makis206 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Από μπαταρία πως πάτε ρε παιδιά; Το έχω κανα τριάρι μέρες 4.1.2 και τη γονατίζει στην κυριολεξία. Δεν έκανα factory reset μετά την εγκατάσταση, λέτε να φταίει αυτό; 3άρι μέρες;:blink: Ρεκόρ αυτονομίας κάνεις..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 κανεις δεν ξερει ρε παιδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 3άρι μέρες;:blink: Ρεκόρ αυτονομίας κάνεις..:lol: Πιστεύω ότι εννοεί πως το φορτίζει αυτές τις μέρες :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 κανεις δεν ξερει ρε παιδια??? Θα ακολουθήσεις τον οδηγό στο πρώτο ποστ (αυτού του νήματος) και στο Odin 1,85 θα περάσεις στη θέση PDA το αρχείο MD5 που σου έδωσε το ξεζιπάρισμα, ούτε pit ούτε τίποτα. Μόλις εγκαταστήσεις τη rom θα βρεις εδώ το αρχείο για το root.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 3άρι μέρες;:blink: Ρεκόρ αυτονομίας κάνεις..:lol: Ρε φίλος, εννοώ οτι σε 3 μέρες έχω βαρεθεί να φορτίζω, τι δεν καταλαβαίνεις? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Εγώ έχω την 4.1.2 από το Σάββατο. Η χρήση μπαταρίας μου φαίνεται πολύ χειρότερη από την 4.0.4 που είχα πριν. Πριν την περάσω έκανα όλα τα wipes και έτσι άρχισα να το ξανα στήνω από την αρχή. Το ξέρω ότι δεν χρειάζεται, αλλά επειδή δεν τα είχα κάνει ποτέ 2 χρόνια τώρα - έβαζα μόνο oficial - είπα να τα στείλω όλα. Δεν πρόσθεσα και πολλά η αλήθεια είναι, viber, skype, ex caller, real calc, dolphin br. Σε καμία προηγούμενη δεν είχα ιδιαίτερα θέματα με μπαταρία - κρατούσε και 2 μέρες με σχετική χρήση net από wi-fi και αρκετά τηλ. Επίσης από χθες έχω θέμα με το play - ή αργεί υπερβολικά ή δεν φορτώνει ποτέ. Σήμερα με αποσυνδεση, επανασύνδεση wi-fi λύθηκε. Η κάμερα δουλεύει πιο γρήγορα, η κύλιση των μενού πολύ πιο γρήγορη ανταπόκριση - γενικά η αφή. Αφού την πέρασα δεν έκανα wipes ή αλλαγή csc ή factory reset αλλά το σκέφτομαι τώρα που είναι νέο ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ρε φίλος, εννοώ οτι σε 3 μέρες έχω βαρεθεί να φορτίζω, τι δεν καταλαβαίνεις? :) Είναι προφανές ότι έτσι που το είπες κατάλαβα ότι το φορτίζεις ανά τρεις μέρες, είναι αυτός ο γραπτός λόγος καμμιά φορά..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Εγώ έχω την 4.1.2 από το Σάββατο. Η χρήση μπαταρίας μου φαίνεται πολύ χειρότερη από την 4.0.4 που είχα πριν. Πριν την περάσω έκανα όλα τα wipes και έτσι άρχισα να το ξανα στήνω από την αρχή. Το ξέρω ότι δεν χρειάζεται, αλλά επειδή δεν τα είχα κάνει ποτέ 2 χρόνια τώρα - έβαζα μόνο oficial - είπα να τα στείλω όλα. Δεν πρόσθεσα και πολλά η αλήθεια είναι, viber, skype, ex caller, real calc, dolphin br. Σε καμία προηγούμενη δεν είχα ιδιαίτερα θέματα με μπαταρία - κρατούσε και 2 μέρες με σχετική χρήση net από wi-fi και αρκετά τηλ. Επίσης από χθες έχω θέμα με το play - ή αργεί υπερβολικά ή δεν φορτώνει ποτέ. Σήμερα με αποσυνδεση, επανασύνδεση wi-fi λύθηκε. Η κάμερα δουλεύει πιο γρήγορα, η κύλιση των μενού πολύ πιο γρήγορη ανταπόκριση - γενικά η αφή. Αφού την πέρασα δεν έκανα wipes ή αλλαγή csc ή factory reset αλλά το σκέφτομαι τώρα που είναι νέο ακόμη. Εχει ηδη αναφερθει οτι το viber "τσακιζει" την μπαταρια (μου ειχε τυχει κι εμενα παλιοτερα), οποτε βγαλ'το να δεις αν θα παει καλυτερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ναι το έχω υπ' όψιν μου, απλά πάντα είχα το viber φορτωμένο και μάλιστα το χρησιμοποιώ αρκετά. Συνεπώς η σύγκριση η ίδια. Θα δω πως πάει και βλέπουμε. Καμία ιδέα για το μήπως ένα factory reset βοηθούσε μετά από εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ναι το έχω υπ' όψιν μου, απλά πάντα είχα το viber φορτωμένο και μάλιστα το χρησιμοποιώ αρκετά. Συνεπώς η σύγκριση η ίδια. Θα δω πως πάει και βλέπουμε. Καμία ιδέα για το μήπως ένα factory reset βοηθούσε μετά από εγκατάσταση; Το factory reset μετα απο εγκατασταση rom βοηθαει εαν εχουμε "θεματα"... Αλλιως δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος... Στην περιπτωση σου ισως βοηθησει, αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια! Αν θεωρεις οτι δεν παει αλλο που λενε, καν'το...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καλό είναι να χρησιμοποιησεις κι ένα battery calibrator μετά την εγκατάσταση της ROM. Άφησέ το να φορτίσει μέχρι το 100%, μετά κάνε το calibration και μετά βγάλε τον φορτιστή. Καλό είναι να το φορτίσεις μέσω μίας θύρας USB από Η/Υ. Η φόρτιση θα είναι πιο ομαλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Καλό είναι να χρησιμοποιησεις κι ένα battery calibrator μετά την εγκατάσταση της ROM. Άφησέ το να φορτίσει μέχρι το 100%, μετά κάνε το calibration και μετά βγάλε τον φορτιστή. Καλό είναι να το φορτίσεις μέσω μίας θύρας USB από Η/Υ. Η φόρτιση θα είναι πιο ομαλή. Καμία πρόταση callibrator έχεις; Πάντα το φορτίζω σε usb, αλλά η αλήθεια είναι 2 μέρες τώρα χρησιμοποιούσα τον φορτιστή. Ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι κάνει πολύ περισσότερη ώρα να φορτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Για ποιον λόγο είναι καλύτερη η φόρτιση απο USB και όχι απο τον φορτιστή του ? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Για ποιον λόγο είναι καλύτερη η φόρτιση απο USB και όχι απο τον φορτιστή του ? To λέει και παραπάνω, "Η φόρτιση θα είναι πιο ομαλή". To USB φορτίζει πιο αργά τη μπαταρία σε σύγκριση με τον φορτιστή της πρίζας, λογικά λοιπόν..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKALI2 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 1.Ερωτηση οταν θελουμε να κανουμε backup με το nandroid το αφηνουμε στο normal? 2.Οταν εχουμε περασει την αλλη ρομ για επαναφορα του backup πρεπει να ξαναμπει η εφαρμογη η το φορτονεις στην εκκεινηση μεσο cwm? Παράθεση Galaxy SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Παιδια, γνωριζετε αν υπαρχει καποιο λινκ εκτος hotfile για να κατεβασω την Nordic? Το hotfile θα μου σπασει τα νευρα αποψε...:mad::mad::mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Παιδια, γνωριζετε αν υπαρχει καποιο λινκ εκτος hotfile για να κατεβασω την Nordic? Το hotfile θα μου σπασει τα νευρα αποψε...:mad::mad::mad: Μπα μπα, πήραμε πίσω το εργαλείο;:p Βάλε στο Google αυτό I9100XWLSD_I9100OXXLS6_NEE.zip και ρίξε μια ματιά στα sites που θα βγάλει ο ψαχτήρης..:lol: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 μακη το λινκ για το ροοτ που μου εδωσες το αρχειο το εβαλα στην εσωτερικη μνημη για τι δεν θελω να βαλω καρτα sd...το εβαλα και μπηκα στο μενου μετα αλλα δεν βλεπω να εχει πουθενα clockwork recovery εικονιδιο ουτε και κανα su που να λεει οτι ειναι ρουτ...ξερεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Μπα μπα, πήραμε πίσω το εργαλείο;:p Βάλε στο Google αυτό I9100XWLSD_I9100OXXLS6_NEE.zip και ρίξε μια ματιά στα sites που θα βγάλει ο ψαχτήρης..:lol: :) Μπα, τιποτα ακομα... απλα με εχει πιασει στερηση...!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 (edited) μακη το λινκ για το ροοτ που μου εδωσες το αρχειο το εβαλα στην εσωτερικη μνημη για τι δεν θελω να βαλω καρτα sd...το εβαλα και μπηκα στο μενου μετα αλλα δεν βλεπω να εχει πουθενα clockwork recovery εικονιδιο ουτε και κανα su που να λεει οτι ειναι ρουτ...ξερεις κατι? Λοιπόν για αρχή και για να είμαστε σίγουροι, κατέβασες αυτό το zip, σωστά; Eαν ναι, το εγκατέστησες από recovery; Επειδή υποθέτω πως όχι και απλώς το έβαλες στην εσωτερική SD κάνε τα εξής: -Κλείσε τη συσκευή. -Πάτα με τη σειρά: Volume UP - Home (το μεσαίο πλήκτρο κάτω απ'την οθόνη δηλαδή) - Power (το πλήκτρο που ανοίγει η συσκευή). Πρόσεξε, ξεκίνα να τα πατάς με αυτή τη σειρά και χωρίς να αφήσεις κανένα απ'τα δάχτυλά σου φρόντισε να τα κρατήσεις και τα 3 πατημένα ταυτόχρονα μέχρι να ανοίξει η συσκευή (δύο δευτερόλεπτα θέλει απ'τη στιγμή που θα πατήσεις το Power τελευταίο ;)) -Μόλις ανοίξει η συσκευή θα σε βάλει σε recovery -Με τα πλήκτρα του Volume πας πάνω - κάτω και με το Power κάνεις την επιλογή -Πήγαινε λοιπόν στο "Install zip from SD card" (μην μπερδευτείς, την εσωτερική "μνήμη" εννοεί. Την εξωτερική SD την αναφέρει σαν "external") και μόλις βρεις το αρχείο (σε όποιον φάκελο το αποθήκευσες τέλος πάντων) πήγαινε με τα Up-Down πάνω του και πάτα το Power για να αρχίσει η εγκατάσταση. -Μόλις εγκατασταθεί επέλεγε το "πίσω" με το Power (κάπως έτσι /.../ θα το δεις) και επέλεξε το "reboot system now" -Στην επανεκκίνηση θα είσαι root ΈΞΤΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ στο αρχείο που εγκατέστησες! Διπλοτσέκαρε ότι έβαλες το σωστό! Μπα, τιποτα ακομα... απλα με εχει πιασει στερηση...!!!!!!!!!!! Βιάζεται να κατεβάσει το firmware και δεν έχει ακόμα τη συσκευή στα χέρια του...! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!:lol::bow::yahoo::clap::knife::dance::rotfl: Edited February 19, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larsson2004 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 ρε παιδιά να κανω και γω μια ερωτηση...εβαλα και γω με odin τη νεα εκδοση (ισπανικη) ολα ωραια και καλα αλλα...δε ξερω τι εχει γινει και μου εχει βγει μια βλακεια που οταν κανω scroll μεταξυ των σελιδων μου λεει παντα μια φωνή " page 1 of 4 page 2 of 4 " προσπαθησα μεσα απ το accesibility και τους ηχους αλλα τιποτα...μπορεισ κανει να βοηθησει ?μου σπασει τα ...νευρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 μακη κατεβασα και εβαλα το αρχειο tar μεσω odin απο το υπολογιστη γιατι δεν θελω να βαλω καρτα sd ,,,εκτοςαν γινεται να βαλω στην εσωτερικη μνημη το ζιπακι και να το κανω απο recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 ρε παιδιά να κανω και γω μια ερωτηση...εβαλα και γω με odin τη νεα εκδοση (ισπανικη) ολα ωραια και καλα αλλα...δε ξερω τι εχει γινει και μου εχει βγει μια βλακεια που οταν κανω scroll μεταξυ των σελιδων μου λεει παντα μια φωνή " page 1 of 4 page 2 of 4 " προσπαθησα μεσα απ το accesibility και τους ηχους αλλα τιποτα...μπορεισ κανει να βοηθησει ?μου σπασει τα ...νευρα. Έχει αναφερθεί κι από άλλους, μάλλον έχει ενεργοποιηθεί το talkback και θα πρέπει να το απενεργοποιήσεις πηγαίνοντας: Ρυθμίσεις - Προσβασιμότητα - Talkback - επιλογή και απενεργοποίηση. Για δοκίμασε και πες μας..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 εκτοςαν γινεται να βαλω στην εσωτερικη μνημη το ζιπακι και να το κανω απο recovery Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις! Σιγουρέψου όμως ότι κατέβασες το σωστό zip (αυτό για την XWLSD - βρίσκεται πρώτο στο post με τα downloads στο xda και γράφει χαρακτηριστικά "http://www.mediafire.com/file/fe1c4q....35-signed.zip") ;) Edit: Από λάθος έκανα συνεχόμενο ποστ..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 μακη....up κοιτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts