Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα οσο αφορα την 4.2.2 θα την παρει επισημα το κινητο μας ή ακομα ειμαστε στο μπορει ναι μπορει οχι?

Γιατι μας κοβω να βγαζουν αυτη κατευθειαν για τις unbranded συσκευες στην samsung hellas.

Τι να πω ρε παιδια τοσο που την καθυστερουν ποια....

Nαι σίγουρο 100%... κι όσο είχαμε την 4.0.3 ενώ οι υπόλοιποι αναβάθμιζαν σε 4.0.4, εμείς θα πηγαίναμε κατ'ευθείαν σε 4.1 γιατί ήμασταν πιο μάγκες..:lol:

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οποτε τελειωσε ειναι τελεσιδικο οτι θα δωσει την 4.2.2 η samsung επισημα στα s2?

Και αυτη θα ειναι η τελευταια εκδοση android που θα δωσει σωστα?

Τουλαχιστον αυτο εχει πει προς το παρον οτι την 5.χ.χ θα την παρουν τα ποιο νεα κινητα της σωστα?

Παντως απο το λιγο που ξερουμε εχει καμια βασικη διαφορα η 4.1.2 απο την 4.2.2?

Οποτε τελειωσε ειναι τελεσιδικο οτι θα δωσει την 4.2.2 η samsung επισημα στα s2?

Και αυτη θα ειναι η τελευταια εκδοση android που θα δωσει σωστα?

Τουλαχιστον αυτο εχει πει προς το παρον οτι την 5.χ.χ θα την παρουν τα ποιο νεα κινητα της σωστα?

Παντως απο το λιγο που ξερουμε εχει καμια βασικη διαφορα η 4.1.2 απο την 4.2.2?

http://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history#Android_4.2_Jelly_Bean_.28API_level_17.29

Δεν ξερει κανεις τλκ τι ρολο παιζει η σκανδιναβικη DNF?

Προφανώς όσοι το έχουμε δει μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε για τι ακριβώς πρόκειται, δεν είναι ανάγκη να ρωτάς ανά 5 απαντήσεις ρε'σύ Φώτη.. όποιος γνωρίζει θα απαντήσει. Τώρα έχω την lsn και δεν την αλλάζω εύκολα διαφορετικά θα την έκανα μια δοκιμή μήπως αποκτήσω άποψη να σας πω. Κι εσύ την lsn δεν έχεις; Δεν είσαι ευχαριστημένος; Αν όχι, δεν θες να τη δοκιμάσεις;:)

Προφανώς όσοι το έχουμε δει μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε για τι ακριβώς πρόκειται, δεν είναι ανάγκη να ρωτάς ανά 5 απαντήσεις ρε'σύ Φώτη.. όποιος γνωρίζει θα απαντήσει. Τώρα έχω την lsn και δεν την αλλάζω εύκολα διαφορετικά θα την έκανα μια δοκιμή μήπως αποκτήσω άποψη να σας πω. Κι εσύ την lsn δεν έχεις; Δεν είσαι ευχαριστημένος; Αν όχι, δεν θες να τη δοκιμάσεις;:)

Ναι. Την lsn εχω αλλα η καινουργια εχει αλλαγες στο changelist κ ισως ειναι καλυτερη.

Δεν ξερει κανεις τλκ τι ρολο παιζει η σκανδιναβικη DNF?

Τι Σκανδιναβική ρε παιδιά? Αφού το PDA είναι πάλι LSN...

Στο δε Samsung updates.com δεν δίνει καν χώρα που ανήκει αυτή η Rom...

Sony logo.gif

Τι Σκανδιναβική ρε παιδιά? Αφού το PDA είναι πάλι LSN...

Στο δε Samsung updates.com δεν δίνει καν χώρα που ανήκει αυτή η Rom...

Nordic countries την εχει. Επισης εχει αλλαγες απο την lsn-nee

Πήρε κανείς αναβάθμιση σε DNF από όσους έχουν ΝΕΕ csc όπως έγινε με τις LSJ & LSN? Αν όχι, η Rom είναι για αλλού...

Sony logo.gif

Πήρε κανείς αναβάθμιση σε DNF από όσους έχουν ΝΕΕ csc όπως έγινε με τις LSJ & LSN? Αν όχι, η Rom είναι για αλλού...

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος γι'αυτό, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε κιόλας να γίνει αναβάθμιση από ένα firmware σε ένα άλλο έχοντας μεταξύ τους διαφορετικά csc.. προσωπικά -όπως είπα απ'την αρχή που εμφανίστηκε αυτό το DNF- πιστεύω ότι όντως αυτό το firmware κάπου αλλού απευθύνεται κι όχι στις unbranded συσκευές των Σκανδιναβικών χωρών γενικότερα.. όπως για παράδειγμα αυτό που συμβαίνει μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου. Τώρα το ποιος μπορεί να μας απαντήσει πιο σίγουρα για όλα αυτά..:p

..και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα κιόλας, τη στιγμή που υπάρχει η lsn και μέχρι τώρα νομίζω ότι καλύπτει αρκετούς..:)

Edited by makis206

Παρεξηγηση...εννοειται οτι δεν παιζει τετοια αναβαθμιση, νομιζα οτι ο fotis ελεγε πως η καινουργια αυτη σκανδιναβικη εχει καποια σχεση με την ΝΕΕ που εχουμε τοσο καιρο...

Τωρα που το ξαναειδα στο Sammobile, ειναι νομιζω ξεκαθαρο οτι ειναι μια αλλη unbranded για Σκανδιναβια, σαν την ΝΕΕ, με ιδιο PDA αλλα πιο φρεσκο changelist. Αρα οποιος εχει ορεξη, φλασαρει και μας λεει αν παρατηρησει κατι διαφορετικο που εχω την αισθηση οτι θα προκειται για μικροβελτιωσεις και τιποτα παραπανω...με την ιδια λογικη που θα βαλει μια unbranded άλλης χωρας απο τον πινακα και νεοτερη ημερομηνια εκδοσης...

Sony logo.gif

Ναι...ειναι Σκανδιναβικη απλα με DNF csc και οχι NEE. Το σιγουρο παντως ειναι οτι ειναι σαφως καλυτερη απο την lsn-nee η lsn-dnf λογο οτι εχει βελτιωμενο changelist. Κριμα που ειμαι στο νοσοκομειο και δεν μπορω να την φλασαρω την καινουργια nordic

για χρήστες linux, υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος να κάνουμε update;

διαβάζω οτι με virtualbox είναι επικίνδυνο, ενώ με wine προσπάθησα να εγκαταστήσω το kies αλλά απέτυχα.

καμιά ιδέα; μιλάω πάντα για επίσημες εκδόσεις λογισμικού για Ελλάδα. το κινητό μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: έκδοση Android 2.3.3 και έκδοση βασικού φάσματος i9100bokg1.

το google now γιατι μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα σας με την LSN?
All it takes is a swipe...

το google now γιατι μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα σας με την LSN?

Δοκίμασες βάζοντας πρώτα τη γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά;

Δοκίμασες βάζοντας πρώτα τη γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά;

αν εννοεις μετα το φλασαρισμα της ρομ, οχι δεν το εκανα εβαλα κατευθειαν την ελληνικη σαν γλωσσα συστηματος. Αλλα αυτο τι σχεση εχει, πιο πολυ εχει να κανει με την κωδικο, στην ελλαδα δλδ επισημα δεν εχουμε το ΑΡΡ αυτο? το ελληνικο νεξους μου κανονικα το παιζει

All it takes is a swipe...

αν εννοεις μετα το φλασαρισμα της ρομ, οχι δεν το εκανα εβαλα κατευθειαν την ελληνικη σαν γλωσσα συστηματος. Αλλα αυτο τι σχεση εχει, πιο πολυ εχει να κανει με την κωδικο, στην ελλαδα δλδ επισημα δεν εχουμε το ΑΡΡ αυτο? το ελληνικο νεξους μου κανονικα το παιζει

Δοκίμασε το αλλάζοντας τη γλώσσα σε αγγλικά και θα δεις. Άνοιξέ το για πρώτη φορά και μετά άλλαξε ξανά σε ελληνικά, αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί.;)

Ξερει κνς ποιας χωρας ειναι η lsn dnf?

Σκανδιναβικών χωρών δεν είναι; Υποθέτω ότι περιλαμβάνονται όλες οι Σκανδιναβικές χώρες στη διάθεση του συγκεκριμένου firmware..

Σκανδιναβικών χωρών δεν είναι; Υποθέτω ότι περιλαμβάνονται όλες οι Σκανδιναβικές χώρες στη διάθεση του συγκεκριμένου firmware..

Γιατι region εχει (n/a)? Επισης ποια η διαφορα απο την nee?

απο αυτα τα δυο ποιο ειναι καλυτερο κ γιατι για να το περασω στο κινητο μου?

Jelly bean firmwares:

XWLSD (31 Ιανουαρίου 2013) 4.1.2 Vodafone Ελληνικό firmware. Sales code VGR.

XWLSΝ (19 Mαρτίου 2013) 4.1.2 Σκανδιναβικό firmware. Sales code NEE.

μηπως γνωριζει κανεις αν στα κοντα θα βγει κ το ελληνικο ωστε να περιμενω λιγο να βαλω εκεινο?

σορι τωρα ειδα οτι το ενα ειναι ελληνικο! αλλα γραφει vodafone κ εγω εχω συνδεση cosmote παιζει καποιο ρολο αυτο??? θα εχω καποιο προβλημα?

κ αν μπορει να μου πει ποια η διαφορα μεταξι των 2 κ πιο να προτιμήσω να βαλω κ γιατι! ??

Edited by SGI
http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!!

απο αυτα τα δυο ποιο ειναι καλυτερο κ γιατι για να το περασω στο κινητο μου?

Jelly bean firmwares:

XWLSD (31 Ιανουαρίου 2013) 4.1.2 Vodafone Ελληνικό firmware. Sales code VGR.

XWLSΝ (19 Mαρτίου 2013) 4.1.2 Σκανδιναβικό firmware. Sales code NEE.

μηπως γνωριζει κανεις αν στα κοντα θα βγει κ το ελληνικο ωστε να περιμενω λιγο να βαλω εκεινο?

σορι τωρα ειδα οτι το ενα ειναι ελληνικο! αλλα γραφει vodafone κ εγω εχω συνδεση cosmote παιζει καποιο ρολο αυτο??? θα εχω καποιο προβλημα?

κ αν μπορει να μου πει ποια η διαφορα μεταξι των 2 κ πιο να προτιμήσω να βαλω κ γιατι! ??

Εγω θα σου προτεινα να περασεις την LSN, γιατι η LSD εινα πιο παλια ενημερωση των Σκανδιναβικων χωρων.

Δε θα εχεις καποιο προβλημα με την ελληνικη voda, απλα πιθανοτατα θα σου περασει και καποιες εφαρμογες της vodafone.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Τελικα την περασα την lsn dnf αλλα με το ιδιο csc που ειχα nee εμεινε. Καλυτερα ομως γιατι αφου ειναι ιδια στο pda κτλ με την αρχικη lsn θα μπορω να παιρνω ενημερωσεις και να μου το αναγνωριζει και το κιες.

Τελικα την περασα την lsn dnf αλλα με το ιδιο csc που ειχα nee εμεινε. Καλυτερα ομως γιατι αφου ειναι ιδια στο pda κτλ με την αρχικη lsn θα μπορω να παιρνω ενημερωσεις και να μου το αναγνωριζει και το κιες.

Το δοκίμασες με το Kies; Αν δεν στο αναγνωρίσει λογικά θα πρέπει να το αλλάξεις πάντως..;)

Αναμένουμε σύγκριση με την lsn! Αν τυχόν διαπιστώσεις κάτι..:)

Το δοκίμασες με το Kies; Αν δεν στο αναγνωρίσει λογικά θα πρέπει να το αλλάξεις πάντως..;)

Αναμένουμε σύγκριση με την lsn! Αν τυχόν διαπιστώσεις κάτι..:)

Μεχρι στιγμης καμια εμφανεστατη αλλαγη. Οσο για αλλαγη csc...δεν μπορω/γινεται γτ με το προγραμμα θελει ρουτ. Με το φλασαρισμα παντως δεν αλλαχτηκε το csc, εμεινε nee. Δεν το δοκιμασα με το κιες αλλα λογικα επειδη ειναι ολα ειναι θα το αναγνωριζει κανονικα. Σαν να αλλαζεις μονο κερνελ ειναι γτ στην τελικη μονο αυτο αλλαξε.

Edited by FoT1s

• The topic was unpinned