Jump to content

sarakiniotis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sarakiniotis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

sarakiniotis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορειτε να μου πειτε απο ποιο Κινεζομαγαζο μπορω να παραγγειλω ποιο φθηνα (για σημερα - αυριο ) ?
  2. Εχω βάλει το calengoo calendar στο κινητο μου , και εχω συγχρονίσει το google calendar με το calengoo . Ετσι φτιαχνω τα ραντεβου μου στο laptop και μου ερχονται και στο κινητό ή και το αντίστροφο Το προβλημα που υπάρχει είναι οτι τα χρωματα των ραντεβου του google calendar δεν ερχονται στο calengoo ( οπου ολα τα ραντεβου φαινονται με μπλε χρώμα) Υπαρχει κάποιος τρόπος να συγχρονίζονται και τα χρώματα (τα ιδια ακριβώς) απο το google calendar στο calengoo ??
  3. εχει δοκιμασει κάποιος , sd καρτα 32gb ?? ΠΟιας εταιρειας και τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει η μνήμη???
  4. format πως εκανες ? απο τα windows η εχει μεσα το κινητο καμμια εφαρμογη ?
  5. Καλησπερα !!! Αγορασα μια καρτα 8gbMicrosd HC. Αυτο που θελω να ρωτησω , ειναι τι πρεπει να κανω πριν την βαλω (να αντιγραψω την παλια καρτα ? και πως ?)
  6. μηπως να ενεργοποιησεις το Gps ???
  7. Ξανακανω την ερώτηση !!! Αν ξέρει κάποιος Εχω το optimus p500 LG !! Αυτο που αναρωτιέμαι αν γίνεται σε android smartphones ,ειναι αν μπορω να κάνω voice call. Δηλαδή ενω οδηγώ να πώ "Παρε τηλέφωνο στο Γραφείο" , και να τηλεφωνήσει σε προκαθορισμένο αριθμο στο γραφειο μου. Σε παλιοτερο τηλεφωνο που ειχα (απλο τηλέφωνο) , αυτο γινόταν.. Στα smartphones android γίνεται?? Εννοειται χωριε να εισαι υποχρεωμενος να εισαι συνδεμενος στο Ιντερνετ!!
×
×
  • Create New...