zerv_5800 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Καλησπερα.Θα ηθελα τα φωτα σας παρακαλω!!!Πριν περιπου 3 μηνες πηραμε το s2 της γυναικας απο το πλαισιο!!! Προφανως ειναι ελληνικο!! Ασχετα αν δεν εχει βγει ακομη η 4.1.2 η ελληνικη το συνδεω στο kies (εκδοση 2.5.1.12123_2) και ενω μου διαβαζει το κινητο κανονικα και μου λεει οτι η τρεχουσα εκδοση του υλικολογισμικου ειναι η: PDA:LQ5 / PHONE:LQ5 / CSC:LQ5 (KOR) απο πανω μου γραφει οτι: η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση λογισμικου μεσω Kies... Ξερετε γιατι το λεει αυτο?? Κουλο δεν ειναι?? Μονο ota θα εχω η ειναι κατι αλλο?? :wacko: :confused: :wacko: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Έχει κι αλλα θέματα που σε κάποια είναι οπισθογύρισμα σε σχέση και με την leaked ακόμα. Οπότε ας μη δοθεί καλύτερα μέχρι να διορθωθούν. Η Ισπανία αυτή τη στιγμή είναι το πειραματόζωο. Έχεις κάτι συγκεκριμένο Στράτο; Γιατί ειλικρινά μέχρι στιγμής δεν εχω παρατηρησει κατι.. εκτός αν μένουν διορθώσεις τυπου "καταναλωση μπαταριας απο διαφορα που τρεχουν απο πισω".. η κατι αλλο που πιθανοτατα ενας μεσος χρηστης (καλη μου ωρα) ισως δεν αντιληφθει ποτε..:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Η Ισπανία αυτή τη στιγμή είναι το πειραματόζωο. Ενδιαφερουσα θεωρια αλλά..και η Κινα?? Κι αν ειναι οντως ετσι, οταν διορθωθουν τα οποια θεματα βρει ή βρηκε η Samsung, πως θα δοθει σε αυτες τις 3 χωρες η "βελτιωμενη" εκδοση?? Με καποιο Samsung update ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Έχει κι αλλα θέματα που σε κάποια είναι οπισθογύρισμα σε σχέση και με την leaked ακόμα. Οπότε ας μη δοθεί καλύτερα μέχρι να διορθωθούν. Η Ισπανία αυτή τη στιγμή είναι το πειραματόζωο. Έχεις κάτι συγκεκριμένο Στράτο; Γιατί ειλικρινά μέχρι στιγμής δεν εχω παρατηρησει κατι.. εκτός αν μένουν διορθώσεις τυπου "καταναλωση μπαταριας απο διαφορα που τρεχουν απο πισω".. η κατι αλλο που πιθανοτατα ενας μεσος χρηστης (καλη μου ωρα) ισως δεν αντιληφθει ποτε..:o κι εγω μεχρι τωρα, δεν εχω εντοπισει κατι αρνητικο. μονο η μπαταρια, η οποια δεν ειναι τραγικη, αλλα την καταναλωνει πιο γρηγορα σε σχεση με την 4.0.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 (edited) Έχεις κάτι συγκεκριμένο Στράτο; Γιατί ειλικρινά μέχρι στιγμής δεν εχω παρατηρησει κατι.. εκτός αν μένουν διορθώσεις τυπου "καταναλωση μπαταριας απο διαφορα που τρεχουν απο πισω".. η κατι αλλο που πιθανοτατα ενας μεσος χρηστης (καλη μου ωρα) ισως δεν αντιληφθει ποτε..:o Μέχρι και σε bootloop πέφτει το κινητό και δεν ξεκινάει. Κάποιες εκδόσεις συμβαίνει να μη κάθονται σωστά σε ΟΛΕΣ τις συσκευές. Γι αυτό και δε προχωρούν πολύ. Η μαζική αναβάθμιση από τη Samsung γίνεται μόνο όταν θεωρήσει ότι παίζει σωστά μία ρομ σε "όλες" τις συσκευές. *Δεν είναι ίδια με της Κίνας. Της Κίνας είναι διαφορετική ρομ και μάλιστα 6 εκδόσεις μετά ( άσχετα αν δε κυκλοφόρησαν ποτέ). Edited January 28, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 κι εγω μεχρι τωρα, δεν εχω εντοπισει κατι αρνητικο. μονο η μπαταρια, η οποια δεν ειναι τραγικη, αλλα την καταναλωνει πιο γρηγορα σε σχεση με την 4.0.4. Κι εγώ πιστεύω ότι η Ισπανία είναι η χώρα που πήρε πρώτη την αναβάθμιση απλά για να σταματήσει η μουρμούρα περί αναβάθμισης. Αν ήταν όλα έτοιμα θα είχαν ήδη αναβαθμιστεί συσκευές από Αγγλία, Γερμανία, Σκανδιναβικές κτλ.Απ την στιγμή που το update έχει σταματήσει εγώ καταλαβαίνω ότι ακόμα είναι υπό ανάπτυξη το fw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Βρηκε κανενας αυτο? Samsung’s S Cloud services Δεν υπαρχει μενου cloud στις ρυθμισεις.αλλα θα το βρεις αν κανεις λογαριασμο samsung πατωντας πανω του και Αντιγρ ασφαλ.συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 (edited) με το I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.md5 εκανα την διαδικασία και στο reboot μου βγάζει '' η διεργασία com.google,prpcess;gapps τερματίστηκε απροσδόκητα. Δοκιμαστε ξανά.' Το Σ2 δεν ακούει και θα ήθελα κάποια βοήθεια. Ευχαριστώ Edited January 28, 2013 by virtus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 με το I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.md5 εκανα την διαδικασία και στο reboot μου βγάζει '' η διεργασία com.google,prpcess;gapps τερματίστηκε απροσδόκητα. Δοκιμαστε ξανά.' Το Σ2 δεν ακούει και θα ήθελα κάποια βοήθεια. Ευχαριστώ Factory reset και wipe cache απο recovery. Αν δεν μπορει να κλεισει και κανει συνεχεια επανεκκινηση αφαιρεσε για λιγο τη μπαταρια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 (edited) Οσοι αναφερετε προβληματα ή battery drain εχετε κανει factory reset και τα αλλα wipe πριν την εγκατασταση της καινουριας LS8??? Αναρωτιεμαι γιατι σε εμενα ολα πανε καλα, η καταναλωση οπως πριν και γενικα δεν εχω βρει καποιο bug.... Βεβαια παγωσα πολλες υπηρεσιες του παρασκηνιου, οι οποιες στις custom rom δεν υπαρχουν καν... Επισης κοιταξτε τι συγχρονισμοι γινονται στους λογαρισμους, εαν το google location καθως και ολα τα καινουρια κολπακια της Samsung ειναι απενεργοποιημενα (τυπου motion), γιατι καθε φορα σε μια καινουρια rom αυτα ειναι ενεργοποιημενα και ειδικα στις official... Τελος εαν δε κανατε καθαρη εγκατασταση, ενα και μονο ενα bug μπορει να τρωει πολλη απο την μπαταρια... Θεωρω την LS8 απο τις καλυτερες και πιο απροβληματιστες που εχουν βγει εφοσον διωξεις ολο το bloatware... Ειδικα οταν δεν χρησιμοποιω το τηλεφωνο (εχοντας παντα ανοικτο το wifi για εξοικονομιση ενεργειας) εχω ελαχιστης διαρκειας wakelocks, και τη μπαρα του awake στις ρυθμισεις της μπαταριας σχεδον κενη και ιδια με την screen on... Επισης το system.apk δεν εχει καταρευσει ουτε μια φορα και γενικα ελαχιστα force closes σε συγκεκριμενες εφαρμογες, ισως λογω ασυμβατοτητας... Edited January 28, 2013 by Phaethon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Οσοι αναφερετε προβληματα ή battery drain εχετε κανει factory reset και τα αλλα wipe πριν την εγκατασταση της καινουριας LS8??? Αναρωτιεμαι γιατι σε εμενα ολα πανε καλα, η καταναλωση οπως πριν και γενικα δεν εχω βρει καποιο bug.... Βεβαια παγωσα πολλες υπηρεσιες του παρασκηνιου, οι οποιες στις custom rom δεν υπαρχουν καν... Επισης κοιταξτε τι συγχρονισμοι γινονται στους λογαρισμους, εαν το google location καθως και ολα τα καινουρια κολπακια της Samsung ειναι απενεργοποιημενα (τυπου motion), γιατι καθε φορα σε μια καινουρια rom αυτα ειναι ενεργοποιημενα και ειδικα στις official... Τελος εαν δε κανατε καθαρη εγκατασταση, ενα και μονο ενα bug μπορει να τρωει πολλη απο την μπαταρια... Θεωρω την LS8 απο τις καλυτερες και πιο απροβληματιστες που εχουν βγει εφοσον διωξεις ολο το bloatware... Ειδικα οταν δεν χρησιμοποιω το τηλεφωνο (εχοντας παντα ανοικτο το wifi για εξοικονομιση ενεργειας) εχω ελαχιστης διαρκειας wakelocks, και τη μπαρα του awake στις ρυθμισεις της μπαταριας σχεδον κενη και ιδια με την screen on... Επισης το system.apk δεν εχει καταρευσει ουτε μια φορα και γενικα ελαχιστα force closes σε συγκεκριμενες εφαρμογες, ισως λογω ασυμβατοτητας... Τι ειναι τα wakelocks? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Τι ειναι τα wakelocks? Όταν κάποιο service ξυπνάει την συσκευή.... με αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας κυρίως. Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Όταν κάποιο service ξυπνάει την συσκευή.... με αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας κυρίως. Οταν λεμε "ξυπναει", εννοουμε οτι "ρουφαει" την μπαταρια σιωπηλα, ή οτι αναβει και την οθονη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Οταν λεμε "ξυπναει", εννοουμε οτι "ρουφαει" την μπαταρια σιωπηλα, ή οτι αναβει και την οθονη? Επειδή βιάζομαι να πάω τα παιδιά στο σχολείο τσέκαρε αυτό πιστεύω θα σε καλύψει http://manojprasaddevelopers.blogspot.gr/2012/02/what-is-wakelock.html :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 για να περάσουμε την οφισιαλ ls8 με odin το RE-PARTITION πρέπει να είναι τσεκαρισμένο η ισχύει ότι και για τις προηγούμενες 4.0.χ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 για να περάσουμε την οφισιαλ ls8 με odin το RE-PARTITION πρέπει να είναι τσεκαρισμένο η ισχύει ότι και για τις προηγούμενες 4.0.χ? Οτι ακριβώς ισχύει για όλες! Ένα αρχείο θα βρεις κατά το ξεζιπαρισμα για τη θέση PDA κι αυτό είναι όλο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Ok, η Σάμυ δίνει updates για ότι μπορείς να φανταστείς εκτός απο το SII ( ) Με πιάνουν τα νεύρα μου σιγά σιγά.... :mad: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Samsung Mobile Greece Κάτι ψήνεται... στο Android! Αύριο θα σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα! facebook status πριν λιγα λεπτα.. Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 (edited) Samsung Mobile Greece Κάτι ψήνεται... στο Android! Αύριο θα σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα! facebook status πριν λιγα λεπτα.. αντε να δουμε !!!!!!!! αν και δεν το κοβω για το s2 Edited January 29, 2013 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 κανα galaxy s2 plus βλέπω να ανακοινώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 βρε παιδιά χρησιμοποιώ την ισπανική 4.1.2 . Μπορείτε να μου πείτε τι είναι αυτό το μάτακι που βγάζει δίπλα στο σήμα του δίκτυου; αρχίζω και αγχώνομαι νοιώθω ότι μετ παρακολουθούν όταν το βλέπω.... χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Εχεις ενεργοποιημενο το smart stay από το display menu ισως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Εχεις ενεργοποιημενο το smart stay από το display menu ισως?? αααα ναι το εχω ενεργοποιημενο...αλλα τι κανει ακριβως ακομα δεν εχω καταλαβει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Κραταει την οθονη ανοιχτη οσο εσυ κοιτας προς το κινητο πχ οταν διαβαζεις κατι - χρειαζεται όμως καλο φωτισμο, οχι συννεφιες και ημιφως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Κραταει την οθονη ανοιχτη οσο εσυ κοιτας προς το κινητο πχ οταν διαβαζεις κατι - χρειαζεται όμως καλο φωτισμο, οχι συννεφιες και ημιφως... μαλιστα..σε ευχαριστω φιλε!! μου εφυγε και το αγχος..χεχε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts