Jump to content

AlexisKilkis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AlexisKilkis

  • Ημ. Γέννησης 27/08/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

AlexisKilkis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια! Προσπαθησα να κανε μια αναβαθμηση σε Samsung galaxy mini GT-S5570 απο την μανα του προγραμμα και με χαλασε το κινητο το λογισμικο... θα μπορουσαμε με καποιο τροπο να επαναφερουμε το λογισμικο οπως ηταν και να γινει το κινητο?η θα πρεπει να το παω σε καποιο καταστημα να το δουν αλλοι?
  2. Το αφηνω ως εχει τοτε και ισως κανω κατι αλλο στο μελλον ευχαριστω νικο για την βοηθεια!!
  3. Καλημερα!!εχω την εκδοση 4.0.2.Α.0.62 και η βγηκε μια καινουργια official απο το Companion 4.1.Α.0.562 τι να κανω να την περασω..??? Αυτος που αγορασα το κινητο με ειπε να μην την περασω γιατι εβγαλε προβληματα . Παντος το κινητο μου δουλευει ωραια απλα που κ που κολαει με περιπου 100MB FREE !μηπως παει καλυτερα αν την περασω?
  4. Δεν εχεις αδικο φιλε!θα το συζητησουμε σε μερικες μερες που θα γυρισω απο δουλεια! καλη συνεχεια
  5. θα το πουλησω και εγω μου φενεται αν ειναι πατατα!!αμεσα
  6. Καλησπερα Σημερα αγορασα ενα κινητο απο χερι και εχω καποια προβληματα θα ηθελα την βοηθεια καποιον ειδικων! οποιος ξερει κ μπορει πραγματατικα να με βοηθησει ας στηλει εδω!η στο inbox μου! Ευχαριστω για την κατανοηση!! (για αυτους που την εχουν ) θα ηθελα να περασω την ποιο νεα εκδοση android στο κινητο γιατι εχω προβληματα στην δικια του εκδοση! ποιος ξερει να βοηθησει??
×
×
  • Create New...