darkstan7 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Είναι τα beautiful widgets μαζί με το beautiful widget animation package.. Σου δίνω link από play store.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.levelup.beautifulwidgets&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.levelup.bw.forecast&feature=search_result Ωραιος ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakiniotis Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 εχει δοκιμασει κάποιος , sd καρτα 32gb ?? ΠΟιας εταιρειας και τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει η μνήμη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Μέχρι 32 δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Όσο πιο μεγαλη κλάση τόσο πιο καλά. Από άποψη εταρείας ότι εμπιστεύεσαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 παιδια οποιος αγοραζει απο Ebay και ειναι απο Θεσσαλονικη ας μου πει γιατι θελω να παρω με τους φιλους μου κατι θηκες και δεν εχουμε χρονο να τρεχουμε σε τραπεζες.Γενικα ολα αυτα με μπερδευουν.Απλα οποις μπορεις να βοηθησει ας μου στηλει!!Θηκες θελουμε για τα σολε και μια για iphone και οποιος βοηθησει θα του κανουμε δωρο καμια Θηκη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 παιδια οποιος αγοραζει απο Ebay και ειναι απο Θεσσαλονικη ας μου πει γιατι θελω να παρω με τους φιλους μου κατι θηκες και δεν εχουμε χρονο να τρεχουμε σε τραπεζες.Γενικα ολα αυτα με μπερδευουν.Απλα οποις μπορεις να βοηθησει ας μου στηλει!!Θηκες θελουμε για τα σολε και μια για iphone και οποιος βοηθησει θα του κανουμε δωρο καμια Θηκη :) Πας στη τράπεζα,καταθέτεις τα λευτά στο αριθμό της πιστωτικής και μετά είσαι έτοιμος να παραγγείλεις(μετά από κάποιες ώρες),δεν γίνεται αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) Αγόρασα κι εγώ το κινητό επιτέλους,και έχω κάποιες ερωτήσεις: 1)Υπάρχει κάποιος τρόπος να δυναμώσουμε την ένταση του ακουστικού; Είναι απελπιστικά χαμηλή... 2)Το sar του κινητού μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα με το πέρασμα του χρόνου;Πολλοί παραπονιούνται.. Γενικά το κινητό με εντυπωσίασε.Είναι το πρώτο μου smartphone και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Αυτό που με "κέρδισε" είναι η ποιότητα της εικόνας!!!Πραγματικά είναι φανταστική.Τρομερή λεπτομέρεια! Η κάμερα επίσης είναι εντυπωσιακή.Λίγα megapixel αλλά πολύ καλή ποιότητα και "αληθινά" χρώματα. Το βράδυ όμως αν δεν έχει καλό φωτισμό βγαίνουν κάπως "θωλές"..το'χει παρατηρήσει κανένας άλλος;Μπορεί να βελτιωθεί με ρυθμίσεις; Ευχαριστώ :) Edited September 24, 2012 by AngelosDim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Πας στη τράπεζα,καταθέτεις τα λευτά στο αριθμό της πιστωτικής και μετά είσαι έτοιμος να παραγγείλεις(μετά από κάποιες ώρες),δεν γίνεται αλλιώς. Aυτα τα ξερω φιλε αλλα ελα που δεν εχω πιστωτικη και δεν ειμαι τωρα για τετοια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_on Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 καλημερα ,,, μου εχει κολισει το κινητο σε μια σελιδα στο ιντερνετ δεν ανταποκρινετε καθολου η συσκευη ..... μηπως ξερει καποιος να μου πει μπορω να το κλεισω το κινητο ? μπας και ξεκολισει .... επειδη δεν βγαινει και η μπαταρια κιολας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Αντε να δουμε ποτε θα εχουμε Ice Cream Sandwich! Μας κουρασαν... Οταν βαλουμε την 4.0 θα χαθουν τα δεδομενα οπως οι επαφες ή δεν θα χαθει τιποτα οπως οταν καναμε ενημερωση νεο firmware; Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 καλημερα ,,, μου εχει κολισει το κινητο σε μια σελιδα στο ιντερνετ δεν ανταποκρινετε καθολου η συσκευη ..... μηπως ξερει καποιος να μου πει μπορω να το κλεισω το κινητο ? μπας και ξεκολισει .... επειδη δεν βγαινει και η μπαταρια κιολας . Πάτα το power button και το volume up μαζί για 5+ δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ρε παιδια δεν υπαρχει ξυπνητηρι που να ανοιγει οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο? Εγκλωβιστηκα τωρα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ρε παιδια δεν υπαρχει ξυπνητηρι που να ανοιγει οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο? Εγκλωβιστηκα τωρα..! Δυστυχώς όχι δεν νομίζω πως υπάρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Όχι δεν υπάρχει. Μόνο σε flight mode. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΤΕ???Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ? Δεν παιζει να αφηνω το κινητο ανοιχτο ολο το βραδι.... ΚΛΑΙΟΥ!!!! Δεν υπαρχει κανει third party προγραμμα? Η ετσι ειναι το android? :X :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ετσι ειναι το Android:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΤΕ???Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ? Δεν παιζει να αφηνω το κινητο ανοιχτο ολο το βραδι.... ΚΛΑΙΟΥ!!!! Δεν υπαρχει κανει third party προγραμμα? Η ετσι ειναι το android? :X :cry: Flight mode οπως λεει και ο Γιωργος και εισαι αρχοντας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Παιζει να επιτευχθει αυτο σε επομενες android versions? Συγγνωμη ρε παιδια αλλα για μενα αυτο το feature ειναι πολυ σημαντικο..:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Δεν εχεις πολλες ελπιδες. Ουτε στην 4.0, ουτε στην 4.1 μπορεις και μαλλον ουτε στις επομενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 γιατί είναι τόσο σημαντικό? το βάζεις σε flight mode , δεν καεί σχεδόν καθόλου μπαταρία και όλα ok... :happy::happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 To κινητο παιδια παντα εκπεμπει ακτινοβολια. Μπορειτε να με πειτε ψυχακια αλλα ποτε δεν θελω διπλα μου ουτε κινητο ουτε καποια αλλη συσκευη εστω ασυρματο τηλεφωνο. Τωρα θα μου πειτε οτι ειναι σε flight Mode αλλα πιστεψτε με παλι υπαρχει εκπομπη. Και εκτος αυτου απο το 93 που εχω κινητα παντα θελω να τα ξεκουραζω το βραδυ :p . Οποτε θα συμβιβαστω αλλιως θα αγορασω ξυπνητηρι! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimm13 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Γεια σε ολους μολις σημερα αγορασα το sole μου απο το plaisio μαζι με τους δωρεαν χαρτες driver dont panic !Το εχω βαλει τωρα για φορτιση....!Εδω ειναι η πρωτη απορια...η πρωτη φορτιση ολοκληρωνεται οταν γινει πρασινο το λεντακι?2η απορια σε μαγαζια οπως η wind πουλαν θηκες και ζελατινες προστασιας?(θα αγοραζα απο ebay αλλα αυτη τη στιγμη κανω μετακομιση και δεν ειναι εφικτο..)3ο πως κατεβαζω εφαρμογες....και προτεινετε μου μερικες απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν!και τελευταιο οσον αφορα το fb υπαρχει εφαρμογη που να μου εμφανιζει κανονικα την συνομιλια κ να ειμαι συνδεμενος μεσα?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 To κινητο παιδια παντα εκπεμπει ακτινοβολια. Μπορειτε να με πειτε ψυχακια αλλα ποτε δεν θελω διπλα μου ουτε κινητο ουτε καποια αλλη συσκευη εστω ασυρματο τηλεφωνο. Τωρα θα μου πειτε οτι ειναι σε flight Mode αλλα πιστεψτε με παλι υπαρχει εκπομπη. Και εκτος αυτου απο το 93 που εχω κινητα παντα θελω να τα ξεκουραζω το βραδυ :p . Οποτε θα συμβιβαστω αλλιως θα αγορασω ξυπνητηρι! :p Μπράβο,και ποιο κινητό διάλεξες για να μην έχει ακτινοβολία;... Μα φυσικά το sole :p Αυτό για το ξυπνητήρι το ήθελα κι εγώ και απογοητεύτηκα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Μπράβο,και ποιο κινητό διάλεξες για να μην έχει ακτινοβολία;... Μα φυσικά το sole :p Αυτό για το ξυπνητήρι το ήθελα κι εγώ και απογοητεύτηκα :( Ομοιοπαθης δηλαδη...συναδελφεεε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Άσε...είχα βάλει ξυπνητήρι 7.20 την πρώτη φορά,ξύπνησα πολύ αργότερα και νόμιζα ότι είχε κάνει και κανά λάθος,μετά το κατάλαβα :P Μακάρι να διορθωθεί με κάποιο τρόπο πάντως..το θεωρώ αδιανόητο !!! Edited September 25, 2012 by AngelosDim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 To κινητο παιδια παντα εκπεμπει ακτινοβολια. Μπορειτε να με πειτε ψυχακια αλλα ποτε δεν θελω διπλα μου ουτε κινητο ουτε καποια αλλη συσκευη εστω ασυρματο τηλεφωνο. Τωρα θα μου πειτε οτι ειναι σε flight Mode αλλα πιστεψτε με παλι υπαρχει εκπομπη. Και εκτος αυτου απο το 93 που εχω κινητα παντα θελω να τα ξεκουραζω το βραδυ :p . Οποτε θα συμβιβαστω αλλιως θα αγορασω ξυπνητηρι! :p Ζεις στο 2012.. Έχεις 10 router wifi γύρω από το κεφάλι σου και ανησυχείς για το κινητό? Την ακτινοβολία που βγάζει σε flight mode δεν την συγκρίνεις ούτε με το 1/3 του ενός μόνο router.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts