fitifititis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Κι εγώ το πήρα με την "απαράδεκτη" κατά πολλούς 4.0.3. παρόλο που δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα εδώ και 3-4 μήνες που το 'χω. Δεν το κουνάω ρούπι αν είναι η μπαταρία να πέφτει πιο γρήγορα...Όλο για προβλήματα διαβάζω απ'όσους το πείραξαν. Και καλά αν ξέρεις να τα διορθώσεις. Αν δεν ξέρεις?...Οκ, τα παιδιά εδώ βοηθούν ο ένας τον άλλο αλλά όσο να'ναι είναι μεγάλο ρίσκο...Εσύ με την 2.3.6 πώς και δεν πήγες σε 4.0.3 ή 4.0.4?? Για επίσημη μιλάω... Εγώ το πήρα με την 4.0.3 και το πήγα στην 4.1.2 με τι βοήθεια του forum, όντας άσχετος. Τι να σου πω άμα θέλεις μείνε στην 4.0.3 πάντως εγώ για κανένα λόγο δε γυρίζω πίσω. Η μπαταρία που έχεις ακούσει, είναι καλύτερη στην 2.3 και στην 4.0.4, ενώ στην 4.0.3 είναι όπως και στην 4.1.2 και μη σου πω και χειρότερα. Η 4.1.2 είναι πολύ πιο όμορφη και γρήγορη από την 4.0.3, σαν να σου δίνουνε καλύτερο κινητό. Αυτά είχα να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Εγώ το πήρα με την 4.0.3 και το πήγα στην 4.1.2 με τι βοήθεια του forum, όντας άσχετος. Τι να σου πω άμα θέλεις μείνε στην 4.0.3 πάντως εγώ για κανένα λόγο δε γυρίζω πίσω. Η μπαταρία που έχεις ακούσει, είναι καλύτερη στην 2.3 και στην 4.0.4, ενώ στην 4.0.3 είναι όπως και στην 4.1.2 και μη σου πω και χειρότερα. Η 4.1.2 είναι πολύ πιο όμορφη και γρήγορη από την 4.0.3, σαν να σου δίνουνε καλύτερο κινητό. Αυτά είχα να πω. Κουμπί "Like" δεν έχει το myphone ε;:p Εν ολίγοις με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το ποστ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 στο τελος της διαδικασιας του 1ου ποστ, ειτε αλλάξω sale code ειτε όχι, πρέπει να κάνω κ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? (εγώ έβαλα την 4.1.2 ισπανικη κ δεν άλλαξα κανένα κωδικό χώρας, άλλωστε δε κατάλαβα κ σε τι μου χρησιμευει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 στο τελος της διαδικασιας του 1ου ποστ, ειτε αλλάξω sale code ειτε όχι, πρέπει να κάνω κ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? (εγώ έβαλα την 4.1.2 ισπανικη κ δεν άλλαξα κανένα κωδικό χώρας, άλλωστε δε κατάλαβα κ σε τι μου χρησιμευει) Αν δεν κάνω λάθος η Ισπανική δεν είναι multi-csc, δεν δίνει δηλαδή επιλογές να το αλλάξεις κι έχει μόνο το δικό της (ίσως να μην θυμάμαι και σωστά). Άσ'το όπως είναι, δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να το αλλάξεις έτσι κι αλλιώς. Κάτι τελευταίο, αλλάζοντάς το γίνεται αυτόματα και επαναφορά..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 εγώ να κάνω χειροκίνητη επαναφορα εργ ρυθμισεων? ή τζάμπα κόπος. εννοώ χρειάζεται μετά την αλλαγη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 εγώ να κάνω χειροκίνητη επαναφορα εργ ρυθμισεων? ή τζάμπα κόπος. εννοώ χρειάζεται μετά την αλλαγη ρομ? Καλό θα ήταν και αξίζει την ταλαιπωρία κατ'εμέ, μπορεί να σε γλυτώσει κι από διάφορα "θεματάκια" που ίσως προκληθούν από υπολείμματα της παλιάς μέσα στην καινούργια.. αν θες πάλι την κρατάς ως έχει και κάνεις την επαναφορά αν δεις κάτι περίεργο κατά τη χρήση.. προσωπικά το κάνω πάντα όμως, τουλάχιστον να ξέρω πως για ότι συναντήσω μελλοντικά δεν θα ευθύνεται το ότι έχω αφήσει μια "εκκρεμότητα" πίσω..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλό θα ήταν και αξίζει την ταλαιπωρία κατ'εμέ, μπορεί να σε γλυτώσει κι από διάφορα "θεματάκια" που ίσως προκληθούν από υπολείμματα της παλιάς μέσα στην καινούργια.. αν θες πάλι την κρατάς ως έχει και κάνεις την επαναφορά αν δεις κάτι περίεργο κατά τη χρήση.. προσωπικά το κάνω πάντα όμως, τουλάχιστον να ξέρω πως για ότι συναντήσω μελλοντικά δεν θα ευθύνεται το ότι έχω αφήσει μια "εκκρεμότητα" πίσω..:) θα περιμενω να βγαλει προβλημα, γτ βαριεμαι για να πω την αληθεια :p θενκς παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 θα περιμενω να βγαλει προβλημα, γτ βαριεμαι για να πω την αληθεια :p θενκς παντως Όπως αγαπάς! Εύχομαι να το χαρείς και να μην χρειαστεί.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 εχω προσεξει πως η LSJ εχει πολυ μεγαλη καταναλωση μπαταριας απο την οθονη...78% :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 εβαλα την XWLSD συνδεθηκα με kies και μου γραφει οτι'' η συσκευη σας δεν υποστιριζει αναβαθμιση λογισμικου μεσω kies''γιατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 εβαλα την XWLSD συνδεθηκα με kies και μου γραφει οτι'' η συσκευη σας δεν υποστιριζει αναβαθμιση λογισμικου μεσω kies''γιατι?? γιατι εχεις διαφορετικο csc απο το σκανδιναβικο που θα επρεπε να εχεις, δλδ NEE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Παντως κ οι δυο εκδοσεις εχουν ενα θεμα με την οθονη...περι αναλυση, χρωματα, πιξελ κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Παιδιά σας έχει συμβεί εκεί που έχετε αφημένο κάπου το κινητό ξαφνικά κάθε τόσο δίχως λόγο να ανοίγει η οθόνη; Εμένα χθες το βράδυ μου το έκανε αυτό. Για ποιο λόγο λέτε να συμβαίνει; Το έχω δει και σε άλλα κινητά να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Παιδιά σας έχει συμβεί εκεί που έχετε αφημένο κάπου το κινητό ξαφνικά κάθε τόσο δίχως λόγο να ανοίγει η οθόνη; Εμένα χθες το βράδυ μου το έκανε αυτό. Για ποιο λόγο λέτε να συμβαίνει; Το έχω δει και σε άλλα κινητά να γίνεται. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως ευθύνεται κάποια εφαρμογή, παλιότερα όσοι είχαν τον "Εκατομμυριούχο" έβλεπαν συχνά το φαινόμενο, δεν ξέρω αν ισχύει όμως ακόμα για τη συγκεκριμένη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως ευθύνεται κάποια εφαρμογή, παλιότερα όσοι είχαν τον "Εκατομμυριούχο" έβλεπαν συχνά το φαινόμενο, δεν ξέρω αν ισχύει όμως ακόμα για τη συγκεκριμένη.. Καλά δεν την έχω αυτή την εφαρμογή πάντως. Από σήμερα που θα το κάνω root έχει να γίνει καλό ξεκαθάρισμα από εφαρμογές. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos24 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλά δεν την έχω αυτή την εφαρμογή πάντως. Από σήμερα που θα το κάνω root έχει να γίνει καλό ξεκαθάρισμα από εφαρμογές. :) Φιλε fitifititis καλημερα. μπορεις να βοηθησεις να το κανω και εγω root? προσφατα πηρα το S2 και εχει ακομα την 4.0.3, δεν περνει αλλη,ξερω οτι η τελευταια ειναι η 4.0.4,δεν ξερω γιατι δεν την περνει!! γνωριζεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Φιλε fitifititis καλημερα. μπορεις να βοηθησεις να το κανω και εγω root? προσφατα πηρα το S2 και εχει ακομα την 4.0.3, δεν περνει αλλη,ξερω οτι η τελευταια ειναι η 4.0.4,δεν ξερω γιατι δεν την περνει!! γνωριζεις γιατι? Τα ελληνικα unbranded δεν εχουν παει σε 4.0.4. Θα πανε κατευθειαν σε 4.1 οταν δεησει η αντιπροσωπια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Το προβλημα με την μπαταρια στην καταναλωση γτ το εχω μονο εγω κ καποιοι λενε οτι ειναι καλυτερα με την lsj? Σκεφτομαι οταν μου ερθει η anker 1900mah τοτε να την βαλω ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos24 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Τα ελληνικα unbranded δεν εχουν παει σε 4.0.4. Θα πανε κατευθειαν σε 4.1 οταν δεησει η αντιπροσωπια. της cosmote ξερω οτι ολα εχουν την 4.0.4 και πανε πολυ καλυτερα σε σχεση με την 4.0.3, το δικο μου δεν ξερω απο που αγοραστηκε,το πηρα μεταχηρισμενο. μπορει καποιος που εχει αγορασει απο vodafone η wind να μας πει ποια εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Το προβλημα με την μπαταρια στην καταναλωση γτ το εχω μονο εγω κ καποιοι λενε οτι ειναι καλυτερα με την lsj? Σκεφτομαι οταν μου ερθει η anker 1900mah τοτε να την βαλω ξανα. και εγω εχω χαλια μπαταρια με LSJ δεν εισαι μονο εσυ:)το τηλεφωνο παει σφαιρα αλλα αυτονομια χαλια...μια μερα με το ζορι...η 4.0.4 ειναι πολυ καλυτερη σε αυτονομια η μικρες διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos24 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 και εγω εχω χαλια μπαταρια με LSJ δεν εισαι μονο εσυ:)το τηλεφωνο παει σφαιρα αλλα αυτονομια χαλια...μια μερα με το ζορι...η 4.0.4 ειναι πολυ καλυτερη σε αυτονομια η μικρες διαφορες? Φιλε couros1 εσυ ποια εκδοση εχεις, απο που το αγορασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Φιλε couros1 εσυ ποια εκδοση εχεις, απο που το αγορασες? LSJ jelybean απο πλαισιο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Το προβλημα με την μπαταρια στην καταναλωση γτ το εχω μονο εγω κ καποιοι λενε οτι ειναι καλυτερα με την lsj? Σκεφτομαι οταν μου ερθει η anker 1900mah τοτε να την βαλω ξανα. Μετά απο δυο μέρες χρήσης επιβεβαιώνω κι εγώ, λίγο παραπάνω απ'την lsd σίγουρα την καταναλώνει η lsj..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Μετά απο δυο μέρες χρήσης επιβεβαιώνω κι εγώ, λίγο παραπάνω απ'την lsd σίγουρα την καταναλώνει η lsj..;) Οπως αναφερα κ παραπανω...οταν με το καλο μου ερθει η μπαταρια με 1900mah χωρο κ δεν θα καταλαβαινει τιποτα, τοτε ισως την ξαναβαλω την lsj. Προς το παρων που ειναι ετσι η κατασταση δεν παιζει να βαλω ξανα την lsj. Εδω κ την lsd σκεφτομαι να αλλαξω με καμια 403 eur η 404 nordic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts