spyrosrotary Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 με αυτη τη διαδικασια ξερουμε σιγουρα αν θα εμφανιστει το NEE ? Ναι,ειναι σιγουρη μεθοδος!Αν θες περνα μια πιο παλια μεσω Odin πχ την ελληνικη 2.3.4 κι αλλαξε απο εκει το csc απο τον dialer και μετα περνα την LSS (NEE).Αυτο αν δεν θες να μπλεκεις με root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 μμμ.. καλη ιδεα.. σε ευχαριστω.. θα δοκιμασω αυριο δηλαδη στη 2.3.4 θα εχει το NEE ? Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 μμμ.. καλη ιδεα.. σε ευχαριστω.. θα δοκιμασω αυριο δηλαδη στη 2.3.4 θα εχει το NEE ? Απ οτι θυμαμαι η επισημη ελληνικη 2.3.4 (I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1) ειναι multi-csc κι εχει και NEE μεσα.Οποτε το αλλαζεις και μετα περνας μεσω Odin την LSS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perelevas Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδες να ρωτησω κατι.Εχω περασμενη μεσω odin την 4.1.2 LSS LS9(NEE) τελευταια νορβηγικη. Οταν παω να κανω ενημερωση μεσω ΟΤΑ μου βγαζει το εξεις μηνημα <Η συσκευη σας εχει τροποποιηθει.Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες>. Τι ακριβως σημαινει αυτο και τι ειναι αυτο που εχει τροποποιηθει αφου η rom ειναι επισημη. Ειχα rootαρει το κινητο αλλα τωρα δεν ειναι root.Μηπως φταιει το superuser που εχει παραμεινει στη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδες να ρωτησω κατι.Εχω περασμενη μεσω odin την 4.1.2 LSS LS9(NEE) τελευταια νορβηγικη. Οταν παω να κανω ενημερωση μεσω ΟΤΑ μου βγαζει το εξεις μηνημα <Η συσκευη σας εχει τροποποιηθει.Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες>. Τι ακριβως σημαινει αυτο και τι ειναι αυτο που εχει τροποποιηθει αφου η rom ειναι επισημη. Ειχα rootαρει το κινητο αλλα τωρα δεν ειναι root.Μηπως φταιει το superuser που εχει παραμεινει στη συσκευη? Έχεις γίνει root.. Γι'αυτό σου βγάζει αυτό το μήνυμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδες να ρωτησω κατι.Εχω περασμενη μεσω odin την 4.1.2 LSS LS9(NEE) τελευταια νορβηγικη. Οταν παω να κανω ενημερωση μεσω ΟΤΑ μου βγαζει το εξεις μηνημα <Η συσκευη σας εχει τροποποιηθει.Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες>. Τι ακριβως σημαινει αυτο και τι ειναι αυτο που εχει τροποποιηθει αφου η rom ειναι επισημη. Ειχα rootαρει το κινητο αλλα τωρα δεν ειναι root.Μηπως φταιει το superuser που εχει παραμεινει στη συσκευη? Nee lss και να ειναι νορβηγικη χλωμο το βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδες να ρωτησω κατι.Εχω περασμενη μεσω odin την 4.1.2 LSS LS9(NEE) τελευταια νορβηγικη. Οταν παω να κανω ενημερωση μεσω ΟΤΑ μου βγαζει το εξεις μηνημα <Η συσκευη σας εχει τροποποιηθει.Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες>. Τι ακριβως σημαινει αυτο και τι ειναι αυτο που εχει τροποποιηθει αφου η rom ειναι επισημη. Ειχα rootαρει το κινητο αλλα τωρα δεν ειναι root.Μηπως φταιει το superuser που εχει παραμεινει στη συσκευη? Πιθανότατα φταίει το root που λογικά είσαι ακόμα εφόσον έχεις το superuser, με ποιον τρόπο έκανες unroot; Ίσως με μια επανεκκίνηση να μην στο βγάλει πάντως το μήνυμα, μου έχει τύχει και εγώ ήμουν πάντα root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perelevas Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Unroot εγινα ξαναπερνωντας την rom απτην αρχη.Και επανεκκινησεις εχω κανει το κλεινω το βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Unroot εγινα ξαναπερνωντας την rom απτην αρχη.Και επανεκκινησεις εχω κανει το κλεινω το βραδυ. Και πως έμεινε το superuser μέσα; Εκανες κάποια επαναφορά; Δοκίμασες να το κάνεις απεγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδες να ρωτησω κατι.Εχω περασμενη μεσω odin την 4.1.2 LSS LS9(NEE) τελευταια νορβηγικη. Οταν παω να κανω ενημερωση μεσω ΟΤΑ μου βγαζει το εξεις μηνημα <Η συσκευη σας εχει τροποποιηθει.Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες>. Τι ακριβως σημαινει αυτο και τι ειναι αυτο που εχει τροποποιηθει αφου η rom ειναι επισημη. Ειχα rootαρει το κινητο αλλα τωρα δεν ειναι root.Μηπως φταιει το superuser που εχει παραμεινει στη συσκευη? Κι εμενα μου το εβγαζε τις πρωτες 2-3 μερες. Μετα βγαζει οτι εχω την τελευταια εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) XWLPW 4.0.4 και CSC ΑΤΟ ποιας χωρας ειναι βρε παιδια ας με θυμησει καποιος.. Edited May 15, 2013 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Απ οτι θυμαμαι η επισημη ελληνικη 2.3.4 (I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1) ειναι multi-csc κι εχει και NEE μεσα.Οποτε το αλλαζεις και μετα περνας μεσω Odin την LSS. μηπως ξερεις και πως θα τη βρω; κοιταξα στο http://samsung-updates.com και στο http://www.sammobile.com αλλα δεν τα καταφερα... Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) τζιφος..τους ιδιους κωδικους εχει.. NEE οχι... αλλα εχει το DNF.. μηπως να βαλω το DNF? δεν με πειραζει που δεν παιρνει τοσο συχνα updates οπως το NEE.. το θεμα ειναι να ταιριαζει με την XWLSS Nordic Δε ξερω αν η 2.3.4 εχει NEE,εγω παντως εβαλα με την 4.0.3 το DNF και ολα οκ!!Βεβαια οπως γραφω και παραπανω μου φαινεται οτι ειναι λιγο "καυτερη" οσον αφορα τη μπαταρια!! Η rom που ψαχνεις πρεπει να ειναι η τριτη gingerbread που υπαρχει στην πωτη σελιδα!!! Edited May 15, 2013 by Superuser Διόρθωση μηνύματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 σε ποιο απο τα 2 site και ποια εννοεις πρωτη σελιδα; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 σε ποιο απο τα 2 site και ποια εννοεις πρωτη σελιδα; XWKI4 2.3.4 Ελληνικό Firmware Κάνετε extract με κωδικό samfirmware.com (sales code EUR) http://hotfile.com/dl/145792786/b19553f/I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Εννοεί στην πρώτη σελίδα αυτού του thread. Δες το πρώτο ποστ Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) σε ποιο απο τα 2 site και ποια εννοεις πρωτη σελιδα; Στην πρωτη σελιδα του θεματος που βρισκεσαι!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Αν δε βρισκεις ακρη πηγαινε παρακατω: http://hotfile.com/dl/145792786/b19553f/I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1.zip.html Διαβασε και το μυνημα του FoT1s ποιο πανω!!! Edited May 15, 2013 by giatrex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 XWLPW 4.0.4 και CSC ΑΤΟ ποιας χωρας ειναι βρε παιδια ας με θυμησει καποιος.. Κανεις για αυτο?ηπως μπορω να ψαξω ο ιδιος? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Κανεις για αυτο?ηπως μπορω να ψαξω ο ιδιος? http://samsung-updates.com/region/?region=ATO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Μέχρι σήμερα υποτίθεται ότι ήταν η ημερομηνία για να εμφανιστεί το ελληνικό firmware για την 4.1.2! Απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει πλέον λόγος να περιμένουμε κάτι τέτοιο. Γυρίζουμε σε nee και τελειώνει η υπόθεση. Εξάλλου εγώ προσωπικά έχω ακόμα περίπου 2 μήνες εγγύηση! Φαντάζομαι η 4.2.2 δεν θα εμφανιστεί ποτέ εδώ με τους ρυθμούς που δίνουν τα updates! Μετά όμως μην περιμένουν να αγοράζουμε κι ελληνικές συσκευές που είναι και ακριβότερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Μέχρι σήμερα υποτίθεται ότι ήταν η ημερομηνία για να εμφανιστεί το ελληνικό firmware για την 4.1.2! Απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει πλέον λόγος να περιμένουμε κάτι τέτοιο. Γυρίζουμε σε nee και τελειώνει η υπόθεση. Εξάλλου εγώ προσωπικά έχω ακόμα περίπου 2 μήνες εγγύηση! Φαντάζομαι η 4.2.2 δεν θα εμφανιστεί ποτέ εδώ με τους ρυθμούς που δίνουν τα updates! Μετά όμως μην περιμένουν να αγοράζουμε κι ελληνικές συσκευές που είναι και ακριβότερες! Βαλε Nordic Nee να δεις το φως σου φιλε και να παιρνεις και συνεχεια updates αλλα και να δει και την 4.2.2 το κινητο σου και άσε τις ελληνικες εκδοσεις για την samsung. Εγω προσωπικα, ειμαι φαν της nordic και συγκεκριμενα της nee γιατι ειναι η ΜΟΝΗ που δινει συνεχεια updates για το s2 και νοιαζεται για το κινητο. Ακομα και ελληνικη να βγει, αδιαφορη μου ειναι και γι'αυτο δεν την περιμενω...γιατι ξερω το κινητο μου θα μεινει σε εκεινο το updates. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) εμενα η Nordic Nee δεν με θελει... :( XWKI4 2.3.4 Ελληνικό Firmware Κάνετε extract με κωδικό samfirmware.com (sales code EUR) http://hotfile.com/dl/145792786/b19553f/I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1.zip.html το extract δεν ζητησε κωδικό... κανω το φλασαρισμα, το Odin γραφει PASS, το κινητο κανει επανεκκινηση, αλλα βγαζει σφαλμα οταν ξεκινανε οι ρυμθισεις (εκει που σου δειχνει οτι πρεπει να πατησεις το πρασινο android): "Υπηρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Ενημέρωση λογισμικού (διαδικασία com.wssyncmldm). Προσπαθηστε ξανά." μετα αλλο: "Υπηρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Πλαίσιο Υπηρεσιων Google (διαδικασία com.google.process.gapps). Προσπαθηστε ξανά." ουσιαστικα μονο σβησιμο μπορω να κανω.. το δοκιμασα να φλασαρω 2 φορες.. μου αρεσει το "μη αναμενόμενη διακοπή"... λες και υπαρχουν και αναμενομενες... :lol: Edited May 15, 2013 by MASTERX Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) εμενα η Nordic Nee δεν με θελει... :( το extract δεν ζητησε κωδικό... κανω το φλασαρισμα, το Odin γραφει PASS, το κινητο κανει επανεκκινηση, αλλα βγαζει σφαλμα οταν ξεκινανε οι ρυμθισεις (εκει που σου δειχνει οτι πρεπει να πατησεις το πρασινο android): "Υπηρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Ενημέρωση λογισμικού (διαδικασία com.wssyncmldm). Προσπαθηστε ξανά." μετα αλλο: "Υπηρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Πλαίσιο Υπηρεσιων Google (διαδικασία com.google.process.gapps). Προσπαθηστε ξανά." ουσιαστικα μονο σβησιμο μπορω να κανω.. το δοκιμασα να φλασαρω 2 φορες.. μου αρεσει το "μη αναμενόμενη διακοπή"... λες και υπαρχουν και αναμενομενες... :lol: Κανε wipe data κρατωντας power+volume up+home Βαλε Nordic Nee να δεις το φως σου φιλε και να παιρνεις και συνεχεια updates αλλα και να δει και την 4.2.2 το κινητο σου και άσε τις ελληνικες εκδοσεις για την samsung. Εγω προσωπικα, ειμαι φαν της nordic και συγκεκριμενα της nee γιατι ειναι η ΜΟΝΗ που δινει συνεχεια updates για το s2 και νοιαζεται για το κινητο. Ακομα και ελληνικη να βγει, αδιαφορη μου ειναι και γι'αυτο δεν την περιμενω...γιατι ξερω το κινητο μου θα μεινει σε εκεινο το updates. :cool: Ολο το διαστημα Nordic εχω απο την 4.0.4! Για λιγο καιρο ειχα και την αγγλικη 4.0.4.Απλα ειναι ψυχολογικο το θεμα.Να εχεις ελληνικη συσκευη και να γυρνας την συσκευη σε nee,xeo,xeu κτλ για τις αναβαθμισεις γιατι εδω δεν εχουν σκοπο να κανουν τα αυτονοητα! (Τωρα ειδα οτι επρεπε να κανω πολλαπλη παραθεση!!!!Sorry) Edited May 15, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ολο το διαστημα Nordic εχω απο την 4.0.4! Για λιγο καιρο ειχα και την αγγλικη 4.0.4.Απλα ειναι ψυχολογικο το θεμα.Να εχεις ελληνικη συσκευη και να γυρνας την συσκευη σε nee,xeo,xeu κτλ για τις αναβαθμισεις γιατι εδω δεν εχουν σκοπο να κανουν τα αυτονοητα! Και που εχουμε αυτην την δυνατοτητα, να λεμε και ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Κανε wipe data κρατωντας power+volume up+home σωστος ρε φιλε... πολυτιμη η βοηθεια σας εδω μεσα..!!!!!! και επιτελους καταφερα να γυρισω το EUR σε ΝΕΕ !!! παω να βαλω 4.1.2 τωρα!!!!!!!! Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts