονικη.....

Παρέλαβα την παρακάτω θήκη, μέσα σε 18 ώρες και είναι εξαιρετική!

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=56373

Ηδη είχα παραγγείλει απο το eBay και την παρακάτω που μου φαίνεται ακόμη καλύτερη γιατί καλύπτει το τζαμάκι της κάμερας.

http://www.ebay.co.uk/itm/140899002784?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Για ζελατίνα οθόνης πάρτε την παρακάτω. Μόνον από αυτούς πλεόν παραγγέλνω. Είναι εξαιρετικές, απίστευτα διαυγείς, δεν γρατζουνίζονται με τίποτε, αφαιρούνται, πλένονται και ξανατοποθετούνται και έρχονται σε 3-4 μέρες μόνο.

http://www.ebay.co.uk/itm/Premium-Schutzfolie-Huawei-Ascend-P1-U9200-KRATZFEST-Displayschutzfolie-/150892730647?pt=DE_Handy_PDA_Displayschutzfolien&hash=item2321e85917

Μετά από λίγες μέρες είμαι, για δεύτερη φορά, ξετρελαμμένος με την συσκευή! Εκπληκτική!

ωραίες η θήκες φίλε αλλά έχω μια απορία αν παραγγείλω την ζελατίνα οθόνης θα την στείλουν για μια παραγγελία τον 3 ευρώ??από αυτονομία τη λέει η συσκευή βγάζει 2 μέρες??

• The title was changed to Huawei Ascend P1