Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα μονο εγω ειχα προβλημα με την lsj? Μηπως οταν την εβαλα ενω ειχε αναιβει στο sam χωρις να γραφει ποια εκδοση κτλ ειναι, ειχε ακομα προβληματα κ τωρα που ανεβηκε κανονικα ειναι οκ? Edited by FoT1s

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι. Κάπου (εδώ μέσα, στο myphone) διάβασα οτι, όταν τελειώσει το odin και περάσει την 4.1.2 καλό είναι να να κάνουμε κάτι αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που το διάβασα. Νομίζω κάτι σαν εργοστασιακές ρυθμίσεις; ή κάτι τέτοιο. Ξέρει κάτι κανείς;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαιρετώ την παρέα

Πίσω στον Σεπτέμβριο εγκατέστησα την 4.0.4 Nordic με την οποία συμβίωσα ευχάριστα κι απροβλημάτιστα από τότε, χάρη στην πολύτιμη βοήθειά σας. Έφτασε στ' αυτιά μου όμως, ότι η νέα (και επίσημη) 4.1.2 μεταμορφώνει τη συσκευή μας και εδώ και μερικές μέρες με τρώνε τα χέρια μου... :)

Έχω διαβάσει καμιά 15αριά σελίδες μηνυμάτων και να σας πω την αλήθεια δεν έχω πολύ ξεκάθαρα τα βήματα που πρέπει ν' ακολουθήσω και μάλλον χρειάζομαι τη βοήθειά σας για μια ακόμη φορά.

Η 4.1.2 που προτείνετε εσείς είναι επίσημη ή όχι; Αν είναι επίσημη πρέπει να την κάνω μέσω KIES (που δεν γίνεται μετά την 4.0.4. οπότε θα πρέπει να κάνω hard [ή factory] reset); Αν όχι, μπορώ να την κάνω από πάνω με Odin ή πρέπει να κάνω κι εδώ hard (ή factory) reset;

Ευχαριστώ

ΥΓ. Είμαι σίγουρος ότι έχουν απαντηθεί αυτά τα ερωτήματα, αλλά συγχωρέστε με, είναι λίγο βαρύ για μένα να ψάχνω στα τυφλά μέσα σε 300 τόσες σελίδες.

edit:

Βρήκα αυτό το μήνυμα:

Και η ερώτηση είναι: Έχοντας την 4.0.4 Nordic να φλασάρω την 4.1.2. XWLSJ (της αρχικής σελίδας) με Odin, ή ν' ακολουθήσω τα πιο πάνω βήματα;

(Είναι προφανής η σύγχισή μου, ε;...)

Μην το μπερδεύεις

τα βήματα που γράφω είναι ώστε αν έχεις κάποια 4.1.2 μέσω odin και βγεί η Ελληνική

να μπορέσεις να περάσεις με kies την Ελληνική και να είσαι εντός εγγύησης 100%.

Για την ώρα στήσε άφοβα μια 4.1.2 με odin

θα δεις τον κόσμο απ την αρχή! :D

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Να ρωτήσω κάτι. Κάπου (εδώ μέσα, στο myphone) διάβασα οτι, όταν τελειώσει το odin και περάσει την 4.1.2 καλό είναι να να κάνουμε κάτι αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που το διάβασα. Νομίζω κάτι σαν εργοστασιακές ρυθμίσεις; ή κάτι τέτοιο. Ξέρει κάτι κανείς;

Factory reset (Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων )

http://www.hard-reset.com/samsung-i9100-galaxy-s2-hard-reset.html

Samsung galaxy s21+

Factory reset (Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων )

http://www.hard-reset.com/samsung-i9100-galaxy-s2-hard-reset.html

m7ixalis, δεν παίζει ρόλο που λέει after rooting? Δεν είμαι root.

[sIGPIC][/sIGPIC]

m7ixalis, δεν παίζει ρόλο που λέει after rooting? Δεν είμαι root.

Όχι δεν έχει σχέση. Όμως να πω ότι το τελευταίο OR στις οδηγίες του τύπου είναι τελείως λάθος.

- Alex

Έκανα hard reset αλλά π.χ. οι εικόνες, mp3 δεν λείπουν. Σωστό είναι ή δεν το έκανα όπως πρέπει. Έκανα τερματισμό και μετά volume up + home + power και πήγα εκεί που λέει delete all user data (κάτι τέτοιο)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκανα hard reset αλλά π.χ. οι εικόνες, mp3 δεν λείπουν. Σωστό είναι ή δεν το έκανα όπως πρέπει. Έκανα τερματισμό και μετά volume up + home + power και πήγα εκεί που λέει delete all user data (κάτι τέτοιο)

Αν τα εχεις στην εξωτερική sd δεν χάνονται με το factory reset .

Samsung galaxy s21+

Μην το μπερδεύεις

τα βήματα που γράφω είναι ώστε αν έχεις κάποια 4.1.2 μέσω odin και βγεί η Ελληνική

να μπορέσεις να περάσεις με kies την Ελληνική και να είσαι εντός εγγύησης 100%.

Για την ώρα στήσε άφοβα μια 4.1.2 με odin

θα δεις τον κόσμο απ την αρχή! :D

Το επόμενό μου βήμα δηλαδή...

Ξεκινάω αυτό που μου γράφεις, σ' ευχαριστώ πολύ!

Αν τα εχεις στην εξωτερική sd δεν χάνονται με το factory reset .

Άν εννοείς την external_sd, όχι, δεν τα έχω εκεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άν εννοείς την external_sd, όχι, δεν τα έχω εκεί.

Κι εμενα το ειχε κανει αυτο. Το καλυτερο ειναι wipe cache partision κ wipe factory reset και μετα μολις κανεις αυτα βαρα και απο επαναφορα απο τις ρυθμισεις με τικ που ρχει να βαλει.

Κι εμενα το ειχε κανει αυτο. Το καλυτερο ειναι wipe cache partision κ wipe factory reset και μετα μολις κανεις αυτα βαρα και απο επαναφορα απο τις ρυθμισεις με τικ που ρχει να βαλει.

Δηλαδή αυτό που έκανα δεν;;;; τσάμπα ο κόπος;

*** Τα έκανα πάλι απ' την αρχή αλλά δεν άλλαξε κάτι FoT1s. Μέχρι και τα στοιχεία κατόχου (που είχα βάλει πριν) μου επανέφερε, μετά από wipe cache partision & wipe factory reset αλλά και επαναφορά απο τις ρυθμίσεις.

Άσχετο, είναι λογικό να το έχω συνδεδεμένο με το Pc με usb, και να αποφορτίζεται αντί να παίρνει;

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το επόμενό μου βήμα δηλαδή...

Ξεκινάω αυτό που μου γράφεις, σ' ευχαριστώ πολύ!

Done!

Benchmark από 2937 στα 3470! Δεν το λες κι άσχημα, ε;

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!

Για να κάνω downgrade σε 4.0.4 από 4.1.2 απλά την φορτώνω με odin όπως είμαι; ή θέλει τίποτε άλλο πριν; Δεν είμαι root.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα εχει κανεις κανενα προβλημα με αυτονομια κτλ με την lsj? Πχ να ειχε την lsd πριν και τωρα να την αλλαξε και να βλεπει διαφορες. Εγω σκεφτομαι τωρα που εχω την lsd η να βαλω την lsj απο πανω απο οτι την ειχα βαλει πριν μερες απο την 403. Ισως να θελει με μια σειρα τα updates η τελος μενω με την lsd και οταν βγει η eur βαζω εκεινη.

Εγώ όσες 4.1.2 έχω δοκιμάσει, την μπαταρία στην κυριολεξία την ''καταπίνουν''. Μόνο με την εξοικονόμηση ενέργειας σώζεται κάπως η κατάσταση αλλά γενικά, νομίζω πως το κουράζει το τηλ. Χθες για παράδειγμα, έπεσε στα χέρια μου ένα με ICS και πραγματικά πέταγε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ρε φιλε μπορει να ισχυει αυτο που λες αλλα ολες οι 4.0.x εχουν πολυ μεγαλυτερα προβληματα(βλεπε sleep of death) που ειναι ΤΡΕΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο το ρουφηγμα μπαταριας που λες που δεν νομιζω να ειναι σε τετοιο επιπεδο...

Τι να πω ακομα δεν εχω προσωπικη πειρα απο καμια 4.1.x αλλα μονο απο 4.0.3 και πολυ λιγο απο 4.0.4 και πιστεψε με οσο αφορα το s.o.d. ειναι αστα να πανε κατασταση γιατι στην ουσια δεν εχεις κινητο......

Και κατι αλλο που εχω ρωτησει και δεν εχω λαβει ξεκαθαρες απαντησεις με οποιαδηποτε 4.0.x ειχατε προβλημα ζεστεμα του κινητου οσο το δουλευατε κυριως στα σημεια(μπροστα στο ακουστικο και πισω πανω και κατω απο τη καμερα) οχι να ζεματαει απλα να ζεστενεται που με την 4.1.x δεν τα ειχανε?

Edited by fits13

Τι να σου πω, πάντως με 4.0.4 (κανα μήνα δλδ που την είχα) δεν μου είχε κάνει το παραμικρό. Με την 4.0.3 είχα όντως προβλήματα, και μάλιστα τότε γύρισα σε 2.3.5 και βρήκα την υγειά μου. Τώρα λόγω του συναισθήματος που σου δημιουργεί το καινούριο έβαλα 4.1.2 αλλά η αλήθεια είναι, ότι SIII, δεν γίνεται. Αυτό πιστεύω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα δεν ειπε κανεις οτι γινεται s3 φιλε μου αλλα οτι αλλαζει εντελως το κινητο προς το καλυτερο σε σχεση με οποιαδηποτε 4.0.x αυτο ειπανε.

Π.χ. η ομαλοτητα που εχει στη πλοηγηση μενου(νομιζω butter project) ειναι κραυγαλεα.

Εννοειτε οτι δεν θα γινοτανε s3 ασχετως αν προσφερει καποιες δυνατοτητες που εχει και το s3.

Μα δεν ειπε κανεις οτι γινεται s3 φιλε μου αλλα οτι αλλαζει εντελως το κινητο προς το καλυτερο σε σχεση με οποιαδηποτε 4.0.x αυτο ειπανε.

Π.χ. η ομαλοτητα που εχει στη πλοηγηση μενου(νομιζω butter project) ειναι κραυγαλεα.

Εννοειτε οτι δεν θα γινοτανε s3 ασχετως αν προσφερει καποιες δυνατοτητες που εχει και το s3.

Μήπως ξέρεις να μου απαντήσεις για το ποστ #4540 ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα εχει κανεις κανενα προβλημα με αυτονομια κτλ με την lsj? Πχ να ειχε την lsd πριν και τωρα να την αλλαξε και να βλεπει διαφορες. Εγω σκεφτομαι τωρα που εχω την lsd η να βαλω την lsj απο πανω απο οτι την ειχα βαλει πριν μερες απο την 403. Ισως να θελει με μια σειρα τα updates η τελος μενω με την lsd και οταν βγει η eur βαζω εκεινη.

εμενα μου φαινονται ολόιδιες, χωρις καμια διαφορα σε μπαταρια ή οτιδηποτε αλλο.

Εγω μονο στην μπαταρια ειδα θεμα κ λιγο καμερα. Οπως κ να εχει ομως για εμενα 403 eur καλυτερη.

Ακριβως την ιδια εντυπωση εχω κι εγω :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ακριβως την ιδια εντυπωση εχω κι εγω :)

Μαλλον θα την ξαναβαλω την lsj πανω απο την lsd μηπως φτιαξει το πραγμα. Παντως κ με την lsd να μεινω ολα οκ δουλευουν.

Μαλλον θα την ξαναβαλω την lsj πανω απο την lsd μηπως φτιαξει το πραγμα. Παντως κ με την lsd να μεινω ολα οκ δουλευουν.

Όπως είπα και στο "Επίσημο" μιλώντας για το μικρό update που απασχολεί αυτές τις μέρες την lsd..

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ UPDATE ΤΩΝ 7 ΜΒ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ FIRMWARE ΑΠΟ XWLSD ΣΕ XWLSJ!!:fool:

..απλώς για να το έχετε υπόψιν.:)

• The topic was unpinned