Jump to content

XpqX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    180
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About XpqX

  • Ημ. Γέννησης 12/01/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

XpqX's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

10

Φήμη

  1. Για να το βγάλουμε, απλά σβήνουμε τα αρχεία που αντιγραψάμε! Την γλώσσα την βρίσκουμε στις ρυθμίσεις του Swype.
  2. Πρέπει να είσαι root για να σε αφήσει. Ενεργοποίησε το Developer Mode και μετα άνοιξε το Terminal, εκεί γράφουμε devel-su και το password είναι rootme. Αφού γίνεις root, γράψε /opt/Filebox/bin/Filebox (case sensitive) και θα σου ανοίξει το Filebox με δικαιώματα root.
  3. Μήπως το zip το ανοίγετε με filebox; Τότε απλά πατάμε accept, από κάτω λέει "leave blank if it's NOT needed" :wacko:
  4. Δεν έχει password το zip, αλλά, το ανέβασα ξανά. http://www.mediafire.com/?5sb2n0douk9i57h
  5. Ναι :) Πρέπει να έχεις κάποιον root filemanager όμως.
  6. Το οποίο όμως δεν έχει λεξικό ενώ το Swype έχει ;) Το ξεζιπάρεις.
  7. Δεν ξέρω αν έχει γίνει από κάποιον άλλο (δεν βρήκα κάτι στην αναζήτηση), αλλά, κατάφερα να βάλω Ελληνικά στο Swype. Το Developer Mode πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και με έναν root filemanager αντιγράφετε τα περιεχόμενα του παρακάτω zip αρχείου στο /usr/share/swype/data. http://www.mediafire.com/?n2ab622nck1zh3j
  8. Το έβγαλα από την πρίζα προχτές το βράδυ, σήμερα ειδικά, άκουσα μουσική για κάνα 2ωρο, άνοιξα το GPS για περίπου 1 ώρα, Internet για περίπου 1 ώρα, μίλησα περίπου 25 λεπτά και έχει ακόμα 3 γραμμές.
  9. Μήπως δεν έσβησες τους φακέλους συστήματος του παλιού firmware ? Συνέδεσε το στο pc ως mass storage και σβήσε από την μνήμη που είναι η μουσική σου τους εξής φακέλους : Private, Resource,Sys και System. Ποιο firmware έχεις βάλει ;
  10. Ότι θέλεις να μάθεις είναι εδώ
  11. Όταν σκανάρεις για δίκτυα,επιλέξεις αυτό που θέλεις και πατήσεις connect, μόλις συνδεθεί και βρεί internet, θα πρέπει λογικά να προσθέσει αυτό το access point στα destinations σου εκεί που λέει internet. Μπορείς όμως να το κάνεις και χειροκίνητα μέσα από το destinations. Δοκίμασε να βάλεις το channel του router σου στο 11 και μόνο σε WPA και όχι WPA/WPA2. Δεν έχω ποτέ συναντήσει πρόβλημα με τα router που έχω δοκιμάσει. (Το κινητό τρέχει μια δική μου ROM που λέγεται Minimal και είναι βασισμένη στην Ρωσική XEII1, αλλά από ότι θυμάμαι και με την εργοστασιακή δεν είχα πρόβλημα).
  12. Το GPS+ είναι μια εφαρμογή της Samsung που κάνει ακριβώς ότι και το aGPS, θέλει σύνδεση μέσω WAP ή Mobile Internet κάθε 7 ημέρες αντί για κάθε φορά που ανοίγεις το GPS και σε αντίθεση με όλα τα άλλα aGPS που έχω δει, αυτό μπορεί να συνδεθεί και μέσω WAP. Όσο για το Wi Fi, τσέκαρε το κανάλι λειτουργίας του router σου ή/και την κρυπτογράφηση (νομίζω γενικώς πως το WPA/WPA2 είναι το ιδανικό για το κινητό). Κανονικά όταν σκανάρεις για ένα access point και μετά πατάς σύνδεση, αυτό θα πρέπει να μπαίνει στα destinations εκεί που λέει internet (sorry, αλλά η ROM που έχω έχει μόνο την Αγγλική γλώσσα), και έτσι δεν χρειάζεται να το ψάχνεις κάθε φορά.
×
×
  • Create New...