Nero55 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Προσφατα αγορασα μια 16αρα κλασης 10 στα 17 ευρω Από που την πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Προσφατα αγορασα μια 16αρα κλασης 10 στα 17 ευρω Τι εννοείς "κλάσης"; Από πού βλέπεις την ποιότητα; Edited September 17, 2012 by AngelosDim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Από που την πήρες; cosmodata. οσο μεγαλυτερο class, τοσο γρηγοροτερη εγγραφη και προσπελαση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Κανένα νεότερο για ICS υπάρχει; Ημερομηνία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ανεπισημα, απο τελος του μηνος / αρχες Οκτωβριου. Επισημα δεν εχουν πει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Πονεμένη ιστορία αυτό με το update!! Και δεν είναι πρόβλημα μόνο της Sony αλλά και κάθε άλλης κατασκευάστριας εταιρίας. Πόσο καιρό να περιμένουμε ICS όταν άλλοι παίρνουν JB? Ένα από τα κύρια προβλήματα του Android είναι αυτό και στο κινητό μας είναι ακόμα οξύτερο, καθώς δεν υπάρχουν και πολλές custom ROM για να βάλεις πάνω, ή ακόμα και ROMs που να είναι ICS! Θα ήταν ωραία να είχαμε την υποστήριξη από cyanogenmod αλλά δεν το βλέπω... Και παρεμπιπτόντως ένα άρθρο που βρήκα σήμερα τυχαία, εξηγεί λεπτομερώς την διαδικασία αλλά και τι λύσεις υπάρχουν για αυτό το θέμα (που ουσιαστικά δεν είναι λύσεις :P). Όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά εδώ, αν και είναι στην αγγλική γλώσσα! Edit: Και κάτι ακόμα! Έχει κανείς δοκιμάσει το Volume+ να μας πει εντυπώσεις; Λένε ότι αυξάνει κατά πολύ την ένταση του ήχου όμως έχω αμφιβολίες για το αν πρέπει ή όχι να το εγκαταστήσω/αγοράσω (υπάρχει free και paid version) Edited September 17, 2012 by andreas_ku990 Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Εγώ το δοκίμασα αλλά μου φάνηκε λίγο περίπλοκο και είπα να μην πειραματιστώ γιατί δεν ξέρω μην κάνω καμια λαλακία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) Μου'ρθε η θήκη και η ζελατίνα αλλά μάλλον έκανα πατάτα.Άνοιξα την ζελατίνα και έπιασε σκόνη η οποία δεν φεύγει με τίποτα.Τι να κάνω τώρα;Να της ρίξω νερό και να περιμένω να στεγνώσει για να φύγει η σκόνη ή να πάρω καινούρια; Edit:Βασικά καλό θα ήταν να μου προτείνετε κανά καλό screen protector ή πακετάκι με 5-6 από ebay που να είναι λίγο ποιοτικά γιατί αυτό που έχω ΄τωρα ήρθε πακέτο με τη θήκη( αυτό εδώ είναι http://www.ebay.co.uk/itm/3x-Clear-Screen-Protector-Film-Cloth-for-Sony-Ericsson-Xperia-Sola-MT27i-JSSP588-/150898243938?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item23223c7962 ) και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο... Edited September 18, 2012 by AngelosDim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Έχω ξανα γράψει πριν κανα δυο σελίδες που ρωτούσε άλλος ένας... Ζελατίνα http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=xperia+sola+momax+screen+protector&_sacat=0 Από τις καλύτερες επιλογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Αυτή http://www.ebay.com/itm/1x-Momax-Sony-Xperia-Sola-MT27i-CLEAR-Transparent-Screen-Protector-Film-Guard-/160882060845?pt=PDA_Accessories&hash=item2575516e2d φαίνεται καλή. Την έχεις δοκιμάσει εσύ προσωπικά; Για την πιο ακριβή δεν με κόβω.... Επίσης είναι και αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/170837770643?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 που έχει δύο μέσα.Την είχε προτείνει ένας φίλος στης πρώτες σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boss_13 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Να ενημερώσω οτι είχα απίστευτο θέμα με την μπαταρία όπου είχε φτάσει σε σημείο να κρατάει 20 ώρες μάξιμουμ, τελικά η λύση στο πρόβλημα ήταν προφανώς το λογισμικό που ελέγχει την SD και την ελέγχει συνεχώς. Μόλις την έβγαλα είδα διαφορά. Στην εικόνα φαίνεται η χρήση με την SD πάνω,το κάνω φόρτιση και βγάζω την SD. Δεν ακολουθώ το θέμα,απλά ενημερωτικά μήπως αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Να ενημερώσω οτι είχα απίστευτο θέμα με την μπαταρία όπου είχε φτάσει σε σημείο να κρατάει 20 ώρες μάξιμουμ, τελικά η λύση στο πρόβλημα ήταν προφανώς το λογισμικό που ελέγχει την SD και την ελέγχει συνεχώς. Μόλις την έβγαλα είδα διαφορά. Στην εικόνα φαίνεται η χρήση με την SD πάνω,το κάνω φόρτιση και βγάζω την SD. Δεν ακολουθώ το θέμα,απλά ενημερωτικά μήπως αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα. εγώ έχω την micro sd συνέχεια και μου βγάζει μέχρι και 4 μέρες ... στην οποία έχω και μουσική και φωτογραφίες και πολλά άλλα που χρησιμοποιώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εχει παρατιρισει κανεις τον ηχο που κανει ο φορτιστης οταν αφινεις το κινητο να παει 100%?Αμα το αφισω λιγο (κανα μισαωρο μετα τα 100) ο φορτιστης κανει εναν παραξενο ηχο!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Γειά χαρά! Μόλις το πήρα κι εγώ. Είναι το πρώτο μου smartphone και λιγάκι έχω χάσει τη μπάλα. Πρώτα - πρώτα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Λίγες ώρες αφού το άνοιξα, μου έβγαλε μήνυμα οτι υπάρχει νέα ενημέρωση συστήματος 6.0.Β.3.184. Περί τίνος πρόκειται; Είναι η ICS ή κάτι άλλο; Λέτε να την εγκαταστήσω ή να μην το ρισκάρω; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 ICS δεν ειναι. Την περιμενουμε εντος μερικων εβδομαδων. Μπορεις αφοβα να την βαλεις. Εκτος αν θελεις μια και καλη την ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εχει παρατιρισει κανεις τον ηχο που κανει ο φορτιστης οταν αφινεις το κινητο να παει 100%?Αμα το αφισω λιγο (κανα μισαωρο μετα τα 100) ο φορτιστης κανει εναν παραξενο ηχο!! :blink: όχι αλλά εγώ το αφήνω όλο το βράδυ να φορτίζει όσο κοιμάμαι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εχει παρατιρισει κανεις τον ηχο που κανει ο φορτιστης οταν αφινεις το κινητο να παει 100%?Αμα το αφισω λιγο (κανα μισαωρο μετα τα 100) ο φορτιστης κανει εναν παραξενο ηχο!! :blink: Θα είναι θέμα του φορτιστή σου.. Δοκίμασε με έναν άλλον και δες αν θα σου κάνει τον ίδιο ήχο.. Νομίζω μπορώ να καταλάβω γιατί είχα παρόμοιο πρόβλημα στο iPhone 3G.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Γειά χαρά! Μόλις το πήρα κι εγώ. Είναι το πρώτο μου smartphone και λιγάκι έχω χάσει τη μπάλα. Πρώτα - πρώτα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Λίγες ώρες αφού το άνοιξα, μου έβγαλε μήνυμα οτι υπάρχει νέα ενημέρωση συστήματος 6.0.Β.3.184. Περί τίνος πρόκειται; Είναι η ICS ή κάτι άλλο; Λέτε να την εγκαταστήσω ή να μην το ρισκάρω; Ευχαριστώ! Βάλε την ενημέρωση άφοβα, δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. Ίσα ισα βελτιώνει την αυτονομία του κινητού και το smoothness. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikebold Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Με αφορμή την ICS που θα έρθει είχα διαβάσει ότι καλά είναι να κάνεις πρώτα format προτού την εγκατάσταση. Η μόνη ανησυχία μου είναι με το gPS driver ginius από το πλαίσιο διάβασα ότι κλειδώνει στην κάρτα που το βάζεις και φοβάμαι μη δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 απλά την βγάζεις την κάρτα Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikebold Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Τώρα που το κοίταξα είναι στην εσωτερική μνήμη τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παιδια λεω να το αγορασω.Tethering κανει ετσι ? Επισης ροοτ εχει βγει ? Ευχαριστω Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παιδια λεω να το αγορασω.Tethering κανει ετσι ? Επισης ροοτ εχει βγει ? Ευχαριστω Ναι κάνει Tethering και μπορείς να το κάνεις και root αν και δεν υπάρχουν πολλές ρομ παρά μόνο 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παιδια λεω να το αγορασω.Tethering κανει ετσι ? Επισης ροοτ εχει βγει ? Ευχαριστω Αν δεν κανω λαθος,tethering κανουν ολα τα κινητα απο την 2.3 και πανω. Ευκολο οδηγο και στα ελληνικα για ρουτ εγραψε ο zxr. Ειναι για ολη τη σειρα ΝΧΤ αλλα πρεπει να φοραει την ICS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 απο μπαταρια καλα τα παει ? Σκεφτομαι να δωσω το s2 μου και να το παρω γιατι πηρα ενα νεξους 7 και το κινητο το χρησιμοποιω για μυνηματα , μουσικη και λιγο ιντερνετ. Θα ναι αριστο σ αυτα ετσι ? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts