nev Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 JB προτιμώ αν και αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι να μην κολλάει το κινητό και να μην τρώει πολύ μπαταρία.. Δεν ξέρω αν ζητάω πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StrikeFTW Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 pc companion εχεις στο pc? επισης μέσα στον φάκελο flashtool/drivers τρεξε το αρχειο που εχει και βαλε drivers για p,u,sola (ειναι ολοι μαζι σε μια επιλογη) και fastboot(ισως σου χρεαστει καποια στιγμη) αν δεν μπουν με επιτυχια ποσταρε εδω και πες μου και τι λειτουργικο εχεις Πηγα σε νετ και το εφτιαξα το root αλλα στο υπολογιστη μου δεν ειμαι ενταξει. Εχω Windows 7 Professional N 64bit. Δεν μπορει να μου βαλει το driver για το MTP. Καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 εμενα δεν μου εβαζε fastboot (δεν θυμάμαι για τους άλλους) google windows 7 allow unsigned drivers και θα βρεις οδηγίες.. εμένα αυτο ηταν το θεμα που δεν μπορουσαν να μπουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 χαιρετώ! Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί δεν μου συγχρονίζει τις profile pics του fb ενώ τους φίλους τους βγάζει κανονικά; Δηλαδή βγάζει ονόματα emails κλπ αλλά χωρίς φωτο. Ο συγχρονισμός είναι ανοιχτός κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 1ον) μη γράφεις με bold. 2ον) Σου λέει ο άνθρωπος 6.0.Β.3.184. Δεν καταλαβαίνεις αν είναι GB ή ICS? 3ον) Ζητάει μια βοήθεια και εσύ κάθεσαι και του λες μη το κάνεις και αρχίζεις να τονίζεις πάλι το πρόβλημα σου. Αν δεν ξέρεις να απαντάς, μην το κάνεις καθόλου. Υπάρχει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν τον βρίσκω. Μπες εδώ και προχώρα λίγο στις σελίδες, θα το βρεις! Υπάρχουν 2 αν δεν κάνω λάθος. Ένας που χρειάζεται ξεκλέιδωτο bootloader και ένας όχι. Ευχαριστώ :) Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ultimate v8 με kernel τον experimental δουλεύει πολύ καλά, τουλάχιστον αυτή είναι η πρώτη εντύπωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καλησπέρα και πάλι. Προσπαθώ να βάλω την ultimate 8 αλλά έχω πρόβλημα. Μετά από πολλές προσπάθειες (brickare το κινητό, του έβαλα official rom μεσω flashtool για να το επαναφέρω) κατάφερα και την πέρασα. Μάλλον όμως κάνω κάτι λάθος γιατί μετά το reboot δεν μου ξεκινάει ποτέ. Δείχνει να φορτώνει την ultimate rom και δεν συνεχίζει ποτέ. Το ρούταρα, πέρασα το CWM όπως λέει ο οδηγός στην πρώτη σελίδα. ξεκλείδωσα τον bootloader μέσω της sony, πέρασα την v6 μέσω fastboot. Μετά Wipe cache, dalvik cache CWM, και πέρασα μέσω των zip τα 2 αρχεία, πρώτα την v6 και μετά την v8. Έκανα restart και ξανά Wipe cache, dalvik cache CWM και μετα reboot. Και εκεί μείναμε. Κάνω κάτι λάθος;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε unlocked bootloader? :wacko: Έκανα τα βήματα που υπήρχαν στις οδηγίες, ενώ έχω εγκαταστήσει και τρέχει κανονικά το clockword recovery.. χρειάζεται κάτι άλλο για να διαπιστώσω ότι έχω unlocked bootloader?? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Πώς μπορούμε να δούμε αν έχουμε unlocked bootloader? :wacko: Έκανα τα βήματα που υπήρχαν στις οδηγίες, ενώ έχω εγκαταστήσει και τρέχει κανονικά το clockword recovery.. χρειάζεται κάτι άλλο για να διαπιστώσω ότι έχω unlocked bootloader?? To ξεκλείδωμα του bootloader δεν εχει καμία σχέση με το πέρασμα του CWR. Επειδή δεν ξέρω να σου πω πως θα δεις αν είναι ξεκλειδωμένος απλά περίμενε και όταν θα περάσεις κάποια ρομ που θα απαιτεί ξεκλειδωμένο Bootloader εκεί θα το δεις. Αλλιώς αν θέλεις να είσαι σίγουρος απλά ακολούθησε τα βήματα που λένε πως το ξεκλειδώνεις. Ρίξε μια ματιά εδώ Edited June 13, 2013 by MAGOS_MERLIN Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 To ξεκλείδωμα του bootloader δεν εχει καμία σχέση με το πέρασμα του CWR. Επειδή δεν ξέρω να σου πω πως θα δεις αν είναι ξεκλειδωμένος απλά περίμενε και όταν θα περάσεις κάποια ρομ που θα απαιτεί ξεκλειδωμένο Bootloader εκεί θα το δεις. Αλλιώς αν θέλεις να είσαι σίγουρος απλά ακολούθησε τα βήματα που λένε πως το ξεκλειδώνεις. Ρίξε μια ματιά εδώ thanks! Αυτά τα βήματα είχα ακολουθήσει και νομίζω ότι δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Οπότε μάλλον είμαι ξεκλείδωτος! :lol: Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Αφού τα έκανες όλα αυτά τότε είσαι οκ! Τώρα σου έμεινε να βάλεις και μια custom rom και μετά ποιος σε πιάνει!!! :D Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καλησπέρα και πάλι. Προσπαθώ να βάλω την ultimate 8 αλλά έχω πρόβλημα. Μετά από πολλές προσπάθειες (brickare το κινητό, του έβαλα official rom μεσω flashtool για να το επαναφέρω) κατάφερα και την πέρασα. Μάλλον όμως κάνω κάτι λάθος γιατί μετά το reboot δεν μου ξεκινάει ποτέ. Δείχνει να φορτώνει την ultimate rom και δεν συνεχίζει ποτέ. Το ρούταρα, πέρασα το CWM όπως λέει ο οδηγός στην πρώτη σελίδα. ξεκλείδωσα τον bootloader μέσω της sony, πέρασα την v6 μέσω fastboot. Μετά Wipe cache, dalvik cache CWM, και πέρασα μέσω των zip τα 2 αρχεία, πρώτα την v6 και μετά την v8. Έκανα restart και ξανά Wipe cache, dalvik cache CWM και μετα reboot. Και εκεί μείναμε. Κάνω κάτι λάθος;;;; πρεπει πριν κάνεις install την ρομ να φλασαρεις τον κερνελ (το boot.img) μετά μπαίνεις στο cwm και περνάς τη ρομ.. το εκανες αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 το boot.img που βρισκω στο φακελο του v6rom;; το εχω κανει αυτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 ναι.. κοιτα εγώ τι έκανα: *ξεκλείδωσα bootloader *flash την στοκ ρομ *flash τον kernl (boot.img μέσα στο zip της V6) *Wipe cache, dalvik cache *flash την v6 *flash την v8 *reboot *wipe data,cache,dalvik cache νομιζω αυτα βεβαια έκανες και εσύ :P και μετά μπήκα κανονικά! θα πρότεινα να τα κάνεις απο την αρχη, με προσοχη και να μην διακόψεις κάποια διαδικασία! το πρώτο boot μπορεί να πάρει ώρα (όχι πάνω από 10 λεπτα -και ισως λεω παρα πολυ- ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 το δοκιμαζω τωρα οπως λες...για να δουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nev Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 ναι.. κοιτα εγώ τι έκανα: *ξεκλείδωσα bootloader *flash την στοκ ρομ *flash τον kernl (boot.img μέσα στο zip της V6) *Wipe cache, dalvik cache *flash την v6 *flash την v8 *reboot *wipe data,cache,dalvik cache νομιζω αυτα βεβαια έκανες και εσύ :P και μετά μπήκα κανονικά! θα πρότεινα να τα κάνεις απο την αρχη, με προσοχη και να μην διακόψεις κάποια διαδικασία! το πρώτο boot μπορεί να πάρει ώρα (όχι πάνω από 10 λεπτα -και ισως λεω παρα πολυ- ) Δουλεψε!!!!!! Αυτό που έκανα λάθος είναι οτι μετά το reboot δεν έκανα wipe data, μόνο wipe cache,dalvik cache. Ευχαριστώ πολύ!! Με έσωσες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ataraxos88 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Καλημέρα παιδες, Έχω ξανά συζητήσει αυτό το θέμα αλλα μέχρι τώρα μου προκαλεί μυστήριο γιατί δεν μπορώ να κάνω boot!έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ενώ δείχνει οτι και καλά έγινε δεν γίνεται!Έχει κανείς καμια ιδέα μπας και βγάλω επιτέλους άκρη και βγάλω την official?Γιατι απο κόλλημα αστα να πάνε!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Καλημέρα παιδες, Έχω ξανά συζητήσει αυτό το θέμα αλλα μέχρι τώρα μου προκαλεί μυστήριο γιατί δεν μπορώ να κάνω boot!έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ενώ δείχνει οτι και καλά έγινε δεν γίνεται!Έχει κανείς καμια ιδέα μπας και βγάλω επιτέλους άκρη και βγάλω την official?Γιατι απο κόλλημα αστα να πάνε!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά! :D Κάνε επιδιόρθωση τηλεφώνου μέσω του sony pc companion και λογικά θα είσαι οκ εκτώς αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader και το brickαρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ataraxos88 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 εκανα και μάλιστα 2 φορές καθαρη εγκατάσταση μεσω του προγραμματος αλλα τίποτα τζίφος η δουλεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) επειγον: Στην προσπάθεια να απελευθερώσω λίγη μνήμη, έσβησα κάποια από τις εφαρμογές συστήματος (μπορεί να είναι το πληκτρολόγιο που ξεκλειδώνει την SIM μετά το bootαρισμα - δεν ειναι αυτό τελικά... δεν υπάρχει μεν, αλλα έβαλα την καρτα σε άλλη συσκευή, απενεργοποίησα το ΡΙΝ για να δω μήπως φταίει ότι ενδεχομένως να ζητούσε κωδικό αλλά δεν μπορούσα να βάλω, αλλα δεν είναι αυτό και πάλι δεν έχω σήμα), που δημιουργεί το εξής πρόβλημα: Η λειτουργία ρυθμίσεις κλήσεων δεν λειτουργεί και ΔΕΝ έχω σήμα κινητής τηλεφωνίας:(τρόπος να το φτιάξω υπάρχει ή πρέπει να περάσω πάλι την ROM του ΙCS με SEUS…? Edited June 14, 2013 by mv040 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Μάλλον πας για επιδιόρθωση με SEUS. Αν ήξερες τι ακριβώς λείπει ίσως κάποιος σου το ανέβαζε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StrikeFTW Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Εβαλα χθες την Ultimate JB και για τις πρωτες χρησεις δουλευει πολυ καλα. Δεν εχω ομως mobile data. Μου ειπε καποιος να βρω τις ρυθμισεις της cosmote για APN και να τις βαλω. Αυτο ομως δεν ελυσε το προβλημα. Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 αν θελήσω να το πουλήσω, τι ενέργειες πρέπει να κάνω για να είναι εντελώς καθαρό; Ούτε εικόνες, ούτε τηλέφωνα, ούτε τίποτα... Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Εβαλα χθες την Ultimate JB και για τις πρωτες χρησεις δουλευει πολυ καλα. Δεν εχω ομως mobile data. Μου ειπε καποιος να βρω τις ρυθμισεις της cosmote για APN και να τις βαλω. Αυτο ομως δεν ελυσε το προβλημα. Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω? εμενα επισης με cosmote μου λειτούργησε αυτόματα... αν θελήσω να το πουλήσω, τι ενέργειες πρέπει να κάνω για να είναι εντελώς καθαρό; Ούτε εικόνες, ούτε τηλέφωνα, ούτε τίποτα... κάνε επιδιόρθωση με seus, θα είναι καθαρό και στο τελευταίο επίσημο firmware! (τσεκαρε αν εχει κρατησει αρχεια στην internal μονο, αλλα δεν νομιζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 κάνε επιδιόρθωση με seus, θα είναι καθαρό και στο τελευταίο επίσημο firmware! (τσεκαρε αν εχει κρατησει αρχεια στην internal μονο, αλλα δεν νομιζω) είναι σαν να λέμε καθαρό λειτουργικό αυτό; Χάνεται το root νομίζω ε; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts