brhcp Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 στο πρωτο ποστ εχει οδηγιες και φιρμγουερ για κατεβασμα Είχα κατεβάσει αυτο το Firmware πριν μερικές μέρες I9100XWLSD_I9100COSLSB_COS Άν κάνω αναβάθμιση με odin μετά δεν μπορώ να ξανακάνω αναβάθμιση με KIES? Πρέπει να είναι root το κινητό για να γίνει? Και λογικά το δικό μου πρέπει να είναι το απλό Ι9100 και όχι το Ι9100G γιατί το είχα πάρει μόλις βγήκε τον Ιούνιο έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Χρειάζεται να κάνουμε κανονικά backup πριν το ota update ή περνιέται απλά απο πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Χρειάζεται να κάνουμε κανονικά backup πριν το ota update ή περνιέται απλά απο πάνω? Ενα backup ειναι παντοτε καλο να υπαρχει αλλα δεν κρινεται κι ακρως απαραιτητο σε τετοιου ειδους αναβαθμισεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ενα backup ειναι παντοτε καλο να υπαρχει αλλα δεν κρινεται κι ακρως απαραιτητο σε τετοιου ειδους αναβαθμισεις.:) Σίγουρα, απλα προσπαθούσα να καταλάβω εάν το καινούριο firmware περνιέται απλά από πανω ή εάν κάνει πρώτα hard reset..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Σίγουρα, απλα προσπαθούσα να καταλάβω εάν το καινούριο firmware περνιέται απλά από πανω ή εάν κάνει πρώτα hard reset..:) Η τελευταία ρομ που είδα να κάνει hard reset ήταν έκδοση 2.3 :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Είχα κατεβάσει αυτο το Firmware πριν μερικές μέρες I9100XWLSD_I9100COSLSB_COS Άν κάνω αναβάθμιση με odin μετά δεν μπορώ να ξανακάνω αναβάθμιση με KIES? Πρέπει να είναι root το κινητό για να γίνει? Και λογικά το δικό μου πρέπει να είναι το απλό Ι9100 και όχι το Ι9100G γιατί το είχα πάρει μόλις βγήκε τον Ιούνιο έτσι δεν είναι? δεν ξερω αν πηρες απαντηση παντως αυτο που ξερω ειναι οτι το cos ειναι κοσμοτε αν το περασεις με οντιν δεν χρειαζεται να εισαι ροοτ,και αν ειναι το G το γραφει το κουτι,η οταν ανοιγει στην οθονη το γραφει επισης. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brhcp Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 δεν ξερω αν πηρες απαντηση παντως αυτο που ξερω ειναι οτι το cos ειναι κοσμοτε αν το περασεις με οντιν δεν χρειαζεται να εισαι ροοτ,και αν ειναι το G το γραφει το κουτι,η οταν ανοιγει στην οθονη το γραφει επισης. Ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το δοκιμάσω να κάνω την αναβάθμιση αυτες τις μέρες να τελειώνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepip Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Βγήκε για κοσμοτε κανονικά...την έκανα χτες. Άλλος αέρας στο s2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 εμπειρια.μετα απο αρκετο καιρο γυρισα σε 4.0.4 και συγκεκριμενα την ρομ του νικπαπακος και κακα τα ψεματα η διαρκεια μπαταριας δεν παιζεται.βεβαια τα καλουδια της 4.1.2 μου λειπουν αλλα προτιμω διαρκεια μπαταριας τελικα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Το εχω σκεφτει κι εγω να παω 404 xwlpy. Κ ο λογος ειναι απλα κ μονο οτι στο 3G που δουλευω ιντερνετ μου παει το πολυ 8 ωρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Το εχω σκεφτει κι εγω να παω 404 xwlpy. Κ ο λογος ειναι απλα κ μονο οτι στο 3G που δουλευω ιντερνετ μου παει το πολυ 8 ωρες... δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος αλλα πιστευω οτι η4.1.2 εχει θεματα οπως ,στο δικο μου κινητο τουλαχιστον,θερμοκρασια οταν βλεπω βιντεο,οταν ειμαι στο ιντερνετ,και μεγαλη καταναλωση μπαταριας, οχι και τοσο καλο wifi ,νομιζω μια 4.0.4 με μερικα καλουδια απο 4.1.2 θα ηταν αχτυπητος συνδιασμος Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 εμπειρια.μετα απο αρκετο καιρο γυρισα σε 4.0.4 και συγκεκριμενα την ρομ του νικπαπακος και κακα τα ψεματα η διαρκεια μπαταριας δεν παιζεται.βεβαια τα καλουδια της 4.1.2 μου λειπουν αλλα προτιμω διαρκεια μπαταριας τελικα. Πολύ σωστός.Να ρωτήσω κάτι χαζό. Μπορείς να βάλεις την 4.0.4 (εγώ έχω 4.0.3 unbranded) χωρίς να το ροοτάρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 εμπειρια.μετα απο αρκετο καιρο γυρισα σε 4.0.4 και συγκεκριμενα την ρομ του νικπαπακος και κακα τα ψεματα η διαρκεια μπαταριας δεν παιζεται.βεβαια τα καλουδια της 4.1.2 μου λειπουν αλλα προτιμω διαρκεια μπαταριας τελικα. Έχω βάλει εδώ και μία μέρα την 4.1.2 μέσω OTA και παρατήρησα την αρκετά μειωμένη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με την 4.0.3 Τελικά είναι τόσο σύνηθες το πρόβλημα με τη μπαταρία στην 4.1.2?? Υπάρχει κάποια λύση?? Έχει πολλά καλούδια και πολύ ωραία εμφάνιση για να γυρίσει κανείς πίσω στην 4.0.3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Πολύ σωστός.Να ρωτήσω κάτι χαζό. Μπορείς να βάλεις την 4.0.4 (εγώ έχω 4.0.3 unbranded) χωρίς να το ροοτάρεις? μεσω οντιν νομιζω οτι γινεται,εχει οδηγιες στο πρωτο ποστ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Πολύ σωστός.Να ρωτήσω κάτι χαζό. Μπορείς να βάλεις την 4.0.4 (εγώ έχω 4.0.3 unbranded) χωρίς να το ροοτάρεις? Δεν είναι προυπόθεση το root για να περάσεις μία rom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Έχω βάλει εδώ και μία μέρα την 4.1.2 μέσω OTA και παρατήρησα την αρκετά μειωμένη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με την 4.0.3 Τελικά είναι τόσο σύνηθες το πρόβλημα με τη μπαταρία στην 4.1.2?? Υπάρχει κάποια λύση?? Έχει πολλά καλούδια και πολύ ωραία εμφάνιση για να γυρίσει κανείς πίσω στην 4.0.3... στην 4.0.3 ουτε εγω θα γυριζα.μια λυση ειναι να ενεργοποιησεις την εξοικονομηση ενεργειας που εχει το τηλ.στις ρυθμισεις.επισης με τον κωδικο*#9900# απενεργοποιησε το fastdormancy.αυτα ξερω. Δεν είναι προυπόθεση το root για να περάσεις μία rom. μηπως μετανοιωσες και πηρες παλι το σ2?..... Edited June 1, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 μεσω οντιν νομιζω οτι γινεται,εχει οδηγιες στο πρωτο ποστ Tην διάβασα την 1η σελίδα που έχει αναλυτικές οδηγίες, ευχαριστώ. Δεν κάνουμε πουθενά wipe/format και τέτοια ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Θα σου συνιστούσα να κάνεις Factory Reset πριν και μετά την διαδικασία ώστε να κάτσει καλύτερα το Firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Σχετικά με το μετά, απλά να υπενθυμίσω να ΜΗΝ κάνεις factory reset μέσα από το μανισιο android recovery menu. Κάνε μέσα από το τηλέφωνο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Παιδια σε οσους εχουν περασει την nordic 4.1.2 sales code: nee τους ετρεχε την εφαρμογη με τη μουσικη καθε φορα που ανοιγατε το κινητο σας και η συγκεκρημενη εφαρμογη ηταν ανοιχτει ακομ και στο active apps(ενεργες εφαρμογες) widget? Αν ναι πως την ξεφορτωθηκατε χωρις να την απεγκαταστησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Παιδια σε οσους εχουν περασει την nordic 4.1.2 sales code: nee τους ετρεχε την εφαρμογη με τη μουσικη καθε φορα που ανοιγατε το κινητο σας και η συγκεκρημενη εφαρμογη ηταν ανοιχτει ακομ και στο active apps(ενεργες εφαρμογες) widget? Αν ναι πως την ξεφορτωθηκατε χωρις να την απεγκαταστησετε? Αν μιλάς για το Google Music τότε ναι, έχει ειπωθεί πως μετά τη τελευταία ενημέρωση δημιουργεί προβλήματα, κολλήματα μέχρι και πάγωμα όλης της συσκευής. Μπορείς αν είσαι root να το παγωσεις με το titanium backup αλλιώς να δεις αν μπορείς να βγάλεις την τελευταία ενημέρωση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Αν μιλάς για το Google Music τότε ναι, έχει ειπωθεί πως μετά τη τελευταία ενημέρωση δημιουργεί προβλήματα, κολλήματα μέχρι και πάγωμα όλης της συσκευής. Μπορείς αν είσαι root να το παγωσεις με το titanium backup αλλιώς να δεις αν μπορείς να βγάλεις την τελευταία ενημέρωση. Πριν δυο μερες βγηκε ενημερωση για την μουσικη αλλα δεν ξερω εαν διορθωνει το προβλημα αυτο καθως την εχω κανει freeze.Οποιος την εκανε ας μας πει. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Ενημερωση που βγηκε? Για το προγραμμα ή για την ρομ? Εγω εχω την 4.1.2 nordic με sales code: nee και ακομα δεν μου εχει ερθει καμια ενημερωση. Αν μιλάς για το Google Music τότε ναι, έχει ειπωθεί πως μετά τη τελευταία ενημέρωση δημιουργεί προβλήματα, κολλήματα μέχρι και πάγωμα όλης της συσκευής. Μπορείς αν είσαι root να το παγωσεις με το titanium backup αλλιώς να δεις αν μπορείς να βγάλεις την τελευταία ενημέρωση. Αν την ξανα-εγκαταστησω παιζει να διορθωθουν τα κολληματα που ειχα μην τοιχον και ειναι αυτη υπαιτια μιας και την εκανα πληρης απεγκατασταση απο το κινητο μου. Edited June 1, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 ενα καλο προγραμμα για παγωμα/διαγραφη προγραμματων ειναι και το root ap dellete εμενα με βοηθησε παρα πολυ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Ξανα εκανα εγκατασταση το google music play και τωρα οταν ξεκιναω το κινητο δεν το ξεκιναει απο μονο του αν δεν το έχω ξεχάσει ανοιχτό πριν κλείσω το κινητό μόνο αν το έχω ξεχάσει ανοιχτό ανοίγει με το που ανοίξει το κινητό. Edited June 1, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts