Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το κινητό πιστεύω είναι ακόμα πολύ καλό, το μειονέκτημα της ram διορθώνεται με το greenify. Για όσους λένε πως δεν κάνει δεν ράνει κολλάει κτλ, απλά δεν έχουν κάνει σωστή εγκατάσταση ή χρησιμοποιούν κάποια πειραματική έκδοση που δεν είναι και επίσημη.

φυσικά επίσημα updates δεν προβλέπονται, ωστόσο χρησιμοποιώντας stock rom, root και greenify το κινητό πετάει.

Leeco Cool1 4/64 Gold

το κινητό πιστεύω είναι ακόμα πολύ καλό, το μειονέκτημα της ram διορθώνεται με το greenify. Για όσους λένε πως δεν κάνει δεν ράνει κολλάει κτλ, απλά δεν έχουν κάνει σωστή εγκατάσταση ή χρησιμοποιούν κάποια πειραματική έκδοση που δεν είναι και επίσημη.

φυσικά επίσημα updates δεν προβλέπονται, ωστόσο χρησιμοποιώντας stock rom, root και greenify το κινητό πετάει.

Καλά εννοείται οτι το Greenify σώζει κόσμο και είναι απαραίτητο και γι αυτό δεν θα παρουμε στο μέλλον Samsung με Knox. :lol:

Πάντως επειδή είχα κανει καθαρή εγκατάσταση μετά από κάποιο διάστημα αρχίζει τα σκαλώματα στις κλήσεις κτλ. Μονο με custom rom κατάφερα να τα λύσω. Η επίσημη ειναι απαράδεκτη και το κατάλαβα χάρη στην experience.

Μακάρι να βελτιώσουν την 4.4.2. Θα έχει πλάκα!

Αν μπορεις να το εξηγησεις λιγο παραπανω φιλε μου

Κατεβάζεις το flashtool και το ftf της στοκ 2.3 έκδοσης και χρησιμοποιείς το flash tool για να περάσεις την 2.3 στο τηλεφωνό σου.

Δεν είναι κάτι ιδαίτερα δύσκολο απλά χρειάζεται λίγο ψάξιματακι για να είσαι σίγουρος ότι κάνεις τα σωστά βήματα.

Αν το κάνεις μία φορά θα δεις ότι ουσιαστικά είναι υπόθεση μερικών λεπτών.

Δεν μας είπες τι έκδοση φορά τώρα το τηλέφωνο, τι λειτουργικό τρέχει το PC σου, αν έχεις κάνει root και πόσο ευχέρεια έχεις στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή...

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Τελικώς είπαμε ότι στην experience δεν έχουμε προβληματα με τις κλήσεις;

Αν ναι, ποιος μπορεί να την ανεβάσει η να μου την στείλει;

Μόλις τη βάλετε να πείτε εντυπώσεις.. Charlie στείλε κι από εδώ αν μπορείς!!

Μόλις την έβαλα! Εντυπώσεις το βραδάκι! :-) προς το παρόν πάμε καλά!

Μόλις την έβαλα! Εντυπώσεις το βραδάκι! :-) προς το παρόν πάμε καλά!

Ωραία! :) Όταν θα έχεις χρόνο τράβα και κανα screenshot να δούμε λίγο και το interface!

Αυτά προς το παρόν! Σκέφτομαι να βάλω το speedy sola kernel!

Antutu είναι γύρω στα 8400!

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ DOWNLOAD LINK ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 34 ΤΗΣ ΡΟΜ, #333!

Αντιμετωπίζω και ένα προβληματάκι επίσης! Δεν μου το αναγνωρίζει ο υπολογιστής και δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος! :-/

TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ!!

Edited by astraxan15

Κατεβάζεις το flashtool και το ftf της στοκ 2.3 έκδοσης και χρησιμοποιείς το flash tool για να περάσεις την 2.3 στο τηλεφωνό σου.

Δεν είναι κάτι ιδαίτερα δύσκολο απλά χρειάζεται λίγο ψάξιματακι για να είσαι σίγουρος ότι κάνεις τα σωστά βήματα.

Αν το κάνεις μία φορά θα δεις ότι ουσιαστικά είναι υπόθεση μερικών λεπτών.

Δεν μας είπες τι έκδοση φορά τώρα το τηλέφωνο, τι λειτουργικό τρέχει το PC σου, αν έχεις κάνει root και πόσο ευχέρεια έχεις στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή...

Μετα την αναβαθμιση εχει την εκδοση 4.0.4.

Το pc μου εχει win7 64bit και εχω ασχοληθει 2-3 φορες με αλλα κινητα να τα φλασαρω και να αλλαξω λειτουργικο.

Η 2.3 ειναι η προηγουμενη εκδοση?

Σκεφτηκα και κατι αλλο.

Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν θα παει στην αρχικη version?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Σκεφτηκα και κατι αλλο.

Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν θα παει στην αρχικη version?

Που το είδες αυτό; ΕΠαναφορά ρυθμίσεων λέει όχι λογισμικού...!!

:D :D :D

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

γεια σας και απο εμενα στην παρεα ..ποια νοπμιζετε οτι ειναι καλυτερο rom για το sola με βαση 4.0.4 και πανω αυτη τη στιγμη

ειμαι με 4.1.2 cm με overclock και antutu [ATTACH]40845[/ATTACH]

εσεις τη προτεινετε?

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

γεια σας και απο εμενα στην παρεα ..ποια νοπμιζετε οτι ειναι καλυτερο rom για το sola με βαση 4.0.4 και πανω αυτη τη στιγμη

ειμαι με 4.1.2 cm με overclock και antutu [ATTACH]40845[/ATTACH]

εσεις τη προτεινετε?

Να σου πω την άποψή μου μετά από τις δεκάδες ρομ που έχω αλλάξει! Για 4.1.2 πραγματικά δεν το συζητώ! μπορεί να έχω βγάλει antutu με κάποια από αυτές και 12.000 αλλά μόνο που υπάρχει το θέμα του κολλήματος με την κλήση δεν μπήκα στον κόπο να ξαναβάλω! CM δεν υπάρχει περίπτωση γιατί θεωρώ ότι το ραδιόφωνο είναι απαραίτητο στο κινητό μου!

Τις τελευταίες μέρες είμαι στην δοκιμή ρομ βασισμένες στην 4.0.4!

Η experience αν και με ικανοποίησε σε κάποιο βαθμό δεν ήταν απ τις ρομ που μπορούσα να κρατήσω!

Την τελευταία εβδομάδα είμαι με SXSXPepperZ1 v3.1 και μπορώ να πω ότι αναστήθηκε το κινητάκι!

τι σε χάλασε στην experience?

εγώ τώρα έχω την SXSXPepperZ1 v3.1 , έχω θέματα με τις κλήσεις που και που (κυριως οταν απαντάω, αυτο το εχω με ολες τις rom, εκτός από CM νομίζω. πιο σπάνια οταν παω να παρω λαγκαρει και δεν παιρνει)

τι σε χάλασε στην experience?

εγώ τώρα έχω την SXSXPepperZ1 v3.1 , έχω θέματα με τις κλήσεις που και που (κυριως οταν απαντάω, αυτο το εχω με ολες τις rom, εκτός από CM νομίζω. πιο σπάνια οταν παω να παρω λαγκαρει και δεν παιρνει)

Είχα αρκετά κολλήματα μπορώ να πω και γενικά δεν την θεωρώ γρήγορη ρομ..Με την v3.1 δεν έχω αυτά τα θέματα που αναφέρεις και μου φαίνεται γρηγορότερη από την experience..

Τι κερνελ έχεις?

Αυτόν που είχε μέσα, θέλω να βάλω τον experimental κάποια στιγμή, αλλά θέλει να διαγράψεις πρώτα κάτι scripts και κάτι τέτοια και δεν έχω χρόνο..

Γενικά νομίζω πάντως ότι όσο το φορτώνεις τόσο περισσότερο κολλάνε οι roms.. Ίσως δοκιμάσω κάποια στιγμή να το αφήσω πιο άδειο το κινητό, με μόνο τα απαραίτητα μέσα και όχι εφαρμογές που χρησιμοποιώ μια φορά τον μήνα και να δω πως θα πάει..

Αυτόν που είχε μέσα, θέλω να βάλω τον experimental κάποια στιγμή, αλλά θέλει να διαγράψεις πρώτα κάτι scripts και κάτι τέτοια και δεν έχω χρόνο..

Γενικά νομίζω πάντως ότι όσο το φορτώνεις τόσο περισσότερο κολλάνε οι roms.. Ίσως δοκιμάσω κάποια στιγμή να το αφήσω πιο άδειο το κινητό, με μόνο τα απαραίτητα μέσα και όχι εφαρμογές που χρησιμοποιώ μια φορά τον μήνα και να δω πως θα πάει..

Δοκίμασε το speedy sola v5.5 kernel και πες μου εντυπώσεις..experimental η αλήθεια είναι πως δεν έχω επιχειρήσει να βάλω.

Εγώ με official 4.0.4 root+Greenify και άδειο σχετικά κινητό έχω σταματήσει να έχω θέμα με τις κλήσεις. :D

Έβαλα την Slim Linaro ROM (βασίζεται σε CM9) και παρά τον Nova launcher που είναι βαρύς, το Σολάκι πάει σφαίρα. Κανέναν πρόβλημα με κλήσεις, μόνο το ραδιόφωνο λείπει.
To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Καλησπερα παιδια,

Εχω ενα προβλημα με την καρτα SD του κινητου:

οταν συνδεω το κινητο στο PC, δεν μου δειχνει ολα τα περιεχομενα της καρτας.

δηλ. εχω ενα φακελο με τραγουδια, αλλα στο pc τον δειχνει αδειο, το ιδιο για εναν φακελο με apps.

Επίσης μου δειχνει 3 φακελους με φωτογραφιες ενω στο κινητο εχω μονο εναν.

Ξερετε τι παιζει? Καποια βοηθεια?

εδιτ: το δοκιμασα και σε win XP και σε win 7/64, το ιδιο αποτελεσμα.

Το κινητο ειναι root σε εκδοση 4.04

Edited by dbokos
Dimitris :respect:

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola