Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο οσο θυμαμαι, εχει και nee και dnf.

Mόλις την εγκατέστησα και μου άλλαξε το XEU σε ΝΕΕ, βάζω εφαρμογή απ'το play και αλλάζω σε EUR..:D

Mόλις την εγκατέστησα και μου άλλαξε το XEU σε ΝΕΕ, βάζω εφαρμογή απ'το play και αλλάζω σε EUR..:D

Την εγκατεστησες με εκεινη την επιλογη απο το ρεκοβερυ που λεει κατι σαν delete rom for flash new rom, κατι τετοιο? Και δεν αλλαξε σε eur αυτοματα η οπως ηταν η παλια ρομ απλα φλασαρες την καινουρια?

Welcome!! Αξιζε η αναμονη από την στιγμη που δωσανε LSW...let's flash λοιπον για να επιστρεψουμε και στην ασφαλεια της εγγυησης :)

αφου θα το ρουταρουμε αμεσα πια εγγυηση??? οεο

:ninja:

Την εγκατεστησες με εκεινη την επιλογη απο το ρεκοβερυ που λεει κατι σαν delete rom for flash new rom, κατι τετοιο? Και δεν αλλαξε σε eur αυτοματα η οπως ηταν η παλια ρομ απλα φλασαρες την καινουρια?

ΜΕ αυτη την επιλογη!;)

Ερωτησούλα: Από 4.0.3 EUR (un-rooted) στην σημερινή I9100XWLSW_I9100OXXLSB_EUR, θα χάσω εφαρμογές (και settings τους), savegames κτλ ή να προχωρήσω χωρίς φόβο;

μεσω ρεκοβερυ,η μεσω οντιν την περναμε?

Με odin ή kies ;)

Samsung galaxy s21+

Με odin ή kies ;)

ευχαριστω ειμαι στο κατεβασμα.δεν πιστευω οτι θα αλλαξει τιποτα αλλα τουλαχιστον ειναι ελληνικη επισημη.

:ninja:

Ερωτησούλα: Από 4.0.3 EUR (un-rooted) στην σημερινή I9100XWLSW_I9100OXXLSB_EUR, θα χάσω εφαρμογές (και settings τους), savegames κτλ ή να προχωρήσω χωρίς φόβο;

Περνα την από επανω με Odin και δεν χανεις τιποτα. Οι roms ειναι nonwipe

αφου θα το ρουταρουμε αμεσα πια εγγυηση??? οεο

Και ποιος ειπε οτι ντε και καλα κανουμε ολοι root???

Sony logo.gif

Περνα την από επανω με Odin και δεν χανεις τιποτα. Οι roms ειναι nonwipe

Ευχαριστώ. Ελπίζω να αξίζει τον κόπο και κυρίως να έχει εξαφανιστεί το τυχαίο κόλλημα του Wifi της 4.0.3.

Φυσικα μπορεις να το κανεις και μεσω Kies, αναλογα με τι αισθανεσαι πιο safe. Οσο για τις βελτιωσεις που θα δεις σε σχεση με την 4.0.3, ημερα με τη νυχτα!

Εννοειται οτι θα δεις μεγαλη διαφορα οσον αφορα αυξημενη καταναλωση μπαταριας - απολύτως λογικο με ολα τα extra features της Jelly bean

Sony logo.gif

Ευχαριστώ. Ελπίζω να αξίζει τον κόπο και κυρίως να έχει εξαφανιστεί το τυχαίο κόλλημα του Wifi της 4.0.3.

Γι'αυτό τουλάχιστον να μείνεις ήσυχος, λίγο παραπάνω μπαταρία θα καταναλώνει βέβαια..;)

Πως το πάθανε και βγάλαν 4.1.2 EUR.Μόνο κανένα 6μηνο την περίμενα!:mad:

Να ρωτήσω: Έχω βάλει την Nordic LSS . Έχει παρατηρήσει κανένας κάποιο πρόβλημα με το 3g και τις εισερχόμενες κλήσεις? Είμαι στο σπίτι μας στην θάλασσα και πιάνει 3g με τα χίλια ζόρια ενώ πέρισυ έπιανε καλύτερα. Επίσης όταν με καλούν δεν χτυπάει και μου έρχεται μήνυμα οτι είχα αναπάντητη μετά από ώρες.Δεν ξέρω αν είναι θέμα της Cosmote ή του λογισμικού. Θεσ/νίκη πάντως δεν έχω θέμα με το 3g

Συγγνωμη, βοηθηστε λιγο και εμενα τον ασχετο. Για ποια εκδοση ακριβως μιλατε; Την ελβετικη της 16ης Μαιου που ειναι η τελευταια στην 1η σελιδα;

Όχι. .. την επισημη ελληνική που δεν είναι στην πρώτη σελίδα. Αλλά είναι στο sammobile.com

Α, ΟΚ. Ευχαριστω. Αυτη μεσω kies μπορουμε ετσι;

Παιδια βγηκε τελικα η unbranded 4.1.2 για το κινητο?

Και αν ναι προς το παρον γινεται μονο μεσω samsung kies?

Επισης ποια 4.1.2 δωσανε αν δωσανε?

Την τελευταια που εχει βγει στις αλλες χωρες?

Ρε παιδια το samsung kies απο το ελληνικο site της samsung ειναι 66.3mb και δεν πιστευω οτι ειναι τα σωστα mb.

Edited by fits13

Και πάλι... λίγα ποστ πιο πάνω... κρίμα είναι

Ισως να εχει απαντηθει αλλα νομιζω δεν εχει απαντηθει το ποιο ακριβως update της 4.1.2 δωσανε οπως επισης και γιατι μπορουμε να το κανουμε μονο μεσω samsung kies και οχι μεσω ota.

Ισως να εχει απαντηθει αλλα νομιζω δεν εχει απαντηθει το ποιο ακριβως update της 4.1.2 δωσανε οπως επισης και γιατι μπορουμε να το κανουμε μονο μεσω samsung kies και οχι μεσω ota.

Ψαξου λιγο..

Παιδια το κλασικο θεμα με το οτι με το που ανοιγει το κινητο σε 4.1.2 τρεχει την εφαρμογη "μουσικη google play" δεν μπορουμε να το λυσουμε αν δεν κανουμε ρουτ το κινητο μας?

Και επειδη βλεπω οτι αν ΔΕΝ εχουμε εγκαταστησει τις ενημερωσεις αυτου του προγραμματος δεν τρεχει καθε φορα που ξεκιναει το κινητο μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να απενεργοποιησω ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ να μην την αναβαθμιζει αυτοματα οταν ειμαι στο ιντερνετ.

Edited by fits13

• The topic was unpinned