Dark_ds Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 QML Radio πολυ καλο και δωρεαν! αν και θελει καποια διαδικασια για να γινει εγκατασταση μετα λειτουργει μια χαρα εχει κανεις κατεβασει το notekeeper(evernote); σκεφτομαι να το παρω αλλα εχει κοντα 4 ευρω(οταν κανονικα ειναι δωρεαν στα αλλα λειτουργικα) αξιζει; εχει βρει κανεις καμια καλη εναλλακτικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 QML Radio πολυ καλο και δωρεαν! αν και θελει καποια διαδικασια για να γινει εγκατασταση μετα λειτουργει μια χαρα εχει κανεις κατεβασει το notekeeper(evernote); σκεφτομαι να το παρω αλλα εχει κοντα 4 ευρω(οταν κανονικα ειναι δωρεαν στα αλλα λειτουργικα) αξιζει; εχει βρει κανεις καμια καλη εναλλακτικη; μπραβο ρε αγορι μου, με εσωσες με το ραδιο evernote sharing plugin for N9 free sto store Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μέσω N9QTweak? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ScreenshotMee απο το store! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ScreenshotMee απο το store! Το είχα, αλλά ποτέ δε κατάλαβα πως δουλεύει! Αλήθεια, πως κλείνει? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το είχα, αλλά ποτέ δε κατάλαβα πως δουλεύει! Αλήθεια, πως κλείνει? πανω απο την οθονη και δεξια απο το λογοτυπο της nokia ειναι ο αισθητηρας φωτεινοτητας (πως λεγεται τελος παντων). ειναι αυτος που οταν το καλυψεις σβηνει η οθονη(π.χ. κατα την κληση οταν το ακουμπας στο αυτι σου) ανοιγεις το προγραμμα το πετας στην ακρη πας εκει που θες να βγαλεις το screenshot και βαζεις το δακτυλο σου πανω στον αισθητηρα μεχρι να σου βγαλει το κινητο οτι εβγαλε το screenshot. μολις το βγαλει, σου εχει save & make new, πατας save και αν θες να το κλεισεις δεν πατας make new αλλα το σερνεις απο πανω προς τα κατω οπως ολες τις εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 και μετά πως χρησιμοποιείς την εικόνα για να βάλεις background στις 3 οθόνες? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 και μετά πως χρησιμοποιείς την εικόνα για να βάλεις background στις 3 οθόνες? με το home screen settings απο το store αλλαζεις backgrounds αλλα και το operator name(εκει που γραφει vodafone πχ) ειναι επι πληρωμη αλλα ειναι απο τα λιγα που αξιζουν να αγορασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Gίνεται κι απ'το N9QTweak, αλλά έχει μια διαδικασία croparίσματος των φωτό και βαριέμαι ν'ασχοληθώ ακόμα. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλημερες!!Θα θελα να πω για το cutetube το οποιο μετα τη προσφατη αναβαθμιση του εχει πλεον αυτοματη ρυθμιση αλλαγης της προβολης των βιντεο landscape η οχι με αποτελεσμα οταν κανεις minimize το προγραμμα δεν παιζει το βιντεακι οπως παλια αλλα στο 1/2 της οθονης πλεον.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 ρε παιδια εχω κανει εκατομυρια προσπαθειες να συνδεθω με το fmobi αλλα μου βγαζει συνεχεια σφαλμα.ξερει κανεις τι παιζει; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 πολυ χρησιμο (για μενα).κλειδωνει αυτοματα την οθονη μολις καλυψουμε τον αισσθητηρα που βρισκεταιστη δεξια γωνια απ το λογοτυπο της Νοκια http://talk.maemo.org/showthread.php?t=89305 Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 δεν ξερω που ακριβως να το βαλω,το link :p Porting Harmattan Apps to Sailfish Silica (and back) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Δηλαδή? Σόρρυ. Κάντα μου πιο λιανά, γιατί είμαι ψιλο(χοντρο)άσχετος! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Ειναι οδηγος για το πως μπορεις να μεταφερεις ενα προγραμμα του n9 στο sailfish os, για προγραμματιστες δηλαδη.. το εβαλα επειδη το βρηκα και ισως το χρειαζεται καποιος το διαβασα δεν πολυ καταλαβα ουτε και εγω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Καμια καλη δοκιμασμενη εφαρμογη για μουσικη εχουμε? Χρησιμοποιω χρονια το power amp και μου φαινεται αηδιαστικος ο stock player :p Παντως απο εφαρμογες λιγα βασικα λειπουν. Τα μονα που θα ηθελα ειναι tapatalk power amp viber gmail Dropbox (official) 5 εφαρμογες ολες κι ολες δηλαδη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Καμια καλη δοκιμασμενη εφαρμογη για μουσικη εχουμε? Χρησιμοποιω χρονια το power amp και μου φαινεται αηδιαστικος ο stock player δοκιμασες το Sigma Player; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 δοκιμασες το Sigma Player; Το ειχα δοκιμασει. Καθολου δεν μου αρεσε :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Το ειχα δοκιμασει. Καθολου δεν μου αρεσε :wacko: δες τον flow http://n9-apps.com/flowplayer δες και εδω αν εχει κανεναν http://my-meego.com/software/category.php?name=Multimedia&fldAuto=2 ο stock ειναι πολυ ωραιος παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Μια άλλη ερώτηση: Το wazapp πρέπει να είναι συνέχεια ανοιχτό στο παρασκήνιο για να έρχονται οι ειδοποιήσεις ή παίζει κάτι άλλο; Στην μπάρα του N9 QTweak υπάρχει κάτι σχετικό; Α, και πώς γίνεται update στο N9 QTweak;;;; Κατέβασα τη νέα έκδοση, ξεκινάει την εγκατάσταση και μετά τα παρατάει.... Edited March 8, 2013 by mitsos106 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 δες τον flow http://n9-apps.com/flowplayer δες και εδω αν εχει κανεναν http://my-meego.com/software/category.php?name=Multimedia&fldAuto=2 ο stock ειναι πολυ ωραιος παντως! Ωραιος! Με τις αγορες μεσο παροχου τι γινεται? Να βαλω την visa και να το ξεχασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ωραιος! Με τις αγορες μεσο παροχου τι γινεται? Να βαλω την visa και να το ξεχασω? σε χρεωνει στον λογαριασμο η σου τρωει απο την καρτα στο καρτοκινητο.. εγω με visa κανω τι δουλεια γιατι εχω παγιο και ασε καλυτερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) σε χρεωνει στον λογαριασμο η σου τρωει απο την καρτα στο καρτοκινητο.. εγω με visa κανω τι δουλεια γιατι εχω παγιο και ασε καλυτερα :p Σε χρεωνει οσο πρεπει ομως η βαραει? Εβαλα την χρεωστικη να βρισκεται και το πηρα. Με χρεωσε αλλο 1 γιουρο απο ειδα ομως. Ετσι κανει την 1η φορα για verify οπως στο play store? edit: μου βγαζει "add music to your device or update library" Θελει reboot η να βαλω/βγαλω καποιο κομματι για τρεξει media scan? edit2: εκανα reboot, delete ενα κομματι, επαιξα ενα με στοκ player, τιποτα.. Edited March 8, 2013 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Φαινεται σαν το γνωστό (!) πρόβλημα με τον κάκιστο Tracker του Ν9. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αν είναι έτσι, ψάξτο λίγο στα φόρουμ, κάτι θα βρεις. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Εψαξα αλλα μαλλον εχω γκαβομαρα :lol: Ειδα update music στις ρυθμισεις του flow τερμα κατω :p Δεν ξερω αν το εμφανισε τωρα που εβαλα τραγουδια απο το pc..! edit: Folder view δεν εχει παντως. Αντε να ανανεωσω playlists τωρα..! Edited March 8, 2013 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts