DimitrisAndNiki Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Ευχαριστώ πολύ, αφού από ό,τι φαίνεται δε μπορώ να προσθέτω στο μαμίσιο πλητκρολόγιο λέξεις στο λεξικό για χρήση με T9, όπως έκανα σε όλες τις προηγούμενες rom, μάλλον θα κατεβάσω κάποιο keyboard από το play store. Βάλε το swype beta να βρεις την υγειά σου (και θα έχεις και speech to text) :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας αλλα δυστυχως δεν εχω εξωτερικη καρτα μνημης και απο οτι βλεπω και οι δυο μεθοδοι θελουν ...μαλλον ατυχoς ειμαι :( Όπως είπε ο Μιχάλης, μόνο για την ισπανική 4.1.2 (LS8), μπορείς να φλασάρεις αυτό με το Odin βάζοντάς το στο PDA, και θα έχεις CWM recovery, και μετά μπορείς να συνεχίσεις εύκολα κατεβάζοντας το αρχείο στο βήμα 1 στον οδηγό και κάνοντας τα υπόλοιπα βήματα (εκτός του 3). (και φυσικά δε χρειάζεσαι CWM που λέει παρακάτω, το έχεις ήδη). Βάλε το swype beta να βρεις την υγειά σου (και θα έχεις και speech to text) :lol: Όλα τα λεφτά :) . Off topic όμως, συνέχεια please εδώ. Edited January 26, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Πρεπει να κανω full wipe πριν περασω την Ισπανικη? Τι ειναι αυτο και πως το κανω? Επειδη εχω insane chip οπως ειπα και χθες, θα εχω πρόβλημα με το full wipe? Έχει διαφορα απο το να περάσω την 4,1,2 και να κάνω μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμήσεων οπως περιγράφεται στις οδηγείες που υπάρχουν στην αρχή του post? Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Πρεπει να κανω full wipe πριν περασω την Ισπανικη? Τι ειναι αυτο και πως το κανω? Επειδη εχω insane chip οπως ειπα και χθες, θα εχω πρόβλημα με το full wipe? Έχει διαφορα απο το να περάσω την 4,1,2 και να κάνω μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμήσεων οπως περιγράφεται στις οδηγείες που υπάρχουν στην αρχή του post? Το αν κάνεις full wipe πριν περάσεις την rom είναι ένα καθαρά προσωπικό θέμα και δεν είναι απαραίτητο. Κακό πάντως δεν κάνεις... Έτσι θα είσαι σίγουρος πως η νέα rom θα περάσει σε ένα καθαρό κινητό. Το να κάνεις ένα full wipe πριν και μετά το πέρασμα της νέας rom είναι προς όφελος σου. Δεν έχεις θέμα πια με το insane chip. Στην JB δεν έχει κάποιον φόβο για να μπρικάρεις το κινητό σου. Παρόλ'αυτά, μπορείς να κάνεις full wipe μέσω recovery mode. (ανοίγεις το κινητό σου με πατημένα τα κουμπιά Vol Up + Home + Power.) Στην κονσόλα που θα εμφανιστεί επιλέγεις το full wipe / factory reset πατώντας το πάνω / κάτω της φωνής και έπειτα το power για να ξεκινήσεις. Edited January 26, 2013 by WolfBack Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Βάλε το swype beta να βρεις την υγειά σου (και θα έχεις και speech to text) :lol: Oops! Να υποθεσω δηλ. οτι το swype που εχω προεγκατεστημενο στην 4.0.3 αφαιρεθηκε από την JB???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Η jb έχει Ελληνικό Swype Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Με το full wipe ομως τι χάνω απο το κινητο? Με επαφες και αρχεια τι ακριβως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Με το full wipe ομως τι χάνω απο το κινητο? Με επαφες και αρχεια τι ακριβως γινεται? Χάνεις τις εφαρμογές σου, αλλά εύκολα θα ξανακατέβουν απ'το google play αυτόματα μόλις κάνεις login στον λογαριασμό σου στο google. Όσο για τις επαφές και τα μηνύματα, μπορείς να κάνεις ένα backup στο KIES και έπειτα να τις ξαναπεράσεις στον νέο λειτουργικό. Τέλος, τα αρχεία -εκτός απ'τις εικόνες και την μουσική που μπορούν να γίνουν κι αυτά back-up μέσω του KIES (τουλάχιστον αυτά που βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου σου) μπορείς να τα κάνεις ένα backup στον υπολογιστή σου και έπειτα να τα ξαναπεράσεις όπως έχουν. Βαρετή διαδικασία όλη αυτή (ειδικά στις ρυθμίσεις των προγραμμάτων που θα ξανακατεβάσεις, αλλά αξίζει τον κόπο.) Κι εγώ ετοιμάζω από τώρα λιγάκι χρόνο για αύριο ώστε να ξεκινήσω την όλη διαδικασία... (όρεξη δεν έχω, αλλά με τρώει η περιέργεια για το αποτέλεσμα...) ;) Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Ευχαριστω πολυ WolfBack! Μαλλον λεω να το αποφύγω αν ειναι να χασω όλα τα αρχεια που έχω στη μνημη... Με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμήσεων αφου περάσω την 4,1,2 ομως δεν χάνονται φωτο κλπ ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Ευχαριστω πολυ WolfBack! Μαλλον λεω να το αποφύγω αν ειναι να χασω όλα τα αρχεια που έχω στη μνημη... Με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμήσεων αφου περάσω την 4,1,2 ομως δεν χάνονται φωτο κλπ ετσι? Αν τις έχεις στην εσωτερική μνήμη χάνονται. Αν είναι σε εξωτερική κάρτα όχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Μαλλον λεω να το αποφύγω αν ειναι να χασω όλα τα αρχεια που έχω στη μνημη... Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αποφύγεις... Πάντα μπορείς να κάνεις το back-up σου και να τα ξαναπεράσεις όπως έχουν. Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα στο να περάσω τα αρχεία μου στις τρεις συσκευές που έχω στην υπογραφή μου χωρίς να χάσω το παραμικρό... :D Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Οχι δεν εχω εξωτερικη καρτα.. Απλα νομιζα αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων απο το μενου του κινητου οτι δεν θα χαθουν αυτα που ειναι στον "σκληρο" του τηλεφωνου! Αν ειναι ετσι θα κανω full wipe αφου ειναι ιδια χρονοβορα διαδικασια για τα buckups Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Οχι δεν εχω εξωτερικη καρτα.. Απλα νομιζα αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων απο το μενου του κινητου οτι δεν θα χαθουν αυτα που ειναι στον "σκληρο" του τηλεφωνου! Αν ειναι ετσι θα κανω full wipe αφου ειναι ιδια χρονοβορα διαδικασια για τα buckups Για να είσαι σίγουρος πέρνα στον Υ/Η τις φωτογραφίες-βίντεο και όταν τελειώσεις ξαναπέρνα τα στο τηλέφωνο. Που είναι το πρόβλημα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfskinn Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Οχι δεν υπαρχει προβλημα.. Ευχαριστω πολυ παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Μπορει κανεις να ερμηνευσει τα στατιστικα αυτα απο το cpy spy plus..; Περιεργα... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Μπορει κανεις να ερμηνευσει τα στατιστικα αυτα απο το cpy spy plus..; Περιεργα... Για να ειμαι ειλικρινης επειδη το εχω και γω και βγαζει πολλους μετρητες η συγκεκριμενη εφαρμογη, ο επεξεργαστης σου κοιμαται κατα 79% και τον κραταει ξυπνιο για λιγο στα minimum (200 Mhz). Τα υπολοιπα ρολογια 500mhz και λοιπα και γω δε ξερω τι ειναι. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Για να ειμαι ειλικρινης επειδη το εχω και γω και βγαζει πολλους μετρητες η συγκεκριμενη εφαρμογη, ο επεξεργαστης σου κοιμαται κατα 79% και τον κραταει ξυπνιο για λιγο στα minimum (200 Mhz). Τα υπολοιπα ρολογια 500mhz και λοιπα και γω δε ξερω τι ειναι. Καταρχην το σκαλιζω συνεχως και επισης οπως παρατηρεις δεν φτανει ποτε στα 1200 mhz ενω ειναι ελαχιστα και στα 1000 , ειναι δυνατον; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Καταρχην το σκαλιζω συνεχως και επισης οπως παρατηρεις δεν φτανει ποτε στα 1200 mhz ενω ειναι ελαχιστα και στα 1000 , ειναι δυνατον; Προφανως για να δουλεψει στο maximum (δηλαδη 1.200), πρεπει να κανεις πολυ βαρια χρηση η να ασχοληθεις με καποιο βαρυ προγραμμα τελοσπαντων. Δεν ειμαι και σιγουρος γι αυτα που λεω, αλλα για να ξεκινησουν τα 1200, ισως πρεπει να τερματισουν τα 200. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Προφανως για να δουλεψει στο maximum (δηλαδη 1.200), πρεπει να κανεις πολυ βαρια χρηση η να ασχοληθεις με καποιο βαρυ προγραμμα τελοσπαντων. Δεν ειμαι και σιγουρος γι αυτα που λεω, αλλα για να ξεκινησουν τα 1200, ισως πρεπει να τερματισουν τα 200. Δεν νομιζω να ειναι ετσι διοτι στην ics απο οσο θυμαμαι φαινοταν οτι η cpu πηγαινε μεχρι 1200 τωρα η συχνοτητα αυτη ειναι μονιμως σε unused state, δεν μπορει κατι γινεται :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 στο A1 CPU Tool φαινονται ολες οι συχνοτητες κανονικα. κι εδω με JB official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 στο A1 CPU Tool φαινονται ολες οι συχνοτητες κανονικα. κι εδω με JB official. Κι εδω μια απο τα ιδια :confused: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 μηπως εχεις ενεργοποιησει την εξοικονομηση ενεργειας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 μηπως εχεις ενεργοποιησει την εξοικονομηση ενεργειας; Σωστος!!! Μπραβο φιλε μου, αυτο ηταν δεν την ειχα πειραξει την επιλογη αυτη αλλα αυτο εφταιγε, δεν πηγε καθολου το μυαλο μου εκει, σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salpa Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 πλεον και εγω με 4.1.2 χωρις factory reset!!!!!οσον αφορα τα παιδια που ανησυχουν για ελληνικο πληκτρολογιο να πω οτι το πληκτρολογιο ειναι ακριβως οπως στην 4.0.4 κοσμοτε που ειχα. αυτο που κανεις ειναι απλα να κατεβασεις την εληνικη γλωσσα και να επιλεξεις τις γλωσσες που θελεις να εχει στο swype. μετα ειναι ολα οπως πριν!!!!κατα τα αλλα θεωρω οτι το butter project ειναι αρκετα εμφανες. για την μπαταρια δνε ξερω γιατι πριν καμια ωρα βγηκε απο τη φορτιση!!!!οταν εχω πιο ολοκλητωμενη αποψη θα επανελθω!!!!!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 πλεον και εγω με 4.1.2 χωρις factory reset!!!!!οσον αφορα τα παιδια που ανησυχουν για ελληνικο πληκτρολογιο να πω οτι το πληκτρολογιο ειναι ακριβως οπως στην 4.0.4 κοσμοτε που ειχα. αυτο που κανεις ειναι απλα να κατεβασεις την εληνικη γλωσσα και να επιλεξεις τις γλωσσες που θελεις να εχει στο swype. μετα ειναι ολα οπως πριν!!!!κατα τα αλλα θεωρω οτι το butter project ειναι αρκετα εμφανες. για την μπαταρια δνε ξερω γιατι πριν καμια ωρα βγηκε απο τη φορτιση!!!!οταν εχω πιο ολοκλητωμενη αποψη θα επανελθω!!!!!:):):) To kies στο αναγνωρίζει??? Το csc σου ειναι ακομη "cos"??? Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts