Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση υπαρχει τροπος να συνδεσουμε το μινητο με την τηλεοραση?

το ρωταω μιας και δεν εχει hdmi..

Απαντήθηκε μερικές σελίδες πριν...

μπορω να το συνδεω με τηλεοραση με καποιον τροπο γιατι hdmi δεν βλεπω.

ενδιαφέρομαι και εγω για αυτή την απάντηση

Το κινητό σας είναι DLNA certified οπότε αν έχετε τηλεόραση με DLNA κάνετε τη δουλειά σας μια χαρά.

Δηλαδή, τι είναι αυτό;

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω πάντως που φορτίζω το mini pro με φορτιστή από LG δεν έχω κανένα πρόβλημα:rolleyes:

Να πω κι εγω την εμπειρια μου..παιρνω το κινητο τριτη βραδυ...παιζω μεχρι να βγαλει μυνημα για φορτιση

φορτιζω πληρως και χρησιμοποιω κανονικα το κινητο..επειδη ελειπα ταξιδι και ηρθα απευθειας για δουλεια το κινητο εμεινε απο μπαταρια..

βαζω να φορτισω με αλλον φορτιστη usb ειτε στην πριζα ειτε σε pc το αποτελεσμα ιδιο...Αναβε το κοκκινο φωτακι αλλα δεν φορτιζε..το αφησα και πανω απο μισαωρο αλλα το κινητο δεν αμνοιγε καν..το δοκιμασα με 2 διαφορετικους φορτιστες,3 Pc και 2 καλωδια..ολα το ιδιο αποτελεσμα...Πηγα στην Wind που το πηρα και μου ειπαν οτι ειχε και αλλος το ιδιο προβλημα την τελευταια μερα και οτι επρεπε να το κατεβασω για το service και αντικατασταση με τα χαρτια του...Tο βραδυ που εφτασα σπιτι και μαζευα τα πραγματα του για επιστροφη λεω δεν κανω καμια αποπειρα...και βαζω τον φορτιστη του και βουαλα,.,,ξεκινησε να φορτιζει...ΤΙ να πεις...

KTLK

Καλησπέρα παιδιά. :)

Επειδή είμαι νέος στο φόρουμ ίσως έχει ειπωθεί ξανά η ερώτηση μου.Θα ήθελα τη βοήθεια σας.Τις προάλλες έσβησα μία εφαρμογή από το κινητό και ενώ περίμενα να "καλύψει" το κενό της το εικονίδιο της αμέσως επόμενης εφαρμογής(η οποία βρίσκεται στην επόμενη "καρτέλα") αυτό δεν συνέβει .Γνωρίζω ότι υπάρχει το κουμπί που λέει για την ταξινόμηση αλλά το κενό καλύπτεται εφόσον επιλέξεις όλες τις επιλογές πλην της "προσαρμοσμένης ταξινόμησης".Όμως εγώ θέλω την "προσαρμοσμένη ταξινόμηση" γιατί έχω συνηθίσει τις εφαρμογές όπως ήταν στην αρχή.Υπάρχει τρόπος να καλυφθεί το κενό με το εικονίδιο από την επόμενη "καρτέλα"(και να πάνε ουσιαστικά όλα τα εικονίδια μία θέση πίσω) ??

Ευχαριστώ:)

Καλησπέρα παιδιά. :)

Επειδή είμαι νέος στο φόρουμ ίσως έχει ειπωθεί ξανά η ερώτηση μου.Θα ήθελα τη βοήθεια σας.Τις προάλλες έσβησα μία εφαρμογή από το κινητό και ενώ περίμενα να "καλύψει" το κενό της το εικονίδιο της αμέσως επόμενης εφαρμογής(η οποία βρίσκεται στην επόμενη "καρτέλα") αυτό δεν συνέβει .Γνωρίζω ότι υπάρχει το κουμπί που λέει για την ταξινόμηση αλλά το κενό καλύπτεται εφόσον επιλέξεις όλες τις επιλογές πλην της "προσαρμοσμένης ταξινόμησης".Όμως εγώ θέλω την "προσαρμοσμένη ταξινόμηση" γιατί έχω συνηθίσει τις εφαρμογές όπως ήταν στην αρχή.Υπάρχει τρόπος να καλυφθεί το κενό με το εικονίδιο από την επόμενη "καρτέλα"(και να πάνε ουσιαστικά όλα τα εικονίδια μία θέση πίσω) ??

Ευχαριστώ:)

Όταν μπείς στο μενού με όλες τις εφαρμογές, θα δείς κάτω δεξιά ότι σου βγάζει 1 εικονίδιο με 1 τετραγωνάκι (το οποίο αποτελείται από 4 μικρά τετραγωνάκια).Αφού το πατήσεις, τα εικονίδια των εφαρμογών σου θα αρχίσουν να κινούνται.Για να μετακινήσεις τη θέση οποιασδήποτε εφαρμογής θέλεις, απλά κράτα πατημένο το εικονίδιό της και σύρε το στη θέση που είναι κενή.

Κράτα πατημένη την εφαρμογή και σύρτη στο προηγούμενη σελίδα αν κατάλαβα καλά τι λες

Το προσπάθησα και αυτό αλλά πατώντας την εφαρμογή με πετάει κατευθείαν στις αρχικές καρτέλες που σου έχει την ώρα ,συντόμευση για wifi,bluetooth και σου δίνει εκεί μεν την δυνατότητα να μεταφέρεις το εικονίδιο (μεταξύ των 5 αυτών καρτελών)αλλά εγώ θέλω να μεταφερθεί το εικονίδιο της εφαρμογής μια καρτέλα πίσω στο κεντρικό μενού (που πηγαίνεις πατώντας το κεντρικό εικονίδιο με τα κουτάκια).Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Όταν μπείς στο μενού με όλες τις εφαρμογές, θα δείς κάτω δεξιά ότι σου βγάζει 1 εικονίδιο με 1 τετραγωνάκι (το οποίο αποτελείται από 4 μικρά τετραγωνάκια).Αφού το πατήσεις, τα εικονίδια των εφαρμογών σου θα αρχίσουν να κινούνται.Για να μετακινήσεις τη θέση οποιασδήποτε εφαρμογής θέλεις, απλά κράτα πατημένο το εικονίδιό της και σύρε το στη θέση που είναι κενή.

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!:D .Και να δεις ότι νόμιζα ότι με αυτό μόνο σβήνονται οι εφαρμογές.Δεν θα είχα πιέσει καλά την εφαρμογή μάλλον..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Το κινητό σας είναι DLNA certified οπότε αν έχετε τηλεόραση με DLNA κάνετε τη δουλειά σας μια χαρά.

δλδ αν δεν εχουμε dlna δεν μπορουμε..?

Μηπως ξερει κανενας πως ενεργοποιουνται οι ειδοποιησεις με μηνυμα, των κλησεων που "χανουμε" οταν εχουμε κλειστο το κινητο?

Μηπως ξερει κανενας πως ενεργοποιουνται οι ειδοποιησεις με μηνυμα, των κλησεων που "χανουμε" οταν εχουμε κλειστο το κινητο?

Αυτό, απ' όσο ξέρω, είναι υπηρεσία του παρόχου και δεν έχει σχέση με τη συσκευή.

Την έβαλε κανείς? Γιατί έχω κάτι απορίες πριν την βάλω...

Μολις την εβαλα...Πρωτη αποψη,πολυ γρηγορη...Εντυπωσεις σε λιγο

KTLK

Παιδιά πόσο χώρο έχει το κινητό για εφαρμογές ????

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

6GB αν θυμάμαι καλά,,,

2 gb είναι φίλε.

έχει δύο μνήμες μία 2GB και μία 4GB που την λέει sdcard οπότε 6GB συνολικά

Αυτό που θέλω να μάθω είναι ποιες είναι η μνήμες που μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει τα APK και τις εφαρμογές που αγοράζει από το market ... Από τις απαντήσεις σας καταλαβαίνω πως οι εφαρμογές που εγκαθιστώνται πιάνουν την εσωτερική μνήμη των 2Gb και αν κατεβάσουν τυχόν data, τοποθετούνται στην εσωτερική των 4Gb ... Διορθώστε με αν κάνω λάθος !!!! :)

Αυτό όμως ίσως περιπλέκει λίγο τα πράγματα, στο μυαλό μου τουλάχιστον και έχω ακόμα μία ερώτηση :Ρ .. Ας υποθέσουμε ότι τα 4Gb της εσωτερικής είναι γεμάτα και εγώ έχω κάνει εγκατάσταση ακόμα ένα παιχνίδι και μου λέει θέλει 500Mb data να κατεβάσει που εγώ δεν τα έχω στην εσωτερική 4άρα, θα υπάρχει δυνατότητα να τα εγκαταστήσω τα data στην εξωτερική microSD ή όχι ????

Και μία άλλη ερώτηση εγκυκλοπαιδικής φύσεως, στην περίπτωση που θέλει κάποιος να μεταφέρει εφαρμογές apk .. Οι εφαρμογές του τύπου App2SD, Apps2SD, link2SD και ούτω καθεξής μεταφέρουν τα apk στην εσωτερική των 4Gb ή στην εξωτερική microSD ??? Όχι ότι υπάρχει πρόβλημα με την μνήμη, εδώ την βγάζω με 150Mb αξιοποιήσιμα, απλά ρωτάω για ένα φιλαράκι που σκέφτεται να το αγοράσει ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας :)

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Μάγκες έχω μια ερώτηση για το σολε μου...Εγώ το παράγγειλα από το http://www.mobilehellas.com είναι παραεισαγωγής ή όχι?

τίποτα :P , ότι το φέρνουν από το εξωτερικό ξεχωριστά ως κατάστημα. με την εγγύηση είσαι εντάξει μην ανησυχείς ;)

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

τίποτα :P , ότι το φέρνουν από το εξωτερικό ξεχωριστά ως κατάστημα. με την εγγύηση είσαι εντάξει μην ανησυχείς ;)

Ουφ εντάξει γιατί ανατρίχιασα μήπως δεν έχω εγγύηση....:scared:

Καλησπερα στη παρεα μια ερωτηση θελω να κανω εχω επιδοτηση συσκευης 319 ευρω στη wind και το σκεφτομαι για το συγκεκριμενο κινητο .Τι εχετε να μου προτεινετε να το παρω; καμμια αλλη προταση;

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola