StratosGR Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ειμαι ασχετος με ολο το θεμα και απλα μαθαινω απο οδηγιες και απο βιντεο.πριν γινει οτι γινει ειχα αυτη τη rom (I9100XWLPU_I9100XXLQ6_I9100XEZLP3_HOME.tar.md5)και κατι αλλο οταν χαλασε και το αφησα στην ακρη μετα απο ενα 30λεπτο πηγα να το δοκιμασω με τα πληκτρα το κινητο εκαιγε και εχω βγαλει τη μπαταρια,να το στειλω αντιπροσωπεια η οχι.η να περιμενω απο το ebay εκεινο το μικρο βυσματακι.:cry: Είχες σωστή ρομ και έβαλες ρομ από άλλη συσκευή και γι αυτό έγινε το κακό. Τώρα περιμένεις το βυσματάκι και ΑΝ θα δουλέψει.Αλλιώς σέρβις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ειμαι ασχετος με ολο το θεμα και απλα μαθαινω απο οδηγιες και απο βιντεο.πριν γινει οτι γινει ειχα αυτη τη rom (I9100XWLPU_I9100XXLQ6_I9100XEZLP3_HOME.tar.md5)και κατι αλλο οταν χαλασε και το αφησα στην ακρη μετα απο ενα 30λεπτο πηγα να το δοκιμασω με τα πληκτρα το κινητο εκαιγε και εχω βγαλει τη μπαταρια,να το στειλω αντιπροσωπεια η οχι.η να περιμενω απο το ebay εκεινο το μικρο βυσματακι.:cry: Ίσως και με το Jig να μην καταφέρεις τίποτα από την στιγμή που του πέρασες Firmware άλλου κινητού αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία οπότε περίμενε να δεις μήπως και μπει σε Download Mode με το Jig και σωθείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jerichoriginal21 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Είχες σωστή ρομ και έβαλες ρομ από άλλη συσκευή και γι αυτό έγινε το κακό. Τώρα περιμένεις το βυσματάκι και ΑΝ θα δουλέψει.Αλλιώς σέρβις... Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου και τα υπολοιπα παιδια που απαντησαν,ο θεος βοηθως. Παράθεση ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΙΣΤΑ. :nuke: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poihths Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά.. Έχω κάνει όλη την διαδικασία με το odin αλλά τώρα μόλις το συνδέω στο kies μου λέει οτι Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μεσώ kies.. Τι πρέπει να κάνω;; αν μπορείτε να με βοηθήσετε.. ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Έχω βάλει I9100BULPD_I9100VGRLP7_I9100BULP7_HOME.tar.md5 Edited September 1, 2012 by Poihths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 ρε παιδες καλη χρυση η 4.0.4 σαφως πιο γρηγορη απο την 4.0.3 αλλα ειναι σαφως καλυτερη λογο υπερχρονισμου!μου βγαζει current freq: 1200 mhz Max Freq: 1600mhz!!! και Min Freq: 100mhz αυτο γιατι δεν το λεει κανεις?χαρικα και εγω οτι εγινε σωστη αναβαθμιση επιτελους.τσαμπα τα φλασαρισματα και η αναβαθμηση και τα backup.οποτε μια τρυπα στον γυαλο και η 4.0.4 να ειναι καλα η omega με τις ρομ που βγαζει και σωζει την κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 ρε παιδες καλη χρυση η 4.0.4 σαφως πιο γρηγορη απο την 4.0.3 αλλα ειναι σαφως καλυτερη λογο υπερχρονισμου!μου βγαζει current freq: 1200 mhz Max Freq: 1600mhz!!! και Min Freq: 100mhz αυτο γιατι δεν το λεει κανεις?χαρικα και εγω οτι εγινε σωστη αναβαθμιση επιτελους.τσαμπα τα φλασαρισματα και η αναβαθμηση και τα backup.οποτε μια τρυπα στον γυαλο και η 4.0.4 να ειναι καλα η omega με τις ρομ που βγαζει και σωζει την κατασταση. Προφανώς ο υπερχρονισμός θα είναι από τον kernel που πέρασες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Προφανώς ο υπερχρονισμός θα είναι από τον kernel που πέρασες! μωρε λες?? βασικα το παιρνω πισω.μεσω ex tweaks το υποχρονισα και η ταχυτητα της ρομ παραμενει πολυ καλυτερη της 4.0.3. ολα οκ τα σπαει η 4.0.4 Edited September 1, 2012 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Καλησπέρα παιδιά.. Έχω κάνει όλη την διαδικασία με το odin αλλά τώρα μόλις το συνδέω στο kies μου λέει οτι Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μεσώ kies.. Τι πρέπει να κάνω;; αν μπορείτε να με βοηθήσετε.. ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Έχω βάλει I9100BULPD_I9100VGRLP7_I9100BULP7_HOME.tar.md5 Από που είναι αγορασμένο το τηλέφωνο; Vodafone Hellas? Στο Kies στην παρένθεση μέσα τι λέει δίπλα στο λογισμικό; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Καλησπέρα παιδιά.. Έχω κάνει όλη την διαδικασία με το odin αλλά τώρα μόλις το συνδέω στο kies μου λέει οτι Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μεσώ kies.. Τι πρέπει να κάνω;; αν μπορείτε να με βοηθήσετε.. ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Έχω βάλει I9100BULPD_I9100VGRLP7_I9100BULP7_HOME.tar.md5 Κι εμενα το ιδιο λεει (περασα μεσω Odin την Αγγλικη). Προφανως ετσι θα γινεται αν κανεις αναβαθμηση απο Odin κι οχι απο Kies... ας μας το επιβεβαιωσει καποιος πιο εμπειρος!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Καλησπέρα παιδιά.. Έχω κάνει όλη την διαδικασία με το odin αλλά τώρα μόλις το συνδέω στο kies μου λέει οτι Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μεσώ kies.. Τι πρέπει να κάνω;; αν μπορείτε να με βοηθήσετε.. ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Έχω βάλει I9100BULPD_I9100VGRLP7_I9100BULP7_HOME.tar.md5 Κι εμενα το ιδιο λεει (περασα μεσω Odin την Αγγλικη). Προφανως ετσι θα γινεται αν κανεις αναβαθμηση απο Odin κι οχι απο Kies... ας μας το επιβεβαιωσει καποιος πιο εμπειρος!!! Όχι το Odin δε παίζει ρόλο. Μήπως στις ρυθμίσεις-ανάπτυξη έχετε τικαρισμένο τον εντοπισμό σφαλμάτων; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Όχι το Odin δε παίζει ρόλο. Μήπως στις ρυθμίσεις-ανάπτυξη έχετε τικαρισμένο τον εντοπισμό σφαλμάτων; Εγω οχι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Εγω οχι... Έχεις αλλάξει το CSC; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Έχεις αλλάξει το CSC; Οχι!!! Αυτο ειναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Οχι!!! Αυτο ειναι? πρεπει να το αλλαξεις σε eur απο οσο ξερω ... γιατι για ελλαδα ειναι το EUR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 πρεπει να το αλλαξεις σε eur απο οσο ξερω ... γιατι για ελλαδα ειναι το EUR Φανταζομαι και να μην το αλλαξω, δεν χαλαει κι ο κοσμος!!! Ετσι κι αλλιως, το επομενο update παλι μεσω Odin θα το κανω!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Φανταζομαι και να μην το αλλαξω, δεν χαλαει κι ο κοσμος!!! Ετσι κι αλλιως, το επομενο update παλι μεσω Odin θα το κανω!;) Την καλυτερη δουλεια θα κανεις.. Δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιει καποιος το Kies.. Προσωπικα εντελως αχρηστο το προγραμμα.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Την καλυτερη δουλεια θα κανεις.. Δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιει καποιος το Kies.. Προσωπικα εντελως αχρηστο το προγραμμα.. :rolleyes: Σιγουρα, απλα οπως εχω διαβασει, χρειαζονται οι drivers του... μπορει λοιπον απλα να υπαρχει (και να ενημερωνεται) αλλα να μην χρησιμοποιειται!!! Σωστα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Σιγουρα, απλα οπως εχω διαβασει, χρειαζονται οι drivers του... μπορει λοιπον απλα να υπαρχει (και να ενημερωνεται) αλλα να μην χρησιμοποιειται!!! Σωστα? Ειναι και αυτη μια αποψη.. Αν και τους drivers τους βρισκεις και στο xda.. ;) Οπως και να'χει, η ουσια ειναι να γινεται η δουλεια μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 καλησπερα στο φορουμ,εχω να κανω 2 ερωτησεις και χρειαζομαι την βοηθεια σας...σκεφτομαι να φλασαρω την 4.0.4 (αργησα ηδη πολυ)ειμαι μεταξυ της αγγλικης και της τσεχικης του πρωτου ποστ.η αγγλικη ειπαν καποιοι πως δεν εχει ελληνικα γραμματα στην μπαρα επαφων ισχυει το ιδιο και στην τσεχικη?ας με ενημερωει καποιος παρακαλω.και η δευτερη ερωτηση, συνηθως εκανα root με cf kernel τωρα ομως μιας κ εχω κ το insane chip λεω με τον ευκολο τροπο.το ερωτημα ειναι οτι για να ξαναφλσαρω μετα καποια αλλη firmware πρεπει να κανω την διαδικασια να το ξεrootαρω η απλα με την επομενη αναβαθμιση ή αλλαγη firm χανεται οπως και με cf root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 καλησπερα στο φορουμ,εχω να κανω 2 ερωτησεις και χρειαζομαι την βοηθεια σας...σκεφτομαι να φλασαρω την 4.0.4 (αργησα ηδη πολυ)ειμαι μεταξυ της αγγλικης και της τσεχικης του πρωτου ποστ.η αγγλικη ειπαν καποιοι πως δεν εχει ελληνικα γραμματα στην μπαρα επαφων ισχυει το ιδιο και στην τσεχικη?ας με ενημερωει καποιος παρακαλω.και η δευτερη ερωτηση, συνηθως εκανα root με cf kernel τωρα ομως μιας κ εχω κ το insane chip λεω με τον ευκολο τροπο.το ερωτημα ειναι οτι για να ξαναφλσαρω μετα καποια αλλη firmware πρεπει να κανω την διαδικασια να το ξεrootαρω η απλα με την επομενη αναβαθμιση ή αλλαγη firm χανεται οπως και με cf root? Πρωτα απ'ολα, η Αγγλικη ΕΧΕΙ Ελληνικους χαρακτηρες στην μπαρα επαφων, για την Τσεχικη δεν ξερω... Δες την φωτο που postαρω... Για το θεμα με το root που λες, δεν γνωριζω τι ειναι το insane chip, το μονο που μπορω να σου πω (και ισως να το ξερεις) οτι κανοντας την αλλαγη firmware το root χανεται και πρεπει να το ξανακανεις (οπως εκανα κι εγω...). Αν δεν σε καλυπτει αυτο που σου λεω, ή αν δεν καταλαβα κατι καλα εγω, ισως σε βοηθησει καποιος αλλος φιλος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Πρωτα απ'ολα, η Αγγλικη ΕΧΕΙ Ελληνικους χαρακτηρες στην μπαρα επαφων, για την Τσεχικη δεν ξερω... Δες την φωτο που postαρω... Για το θεμα με το root που λες, δεν γνωριζω τι ειναι το insane chip, το μονο που μπορω να σου πω (και ισως να το ξερεις) οτι κανοντας την αλλαγη firmware το root χανεται και πρεπει να το ξανακανεις (οπως εκανα κι εγω...). Αν δεν σε καλυπτει αυτο που σου λεω, ή αν δεν καταλαβα κατι καλα εγω, ισως σε βοηθησει καποιος αλλος φιλος... φιλε μου σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση οπως και για την φωτο!στο ποστ 1952 αναφερει καποιος πως δεν εχει!Παράθεση από makis206 > Μια διευκρίνηση για τη μπάρα, λέγοντας ότι θα με "απασχολήσει" τι εννοείς; Ότι δεν υπάρχει στην Αγγλική 4.0.4; Γιατί στην 4.0.3 την βλέπω κανονικά.. Και βεβαια θα υπαρχει. Απλως θα ειναι με αγγλικα γραμματα(η μπαρα, οχι οι επαφες) οσο για το insane chip ειναι αυτο με το brickαρισμα σε καποιες συσκευες στην 4.0.4 μετα το root με τα wipes μεσω cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Πρωτα απ'ολα, η Αγγλικη ΕΧΕΙ Ελληνικους χαρακτηρες στην μπαρα επαφων, για την Τσεχικη δεν ξερω... Δες την φωτο που postαρω... Εχει ΚΑΙ Ελληνικους χαρακτηρες θες να πεις...Πως το καταφεραν αυτο το μισο-μισο δεν ξερω, οταν πατας σε λατινικο χαρακτηρα δεν παει πουθενα σε μενα που οι επαφες ειναι στα Ελληνικα, οταν πατας Ελληνικο χαρακτηρα παει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Εχει ΚΑΙ Ελληνικους χαρακτηρες θες να πεις...Πως το καταφεραν αυτο το μισο-μισο δεν ξερω, οταν πατας σε λατινικο χαρακτηρα δεν παει πουθενα σε μενα που οι επαφες ειναι στα Ελληνικα, οταν πατας Ελληνικο χαρακτηρα παει κανονικα. Να σου πω την αληθεια δεν την χρησιμοποιησα ποτε αυτη τη μπαρα & μαλλον εχεις δικιο σ'αυτο που λες... Οι Αγγλικοι χαρακτηρες δεν σε πανε πουθενα σε σχεση με τους Ελληνικους... Και λεω μαλλον διοτι δεν εχω περισσοτερες απο 3-4 επαφες με Αγγλικους χαρακτηρες και φαινονται ολοι σε μια οθονη, οποτε δεν μπορω να το τεσταρω αυτο με περισσοτερη σιγουρια...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 μολις την φλασαρα την αγγλικη οντως εχει κ ελληνικους κ αγγλικους σε εμενα που εχω και απο τα δυο δουλευουν ολα κανονικοτατα και στα ελληνικα κ στα αγγλικα!btw πολυ πιο γρηγορη μου φαινεται η 4.0.4 γτ δεν την ειχα βαλει τοσο καιρο?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 μολις την φλασαρα την αγγλικη οντως εχει κ ελληνικους κ αγγλικους σε εμενα που εχω και απο τα δυο δουλευουν ολα κανονικοτατα και στα ελληνικα κ στα αγγλικα!btw πολυ πιο γρηγορη μου φαινεται η 4.0.4 γτ δεν την ειχα βαλει τοσο καιρο?:lol: Ειναι πιο γρηγορη & εχει και καλυτερη διαρκεια μπαταριας (εχω γραψει πιο πανω για ολα αυτα). Εχουν διορθωσει αρκετα απο τα "κακως κειμενα" της βιαστικης 4.0.3... ψαξ'την λιγο καιρο και πες μας εντυπωσεις!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts