Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να φλασαρεις την στοκ όχι. Για να βάλεις άλλο κερνελ ναι. Τι Windows έχεις; ψάξε για enable unsigned drivers αν δεν βλέπει το κινητό

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Windows 7 έχω και πως θα ψάξω για enable unsigned drivers;; Αυτό μου το κάνει το φλαστουλ όταν θέλω να φλασάρω το κινητό.μου λέει οτι ο bootloader είναι κλειδωμένος και έτσι δεν μπορω να προχωρήσω παραπάνω.

Καλησπέρα Παιδια, έχω μία ερώτηση για τη συσκευή.

Αν βάλω Cm-based Rom από ότι κατάλαβα δεν θα υπάρχει ραδιόφωνο.

Υπάρχει η δυνατότητα του Spirit-Fm ή δεν λειτουργεί συγκεκριμένα με το Sola ?

Αν Βάλω Stock-based Rom θα υπάρχει το ραδιόφωνο ?

Και κάτι τελευταίο αν υπάρχει η δυνατότητα.

Από το Xda που έχω κοιτάξει λίγο έχω καταλήξει στις Ultimate Sola™v2, Project XV-R v2.4.2, Ultimate Rom V11 και SlimFXP.

Έχετε να προτείνεται κάποια από τις παραπάνω ? ή και κάποια άλλη πιο καλή ?

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φλασάρω μία φορά και να μην κάθομαι να ξαναφλασάρω συνέχεια.

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις που έκανα.

Εγώ έχω την ultimate rom v11.. Δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά έχε χάρη που βαρέθηκα πια να αλλάζω ρομ.. Έχει πολλά force closes που σου σπάνε τα νεύρα.. Επίσης ούτε ράδιο έχει..

Για τις υπόλοιπες ρομ αν δεν βρεθεί κάποιος εδώ, μπορείς να διαβάσεις τα σχόλια στο xda..

Αυτές οι οδηγίες από τομ kosmasgr που αναφερόνται στην διαδικασία flasharismatos που βρίσκονται??Έχω φάει τον τόπο. Κ δευτερον πως κάνεις το flashtool να "δει" το κινητο σου??

Πρέπει να έχω τον bootloader ξεκλείδωτο ώστε να το φλασαρω??

Οι οδηγίες του Κοσμά είναι στην πρώτη σελίδα εκεί που λέει rooting για την έκδοση 1.10

Windows 7 έχω και πως θα ψάξω για enable unsigned drivers;; Αυτό μου το κάνει το φλαστουλ όταν θέλω να φλασάρω το κινητό.μου λέει οτι ο bootloader είναι κλειδωμένος και έτσι δεν μπορω να προχωρήσω παραπάνω.

Είσαι σίγουρος ότι πας να φλασάρεις στοκ? Για να σου λέει για τον bootloader μάλλον κέρνελ προσπαθείς να φλασάρεις..

Edited by AlMag1

νομιζω ότι στην ultimate το ραδιο λειτουργει κανονικα, αν βαλεις το spirit ή αν εχεις καποιο backup απο το "παλιο" ραδιο και το επαναφερεις

Εμένα πάντως λειτουργεί κανονικά το ράδιο στην v11! πότε θα βγει επιτέλους μια ρομ της προκοπής ώστε να καταλήξουμε κάπου; Μετά από πολλές δοκιμές η μόνη που αξίζει είναι η v11... :-/

Εμένα πάντως λειτουργεί κανονικά το ράδιο στην v11! πότε θα βγει επιτέλους μια ρομ της προκοπής ώστε να καταλήξουμε κάπου; Μετά από πολλές δοκιμές η μόνη που αξίζει είναι η v11... :-/

Έχεις προσπαθήσει να παίξεις κανα βαρύ παιχνίδι στην v11? Ούτε καν το ανοίγει.. Στο loading κλείνει..

Μάγκες μετά από πολύ κόπο θα κάνω την τελευταία προσπάθεια να ρουτάρω το κινητό. Να ξέρετε ότι flashtool που διαθέτει η sony δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το flashtool που χρησιμοποείται από το xda. Επίσης πρέπει να flashareis κερνελ ώστε να γίνεις root στην έκδοση 54.

Έχεις προσπαθήσει να παίξεις κανα βαρύ παιχνίδι στην v11? Ούτε καν το ανοίγει.. Στο loading κλείνει..

Γενικά δεν έχω ασχοληθεί με παιχνίδια κτλ... Ίντερνετ,φεισμπουκ και εφαρμογές γενικότερα...

Αλήθεια.. Ποτέ θα βγει καμιά ρομ της προκοπής;

Καμια καλη ROM κυκλοφορει? Εννοειται χωρις να μας βγαλει το λαδι.. δλδ να ειναι της προκοπης γιατι εχω την Custom JB Ultimate v11 και τοσο καιρο την εχω βαρεθει.. θελω κατι αλλο πιο σταθερο (οχι οτι η ν11 ειναι χαλια) αλλα να δοκιμασω και κατι αλλο με προοπτικες.. γιατι η ν11 εχει σταματησει να αναβαθμιζεται..

Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά κοίταξε την xeon.. Είχα δει το project στην αρχή και μου άρεσε, δεν έχω δει πως έχει εξελιχθεί

Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά κοίταξε την xeon.. Είχα δει το project στην αρχή και μου άρεσε, δεν έχω δει πως έχει εξελιχθεί

Κάποιος που έχει δοκιμάσει είτε την παραπάνω είτε τη wolfrom v1.2 ;;;

Κάποιος που έχει δοκιμάσει είτε την παραπάνω είτε τη wolfrom v1.2 ;;;

Καποια λινκ για τις παραπανω ROM εχουμε?

Καλημέρα σε όλους,

Είμαι root με GB 2.3.7. Πόσο εύκολο είναι να περάσω ICS 4.0;

Θα παραμείνει η συσκευή rooted ή πρέπει πάλι από την αρχή;

Επίσης, τι γνώμη έχετε για τον ROM manager; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager

Αξίζει;

Ευχαριστώ παίδες.:)

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Καλημέρα σε όλους,

Είμαι root με GB 2.3.7. Πόσο εύκολο είναι να περάσω ICS 4.0;

Θα παραμείνει η συσκευή rooted ή πρέπει πάλι από την αρχή;

Επίσης, τι γνώμη έχετε για τον ROM manager; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager

Αξίζει;

Ευχαριστώ παίδες.:)

Καλησπέρα.. Υπάρχουν οδηγίες στην πρώτη σελίδα για clean install της ICS..

Καλησπέρα.. Υπάρχουν οδηγίες στην πρώτη σελίδα για clean install της ICS..

Ναι το ξέρω. Θα είναι το τηλέφωνο rooted ή θα πρέπει να ξανακάνω root μετά το ICS clean install?

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Μετά από σχεδόν μια μέρα χρήσης της wolf rom v1.2 με experimental kernel 8.7 και όχι τον 9.0 που έχει στοκ, παρατηρώ ότι πάει πολύ καλύτερα το κινητό σε σχέση με τη v11!Ειδικά στο θέμα μπαταρία αλλά και κολλήματος όταν ανοίγεις πολλές εφαρμογές μαζί...

Ναι το ξέρω. Θα είναι το τηλέφωνο rooted ή θα πρέπει να ξανακάνω root μετά το ICS clean install?

Όχι, θα πρέπει να ξανα κάνεις το κινητό ροοτ!!

Άρχισε η πλάκα!

Ανοίγω το κινητό μετά το ICS clean install και αναβοσβήνει το logo Sony. Ούτε ανοίγει, ούτε κλείνει ούτε μπαίνει σε recovery...

Καμιά ιδέα, βοήθεια;

Αν έχεις κλειδωμένο bootloader κάνε repair με το sus. Αν όχι flashαρε την stock με flashtool

Thanks. Bootloader ξεκλείδωτο, φλάσαρα την στοκ και προχωράμε για root.

Να προτιμήσω .54 ή .10;

Καλησπέρα..Απλά θα σας πω την εμπειρία μου με το xperia sole!Δεν λέω,ωραίο,καλό smartphone αλλα και μια μεγάλη σειρά έχει κατασκευαστικό λάθος, κάποιοι το έχουν ξανά αναφέρει! Το είχα στο service,μου άλλαξαν την οθόνη touch και επειδή διαπίστωσα οτι ένα πρόβλημα υπάρχει ακόμα ξανά πήγα στην Arvato! Εισέρχεται η φωτεινότητα απο το δεξί capacitive των ιδιοτήτων (με τις 4 γραμμές) εντός της οθόνης!Έτυχε και ένας τεχνικός που με εξυπηρέτησε να έχει το sole..με το ίδιο θεμα!Μου εφερε αλλη συσκευή (new) και αν δεν είχε θέμα θα το αλλάζαμε..αλλα και εκείνη το ίδιο!Τώρα ανοιξα θέμα με την Sony..Και ας μην το βλεπετε καποιοι τόσο σοβαρο!Πιστευω πάντως πως όσοι το παρατηρήσετε θα δείτε το ίδιο προβλημα!Κοιτάξτε το με το γνωστο test: *#*#7378423#*#* ειδικά στο test led κάνει μπαμ! Και το έψαξα γιατί πιστευω πως επειδή λεφτά δίνουμε τουλάχιστον να μην έχουν κατασκευαστικά λαθη τα κ...κινητά! Όσοι έχετε θέμα ψάξτε το..Ευχαριστώ!

στο forum τους ή επικονωνία με e-mail?

ενημερωσε μας αν μπορείς για την εξελιξη του θεματος ;)

Καλησπέρα..Απλά θα σας πω την εμπειρία μου με το xperia sole!Δεν λέω,ωραίο,καλό smartphone αλλα και μια μεγάλη σειρά έχει κατασκευαστικό λάθος, κάποιοι το έχουν ξανά αναφέρει! Το είχα στο service,μου άλλαξαν την οθόνη touch και επειδή διαπίστωσα οτι ένα πρόβλημα υπάρχει ακόμα ξανά πήγα στην Arvato! Εισέρχεται η φωτεινότητα απο το δεξί capacitive των ιδιοτήτων (με τις 4 γραμμές) εντός της οθόνης!Έτυχε και ένας τεχνικός που με εξυπηρέτησε να έχει το sole..με το ίδιο θεμα!Μου εφερε αλλη συσκευή (new) και αν δεν είχε θέμα θα το αλλάζαμε..αλλα και εκείνη το ίδιο!Τώρα ανοιξα θέμα με την Sony..Και ας μην το βλεπετε καποιοι τόσο σοβαρο!Πιστευω πάντως πως όσοι το παρατηρήσετε θα δείτε το ίδιο προβλημα!Κοιτάξτε το με το γνωστο test: *#*#7378423#*#* ειδικά στο test led κάνει μπαμ! Και το έψαξα γιατί πιστευω πως επειδή λεφτά δίνουμε τουλάχιστον να μην έχουν κατασκευαστικά λαθη τα κ...κινητά! Όσοι έχετε θέμα ψάξτε το..Ευχαριστώ!

Εγω μαλλον ειμαι απο τους τυχερους και δεν βλεπω καποιο τετοιο ή παρομοιο προβλημα..

Επικοινωνία με τηλ, στο 80111810810.. Ενημερώθηκαν και για το όνομα του τεχνικού της Arvato που έκανε τον έλεγχο όταν πήγα τελευταία και είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου μετά απο δική τους επικοινωνία με το Service για να ψάξουν την υπόθεση!Αν και δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι το σπουδαίο..Αλλά καλό είναι αν κι άλλοι έχουν κατι παρόμοιο και τους προβληματίζει να το ψάξουν! :) aeriko1975 Είσαι όντως τυχερός! Edited by panos_85
διόρθωση

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola