fits13 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Ε τοτε ποιο ο λογος να παιδευεται με τον τροπο που λεει ο "m7ixalis" ποιο πανω ειδικα απο τη στιγμη που ξεκιναει και μπαινει στο μενου το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Ε τοτε ποιο ο λογος να παιδευεται με τον τροπο που λεει ο "m7ixalis" ποιο πανω ειδικα απο τη στιγμη που ξεκιναει και μπαινει στο μενου το κινητο? Τι εννοείς με το "παιδεύεται", ο Μιχάλης του έδειξε τους τρόπους για να κάνει wipe στη συσκευή. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι καλό να γίνεται έτσι ώστε να μπαίνει η καινούργια rom καθαρή από τυχόν υπολείμματα που αφήνει η παλιά! Το ότι ανοίγει σωστά η συσκευή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δουλεύει όμορφα και το firmware σε βάθος χρόνου.. ούτε βέβαια ότι ντε και καλά θα παρουσιάσει και θέματα. Το κάνουμε για να είμαστε ήσυχοι, ειδικά επειδή τις περισσοτερες φορές παρουσιάστηκαν διάφορα σε όσους δεν το έκαναν! Τόσο απλά κι ελπίζω να το καταλάβεις αυτή τη φορά, έχεις ρωτήσει πάμπολλες φορές επ'αυτού αν δεν κάνω λάθος..:p Edited March 15, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Καλό είναι να διαβάζουμε πριν απαντήσουμε σε κάποιον. Δεν είπα να μην κάνει αλλά ότι μπορεί και μέσα από την επιλογή εργοστασιακών ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Αυτο στην ουσια δεν ειναι η επιλογη που εχει το κινητο και λεγεται "επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων"? Όχι.. Αν δεις πιο κάτω, μετά το factory reset ακολουθεί και άλλη μια διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Που στην ουσία είναι το ίδιο. Ρώτα και άλλους εδώ να δεις τι θα σου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Καλό είναι να διαβάζουμε πριν απαντήσουμε σε κάποιον. Δεν είπα να μην κάνει αλλά ότι μπορεί και μέσα από την επιλογή εργοστασιακών ρυθμίσεις. Όπως και νά'χει σε καμμία περίπτωση δεν το λες "παίδεμα", κάνει το ίδιο -σχεδόν- με την "επαναφορά" που ανάφερες μέσα απ'τις ρυθμίσεις και μάλιστα κάτι που σαφώς μπορείς να κάνεις πιο σύντομα. Μην ξεχνάς ότι περνώντας ένα νέο firmware (και μέχρι να μπορέσεις μετά από κάποια διαδικασία που δεν μπορείς να αποφύγεις) να φτάσεις στις "Ρυθμίσεις" μπορεί να περάσει αρκετή ώρα. Άρα ποιο είναι το "παίδεμα";;) Edited March 15, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Που στην ουσία είναι το ίδιο. Ρώτα και άλλους εδώ να δεις τι θα σου πουν. Είναι ίδιο με τι? Προφανώς και δεν έχεις διαβάσει όλο το άρθρο, όπως επίσης ενδιαφέρεσαι μόνο για να σχολιάσεις απλά, χωρίς κάποια ουσία.. Όπως και να' χει, γνώμη σου είναι και τη σέβομαι. Γι' αυτό και δεν θα συνεχίσω τον διάλογο μαζί σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Καλημερα σας... Τελικα και εγω προκειται μαλλον να προβω στην αναβαθμιση του S2. Αυτη τη στιγμη ειμαι root με την 4.0.4 xlpt+insane chip+titanium και τα εχω ολα ωραι. Μηπως θα επρεπε οι mods να βαλουν καπου στην ακρουλα του οδηγου τι γινεται ακριβως στην περιπτωση μας;;;;Για να μην χρειαζεται να ανατρεχουμε σε ολο το φορουμ;;; Αρα μεχρι να γινει αυτο παρτε ερωτησεις: 1)οδηγιες και για ροοτ(γιατι στον οδηγο βλεπω μια μεθοδο-αμφιλεγομενη; ή εγω δεν καταλαβα σωστά εννοώ για την καινούργια 4 1 2 2)χανω εφαρμογες;(σημειωτεον εχω και καποιες παρανομες(θου Κυριε) 3)αν εχω ενεργοποιημενη την επιλογη -αντιγραφα ασφαλειας google-επιστρεφουν μονο οι επισημα αγορασμενες-κατεβασμενες free απο play και οι παρανομες χανονται::::: Ευχαριστω και μπραβο στο FORUM!!!!!!και σε ολα τα παιδια που συνεισφερουν!!!!! Edited March 15, 2013 by kermitlabross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Βγηκε καινουργια εκδοση σκανδιναβικη "I9100XWLSJ_I9100OXXLS7" τωρα τον μαρτιο, ενω η πρωτη ηταν τον φεβρουαριο βγαλμενη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Βγηκε καινουργια εκδοση σκανδιναβικη "I9100XWLSJ_I9100OXXLS7" τωρα τον μαρτιο, ενω η πρωτη ηταν τον φεβρουαριο βγαλμενη! Από ότι είδα έχει το ίδιο changelong με την LSD Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Από ότι είδα έχει το ίδιο changelong με την LSD για να βγηκε ομως...κατι καλυτερο θα εχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 μεταβαση απο ισπανικη, στην τελευταια σκανδιναβικη. [ATTACH]30906[/ATTACH] δεν ξερω τι διαφορες μπορει να υπαρχουν, μολις ανοιξα το κινητο. παντως, κατι που ειδα κατα τυχη, και δεν ξερω αν υπηρχε πριν, ειναι πως με πηραν τηλεφωνο απο σταθερο, και κατω απο το νουμερο εγραφε την περιοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Καλημερα σας... Τελικα και εγω προκειται μαλλον να προβω στην αναβαθμιση του S2. Αυτη τη στιγμη ειμαι root με την 4.0.4 xlpt+insane chip+titanium και τα εχω ολα ωραι. Μηπως θα επρεπε οι mods να βαλουν καπου στην ακρουλα του οδηγου τι γινεται ακριβως στην περιπτωση μας;;;;Για να μην χρειαζεται να ανατρεχουμε σε ολο το φορουμ;;; Αρα μεχρι να γινει αυτο παρτε ερωτησεις: 1)οδηγιες και για ροοτ(γιατι στον οδηγο βλεπω μια μεθοδο-αμφιλεγομενη; ή εγω δεν καταλαβα σωστά εννοώ για την καινούργια 4 1 2 2)χανω εφαρμογες;(σημειωτεον εχω και καποιες παρανομες(θου Κυριε) 3)αν εχω ενεργοποιημενη την επιλογη -αντιγραφα ασφαλειας google-επιστρεφουν μονο οι επισημα αγορασμενες-κατεβασμενες free απο play και οι παρανομες χανονται::::: Ευχαριστω και μπραβο στο FORUM!!!!!!και σε ολα τα παιδια που συνεισφερουν!!!!! Καλησπερα φιλε μου! 1. Οι οδηγιες για root ειναι ιδιες... οπως εκανες root την 4.0.4, μπορεις να κανεις και την 4.1.2. Εγω κατεβασα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544487 την Nordic, την φλασαρα μεσω odin 1.85 χωρις να κανω κανενα wipe (ημουν τυχερος που δουλεψε!) και στην συνεχεια κατεβασα το αντιστοιχο αρχειο για root απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1877270. Σε αυτη τη περιπτωση, θα δεις οτι για την καθε rom (π.χ. Nordic) αντιστοιχουν 2 αρχεια. Ενα zip κι ενα tar.md5... Το zip το βαζεις στην sd, μπαινεις σε recovery και φλασαρεις (και δεν εχεις το κιτρινο τριγωνακι), ενω το tar.md5 το βαζεις στο Odin, συνδεεις, φλασαρεις (και εχεις το κιτρινο τριγωνακι). Διαλεγεις και παιρνεις! 2 & 3. Οπως σου ειπα, εγω ρισκαρα και την περασα "απο πανω" χωρις να χασω τιποτα... τωρα αν εσυ θελεις να κανεις αρχικα factory reset, τικαρε την επιλογη να σου "ξαναγυρισουν"... μην περιμενεις ομως και τις παρανομες!!! Ελπιζω να βοηθησα... αν καπου δεν ημουν σαφης, ευχαριστως να σου πω περισσοτερα! Edited March 15, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 μεταβαση απο ισπανικη, στην τελευταια σκανδιναβικη. [ATTACH]30906[/ATTACH] δεν ξερω τι διαφορες μπορει να υπαρχουν, μολις ανοιξα το κινητο. παντως, κατι που ειδα κατα τυχη, και δεν ξερω αν υπηρχε πριν, ειναι πως με πηραν τηλεφωνο απο σταθερο, και κατω απο το νουμερο εγραφε την περιοχη. πιστευω ειναι καλυτερα και καλυτερη ε? Αλλαξες και csc η οπως ηταν περασες απο πανω την σκανδιναβικη με Odin και οτι csc εβαλε αυτο? κανε μου μια χαρη αν μπορεις, μπες σε recovery mode...το ανθρωπακι androit στο δειχνει πεσμενο και με κοκκινο τριγωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 πιστευω ειναι καλυτερα και καλυτερη ε? Αλλαξες και csc η οπως ηταν περασες απο πανω την σκανδιναβικη με Odin και οτι csc εβαλε αυτο? κανε μου μια χαρη αν μπορεις, μπες σε recovery mode...το ανθρωπακι androit στο δειχνει πεσμενο και με κοκκινο τριγωνο? δεν ξερω αν ειναι καλυτερη ή οχι, μιας και δεν το δουλεψα καθολου, πριν 20 λεπτα τελειωσα τη διαδικασια. το csc δεν το αλλαξα, και εχει παραμεινει FOP απο την ισπανικη. πως το αλλαζω αν θελω; το σηματακι του android σε recovery, το δειχνει οπως περιγραφεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 δεν ξερω αν ειναι καλυτερη ή οχι, μιας και δεν το δουλεψα καθολου, πριν 20 λεπτα τελειωσα τη διαδικασια. το csc δεν το αλλαξα, και εχει παραμεινει FOP απο την ισπανικη. πως το αλλαζω αν θελω; το σηματακι του android σε recovery, το δειχνει οπως περιγραφεις.:) Απο εδω το αλλαζεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=el η με το τροπο *#272*IMEI# εκει που λεει IMEI βαζεις του κινητου το αντιστοιχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Ok, ευχαριστώ. Υπάρχει και εφαρμογή στο play store. Κάνει ακριβώς το ίδιο.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Υπάρχει και εφαρμογή στο play store. Κάνει ακριβώς το ίδιο.. ;) την εχω ποσταρει στο ποστ μου πιο πανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 τλκ τι λεει η καινουργια σκανδιναβικη? αληθεια, πως γινεται να μην εχει αλλαγες? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 μεταβαση απο ισπανικη, στην τελευταια σκανδιναβικη. [ATTACH]30906[/ATTACH] δεν ξερω τι διαφορες μπορει να υπαρχουν, μολις ανοιξα το κινητο. παντως, κατι που ειδα κατα τυχη, και δεν ξερω αν υπηρχε πριν, ειναι πως με πηραν τηλεφωνο απο σταθερο, και κατω απο το νουμερο εγραφε την περιοχη. Αυτό με την περιοχή μου το δείχνει και σε μένα στην παλιά σκανδιναβική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Απο εδω το αλλαζεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=el η με το τροπο *#272*IMEI# εκει που λεει IMEI βαζεις του κινητου το αντιστοιχο Υπάρχει και εφαρμογή στο play store. Κάνει ακριβώς το ίδιο.. ;) η εφαρμογη θελει root, και με το συνδυασμο πληκτρων δε γινεται κατι.:worry: τλκ τι λεει η καινουργια σκανδιναβικη? αληθεια, πως γινεται να μην εχει αλλαγες? :confused: Αυτό με την περιοχή μου το δείχνει και σε μένα στην παλιά σκανδιναβική. δεν εχω προσεξει κατι, τουλαχιστον απο θεμα εμφανισης. για τη μπαταρια δεν μπορω να ξερω ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 η εφαρμογη θελει root, και με το συνδυασμο πληκτρων δε γινεται κατι.:worry: δεν θελει ροοτ, γτ κι εγω δεν ειμαι ροοτ αλλα μου εβγαλε τα csc να αλλαξω και το εκανα απο XEO που μου το ειχε αλλαξει μονο του ενω ηταν NEE, και μετα εβαλα την EUR 4.0.3 και μετα αλλαξα και το csc. οσο για την δοκιμη απο τα πληκτρα, ουτε εμενα επιανε με την σκανδιναβικη, ενω με την μαμα του εκδοση EUR πιανει, εμενα πρεπει να ειναι Locked το κινητο, δλδ το ΙΜΕΙ να ειναι μονο για EUR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 πατωντας change csc στην εφαρμογη, με παει στον dialer και μου βγαζει το παρακατω: [ATTACH]30911[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 πατωντας change csc στην εφαρμογη, με παει στον dialer και μου βγαζει το παρακατω: [ATTACH]30911[/ATTACH] Πρέπει να είσαι root για να δουλέψει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Πρέπει να είσαι root για να δουλέψει . εμενα χωρις να ειναι ροοτ, ειτε με το προγραμμα ειτε με το dailer, με την εκδοση που εχει δλδ EUR 403, γινεται, οταν εβαλα την σκανδινανικη, δεν γινοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts