Jump to content

Samsung Galaxy Y Pro Duos (B5512)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους , μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζω με τη διαχείριση καρτών ΣΙΜ,η πρώτη είναι ένα WHATS UP και η δεύτερη το F2G,οταν γυρνάω σπίτι και προσπαθώ να απενεργοποιήσω το f2g η το whats up από ρυθμίσεις - διαχείριση καρτών SIM- και ανάλογα πια θέλω πατώ το ανάλογο tick ξεκινά το άγριο κολλημα,πετα στην οθόνη συνεχεία ένα ανεπιτυχής, το τηλέφωνο δεν αποκρίνεται για κάποια λεπτά κ αν δεν κάνω επανεκκίνηση αστα να πανε,δοκιμασα και άλλες ΣΙΜ αλλά τα ιδια.Επισης δεν ενεργοποιείτε με τίποτα η υπηρεσία δεδομένων από καμιά κάρτα ενώ σε άλλα κινητά όλα ΟΚ όταν πας να ενεργοποιείς κήριο πάροχο για δεδομένα τη COSMOTE άγριο κόλλημα και παλι,παραμενει πεισματικά από τη δεύτερη κάρτα σαν πάροχος η wind και δεν ξέκολα με τίποτα...όλα φτιάχνουν όταν το τηλέφωνο λειτουργεί με μια μονό sim Σας παρακαλώ κάποιος χριστιανός να βοηθήσει γιατί θα το πέταξες από το παραθηρο,ναστε καλά και καλό Πάσχα σε όλους

• Απαντήσεις 819
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπαρχει τροπος να δουμε τι ωρα μας στειλαν ενα μηνυμα? γιατι οταν μου ρχεται ενα μηνυμα η ωρα που εμφανιζεται ειναι αυτη που το ελαβα.

Ναι το SMS Timestamper Fix.

καλημέρα σε όλους , μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζω με τη διαχείριση καρτών ΣΙΜ,η πρώτη είναι ένα WHATS UP και η δεύτερη το F2G,οταν γυρνάω σπίτι και προσπαθώ να απενεργοποιήσω το f2g η το whats up από ρυθμίσεις - διαχείριση καρτών SIM- και ανάλογα πια θέλω πατώ το ανάλογο tick ξεκινά το άγριο κολλημα,πετα στην οθόνη συνεχεία ένα ανεπιτυχής, το τηλέφωνο δεν αποκρίνεται για κάποια λεπτά κ αν δεν κάνω επανεκκίνηση αστα να πανε,δοκιμασα και άλλες ΣΙΜ αλλά τα ιδια.Επισης δεν ενεργοποιείτε με τίποτα η υπηρεσία δεδομένων από καμιά κάρτα ενώ σε άλλα κινητά όλα ΟΚ όταν πας να ενεργοποιείς κήριο πάροχο για δεδομένα τη COSMOTE άγριο κόλλημα και παλι,παραμενει πεισματικά από τη δεύτερη κάρτα σαν πάροχος η wind και δεν ξέκολα με τίποτα...όλα φτιάχνουν όταν το τηλέφωνο λειτουργεί με μια μονό sim Σας παρακαλώ κάποιος χριστιανός να βοηθήσει γιατί θα το πέταξες από το παραθηρο,ναστε καλά και καλό Πάσχα σε όλους

Αυτό το θέμα το είχε και το δικό μου. Τρώει κάποιο σκάλωμα με τις ρυθμίσεις του ίντερνετ και τα κάνει αυτά. Την απενεργοποίηση της sim την είχα ξεχάσει μ αυτό το τηλέφωνο. Άλλαξε και τις δύο κάρτες μεταξύ τους στις θέσεις sim1 Και 2. Μετά άνοιξε το τηλέφωνο και μπες στο μενού Ρυθμίσεις -> Ασυρμ. επικοιν.και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και μέσα από αυτό το μενού που σου βγάζει sim1 και 2 ενεργοποίησε τα δεδομένα και γύρνα στο 3G την κάρτα σου με τα δεδομένα. Λογικά θα ξεκολλήσει. Μετά πήγαινε στο μενού της διαχείρισης των καρτών sim και δες αν συμφωνεί η επιλογή για το δίκτυο υπηρεσίας με την κάρτα που έχεις επιλέξει.

Όλα καλά.

