deltaplus Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Προσπαθησε με odin ειναι ποιο ευκολο και ποιο σιγουρο, το kies ειναι μονο για τους drivers.δες αν το kies αναγνωριζει την συσκευη σου και προχωρα με odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospa Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 την αναγνωριζει σαν GT-I9100 αλλα οταν παταω ελεγχος και προετοιμασια λογισμικου μου λεει δεν υποστηριζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Αφου το αναγνωριζει βαλε odin στα σιγουρα και προχωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospa Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Με odin ομως δεν χρειαζεται root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Με odin ομως δεν χρειαζεται root? Όχι δεν χρειαζεται να είσαι root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospa Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια εβαλα την 4.1.2 και ολα λειτουργουν τελεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παιδιά μια ερώτηση: Για να επιστρέψω από την Jelly Bean στην 4.0.3 απλά φλασάρω μέσω odin ή πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο; Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παιδιά μια ερώτηση: Για να επιστρέψω από την Jelly Bean στην 4.0.3 απλά φλασάρω μέσω odin ή πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο; Ευχαριστώ πολύ!!! Μην ξεχάσεις πριν και μετά τα full wipes Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosx1993 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Παιδιά έχω το Galaxy S2 I9100-T μου το έφερε φιλαράκι που δούλευε σε πρακτορείο στο Ισραήλ! Αλλά είναι πάνω σε μια εταιρεία την Cellcom, πως μπορώ να το κάνω ελληνικό εντελώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamalinio Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Υπάρχει κάποιος που έχει φυλάξει σε κάποια γωνιά του σκληρού του το παρακάτω?? XWKI4 2.3.4 Ελληνικό Firmware (sales code EUR) Ξέρω είναι αρχαίο αλλά το χρειάζομαι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. και κάποιο άλλο Gingerbread 2.3.x να βρούμε αν δε βρεθεί το παραπάνω θα βοηθήσει... Edited July 1, 2014 by mamalinio Υστερόγραφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Υπάρχει κάποιος που έχει φυλάξει σε κάποια γωνιά του σκληρού του το παρακάτω?? XWKI4 2.3.4 Ελληνικό Firmware (sales code EUR) Ξέρω είναι αρχαίο αλλά το χρειάζομαι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. και κάποιο άλλο Gingerbread 2.3.x να βρούμε αν δε βρεθεί το παραπάνω θα βοηθήσει... αν σου κάνει το I9100BOKK1_I9100COSKJ3_I9100BOKJ1 (2.3.4 cosmote) στείλε pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamalinio Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ευχαριστώ πολύ τον gvala που μου έστειλε τη rom.Να είσαι καλά φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexisKilkis Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Καλησπερα παιδια! Προσπαθησα να κανε μια αναβαθμηση σε Samsung galaxy mini GT-S5570 απο την μανα του προγραμμα και με χαλασε το κινητο το λογισμικο... θα μπορουσαμε με καποιο τροπο να επαναφερουμε το λογισμικο οπως ηταν και να γινει το κινητο?η θα πρεπει να το παω σε καποιο καταστημα να το δουν αλλοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Δεν βγάζει και τόσο νόημα. .. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μιας και τελείωσε η περίοδος της εγγύησης που κάλυπτε το S II μου σκέφτηκα να το ξαναζωντανέψω κάπως βάζοντας κάποια ROM. Θα ήθελα τα φώτα σας ως πρωτάρης σε αυτή το εγχείρημα. Θα ήθελα να μου προτείνετε ROM. Σταθερή, δοκιμασμένη, ΚΑΛΗ και κυρίως γρήγορη για το κινητό μου! Οδηγίες εγκατάστασης θα βοηθούσαν επίσης πάρα πολύ. Thanks!!!! :rolleyes: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Όλα όσα ρωτάς έχουν απαντηθεί αρκετές φορές στο παρόν thread. Καλό διάβασμα λοιπόν και πες μας πληροφοριακά που κατέληξες Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καλημερα παιδια!! Θελω να ξαναγυρισω σε στοκ ρομ μιας κ το κινητο σιγα σιγα θα παει για πουλημα. Τωρα φοραω custom rom η οποια ομως ειναι βασισμενη στην στοκ. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν θα επρεπε το KIES να συνδεεται κανονικα με το κινητο ή απλα περναμε το KIES για τους driver;; Ευχαριστώ!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Τι κιες απλά το περνάς για τους οδηγούς ώστε να βλέπει το κινητό το odin. Τα υπόλοιπα μετά είναι γνωστά... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Τι κιες απλά το περνάς για τους οδηγούς ώστε να βλέπει το κινητό το odin. Τα υπόλοιπα μετά είναι γνωστά... οκ σε ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εχω στα χέρια μου ενα SGS2 PLUS που δεν ανοιγει και θα προσπαθησω να του ξαναπερασω το firmware. Να δουλεψω με τα firmware που βλέπω στο topic του SGS2?? Θα κανω δουλεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εχω στα χέρια μου ενα SGS2 PLUS που δεν ανοιγει και θα προσπαθησω να του ξαναπερασω το firmware. Να δουλεψω με τα firmware που βλέπω στο topic του SGS2?? Θα κανω δουλεια?? Όχι, θα το μπρικάρεις. Πρέπει να βρεις για το SII Plus. Ψάξε στο sammobile.com Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Όχι, θα το μπρικάρεις. Πρέπει να βρεις για το SII Plus. Ψάξε στο sammobile.com Ωραιος. Ευχαριστω. Κατα τα άλλα τα προγραμματα και η διαδικασία που θα ακουλουθήσω είναι η ίδια με του SGS2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Ωραιος. Ευχαριστω. Κατα τα άλλα τα προγραμματα και η διαδικασία που θα ακουλουθήσω είναι η ίδια με του SGS2? Τα κοινά apps ναι, οι kernels όμως όχι. Η διαδικασία είναι η ίδια. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλησπέρα σε όλους. το s2 μου βγάζει ένα μήνυμα ''ορισμένες λειτουργίες συστήματος δεν λειτουργουν σωστά''. Παλιά θυμάμαι ότι μάλλον εδώ είχε γραφτεί από κάποιον ένας κωδικός που διόρθωνε το πρόβλημα. Ξέρει κανείς ποιος είναι αυτός ο κωδικός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boomberman7 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Παιδια καλησπερα εχουμε και λεμε ο ξαδερφος μου μου εδωσε το κινητο του μου το χαρισε μιας και πηρε το σ5 τελος παντων αυτος κατεφερε να μου το δωσει το ειχε κανει και μια επαναφορε εργοστασιακον και κομπλε το τηλ ε μετα απο μερες το rootαρα με το root genius ολα πηγαν καλα φανταζομαι στο root checker ελεγε rooted κομπλε και οταν ανοιγε ειχε ενα κιτρινο θαυμαστικο εκει που ελεγε το μοντελο (like this http://3.bp.blogspot.com/-uKObACUhido/UMdf_PE9FKI/AAAAAAAAACw/Peg4VMmUv_w/s1600/remove-yellow-triangle-on-galaxy-s2.jpg) μετα απο κανα μηνα ειπα να κανω ενα φορματ(επαναφορα) μιας και το ειχα γεμισει ομως δεν τα καταφερα το κινητο εκανε μεν το rebbot αλλα μετα τιποτα τα ιδια files....πηγα να μπω recovery να κανω factory reset apo ekei τιποτα ομως (volume up home button+ power buton) τιποτα ομως.. :confused: ειπα να μπω σε download mode να περασω το firmware volume down power + home τιποτα παλι απλα ανοίγει και δεν ξερω τι κανω.. καμια ιδεα;; να σημειωσω πως το root το εχω βγαλει unroot αλλα το θαυμαστικο το κιτρηνο εινια ακομα εκει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts