Jump to content

[MeeGo] Εφαρμογές (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)

anapospastos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα φιλε μου.ελληνικο πληκτρολογιο εχουμε εδω και καιρο χαρη στην εφαρμογη mesinput απο το store αλλα λεω να το δοκιμασω κι αυτο.πεσ μου λιγο αντιγραφω το αρχειο οπως ειναι [zip] η πρεπει να κανω unzip?

Το οποίο όμως δεν έχει λεξικό ενώ το Swype έχει ;)

Το ξεζιπάρεις.

Smartphones owned: 7650, 3650, 6600, P900, X700, 7710, N71, N80, M600, N95, E90, 5800, i8910, N8, C7, N9, Xperia S, Galaxy S3.

• Απαντήσεις 440
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το οποίο όμως δεν έχει λεξικό ενώ το Swype έχει ;)

Το ξεζιπάρεις.

ο φακελλος περιεχει 16 αρχεια.τα αντιγραφω ολα στην προαναφερθεισα διαδρομη?

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

ο φακελλος περιεχει 16 αρχεια.τα αντιγραφω ολα στην προαναφερθεισα διαδρομη?

Ναι :)

Πρέπει να έχεις κάποιον root filemanager όμως.

Smartphones owned: 7650, 3650, 6600, P900, X700, 7710, N71, N80, M600, N95, E90, 5800, i8910, N8, C7, N9, Xperia S, Galaxy S3.

Ναι :)

Πρέπει να έχεις κάποιον root filemanager όμως.

εχω απλα τωρα μου ζηταει ενα zip file password.τι βαζω?

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

εχω απλα τωρα μου ζηταει ενα zip file password.τι βαζω?

Δεν έχει password το zip, αλλά, το ανέβασα ξανά.

http://www.mediafire.com/?5sb2n0douk9i57h

Εξακολουθα να ζητα κωδικο,ισως επειδη το κανουμε απο το κινητο ?

Ίσως εδώ;

http://www.sendspace.com/file/g52plq

Και παλι το ιδιο φιλε. Ισως φταει επειδη το κανουμε μεσο κινητου??? Πρεπει να το κανουμε απο το pc?
From N9

Και παλι το ιδιο φιλε. Ισως φταει επειδη το κανουμε μεσο κινητου??? Πρεπει να το κανουμε απο το pc?

εγω επειδη δεν εχω pc το κατεβαζω στο Ν900 και το στελνω με bluetooth στο Ν9 αλλα παλι ζηταει κωδικο το ρημαδι.τι κανουμε τωρα?

Μήπως το zip το ανοίγετε με filebox; Τότε απλά πατάμε accept, από κάτω λέει "leave blank if it's NOT needed" :wacko:

Ναι ετσι λεει και οταν παταω αποδοχη μου λεει you dont have the permission

Πρέπει να είσαι root για να σε αφήσει.

Ενεργοποίησε το Developer Mode και μετα άνοιξε το Terminal, εκεί γράφουμε devel-su και το password είναι rootme. Αφού γίνεις root, γράψε /opt/Filebox/bin/Filebox (case sensitive) και θα σου ανοίξει το Filebox με δικαιώματα root.

Πρέπει να είσαι root για να σε αφήσει.

Ενεργοποίησε το Developer Mode και μετα άνοιξε το Terminal, εκεί γράφουμε devel-su και το password είναι rootme. Αφού γίνεις root, γράψε /opt/Filebox/bin/Filebox (case sensitive) και θα σου ανοίξει το Filebox με δικαιώματα root.

αυτό ήταν καλό νέο

:respect:

Δεν ξέρω αν έχει γίνει από κάποιον άλλο (δεν βρήκα κάτι στην αναζήτηση), αλλά, κατάφερα να βάλω Ελληνικά στο Swype.

Το Developer Mode πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και με έναν root filemanager αντιγράφετε τα περιεχόμενα του παρακάτω zip αρχείου στο /usr/share/swype/data.

http://www.mediafire.com/?n2ab622nck1zh3j

Τα καταφερ κι εγω.πολυ καλο οντως.σε περιπτωση που θελησουμε να το διαγραψουμε εντελως ομως απ τη συσκευη ποιος ειναι ο σωστος τροπος;απλα διαγραφουμε τα σχετικα αρχεια μεσα απ το filebox η παιζει καποιος αλλος τροπος; νομιζω πρεπει να το γνωριζουμε κι αυτο.

το έκανα και εγώ ρε παιδιά τα πέρασα κανονικά τα αρχεία υπάρχουν στον φάκελο αλλά στα μυνήματα δεν βλέπω να υπάρχει κάτι καινούργιο κάνω κάτι λάθος?

Για να το βγάλουμε, απλά σβήνουμε τα αρχεία που αντιγραψάμε!

Την γλώσσα την βρίσκουμε στις ρυθμίσεις του Swype.

Παιδια με το Air UI τι παιζει? ειχα διαβασει οτι δεν ανοιγει μετα το κινητο.. το ειχα δοκιμασει και μου αρεσε αλλα μετα το εσβησα..το εχει δοκιμασει κανεις τωρα δουλευει κανονικα? να το ξαναβαλω?

δεν βρίσκω πουθενά να υπάρχει ρύθμιση για ενεργοποίηση του swap αλλά στα ελληνικά δεν βλέπω κάμια διαφορά όταν πληκτρολογώ τα μυνήματα παρόλο που έχω περάσει κανονικά τα αρχέια.

Δοκίμασες αυτό που είπα πιο πάνω?

Ελα συγνωμη πας settings-time and language-text input περιμενεις λιγο και ενεργοποιας το swype ok?

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση.
From N9

Δεν ξέρω αν έχει γίνει από κάποιον άλλο (δεν βρήκα κάτι στην αναζήτηση), αλλά, κατάφερα να βάλω Ελληνικά στο Swype.

Το Developer Mode πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και με έναν root filemanager αντιγράφετε τα περιεχόμενα του παρακάτω zip αρχείου στο /usr/share/swype/data.

http://www.mediafire.com/?n2ab622nck1zh3j

Invalid or Deleted File.

δεν υπαρχει τιποτα πια!

Invalid or Deleted File.

δεν υπαρχει τιποτα πια!

αν σου στειλω το αρχειο με e-mail μπορει να γινει κατι?αν ναι τοτε δωσε μου μ ενα pm το e-mail σου να στο στειλω.

Invalid or Deleted File.

δεν υπαρχει τιποτα πια!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4093053#post4093053 :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• The title was changed to [MeeGo] Εφαρμογές (Προτάσεις / Απορίες / Ερωτήσεις)