DEATH ANGEL σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απαντησησου,εκανα ακριβώς ότι μου περιέγραψες και ναι έχω δίκτυο δεδομένων :)) Edited by evdoxoszel

Πάλι προβλήματα και όλως τυχαίως πάλι η μία κάρτα είναι Cosmote :shifty:

Εχω δεί με τα μάτια μου πολλά τηλέφωνα "να τρελαίνονται" με SIM από cosmote.. Δεν ξέρω αν οφείλετε σε αυτό (αν όντος φταίνε οι sim cosmote), αλλά καλού κακού όταν έχετε προβλήματα "κωλυμάτων" δοκιμάστε και με άλλο συνδυασμό SIM (voda, wind).. Αν τελικά φταίει η κάρτα cosmote ίσως θέλει αλλαγή SIM (17€?) με νεότερη και αν.. :(

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

ΠΑΙΔΙΑ άλλο πάλι και τούτο , είναι δυνατόν το go sms pro να λειτουργεί μονό με τη 1 sim ενώ στη 2 να μη στέλνει καθόλου παρά μόνο με την εφαρμογή για μηνύματα που είναι προεγκατεστιμενη

Πάλι προβλήματα και όλως τυχαίως πάλι η μία κάρτα είναι Cosmote :shifty:

Εχω δεί με τα μάτια μου πολλά τηλέφωνα "να τρελαίνονται" με SIM από cosmote.. Δεν ξέρω αν οφείλετε σε αυτό (αν όντος φταίνε οι sim cosmote), αλλά καλού κακού όταν έχετε προβλήματα "κωλυμάτων" δοκιμάστε και με άλλο συνδυασμό SIM (voda, wind).. Αν τελικά φταίει η κάρτα cosmote ίσως θέλει αλλαγή SIM (17€?) με νεότερη και αν.. :(

έχεις δίκιο καρτούλες της vodafone k wind άψογες, η cosmote όλο προβλήματα ...δημόσιος υπάλληλος δεκαετίας 90 :) και αυτή...

ναστέ καλά παιδιά που σας έχουμε γιατί αλλιώς δεν ξέρω τη θα κάναμε το σέρβις της cosmo είναι απαράδεκτο δεν ξέρουν τη τους γίνετε.....

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Εκτός του ότι δε μου απάντησε κανείς στην προηγούμενη σελίδα- γαϊδούρια :p - όταν βάζετε data η άλλη SIM παίζει; ή είναι ανενεργή όσο παίζουν τα data;

Ευχαριστώ!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως γίνετε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις ?,το τηλέφωνο πλέον όταν κατεβάζει δεδομένα χάνει σιμά και από τις 2 κάρτες .... :(

Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Με αυτό θα χάσεις όλες σου τις επαφές (εκτός και αν είναι στη SIM), τα μηνύματα και τις εφαρμογές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Με αυτό θα χάσεις όλες σου τις επαφές (εκτός και αν είναι στη SIM), τα μηνύματα και τις εφαρμογές.

μπορείς να πάρεις ένα backup των επαφών στην sd

Επαφές-> menu (το κουμπί δίπλα στο home) ->import/export -> export to sd (ή στα ελληνικά όπως μεταφράζεται)

θα κάνει ένα μεγάλο VCF (vcard) αρχείο στην SD με όλες τις επαφές σου. το ίδιο αρχείο θα κάνεις μετά το reset, import.

ΠΑΙΔΙΑ άλλο πάλι και τούτο , είναι δυνατόν το go sms pro να λειτουργεί μονό με τη 1 sim ενώ στη 2 να μη στέλνει καθόλου παρά μόνο με την εφαρμογή για μηνύματα που είναι προεγκατεστιμενη

έχεις δίκιο...το εχω τοσο καιρο κ μολις τωρα που το ειπες το διαπιστωσα...παλι καλα που απ την δευτερη καρτα δεν στελνω τιποτα

βρεικες καποια λυση?

έχεις δίκιο...το εχω τοσο καιρο κ μολις τωρα που το ειπες το διαπιστωσα...παλι καλα που απ την δευτερη καρτα δεν στελνω τιποτα

βρεικες καποια λυση?

ναι ένα ωραιότατο factory reset και το επόμενο βήμα να το πετάξω από το παράθυρο μαζί με τα κανάτια για πρώτη ανάσταση (εθμο της Κέρκυρας), δεν ξέρω τη άλλο να πω μόλις έκανα ολική επαναφορά και το παλεύω...μεγάλη απογοήτευση το κινητό επίσης στο go launcher ex δεν λειτουργεί το track ball για αλλαγή οθόνης άντε ρε παίδες βγαλτέ μια Ρομ της προκοπής να ηρεμίσουμε αν και σκέφτομαι να το γιρισω πίσω έχω ακόμα 2 μέρες doa

ναι ένα ωραιότατο factory reset και το επόμενο βήμα να το πετάξω από το παράθυρο μαζί με τα κανάτια για πρώτη ανάσταση (εθμο της Κέρκυρας), δεν ξέρω τη άλλο να πω μόλις έκανα ολική επαναφορά και το παλεύω...μεγάλη απογοήτευση το κινητό επίσης στο go launcher ex δεν λειτουργεί το track ball για αλλαγή οθόνης άντε ρε παίδες βγαλτέ μια Ρομ της προκοπής να ηρεμίσουμε αν και σκέφτομαι να το γιρισω πίσω έχω ακόμα 2 μέρες doa

συγνώμη αλλα μια χαρά βρίσκω την rom. Τι έχει δλδ? Εγώ την βρίσκω σταθερότατη :confused:

Τώρα αν δεν σας κάνει ο ενσωματωμένος sms manager (γιατί?) είναι λογικό όσο φορτώνεις με τρίτες (πολλές φορές κακογραμμένες) εφαρμογές ένα λειτουργικό αυτό γίνεται πιο ασταθές. Το ίδιο γίνεται σε ολα τα OS, και στα Windows στο PC ακόμα!

Edited by keysmith

συγνώμη αλλα μια χαρά βρίσκω την rom. Τι έχει δλδ? Εγώ την βρίσκω σταθερότατη :confused:

Τώρα αν δεν σας κάνει ο ενσωματωμένος sms manager (γιατί?) είναι λογικό όσο φορτώνεις με τρίτες (πολλές φορές κακογραμμένες) εφαρμογές ένα λειτουργικό αυτό γίνεται πιο ασταθές. Το ίδιο γίνεται σε ολα τα OS, και στα Windows στο PC ακόμα!

η ρομ ειναι μια χαρα και παρα το ροοτ ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα...

το προβλημα εστιαζεται στο GOSMSPRO το οποιο για καποιο λογο δεν μπορει να δει την εναλλαγη απ την μια σιμ στην αλλη..και αυτο το κανει στο συγκεκριμενο τηλεφωνο,γιατι για παραδειγμα στο αλκατελ 918 που και αυτο ειναι με διπλη σιμ,το προγραμμα δουλευει κανονικα και βλεπει κ τις διο σιμ...

οποτε προς το παρον κανουμε υπομονη για καποια αναβαθμιση του προγραμματος...

τωρα στο τι χρειαζεται το gosmspro..αν δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε την εφαρμογη αυτη,δεν ειναι επι του παροντος να τα αναφερουμε εδω..σιγουρα παντος κανει πραγματα που το προγραμμα του τησ συσκευης,δεν μπορει να κανει

αλίμονο αν χαρακτηρίζουμε προβληματική μια συσκευή που δεν τρέχει καλά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ολες οι συσκευές δεν τρέχουν κάποια προγράμματα σωστά. Το μαρκετ είναι ΓΕΜΑΤΟ από ασυμβατότητες. Πιο λογικό είναι να πούμε προβληματική την εφαρμογή και όχι το κινητό.

Δεν βρίσκω δικαιο να κατηγορείτε μια συσκευή ως προβληματική και να λέτε θα την πετάξετε από το παράθυρο :) επειδή δεν τρέχει σωστά.. το gosmspro και στις δύο sim :wacko:

Τότε θα πετάξετε όποια συσκευή και να πιάσετε στα χέρια σας (laptop, iphone, wp κτλ). Αυτά παντού γίνονται. Σαν χρήστης WM παλαιότερα έχω εντυπωσιαστεί με την σταθερότητα της συγκεκριμένης συσκευής.

Το νήμα το διαβάζουν και άνθρωποι που δεν έχουν την συσκευή μην τους τρομάξουμε αδικα ;)..

αλίμονο αν χαρακτηρίζουμε προβληματική μια συσκευή που δεν τρέχει καλά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ολες οι συσκευές δεν τρέχουν κάποια προγράμματα σωστά. Το μαρκετ είναι ΓΕΜΑΤΟ από ασυμβατότητες. Πιο λογικό είναι να πούμε προβληματική την εφαρμογή και όχι το κινητό.

Δεν βρίσκω δικαιο να κατηγορείτε μια συσκευή ως προβληματική και να λέτε θα την πετάξετε από το παράθυρο :) επειδή δεν τρέχει σωστά.. το gosmspro και στις δύο sim :wacko:

Τότε θα πετάξετε όποια συσκευή και να πιάσετε στα χέρια σας (laptop, iphone, wp κτλ). Αυτά παντού γίνονται. Σαν χρήστης WM παλαιότερα έχω εντυπωσιαστεί με την σταθερότητα της συγκεκριμένης συσκευής.

Το νήμα το διαβάζουν και άνθρωποι που δεν έχουν την συσκευή μην τους τρομάξουμε αδικα ;)..

+1

jimmyk δοκίμασες να έχεις ενεργή την sim που δεν βλέπει και να στείλεις sms; Όταν λες ότι έχει πρόβλημα εννοείς ότι δεν βλέπει και τα εισερχόμενα ή απλά δεν μπορείς να στείλεις εξερχόμενα. Στο pro που είχα δεν είχα περάσει το gosms στο απλό που έχω τώρα το πέρασα αλλά μου έκανε πολλά νούμερα και το έβγαλα. Επειδή η δεύτερη sim μου είναι data και δεν την χρησιμοποιώ για sms δεν μπορώ να σου πω αν έστελνε sms πάντως τα εισερχόμενα μου τα διάβαζε μια χαρά. Πάντως και στο ACE που έχω μου κάνει κάτι νούμερα που και που...

Όλα καλά.

τέλος καλά όλα καλά,μετά από μια νύχτα τρόμου και άνοιξε κλισέ καπάκια η λύση βρέθηκε και ήταν πολύ απλή,για όλα ευθύνονταν η SIM της ΚΟΣΜΟΤΈ που είναι και ολοκαίνουργια.Έβαλα στη sim 1 μια vodafone see you και στη sim 2 μια wind f2g και το κινητό πετάει.Τελικά ο "KEYSMITH" έχει δίκιο περί sim της ΚΟΣΜΟΤΈ αλλα κρίμα γιατί το τηλέφωνο το θέλω για να έχει μια WHATS UP μέσα μιας και τα 2/3 έχουν αυτή και ας είναι η πιο ασύμφορη σε σχέση με της άλλες δυο.Τελοσπάντων θα παίζω με CU και F2G και ξεχνάω το WHATS UP......παιδιά έφαγα μεγάλη φρίκη όμως το κινητό μιλάμε ότι κόλλαγε πολύ άσχημα και αν δεν το έκλεινα τελείως δεν έρχονταν στα "ισιατου"...αυτά και καλο πάσχα σε όλους idika στα παιδιά που μου απάντησαν προσπαθώντας να βοηθήσουν RESPECT :) Edited by evdoxoszel

+1

jimmyk δοκίμασες να έχεις ενεργή την sim που δεν βλέπει και να στείλεις sms; Όταν λες ότι έχει πρόβλημα εννοείς ότι δεν βλέπει και τα εισερχόμενα ή απλά δεν μπορείς να στείλεις εξερχόμενα. Στο pro που είχα δεν είχα περάσει το gosms στο απλό που έχω τώρα το πέρασα αλλά μου έκανε πολλά νούμερα και το έβγαλα. Επειδή η δεύτερη sim μου είναι data και δεν την χρησιμοποιώ για sms δεν μπορώ να σου πω αν έστελνε sms πάντως τα εισερχόμενα μου τα διάβαζε μια χαρά. Πάντως και στο ACE που έχω μου κάνει κάτι νούμερα που και που...

παιδια κατι δεν καταλαβατε...αν διαβασετε καλα,ειπα πως δεν εχω κανενα προβλημα με την ρομ του τηλ και οτι ειναι σταθεροτατη..το προγραμμα ειπα πως εχει καποιο προβλημα..αρα σε καμια περιπτωση δεν θελω να βγαλω την συσκευη για τα σκουπιδια...ισα ισα με βολευει αφανταστα.

οσο αφορα το προγραμμα εχει προβλημα στο να στειλει σμσ απο την δευτερη καρτα...λαμβανει κανονικα και απο τις δυο αλλα στελνει μονο απ την ενα ακομα και οταν εσυ εχεις πατισει το πληκτρο για να στειλει απ την δευτερη...

με την εφαρμογη του τηλ φυσικα αυτο το προβλημα δεν υπαρχει..

λογικα το gosmspro δεν εχει προσαρμοστει σ αυτη τη συσκευη.

Edited by jimmyk

παιδια κατι δεν καταλαβατε...αν διαβασετε καλα,ειπα πως δεν εχω κανενα προβλημα με την ρομ του τηλ και οτι ειναι σταθεροτατη..το προγραμμα ειπα πως εχει καποιο προβλημα..αρα σε καμια περιπτωση δεν θελω να βγαλω την συσκευη για τα σκουπιδια...ισα ισα με βολευει αφανταστα.

οσο αφορα το προγραμμα εχει προβλημα στο να στειλει σμσ απο την δευτερη καρτα...λαμβανει κανονικα και απο τις δυο αλλα στελνει μονο απ την ενα ακομα και οταν εσυ εχεις πατισει το πληκτρο για να στειλει απ την δευτερη...

με την εφαρμογη του τηλ φυσικα αυτο το προβλημα δεν υπαρχει..

λογικα το gosmspro δεν εχει προσαρμοστει σ αυτη τη συσκευη.

Όπως ακριβώς τα είπες φίλε, έχω δοκιμάσει και το Handcent SMS και τα ίδια...είναι πολυ κρίμα! Εγώ τους έστειλα και email να το δουν μπας και αλλα τπτ ακόμα..

Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει κλήση βίντεο μέσω 3g?

εγω φιλε μου κανω συνεχεια..με whats up και στις δυο συσκευες...η μια ειναι πατρα...η αλλη αθηνα.....δουλευει μια χαρα,εκτος απο μια μικρη καθυστερηση στην φωνη θα ελεγα....με αλλο δυκτιο δεν εχω δοκιμασει

Όπως ακριβώς τα είπες φίλε, έχω δοκιμάσει και το Handcent SMS και τα ίδια...είναι πολυ κρίμα! Εγώ τους έστειλα και email να το δουν μπας και αλλα τπτ ακόμα..

και εγω χτες τους εστειλα μαιλ για το προβλημα αυτο...πιστευω οτι καποια στιγμη κατι θα κανουν...ελπιζω γρηγορα

Καλησπέρα.

Έχω ένα θεματάκι. Στην δεξιά μπάρα που έχει 4 κουμπιά (μενού, μηνύματα, κλήσεις κατάλογος) εξαφανίστηκε το κουμπί κλήσεις. Μήπως ξέρει κανείς πως να το επαναφέρω?

Καλησπέρα.

Έχω ένα θεματάκι. Στην δεξιά μπάρα που έχει 4 κουμπιά (μενού, μηνύματα, κλήσεις κατάλογος) εξαφανίστηκε το κουμπί κλήσεις. Μήπως ξέρει κανείς πως να το επαναφέρω?

ψαχνεις στο μενου του τηλ και βρισκεις σε πια σελιδα ειναι...μετα με το τερμα αριστερα πληκτρο πατας και επιλεγεις το edit..το περνεις σερνοντας και το βαζεις στην μπαρα

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!!

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου, αν δεν βαριέστε! Αν κάποιος, βάλει μόνο 1 sim, κρατάει παραπάνω η μπαταρία?

Και αν ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή για αγγλοελληνικο λεξικό για το κινητό αυτό, χωρίς να χρειάζεται όμως σύνδεση στο ιντερνετ.Ευχαριστώ!

Edited by camerakias

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου, αν δεν βαριέστε! Αν κάποιος, βάλει μόνο 1 sim, κρατάει παραπάνω η μπαταρία?

Και αν ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή για αγγλοελληνικο λεξικό για το κινητό αυτό, χωρίς να χρειάζεται όμως σύνδεση στο ιντερνετ.Ευχαριστώ!

Λογικά με μία μόνο sim έχεις οικονομία στην μπαταρία, μην φανταστείς τρελά πράγματα όμως. Για εφαρμογές εδώ

Όλα καλά.

• The title was changed to Samsung Galaxy Y Pro Duos (B5512)