Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To επαθα και εγω αυτο.Και μου παραμενει ακομα και σε rollback ...

Ξαναφλάσαρα την rom από Odin (διότι είναι stock) και έφτιαξε.. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και εσύ, χωρίς wipes.. :happy:

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξαναφλάσαρα την rom από Odin (διότι είναι stock) και έφτιαξε.. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και εσύ, χωρίς wipes.. :happy:

Mπορεις να δωσεις ενα λινκ της ρομ που εβαλες?

Mπορεις να δωσεις ενα λινκ της ρομ που εβαλες?

Η rom είναι η official 4.0.4 της Αγγλίας και μπορείς να την κατεβάσεις από Εδώ και πληροφορίες της rom από sammobile Εδώ.. Έπειτα πέρασα και τον Siyah kernel 4.1.1 (ο οποίος διορθώνει το όλο θέμα με το brickbug), από Εδώ και είσαι μια χαρά.. :happy:

Η rom είναι η official 4.0.4 της Αγγλίας και μπορείς να την κατεβάσεις από Εδώ και πληροφορίες της rom από sammobile Εδώ.. Έπειτα πέρασα και τον Siyah kernel 4.1.1 (ο οποίος διορθώνει το όλο θέμα με το brickbug), από Εδώ και είσαι μια χαρά.. :happy:

Eκανεs καθολου wipes.., η hard reset..,απο CWM.. μετα που περασεs την 4.0.4..?

Eκανεs καθολου wipes.., η hard reset..,απο CWM.. μετα που περασεs την 4.0.4..?

Εάν φοβάσε για brick, εσύ θα αποφασίσεις.. Εγώ είχα την Omega και είχα κάποια κολλήματα.. συν του ότι από την εφαρμογή "gotbrickbug" μου έλεγε πως το έχω.. Ήθελα όμως να του περάσω την 4.0.4.. Να ξέρεις πως εάν περάσεις kernel όπως siyah και speedmod, έχουν διορθωμένο το θέμα του chip για να μην πάθεις τίποτα.. Θέλω να πω, πως εάν περάσεις την 4.0.4 και βάλεις custom kernel έναν από τους δύο, μπορείς να κάνεις όσα wipe θες, αφού έχεις αλλάξει τον kernel :happy:.. Προσωπικά το κινητάκι είναι μια χαρά.. :)

Παιδια εβαλα και εγω την αγγλικη ρομ και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο θεμα μπαταριας και λειτουργιας.Τωρα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι υπαρχουν εφαρμογες που δεν κλεινουν οταν ειναι το κινητο stand by και τραβανε συνεχεια απο την μπαταρια.Πριν στην δουλεια με ιντερνετ και μουσικη μου κρατουσε με το ζορι μεχρι το βραδυ.Τωρα με την 4.04 το εχω απο χθες το πρωι εχω βαλει ολες τις εφαρμογες που ειχα απο την αρχη ολες τις ρυθμισεις και μεχρι αυτη την ωρα η μπαταρια ειναι στο 20%.

Παιδια εβαλα και εγω την αγγλικη ρομ και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο θεμα μπαταριας και λειτουργιας.Τωρα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι υπαρχουν εφαρμογες που δεν κλεινουν οταν ειναι το κινητο stand by και τραβανε συνεχεια απο την μπαταρια.Πριν στην δουλεια με ιντερνετ και μουσικη μου κρατουσε με το ζορι μεχρι το βραδυ.Τωρα με την 4.04 το εχω απο χθες το πρωι εχω βαλει ολες τις εφαρμογες που ειχα απο την αρχη ολες τις ρυθμισεις και μεχρι αυτη την ωρα η μπαταρια ειναι στο 20%.

Πιστεύω πως γενικά είναι αρκετά καλύτερη σε σχέση με 4.0.3.. Τουλάχιστον σε θέμα αυτονομίας είναι πολύ καλή.. :happy:

Επειδη εχω ενα θεμα με την omega v15.1,ενω εχω ενεργοποιημενο το auto rotation στην οθονη δεν δουλευει με τιποτα.Ουτε με επανεκκινηση.

Ελεγα να βαλω την Αγγλικη 4.0.4.Θα εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα η' θα πρεπει να βαλω το go sms;

Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+

Επειδη εχω ενα θεμα με την omega v15.1,ενω εχω ενεργοποιημενο το auto rotation στην οθονη δεν δουλευει με τιποτα.Ουτε με επανεκκινηση.

Ελεγα να βαλω την Αγγλικη 4.0.4.Θα εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα η' θα πρεπει να βαλω το go sms;

Για 160 χαρακτηρες δεν χρειαζεσαι το go sms.. Αρκει να βαλεις την επιλογη "Αλφαβητο GSM" στις ρυθμισεις μυνηματων.. ;) Θα εχεις 160 χαρακτηρες, με κεφαλαια ομως..

Καλα αυτο δεν με πειραζει.

Οκ σε ευχαριστω πολυ!

Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+

Καλα αυτο δεν με πειραζει.

Οκ σε ευχαριστω πολυ!

Έχω την εντύπωση ότι η 4.0.4 διορθώνει και διάφορα προβλήματα του auto-rotation.

Για 160 χαρακτηρες δεν χρειαζεσαι το go sms.. Αρκει να βαλεις την επιλογη "Αλφαβητο GSM" στις ρυθμισεις μυνηματων.. ;) Θα εχεις 160 χαρακτηρες, με κεφαλαια ομως..

Ναι αλλά και έτσι εμένα το δεύτερο μηνυμα αρχίζει με 145 χαρακτηρες...Αρα καλύτερα ναχεις και ένα αλλο προγραμμα

Αυτο φιλε μου Giov το ειχα δοκιμασει και εγω, αλλα ενα μηνυμα που εστειλα σε εναν φιλο το παρελαβε με

ακαταλαβιστικους χαρακτηρες και ερωτηματικα.

Οποτε αναγκαστικα το εχω στο αυτοματο.

Με το swiftkey 3 ακομα και με κεφαλαια μετα απο καποιους χαρακτηρες πεφτει απο τους 160 στους 65.

Με το μανισιο πληκτρολογιο και το gokeyboard με κεφαλαια ειμαι μια χαρα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Αυτο φιλε μου Giov το ειχα δοκιμασει και εγω, αλλα ενα μηνυμα που εστειλα σε εναν φιλο το παρελαβε με

ακαταλαβιστικους χαρακτηρες και ερωτηματικα.

Οποτε αναγκαστικα το εχω στο αυτοματο.

Με το swiftkey 3 ακομα και με κεφαλαια μετα απο καποιους χαρακτηρες πεφτει απο τους 160 στους 65.

Με το μανισιο πληκτρολογιο και το gokeyboard με κεφαλαια ειμαι μια χαρα.

Δεν το γνωριζα αυτο να πω την αληθεια.. Μηπως ειναι θεμα rom? Με stock 4.0.3 & 4.0.4, αλλα και με Omega, δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα.. :rolleyes:

Καλησπερα σε ολους.

Το συγκεκριμενο post το εχω κανει και στο [Επίσημο] Samsung Galaxy S II Μέρος ΙΙ αλλα θεωρησα σκοπιμο να το κανω και εδω, ισως ειναι ποιο σωστο το σημειο!

Εκανα (μεσω Odin v.1.85) update με την επισημη Αγγλικη 4.0.4 (I9100XXLQ6). Η διαδικασια ολοκληρωθηκε κανονικα, εκανα στην συνεχεια και root...

Eχω ομως καποια ερωτηματα, μια και ηταν η πρωτη φορα που φλασαρα με αυτο το τροπο...

Πριν κανω το update, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσω της αντιστοιχης επιλογης απο τις Ρυθμισεις, καθαριζοντας ΚΑΙ τον αποθηκευτικο χωρο των 16gb. Ειχα ομως τικαρισμενη την "Αυτοματη Επαναφορα", οποτε οταν το τηλεφωνο bootαρε, βρηκα τα παντα στην θεση τους...

Χρειαζεται να τα ξανακαθαρισω ΟΛΑ και να ξετικαρω την Αυτοματη Επαναφορα, ωστε το κινητο μου να γινει "αγνο παρθενο μαλλι"??? 'Η να το αφησω ετσι??? Σε πρωτη φαση δεν εχω διαπιστωσει προβληματα με τις εφαρμογες...

Εδω να σημειωσω οτι ΔΕΝ εκανα κανενα wipe απο recovery... Ειμαι σωστος σε ολα τα παραπανω, ή επρεπε να κανω και κατι αλλο? Πρεπει να κανω κατι τωρα?

Ενα αλλο ερωτημα που εχω ειναι το εξης, λιγο γενικοτερο και ισως δειξει το ποσο αρχαριος ειμαι σε ολα αυτα! :p

Τα folders των εφαρμογων που υπηρχαν στον αποθ. χωρο των 16 gb ΠΡΙΝ την Επαναφορα Εργοστασιακων Ρυθμισεων, σε τι χρησιμευουν, αφου οι εφαρμογες προφανως βρισκονται στην μνημη του τηλεφωνου? Αυτο τουλαχιστον διαπιστωσα μετα απο το update που αναφερω πιο πανω, αφου τα folders σβηστηκαν, ενω οι εφαρμογες ηταν στην θεση τους... Εχουν σχεση με το wipe cache/wipe dalvik του recovery?

Ευχαριστω πολυ!

Σταυρος

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Nα ενημερώσω ότι προχτές το βράδυ επέστρεψα και πάλι στην επίσημη 4.0.3 (XWLP7) από την 2.3.6 (XWLA4) που φλάσαρα μέσω Odin επειδή μου έκανε κάποιες επανεκκινήσεις στην δεύτερη με το wifi σε λειτουργία, όπως και στην 4.0.3 που είχα προεγκατεστημένη δηλαδή.. anyway προχωράω με ICS και περιμένω Jelly μήπως διορθωθούν λίγο τα πράγματα (μικροlags στα widgets- μπαταρία - διαχείριση μνήμης).. είδωμεν.

Τώρα που ξαναγύρισα πάντως στο παγωτό (πεντακάθαρη εγκατάσταση ;) ) και μιας και τσέκαρα και την gingerbread γι'ακόμα μια φορά (την είχα και στο πρώτο Sii μου) ένα έχω να υπογράψω, με τα ίδια προγράμματα, με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις σε widgets, φωτεινότητες, ήχους, συγχρονισμούς (που έχω στο απενεργοποιημένο), με την ίδια χρήση στη συσκευή γενικότερα.. το παγωτό καταναλώνει ενέργεια. Αισθητά περισσότερο. Σίγουρα μπορώ να ζήσω με αυτό μιας και το τηλέφωνο δεν το σκίζω στη χρήση τώρα που κάνω τις πρώτες δοκιμές μου (αυτό μου δίνει αυτονομία περίπου δύο μέρες να φανταστείτε ενώ με την GB θα είχα πάνω από τρεις..) αλλά για όσους έχετε θέμα να το ξέρετε, η gingerbread είναι προς το παρόν η rom σας - αν και εφόσον δεν ασχολείστε με custom που εκεί πάει αλλού η ιστορία. Αφήνω ένα "παραθυράκι" για την 4.0.4 που δεν δοκίμασα ποτέ και που μάλλον δεν θα δοκιμάσω αν δεν δωθεί επίσημα από τη Samsung στην Ελλάδα.

Παγωτάκιας λοιπόν και περισσότερο στην πρίζα και πάλι..:lol:

Edited by makis206

Nα ενημερώσω ότι προχτές το βράδυ επέστρεψα και πάλι στην επίσημη 4.0.3 (XWLP7) από την 2.3.6 (XWLA4) που φλάσαρα μέσω Odin επειδή μου έκανε κάποιες επανεκκινήσεις στην δεύτερη με το wifi σε λειτουργία, όπως και στην 4.0.3 που είχα προεγκατεστημένη δηλαδή.. anyway προχωράω με ICS και περιμένω Jelly μήπως διορθωθούν λίγο τα πράγματα (μικροlags στα widgets- μπαταρία - διαχείριση μνήμης).. είδωμεν.

Τώρα που ξαναγύρισα πάντως στο παγωτό (πεντακάθαρη εγκατάσταση ;) ) και μιας και τσέκαρα και την gingerbread γι'ακόμα μια φορά (την είχα και στο πρώτο Sii μου) ένα έχω να υπογράψω, με τα ίδια προγράμματα, με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις σε widgets, φωτεινότητες, ήχους, συγχρονισμούς (που έχω στο απενεργοποιημένο), με την ίδια χρήση στη συσκευή γενικότερα.. το παγωτό καταναλώνει ενέργεια. Αισθητά περισσότερο. Σίγουρα μπορώ να ζήσω με αυτό μιας και το τηλέφωνο δεν το σκίζω στη χρήση τώρα που κάνω τις πρώτες δοκιμές μου (αυτό μου δίνει αυτονομία περίπου δύο μέρες να φανταστείτε ενώ με την GB θα είχα πάνω από τρεις..) αλλά για όσους έχετε θέμα να το ξέρετε, η gingerbread είναι προς το παρόν η rom σας - αν και εφόσον δεν ασχολείστε με custom που εκεί πάει αλλού η ιστορία. Αφήνω ένα "παραθυράκι" για την 4.0.4 που δεν δοκίμασα ποτέ και που μάλλον δεν θα δοκιμάσω αν δεν δωθεί επίσημα από τη Samsung στην Ελλάδα.

Παγωτάκιας λοιπόν και περισσότερο στην πρίζα και πάλι..:lol:

βάλε την αγγλική ή την τελευταία τσέχικη (βάλε αν θες και την rom του nikapakos) και θα δεις τι σημαίνει 4.0.4...μπαταρία, σπιρτάδα, ταχύτητα, εμφάνιση

βάλε την αγγλική ή την τελευταία τσέχικη (βάλε αν θες και την rom του nikapakos) και θα δεις τι σημαίνει 4.0.4...μπαταρία, σπιρτάδα, ταχύτητα, εμφάνιση

Σωστός, είναι πάρα πολύ καλή.

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

εγω χθες εβαλα την Αγγλικη και μεχρι στιγμης καλα παει. Εχω και το S3 και το S2 παιδες μια χαρα ταχυτατο ειναι διπλα του.
TCe

Δεν διαφωνώ, αντιθέτως μάλιστα χαίρομαι που διαβάζω θετικά σχόλια για κάποιες εκδόσεις (επίσημες και custom) της 4.0.4! Ψιλοκολλάω όμως κι ίσως είναι η ευκαιρία να μου λυθούν οι απορίες, μήπως και τ'αποφασίσω δηλαδή..

1η: Τι παίζει με το Sales Code και τι ακριβώς σημαίνει αυτό το πράγμα; Έχει να κάνει με τις επίσημες αναβαθμίσεις ή τις εφαρμογές απ'το Google Play; Μπορώ να βάλω EUR στην Αγγλική ή την Τσέχικη; Του nikpapakos; (σε νιούπα πέσατε παιδιά..)

2η: Τρέμω τον counter..:O

Κι εντάξει, όταν πέρασα τη 2.3.6 και φλάσαρα insecure kernel (πράγμα που μέτρησε στον counter) για να την κάνω root, βρήκα τρόπο να τον μηδενίσω με το jig που μου είχε απομείνει απ'το προηγούμενο Sii μου, φλασάροντας βέβαια τον παλιό bootloader πρώτα γιατί το jig δεν δούλευε με τον νέο.;)

Το θέμα μου είναι ότι το δεύτερο Sii μου το έχω μόλις 2 εβδομάδες παρά κάτι και θέλω να είμαι καλυμμένος κι από πλευράς εγγύησης για παν ενδεχόμενο.. κάτι που βέβαια μπορεί ν'αλλάξει σε λίγο καιρό.

Τι παίζει με τα φλασαρίσματα της 4.0.4 και τον counter, υποθέτω ότι στις επίσημες δεν μετράει τίποτα (αν και εξακολουθεί να με απασχολεί το να λάβω κανονικά την ενημέρωση της Samsung για το επίσημο update της Jelly αν και όταν με το καλό..), με τις custom όμως;..:p

Ευχαριστώ για την όποια ενημέρωση πάντως!:)

Edited by makis206

Αφήνω ένα "παραθυράκι" για την 4.0.4 που δεν δοκίμασα ποτέ και που μάλλον δεν θα δοκιμάσω αν δεν δωθεί επίσημα από τη Samsung στην Ελλάδα.

Mακη εφοσον εχεις επεμβει στην συσκευη και εχεις φλασαρει, δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που γραφεις. Δεν θα ειναι κατι αλλο που θα ''κατσει'' καλυτερα η ελληνικη 4.0.4 αν και οταν δοθει. Αυτη η Αγγλια/Ιρλανδια ειναι πολυ καλη, επιλεγεις ελληνικα απο την αρχη και εκτος απο την δεξια μπαρα στις επαφες δεν υπαρχει τιποτε αλλο που να σε απασχολησει. Και ειναι πολυ καλυτερη παντου απο την 4.0.3 στην οποια επεστρεψες.

Mακη εφοσον εχεις επεμβει στην συσκευη και εχεις φλασαρει, δεν υπαρχει λογικη σε αυτο που γραφεις. Δεν θα ειναι κατι αλλο που θα ''κατσει'' καλυτερα η ελληνικη 4.0.4 αν και οταν δοθει. Αυτη η Αγγλια/Ιρλανδια ειναι πολυ καλη, επιλεγεις ελληνικα απο την αρχη και εκτος απο την δεξια μπαρα στις επαφες δεν υπαρχει τιποτε αλλο που να σε απασχολησει. Και ειναι πολυ καλυτερη παντου απο την 4.0.3 στην οποια επεστρεψες.

Δεν έχεις άδικο απλά θα ήθελα η επόμενη rom που θα βάλω (αν προχωρήσω τελικά σε κάποια άλλη) να είναι επίσημη που θα δωθεί στην Ελλάδα από τη Samsung κι αυτό επειδή επιθυμώ όταν συνδεθώ με το Kies κάποια στιγμή, να λάβω και το πινακάκι που θα μου λέει ότι έφτασε και η καινούργια 4.1.x για update.. χωρίς βέβαια να γνωρίζω αν αυτό το πινακάκι θα μου δωθεί έχοντας φλασάρει την Αγγλική/Ιρλανδική.. κι εδώ είναι η απορία μου, όλο αυτό έχει να κάνει με το Sales Code;:O

Απορίες και ανησυχίες νεόπων..:p

Μια ακόμα απορία, ποια δεξιά μπάρα στις επαφές;:worry:

Δεν έχεις άδικο απλά θα ήθελα η επόμενη rom που θα βάλω (αν προχωρήσω τελικά σε κάποια άλλη) να είναι επίσημη που θα δωθεί στην Ελλάδα από τη Samsung κι αυτό επειδή επιθυμώ όταν συνδεθώ με το Kies κάποια στιγμή, να λάβω και το πινακάκι που θα μου λέει ότι έφτασε και η καινούργια 4.1.x για update.. χωρίς βέβαια να γνωρίζω αν αυτό το πινακάκι θα μου δωθεί έχοντας φλασάρει την Αγγλική/Ιρλανδική.. κι εδώ είναι η απορία μου, όλο αυτό έχει να κάνει με το Sales Code;:O

Ασχετο...μάκη, είσαι ο ίδιος που γράφει και στο moto.gr; (είναι ίδιο το nick!)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Μακη, αν περιμενεις να παρεις απο update στην Ελλαδα την 4.1...JB, θα την εχουμε περασει ολοι official και εσυ θα περιμενεις ακομα...:)

Μολις βγει επισημη JB οπουδηποτε την περνας μεσω odin!!!

Aνοιξε τις επαφες και δες δεξια εχει καποια γραμματα...:cool:

Edited by FJ_12

Ασχετο...μάκη, είσαι ο ίδιος που γράφει και στο moto.gr; (είναι ίδιο το nick!)

Kι έλεγα ότι κάτι μου θυμίζει αυτός..!:lol:

Κοίτα να δεις που χαθήκαμε εκεί και βρεθήκαμε εδώ Μητς!:)

Μακη, αν περειμενεις να παρεις απο update στην Ελλαδα την 4.1...JB, θα την εχουμε περασει ολοι official και εσυ θα περιμενεις ακομα...:)

Μολις βγει επισημη JB οπουδηποτε την περνας μεσω odin!!!

Aνοιξε τις επαφες και δες δεξια εχει καποια γραμματα...:cool:

Σε σκέψεις και πειρασμούς με βάζεις τώρα εσύ..:p

Μια διευκρίνηση για τη μπάρα, λέγοντας ότι θα με "απασχολήσει" τι εννοείς; Ότι δεν υπάρχει στην Αγγλική 4.0.4; Γιατί στην 4.0.3 την βλέπω κανονικά..:O

• The topic was unpinned