Jump to content

nnsis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nnsis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

nnsis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν εκανα αναβαθμιση ακομα, περιμενω να δω το θεμα με το σημα.ευχαριστω
  2. μπορει να μας ενημερωσει και κανενας αλλος που εχει κανει αναβαθμιση σε ICS αν υπαρχει προβλημα με το σημα οπως σε προηγουμενη αναβαθμιση, γιατι πιστευω αυτο ειναι το πιο σοβαρο θεμα ιδιως για εμενα που στο σπιτι εχω σημα μια γραμμη με το ζορι :( ευχαριστω.
  3. Μηπως ξερει κανενας πως ενεργοποιουνται οι ειδοποιησεις με μηνυμα, των κλησεων που "χανουμε" οταν εχουμε κλειστο το κινητο?
  4. Κι εγω ειμαι ενας απο τους ατυχους που εκανα update και μου χανει το σημα συνεχεια και χρειαζεται restart να το ξαναβρει...:((( Υπαρχει κανενας τροπος να το επαναφερω οπως ηταν??ξερει κανεις??
  5. ωραιοοοος...thanks!
  6. Ευχαριστω πολυ για την συμβουλη...
  7. Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση!Ασε δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα!το επεστρεψα σημερα στην Sony και θα περιμενω 10 εργασιμες να μου απαντησουν :(((
  8. Μηπως καποιος απο τους κατοχους μπορει να με ενημερωσει αν κατα την πλοηγηση με το floating touch scrollarei η οθονη πανω κατω οπως ειχα δει σε καποια videakia απο το youtube γιατι εμενα δεν το κανει...:(((
  9. Καλημερα σε ολους.εχω εδω και λιγες μερες ενα sole αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Ενω το flouting touch φαινεται οτι λειτουργει κανονικα στην "ζωντανη ταπετσαρια¨ δεν λειτουργει καθολου στην πλοηγηση παροτι το εχω ενεργοποιημενο απο τις ρυθμισεις.Μπορει να φανταστει κανεις τι φταιει μην το επιστρεψω αδικα στην εταιρεια?? Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...