aggeloszog Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 εχεις ξεκλείδωτο bootloader? χωρίς ξεκλείδωτο bootloader δεν μπορείς να περάσεις άλλον kernel, ακομα και αν εισαι root. όχι φίλε..κλειδωμένος είναι..δεν το ήξερα αυτό..παλιά τον είχα ξεκλειδώσει με τον τροπο του darkstan αλλα τον ξανακλειδωσα..πλεον δεν είμαι στην εγγυηση οπότε λέω να τον ξαναξεκλειδώσω για να κάνω πειράματα..το θέμα είναι οτι τα χάνω εκεί που πρέπει να μπω στο CMD..υπάρχει κανένας άλλος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Όχι, μόνο αυτός υπάρχει.. Τι σου βγάζει; μήπως δεν μπαίνεις σε fastboot? Έχεις βάλει σωστά τους drivers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Όχι, μόνο αυτός υπάρχει.. Τι σου βγάζει; μήπως δεν μπαίνεις σε fastboot? Έχεις βάλει σωστά τους drivers? όλα σωστά..απλά εκει στο cmd δε μπορω να βρώ τη ρίζα (εκεί που λέει να πατήσουμε cd: C:/ μπλα μπλα μπλα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 θέλω να επαναφέρω το κινητό, σε κατάσταση fresh install. Όχι μόνο στο λειτουργικό αλλά και στη δομή των αρχείων. Δηλ. ότι σκουπίδια folders/files υπάρχουν να σβηστούν, να γίνει πραγματικά όπως θα ήταν αν έκανα install από την αρχή. Τι κάνω; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Θα χαθεί και το root φαντάζομαι μαζί με όλα τα αρχεία; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 θέλω να επαναφέρω το κινητό, σε κατάσταση fresh install. Όχι μόνο στο λειτουργικό αλλά και στη δομή των αρχείων. Δηλ. ότι σκουπίδια folders/files υπάρχουν να σβηστούν, να γίνει πραγματικά όπως θα ήταν αν έκανα install από την αρχή. Τι κάνω; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Θα χαθεί και το root φαντάζομαι μαζί με όλα τα αρχεία; Επανεγκατάσταση λογισμικού με το sony update service και τα χάνεις όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 με ποια rom? Stock ROM. Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth_math Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Stock ROM. Να κάνω μια noobιστικη ερώτηση. Έχω την stock rom rootαρισμενη. Αν περάσω απλά αυτόν τον kernel θα χάσω τίποτα από τα αρχεία μου ή από τις εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Να κάνω μια noobιστικη ερώτηση. Έχω την stock rom rootαρισμενη. Αν περάσω απλά αυτόν τον kernel θα χάσω τίποτα από τα αρχεία μου ή από τις εφαρμογές? Έχεις κάνει unlock τον bootloader? Αν όχι δεν μπορείς να περάσεις kernel. Αν ναι, όχι δεν θα χάσεις τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Όχι, αλλά για να περάσεις άλλον κερνελ πρέπει να έχεις και ξεκλείδωτο bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smith11 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλησπερα παιδια εχω φαει ολη την μερα για το πως να κανω root to xperia sole Μου εχω 4.0.4 βοηθεια παιδια αναγκη ειναι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth_math Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Ναι έχω ξεκλειδώσει τον bootloader. Απλά έχω καταλήξει μετά από διάφορες, στη stock rom. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αφού είναι έτσι θα δοκιμάσω τον kernel με την πρώτη ευκαιρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλησπερα παιδια εχω φαει ολη την μερα για το πως να κανω root to xperia sole Μου εχω 4.0.4 βοηθεια παιδια αναγκη ειναι ! Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό. Απλά αντί να κατεβάσεις το flash tool από το βήμα 2 το κατεβάζεις από δω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth_math Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 προσπαθώντας να περάσω τον kernel που αναφέρεται εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1897908 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το αρχείο είναι .elf οπότε από ότι διάβασα πρέπει να το περάσω μέσω fastboot στο κινητό. Όμως όταν το συνδέω στο pc (win8) το κινητό μένει μόνο για λίγα δευτερόλεπτα με το μπλε φωτάκι αναμένο και ύστερα απλά φορτίζει και o υπολογιστής βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα με τους drivers. Έχω το flashtool και εγκατεστημένος όλους τους drivers Που βρίσκονται σε αυτό αλλά το πρόβλημα παραμένει. Υπάρχει η δυνατότητα να φλασάρω τον kernel με άλλον τρόπο εκτός fastboot σαν εναλλακτική? Υ.Γ.: ύστερα από ψάξιμο είδα το ότι παρόμοιο πρόβλημα με το fastboot υπάρχει και σε άλλα xperia δίχως να έχω βρει κάποια λύση που να δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 προσπαθώντας να περάσω τον kernel που αναφέρεται εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1897908 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το αρχείο είναι .elf οπότε από ότι διάβασα πρέπει να το περάσω μέσω fastboot στο κινητό. Όμως όταν το συνδέω στο pc (win8) το κινητό μένει μόνο για λίγα δευτερόλεπτα με το μπλε φωτάκι αναμένο και ύστερα απλά φορτίζει και o υπολογιστής βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα με τους drivers. Έχω το flashtool και εγκατεστημένος όλους τους drivers Που βρίσκονται σε αυτό αλλά το πρόβλημα παραμένει. Υπάρχει η δυνατότητα να φλασάρω τον kernel με άλλον τρόπο εκτός fastboot σαν εναλλακτική? Υ.Γ.: ύστερα από ψάξιμο είδα το ότι παρόμοιο πρόβλημα με το fastboot υπάρχει και σε άλλα xperia δίχως να έχω βρει κάποια λύση που να δουλεύει. Δοκιμάζοντας με ένα φίλο μου στο pc μου με windows 8 να κάνουμε κάτι παρόμοιο συναντήσαμε το ίδιο πρόβλημα. Τελικά δοκιμάσαμε να τα κάνουμε όλα από την αρχή σε υπολογιστή με windows 7 και δεν είχαμε πρόβλημα. Επίσης έλεγξε αν έχεις τικάρει τους fastboot drivers να περαστούν εκτός από αυτούς για το Sola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 σε windows 8 το πρόβλημα λύνεται πολύ εύκολα. google: windows 8 unsigned drivers και ακολουθηστε την διαδικασια. μολις επιτρεψετε την εγκατασταση των unsigned drivers, βαζετε τους fastboot και flashtool drivers και ειστε οκ! σε windows 8.1 το πρόβλημα βρίσκεται αλλου, την προηγουμενη εβδομαδα που το εψαχνα δεν βρηκα καποια λυση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth_math Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Αν είναι έτσι δεν το κουράζω άλλο,γιατί έχω win 8.1. Φαντάζομαι θέλει το χρονο του για να ξεπεραστεί το θέμα. Τελικά έβαλα τον Speedy Sola v5.5 και από την πρώτη ματιά βλέπω βελτίωση, στην απόδοση τουλάχιστον.Βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 καλησπερα εχω το κινητό της κοπέλας μου και θέλω να το κάνω ροοτ και να βάλω 2-3 καλούδια ωστε να το ελαφρύνω κάπως. απλά εχω επισης 2-3 προβλήματα 1)γιατί στην ενημέρωση λογισμικού δεν μου κανει αναβάθμιση?εχει 2.3.7 και firmware 6.0.b.3.184 ειναι αγορασμένο απο παμπλικ 2)μια βοηθεια πως να το κανω ροοτ διαβάζω οτι θέλει ξεκλείδωτο bootloader 3)μεταφορά εφαρμογών μπορώ να κάνω στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Πόσο πιάνει σε μεταχειρισμένο το κινητό μας? Στο skroutz ειναι στα 180κάτι.. :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited November 6, 2013 by Jalouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Με 180 ευρω εχει και το Xperia L που ειναι πολυ καλυτερο. Αρα ειναι ψιλο ακυρη η τιμη του Sole. Εγω το εδωσα σε φιλο 100 ευρω. Αντε να το δωσεις 120? Παραπανω δυσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εκεί σκεφτόμουν και εγώ! :lol: Είχε πέσει στα 160 μια εποχή. Προφανώς παίζει η τιμή με το στοκ που έχουν τα μαγαζιά εδώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 το ακουστικό του ειναι εκνευριστικα χαμηλο(σε σημειο που να μην ακουω τι λεει ο συνομιλητης) ή εχω πεσει σε ελαττωματικη συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 http://www.skroutz.gr/s/2358832/Samsung-Galaxy-S-Duos-S7562.html ρε παιδιά αυτό το κινητό είναι καλύτερο απο το sole?εγω δν ξερω γιατι αλλα εχω φάει κόλλημα να το πάρω και δυστυχως μετάνιωσα που πηρα το sole..λέτε να πιάνω περίπου 110-120 ευρώ να το δώσω?...το κινητό ειναι σε άριστη κατάσταση, με τα όλα του, και με εξωτερική μνήμη 2gb...όπως ακριβώς το πήρα (άσπρο)..η αλήθεια είναι ότι δεν εχω κανένα πρόβλημα με το κινητό, ισα ισα το dlna και τα άλλα καλουδια του (πχ NFC) με εντυπωσίασαν..περιμένω εντυπώσεις για το παραπάνω κινητό.+ να μου πείτε που μπορώ να βάλω αγγελία εδω μέσα στο site και να μου προτείνετε μια τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 http://www.skroutz.gr/s/2358832/Samsung-Galaxy-S-Duos-S7562.html ρε παιδιά αυτό το κινητό είναι καλύτερο απο το sole?εγω δν ξερω γιατι αλλα εχω φάει κόλλημα να το πάρω και δυστυχως μετάνιωσα που πηρα το sole..λέτε να πιάνω περίπου 110-120 ευρώ να το δώσω?...το κινητό ειναι σε άριστη κατάσταση, με τα όλα του, και με εξωτερική μνήμη 2gb...όπως ακριβώς το πήρα (άσπρο)..η αλήθεια είναι ότι δεν εχω κανένα πρόβλημα με το κινητό, ισα ισα το dlna και τα άλλα καλουδια του (πχ NFC) με εντυπωσίασαν..περιμένω εντυπώσεις για το παραπάνω κινητό.+ να μου πείτε που μπορώ να βάλω αγγελία εδω μέσα στο site και να μου προτείνετε μια τιμή... Έχω και τα δύο. Το Sola και το Samsung στο λινκ που έβαλες... Βασικές διαφορές υπέρ του Sola: -Κάμερα -Ποιότητα κατασκευής -Πιο φιλικό UI -Smooth λειτουργία Βασικές διαφορές υπέρ του Samsung: -2 SIM -Λίγο μεγαλύτερη οθόνη (4 έναντι 3,7) -768 RAM έναντι 512 -Λίγο χαμηλότερο βάρος Μεταξύ των δύο πάντως προτιμώ μακράν το Sola. Μου έχει πέσει και μία φορά κάτω και δεν κατάλαβε τίποτα. Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Έχω και τα δύο. Το Sola και το Samsung στο λινκ που έβαλες... Βασικές διαφορές υπέρ του Sola: -Κάμερα -Ποιότητα κατασκευής -Πιο φιλικό UI -Smooth λειτουργία Βασικές διαφορές υπέρ του Samsung: -2 SIM -Λίγο μεγαλύτερη οθόνη (4 έναντι 3,7) -768 RAM έναντι 512 -Λίγο χαμηλότερο βάρος Μεταξύ των δύο πάντως προτιμώ μακράν το Sola. Μου έχει πέσει και μία φορά κάτω και δεν κατάλαβε τίποτα. οπότε λες να πιάνω κανα 120ρικο ωστε να κάνω τράμπα τα 2 κινητά?αν ενδιαφέρεται κάποιος εδώ μεσα (γτ δεν μπορω να εχω προσβαση στο buy and sell), ας επικοινωνησει να το συζητησουμε edit: @blokatos ποιο σου φαίνεται πιο γρήγορο, δεδομένου οτι το ενα εχει 768μβ ραμ και ενα πυρήνα, ενώ το άλλο δυπηρινο και 512 μβ?επίσης αυτονομία μπαταρίας? ένταση ακουστικού όταν μιλάς?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Edited November 9, 2013 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 edit: @blokatos ποιο σου φαίνεται πιο γρήγορο, δεδομένου οτι το ενα εχει 768μβ ραμ και ενα πυρήνα, ενώ το άλλο δυπηρινο και 512 μβ?επίσης αυτονομία μπαταρίας? ένταση ακουστικού όταν μιλάς?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Πιο γρήγορο δείχνει το Sola. Από αυτονομία μπαταρίας το γιαπωνέζικο μοντέλο έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα και από ένταση ακουστικού και μεγαφώνου είναι πάνω κάτω τα ίδια. Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts