thePRODIGY Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 26 Ιουλίου νομίζω. Στον ιππόδρομο της Ρώμης. Γράψε rock in roma 2014 στο google και μπες στο επίσημο site να δεις όλες τις μέρες του φεστιβάλ... Χαμός... Τρέλα ονόματα. Η μια μερα καλύτερη από την άλλη. Υγ: Για Maiden τρέφω μια κρυφή ελπίδα για Αθήνα φέτος. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Βασίλη, κλείσε από τώρα να πας με 60 -70€.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Δεν έβγαινε τόσο λίγο. Νομιζω γυρώ στα 100. Μπορεί να κάνω και λάθος... Ναι, πρεπει να το κλείσω σύντομα. Θέλω πολύ να πάω. Το χω αναγκη Ανίτα. Το χω αναγκη πολυ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 60€.για την συναυλία + κανένα 90€ για easyjet +50€ minimum για hotel, καλό κουστούμι για μια νύχτα.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Γιαννης Αγγελακας στο Stage Volume 1 στις 4 και 5 Απριλιου http://www.didimusic.gr/images/usrImage//1949/_ekswfyllo_big_1395238963.jpg Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Στην Αθήνα στις 19 Σεπτεμβρίου η εκκεντρική Lady Gaga στο ΟΑΚΑ. Εισιτηρια απο 1/4. Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 ψαχνω να βρω καμμια καλη ροκ συναυλια εστω και υπολοιπη ευρωπη,οχι φεστιβαλ αλλα κανενα μεγαλο ονομα και δεν βρισκω .ξεραιλα φετος.να δουμε μηπως το ροκγουειβ φετος φερει κανα δυνατο ονομα.εκτος αν κλεισει κανα εκτατο ευρω-γκιγκ κανα νικελμπακ,μποςς κ.λπ....να δουμε συνηθως αυτα εχουν κλεισει απο χειμωνα αλλα μπορει να μπει καμμια εκτατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) ψαχνω να βρω καμμια καλη ροκ συναυλια εστω και υπολοιπη ευρωπη,οχι φεστιβαλ αλλα κανενα μεγαλο ονομα και δεν βρισκω .ξεραιλα φετος.να δουμε μηπως το ροκγουειβ φετος φερει κανα δυνατο ονομα.εκτος αν κλεισει κανα εκτατο ευρω-γκιγκ κανα νικελμπακ,μποςς κ.λπ....να δουμε συνηθως αυτα εχουν κλεισει απο χειμωνα αλλα μπορει να μπει καμμια εκτατη. 7 post πιο πάνω έχουμε αναφέρει ονοματαρες. Για ποια ξεραιλα λες; Δεν είναι η υπόλοιπη Ευρώπη σαν την Ελλάδα. Έξω παίζουν πολύ καλές συναυλίες. Edited March 31, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 μαλλον με βλεπω για κασαμπιαν και ιντζεκτ φεστιβαλ μιας και τα ονοματα που παιζουν εξω στην ευρωπη τα εχω ξαναδει και δεν μου λενε και πολλα.ας ελπισω να ειναι αληθινα τα σεναρια για ρολινγ στοουνς και σπρινγκστιν φετος το καλοκαιρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Στην Αθήνα στις 19 Σεπτεμβρίου η εκκεντρική Lady Gaga στο ΟΑΚΑ. Εισιτηρια απο 1/4. Και να θέλαμε να το ξεχάσουμε δε μας αφήνουν οι ειδήσεις :p:lol: Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Στην Αθήνα στις 19 Σεπτεμβρίου η εκκεντρική Lady Gaga στο ΟΑΚΑ. Εισιτηρια απο 1/4. Θα ηθελα να παω μονο και μονο για να πεταξω αυγα και ωριμες ντοματες.Ουυυυυυυυυυυυ:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 μαλλον με βλεπω για κασαμπιαν και ιντζεκτ φεστιβαλ μιας και τα ονοματα που παιζουν εξω στην ευρωπη τα εχω ξαναδει και δεν μου λενε και πολλα.ας ελπισω να ειναι αληθινα τα σεναρια για ρολινγ στοουνς και σπρινγκστιν φετος το καλοκαιρι. Eιναι ιτζέκτ (χωρίς το "ν") και ναι θα παω σιγουρα. Ειχα ξαναδεί Kasabian (με Miles Kane & James) στο Eject 2012 και ήταν φανταστικοί! Είναι και στη γειτονιά μου... μια χαρά! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) πες μου ειλικρινα ...ποιος χρηστης λογικος που ξερει απο γρικαγγλικο τροπο γραφης και ξερει οτι γραφουμε ετσι για να μην κανουμε εναλλαγη γλωσσας στο πληκτρολογιο,θα εβλεπε ενα τετοιο λαθος και θα εμπαινε στον κοπο να διορθωσει ?ποσο σημαντικο ειναι για καποιον? καλα να περασεις στην συναυλια!!! Edited April 2, 2014 by impreza_sti Αφαίρεση προσβλητικών εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Όποιος χρήστης ξέρει σωστά Αγγλικά. Άλλο νόημα η λέξη Eject Και άλλο η λέξη Inject Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) πες μου ειλικρινα ...ποιος χρηστης λογικος που ξερει απο γρικαγγλικο τροπο γραφης και ξερει οτι γραφουμε ετσι για να μην κανουμε εναλλαγη γλωσσας στο πληκτρολογιο,θα εβλεπε ενα τετοιο λαθος και θα εμπαινε στον κοπο να διορθωσει ?ποσο σημαντικο ειναι για καποιον? καλα να περασεις στην συναυλια!!! Δεν πρόλαβα να δω τι άσεμνες εκφράσεις έκανες και στις έσβησε ο impreza. Μια μικρή διόρθωση έκανα. Δεν χρειάζεται να χαλιέσαι τόσο. Και όπως τονίζει και ο junglist, είναι διαφορετική λέξη το eject από το inject. Edited April 3, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Manu Chao 23/6 Θεσσαλονικη http://radiostudent.si/sites/default/files/styles/thumbnail_w530/public/slike/2013-09-11-r%C5%A1-recenzija-manu-chao-la-ventura-18581.jpg?itok=UhCdK7gO H συναυλια που ολοι περιμενα εδω και παρα πολλα χρονια, ισως η πιο "δυνατη" του καλοκαιριου και του '14. Ο αγαπημενος σε ολους Μανου Τσαο ερχεται στη Θεσσαλονικη... απλα θα γινει χαμος!! Ηδη εχει αρχισει ο προγραμματισμος για αδεια εκεινη την περιοδο, κριμα που δεν ερχεται Αθηνα αλλα ο Μανου δεν χανεται. Τιμες εισιτηριων: Τα πρωτα 12 €, μετα 16 € και στο τελος στα 19€ Τρελα λεμε!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Άντε... λίγες μέρες έμειναν! http://www.viva.gr/tickets/getattachment/620c8124-c958-4b91-8eaa-81c8ccbef5ca/EJEKT-FESTIVAL-2014bdacdedb-7986-4f3c-b18e-c32de04.png Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Η συναυλία του DMX που ακυρώθηκε για τις 31/5, τελικά θα γίνει 14/6. Άντε να δούμε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Σήμερα είναι η πρώτη μέρα του "En lefko Festival" Να περάσετε καλά όσοι από εδώ μέσα θα πάτε! Δυστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω : / http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/Chiomegarho3AF0sigmaftau3AF0taulambdaomicron_zpsc8012bdc.png Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Αύριο τα σπουδαία με τους Kasabian! Απο τις καλύτερες μπάντες σε ποιότητα live που έχω παρακολουθήσει ποτε. Για να δούμε, θα είναι τόσο ωραία όσο το 2012; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Χτες Deftones και Behemoth, δεν είχαν καλό ήχο στην Πλατεία νερού. Και λίγος κόσμος σχετικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Πήγε φιλαρακι μου. Ήρθε από Βόλο γι αυτό και μόνο τον λόγο. Έλεγα να πάω μιας και η πλατεία νέου είναι 2χλμ απο το σπίτι μου άλλα στο τέλος αλλαξα γνώμη. Δεν πειράζει... Αύριο είναι τα ωραία! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ερχονται οι Opeth Θεσσαλονικη! http://www.didimusic.gr/el/news/oi_opeth_8a_emfanistoun_20_martiou_se_a8ina_kai_stis_21_se_8essaloniki_.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ο Τζιμάκος και οι Μουσικές Ταξιαρχίες σε ένα ιστορικό reunion στις 3,4,17 και 18 Απριλίου στο Κύτταρο. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Rockwave Festival: Robbie Williams, Kovacs @ Terra Vibe, Αθήνα (Μαλακάσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts